![]() |
Yalnızım uçurum kıyısında Hayat ve ölüm arasında Tüm hayatım akıp geçiyor Ayaklarımın altında Senden Önce Senden Sonra ... |
|
|
She sits in her corner Singing herself to sleep Wrapped in all of the promises That no one seems to keep She no longer cries to herself No tears left to wash away Just diaries of empty pages Feelings gone a stray But she will sing Till everything burns While everyone screams Burning their lies Burning my dreams All of this hate And all of this pain I'll burn it all down As my anger reigns Til everything burns Walking through life unnoticed Knowing that no one cares Too consumed in their masquerade No one sees her there And still she sings Till everything burns |
|
İlkokulda arkadaştım, Lisede şeytanlaştım ! Çünkü şeytanla tanıştım ..! (6) |
Allah kimseyi, evde, şarjı bitmiş cep telefonunu aramak zorunda bırakmasın. Çaldırsan çaldıramıyosunda, nereye çaldırıyosun. Çok büyük bi acı bu bence.. :P |
Resimler hayaller paramparça Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle Kim haklı, kim suçlu bir galip ararken Yitirdik, hikayemiz böyle Ne biliyorsun kim güler sonunda Bir ömür boyu yalnızlık galip belki de Değişiyorsun, yitiriyorsun sen Bizi günden güne.. :(:(:( |
Bir söz vardır: Hani kardelen göğe aşık olur da başını karın altından kaldırır ya,zemheri yüreğim zemheri yüreğine der ki: "Kardelen kadar cesaretin yoksa,sakın aşık olma!" |
Ben gökyüzüyüm Sen nesin? Ben suyum sen nesin? Ben aşk'ım Sen nesin? .... Ama her an, her durumda Sen benim sevdiğimsin |
|
Sadece aşk yetmez Sadakate paha biçilemez Dürüstlük ve güven oldukça Sevgiler ASLA bitmez |
Kızgın güneşin altında seni beklemek Kapkaranlık gecede hapsolmak Hırçın rüzgarlarda savrulmak olsa da sensizlik Geleceğini bilmek,sevgini hissetmek Yüreğinin en kuytu köşesinde Yerimin olduğunu bilmek beni ayakta tutan Seni bekliyorum ... Her şeyi[M]'e :tender: |
|
Diz çök ey zorlu nefis, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik MeseleM, Sonsuza varmak... |
Alışmaya çalışmak diye birşey yok.. alışmam gerek.. |
|
Yaz dostum güzel sevmeyene ADAM denir mi? Yaz dostum selam almayana YİĞİT denir mi? Yaz dostum altı üstü BEŞ METRELİK BEZ için... Yaz dostum boşa geçmiş ömre YAŞAM denir mi? Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı... |
115 Sana önceden yazdığım dizeler yalan söylüyordu; Seni bundan daha çok sevemem diyenler hani; Ama o zamanlar aklım bir türlü almıyordu, İçimdeki alevin daha da parlak yanabileceğini. Oysa zaman, kralların fermanını bile değiştirir, Yeminler arasına girer, milyonlarca oyunuyla, Kutsal güzelliği karartır, sivri niyetleri köreltir; Nice dik başları değişimin çarkına uydurur sonunda; Heyhat! Ben de zaman denen zorbanın korkusuyla, 'En çok şimdi seviyorum seni,' diyemez miyim; Aşkımdan kuşku duymadığım, en emin olduğumda, Geleceği unutup, o güne taç giydiremez miyim. Aşk bir bebek olduğuna göre, hayır, bunu diyemem, Büyümesini sürdüren şeyi, büyümüş gibi göremem. William Shakespeare |
ցε८εlεгıռ ĸօгĸսรսչ ցölցεรı |
Benim uzun boylu selvi çınarım Yüreğime bir od düştü,yanarım Kıblem sensin,yüzüm sana dönerim Mihrabımdır kaşlarının arası.. Dizelerdeki anlam olayı nedir? Cevap:Benzetme Dip Not=Dönem itibariyle beraber çözdüğümüz ilk Türkçe sorumuz:inlove:04.10.08 MY_MMD ;) |
Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur, yâr olur ağyâr olur serdâr olur didâr olur. ... |
Bir ihtimal daha var Belki sen gelirsin Bir ihtimal daha var Belki sen gelirsin Bu bir hayal bilirim Yüreğim affedersin Benimle olmyacaksın kuvvetle ihtimal Benimle olmayacaksın kuvvetle ihtimal Belki de kalırsın.. ne güzel bir ihtimal.. :( |
Ey Rabbim, Yoktum ben sen varettin! Unutulmuştum. Ki sen sevdin, Sevdiğin için varettin. Bir sen sevdiğin için var edildim. Bir sen beni andığın için ihya edildim. Öyle ise, Ey Rabbim! Varlığımı aşkına armağan eyle, Yak beni aşkının ateşinde, Al beni bu rüyadan, Al beni bu dünyadan, Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle… |
Acının gamzesi yok.....................yasarken zamasızsım:)onu anladım |
ilk önce gözünü kapat biraz bekle sonra ac şimdi kapattıgın ana geri dön.... |
Bir şarkısın dilimde Bozuk plak gibiyim bütün gün aklım fikrim hep sende Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni düşünsem koşmak geliyor içimden Nereye gitsem ne yapsam Gözlerim hep seni arıyor Tüm yollar sana çıkıyor şimdiden Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni görsem bir kuş kanatlanır göğsümden Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor Daha şimdiden özledim bir dahaki gelişini Sanki dünyam küçüldü barıştım bak hayatla Ama yokluğun korkutuyor Ben ki küskünüm en az bin yıldır Yılmışım boşvermişim derken Ne ara çaldın kalbimi bilmem Üstelik bir davet bile etmedin geldim sana Ama gözlerin herşeyi anlatıyor Aşk sen nelere kadirsin :uf::uf: |
Durum kritik:moo: pozisyon ofsayt:kart: |
Hayatıma giren herkese, yaşanmış herşeye Teşekkürler, Büyüyorum sizinle.. * |
|
yanlızım üşütorum |
karşımda resmin duruyor günlerim sensiz geçiyor bir ömür böyle nasıl sürecek dayanamıyorum… zaman nasıl hızlı geçiyor gözlerim dolu dolu oluyor... |
<3...:uf: |
|
Halk içinde muteber bir şey yok devlet gibi, |
|
Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken Kimse duymaz yalan söyle Terk ettiğin şehirler Yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde ... |
|
Mükemmeliyetçilik güzel birşey mi:S:S Bana hiç öyle gelmiyor poffff:S |
Şimdi gözlerine koca bir nehir bırakarak, Ve kalbim okyanus gibi kabararak, Gün gelir bende giderim.. Gün gelir bende giderim böyle, Oysaki Yelkovan ve akrebin Bir oyunuydu bu ; Benim sana erken, Senin bana geç kalmışlığın. |
Deli gibi yürekten sevmeli... Uğruna dünyaları vermeli... İncitmemeli sevenleri... Değerlerini bilmeli... Değerlime:tender: Seni Çok Seviyorum ben bea:hih!: tı ıı :D :inlove: |
kim boynumu kesmeye calısır |
Geçer bu zor günlerde... |
Kader sayfalarından bir yazıydı belki de tesadüf dediğimiz... |
Bugün Evimi yaktım,kitapları attım.. Yıkandım temizim artık.. Bugün çok giyindim çok pot yaptım.. Ütülüyüm jilet gibi bugün... Siz de mi Dostlarım? dedim.. Öyleyse düş SEZAR! bugün.. Ama Eminim Tanrı Var Bugün... |
Tanrı elbette yanımızda, bu asla değişmez, ben bu gece sabaha kadar bir kez daha yalvarıyorum, herkes bizimle olsun ve dua etsin Bitaneme, sabaha kadar bize dönmeli. |
Tanrım dualarımızı kabul etti,yakında Bitanem bize dönüyor. Şükürler olsun,son birkaç riskli günümüz ve gecemiz daha var. Yaşamak iste Bitanem,yalvarırım iste. Kimse seni üzmeyecek, herkes seni çok ama çok seviyor. Duy sesimizi. |
Yarın ve öbürgün tam kadro yanınızdayız. Bitanem için. |
Yarın çok güzel bir gün olsun. |
Aynaya sordular Güzel miyim ? diye.. Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere.. Eğer parıltı varsa.. Yüreğin çarpıyorsa.. Bu dünyada senden güzel mi var? Bu dünyada her şey güzel bi bak... Keyfin kalmamışsa.. Susar bu şarkılar.. Giyinip boyansan da renkler solar.. Sebebin kalmadıysa.. Varolmak ıstırapsa.. Yüzünde maskeyle geçer yıllar... Hadi beni güldür biraz... Hadi beni güldür biraz... Daha yolumuz var... Daha çocuğuz inan... :tender: (A) |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık