![]() |
Ay ay ay kıyamammm sen hakket yakmışsın abayı Makalele:moo: İnşallah karşılığınıda alırsın:tender: |
vay vayyvayyy makalele aşıkmı oldun anaaaaaaa hayırlı uğurlu olur inş... bense bu gece mutsuz üzgün halbuki gündüzüm ne güzeldi akşamımda gerçi ama saat 10 dan sonra :( bana gerçekten mutluluk uzakkk .. |
İnşallah hayırlısı olur:$yunanca kursuna gidiyomus değişiklik olsun diye:D Yüzük mü?Arith sen harikasın yav:kiss: Ben sana abayı yaktım,ben sana kafayı taktım:P Arwen neden üzülüyosun sen:(Neden uzak olsun bak ben bile bişeyler olsun diye uğrasıyom,herşey yoluna girer umarım |
Makalele Benden sana tavsiye sende hamen kaydol yunanca kursuna ;):D Arwoşum üzülme be aşkum geçecek inş.:) |
makelele ol ol kursa kayıt oll aşkum inş... size soru ben bidenemi sizce ne kadar seviyorum :) |
O ben yokken neler olmuş burda gerçi artık sabah oldu ama :) Arwen sen bitaneni çok çok çok ama çok seviyorsun ;) Makalele de katılmış aşıklar kervanına hee hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin Makalele :):):) |
hemde çokkkkkkkkkk :) seviyorum makalele naptı acep kursa kayıt oldumu ?? :) |
Arwen kursa kayıt olmuştur umarım Makalele :) Ben bu gün gene iyi değilim niye böyle oluyor anlamıyorum beterin beteride var diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum ama bu aralar mutsuzluk hiç bırakmıyor peşimi. |
merhaba aranıza banada yer varmı ????? |
Minikmelek hoşgeldin tabiki sanada yer var bu forum hepimizin.. Arwen gittim sordum bisürü para istiyolar tamam aşığım falan ama ben onların kıytırıktan yunancasını öğrenceğime onlar gelsin bizim anlı şanlı türkçemizi öğrensin:D Burdayım ama yeter artıkın noldu sana anlamadım boxada yazmıyosun..arada bigelip ses vermeden gidiyosun.Umarım çok önemli bi sorunun yoktur benim gibi:P |
Hoşgeldin minikmelek :) Burayı seversin umarım :) Makalele sen de haklısın gelsin onlar bizim dilimizi öğrensinler ama sen kızla nasıl konuşmayı düşünüyosun :rose: Benim senin gibi çok önemli bir sorunum yok Makalele :) :P Düzelcem İnşallah ... Herkese hayırlı geceler dilerim |
Kız Türk ama yunanca öğreniyo..yarın konusabiliriz sanırım heyecan yaptım:$ |
Alıntı:
|
bjk-erciyes macı seyırcısızmiş :D |
Alıntı:
|
sen sakin ol aritim:) lazımsın bize sen ..:) |
Alıntı:
Dimi?_ Sende Az DeğiLsin Haa, ResimLer Varya Bende Lazımım Tabi :) Bu Arada Tiramisu Yaparsan ResimLer eLine Daha Çabuk ULaşır :P |
Tiramimu nedir ? |
arit sen iste yaw yaparım :) resimleri bir anönce ver yahu ... blue tiramimu değil o tiramisu pasta oluyor ayıptır söylemesi güzel yaparımda geçen d.gününde yedi çok beğendi :) |
:( dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim cenneti değişmem saçının teline ömrümün yettiği kadar seni severim...ne güzel şarkı bu yaa.. ve ben anladım ki mutlu olmayacağım ölene dek ..belki öteki tarafta mutlu olurum ..keşke ölsem dayanacak gücüm kalmadı artık:cry: :cry: |
Alıntı:
|
artık umudumu yitirdim ben |
Arwen üzülme canım mutlu olursun İnşallah (F) Öyle öleyim filan deme lütfen :( |
dememek inan çok isterdim etrafıma mutlu görünmeye çalışıyorum kendimi arkadaşlarımı çevremi kandırıyorum ...bidenemin yanında bir tek mutluyum ama..biliyorum ki neyse boşver |
Alıntı:
|
valla yaşadıklarımdan sonra umut benden gitti gidiyorrr..uzaklaşıyor .. neyse canlanayım az:) çikolata yedim tıkadı yahu beni |
umut olmadan yaşayamaz insan arwen.... mutlaka derinlerde bir yerlerde kırıntı bile olsa vardır umut.... bidenen var en azından yanında... ölüm kelimesi yakışmıyor sevgi sözleri dökülen dudaklarına.... herşey elbet yoluna girer sadece sabretmeyi bilmeliyiz... sevgiyle kal... |
Bu kadar karamsar olmayın..ben bile aşık oldum gerisini siz düşünün:D |
adına sevindim makalele.... temelinde saygı olan bir sevginin yıkılması zordur... umarım sevgin ve saygın daim olur arkadaşım... |
valla bidenem yanımda ama...:( karamsar oldum aydınlığa çıkmak istiyorum :) ne zaman çıkarım acep |
Alıntı:
|
Arwen hayat kolay değil canım biliyorum bazen çok zorluyor insanı ama geçecek bunlar sabırla İnşallah . Çözüm bulamadığun için sorunlara üzülüyorsun ama sana ihtiyacı olan insanları düşün umudunu yitirme |
çok doğru yazmışsın burdayım.... arwen sitem değil yapman gereken sadece sabır etmek... senin dert edindiğin olaylar başka insanlar için basit gelebilir... ama bir de düşünsene derdine dermanı hiç bulamayacak olanların düştüğü ruh halini... öyle değilmi canım çok şükür her sabah uyandığında derin bir nefes alabiliyorsun... bide bunu düşün... |
valla benim yaşadıklarımı başkası yaşa bu kadar sabır etmez ki ben çok ama çok sabırlı bir insanım ama ama tükendim ..dayanacak gücüm kalmadı |
senin derdin dertmidir benim derdim yanında desem arwen.... bu nedenle tükendim yok artık... dimdik ayakta durmalısın yapacağın tek şey bu... yıkılırsan tek sen olmayacksın etrafında seni seven sana değer veren ne kadar insan varsa onlarıda yıkacaksın bi de bunu düşün bakalım... |
Alıntı:
Benim durumum çook çok daha kötü, "Perikızı"yla ayrıldık, barışma ihtimalimiz yok ve aynı şehirde bile değiliz... Ama umut diyorumya :) |
YA VALLA ARTIK NE DÜŞÜNECEĞİMİ NAPICAĞIMI ŞAŞIRDIM NEFES ALIYORUM AMA YOK ARTIK BAZEN DÜŞÜNÜYORUM ÖLÜMÜ BİRŞEY OLSADA ..:( BENİ SEVENLERE GELİNCE ONLARI DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ DE ONLAR AYAKTA TUTUYOR BENİ |
Her karanlığın sonu aydınlık..herşeyin bi başı bi sonu olduğu gibi bence şükretmeliyiz Yaradan öyle bi güç vermişki bize tarihte neler olmusta yıkılmamıs insanlar..Sabredip inadına yaşamak lazım.. Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım daim olur dediğiniz gibi.. |
Yapılacak şey her zaman aynı aslında :) Sabır ve sevmeye devam etmek :) Sevmek ölüm değil yaşamak demek çünkü :) inadına, ayrılığın inadına, tükenen nefeslerin inadına ve kötü olan herşeye inat yaşamak... |
yaw arkadaşlar iyiki varsınız sağolun paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.. sabreden dermiş muradına ermiş..umarım birgün yüzüm güler |
Arwen yeni avatarını çok beyendim :):) Makalele sen konuşcaktın ya bu gün kızla konuşabildin mi :) |
Sevenin halinden seven anlar :) |
inşallah arweciğim... allah öyle bir güç vermiş ki biz insanlara her derde her olumsuzlukta ayakta dimdik durabiliyoruz. sen bunun farkında değilsin belki ama şu ana kadar yıkılmamışsın allahın izniyle bundan sonrada yıkılmazsın. burada olmamızın tek nedeni laylay lom yapmak değil bunu unutma... herşeyimizi paylaşacağımız bir dost grubu en başta... herzaman yanındayız (yani keni adıma yazmam daha doğru olurdu ama diğer arkadaşlarında böyle düşündüğünü farzederek çoğul yazdım) belki sadece dinleyebiliriz... elimizden gelecek birşey olursada herzaman ..... |
BEn konustum bugün herşey güzel olcak öyle hissediyorum ..zaman herşeyin en güzel ilacı zaman,sabır=Mutluluk |
burdayım sağol bende çok beğendim neph sağol düşüncen için her ne kadar tanımasakta birbirimizi cana yakınlığından dolayı sağol makalele evet ne oldu o kız yahu |
ne demek arwen tanışmamamış olmamız değer vermeyeceğimiz ve de duyarsız olacağımız anlamına gelmez. her zaman arkadaşım yanındayım... ne zaman istersen ...... |
Kızımızla yarın görüşeceğim:Dgüzel bi bulusma olacak sanırım o kadar şekerki suya atsan erir:PCanım benim ya:DBu sitede mutsuzluğu yasaklıyorum..Mutsuzsanız bile iyi olun dimi canım:D |
makalele i suya atma yahu erimesin lazım o sana . mutluluğu yasakla bakalım öyle olsun:) ben içime gömerim mutsuzluğumu :( |
kesinlikle makalele mutsuzluk dışarı mutluluk içeri dimi :) umarım yarın hakkınıza hayırlı bir gün olur makalele.içinizden geçen ne kadar güzel duygular varsa gününüze yansır.... |
valla makalele bekliyoz bak yartına naptıysanız anlatın bakem ben hiç meraklı değilimdir..güzel bir gün olur inş. |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık