MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

Pollyanna 14 Mart 2007 02:08

Ay ay ay kıyamammm sen hakket yakmışsın abayı Makalele:moo:
İnşallah karşılığınıda alırsın:tender:

arwen 14 Mart 2007 02:15

vay vayyvayyy makalele aşıkmı oldun anaaaaaaa hayırlı uğurlu olur inş...

bense bu gece mutsuz üzgün halbuki gündüzüm ne güzeldi akşamımda gerçi ama saat 10 dan sonra :( bana gerçekten mutluluk uzakkk ..

MaKaLeLe 14 Mart 2007 02:17

İnşallah hayırlısı olur:$yunanca kursuna gidiyomus değişiklik olsun diye:D
Yüzük mü?Arith sen harikasın yav:kiss:

Ben sana abayı yaktım,ben sana kafayı taktım:P

Arwen neden üzülüyosun sen:(Neden uzak olsun bak ben bile bişeyler olsun diye uğrasıyom,herşey yoluna girer umarım

Pollyanna 14 Mart 2007 02:18

Makalele Benden sana tavsiye sende hamen kaydol yunanca kursuna ;):D
Arwoşum üzülme be aşkum geçecek inş.:)

arwen 14 Mart 2007 02:29

makelele ol ol kursa kayıt oll

aşkum inş...

size soru ben bidenemi sizce ne kadar seviyorum :)

Misafir 14 Mart 2007 05:35

O ben yokken neler olmuş burda gerçi artık sabah oldu ama :)

Arwen sen bitaneni çok çok çok ama çok seviyorsun ;)

Makalele de katılmış aşıklar kervanına hee hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin Makalele :):):)

arwen 15 Mart 2007 00:32

hemde çokkkkkkkkkk :) seviyorum

makalele naptı acep kursa kayıt oldumu ?? :)

Misafir 15 Mart 2007 00:43

Arwen kursa kayıt olmuştur umarım Makalele :)

Ben bu gün gene iyi değilim niye böyle oluyor anlamıyorum beterin beteride var diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum ama bu aralar mutsuzluk hiç bırakmıyor peşimi.

minikmelek 15 Mart 2007 01:30

merhaba aranıza banada yer varmı ?????

MaKaLeLe 15 Mart 2007 01:35

Minikmelek hoşgeldin tabiki sanada yer var bu forum hepimizin..

Arwen gittim sordum bisürü para istiyolar tamam aşığım falan ama ben onların kıytırıktan yunancasını öğrenceğime onlar gelsin bizim anlı şanlı türkçemizi öğrensin:D

Burdayım ama yeter artıkın noldu sana anlamadım boxada yazmıyosun..arada bigelip ses vermeden gidiyosun.Umarım çok önemli bi sorunun yoktur benim gibi:P

Misafir 15 Mart 2007 02:06

Hoşgeldin minikmelek :) Burayı seversin umarım :)

Makalele sen de haklısın gelsin onlar bizim dilimizi öğrensinler ama sen kızla nasıl konuşmayı düşünüyosun :rose: Benim senin gibi çok önemli bir sorunum yok Makalele :) :P Düzelcem İnşallah ...

Herkese hayırlı geceler dilerim

MaKaLeLe 15 Mart 2007 02:09

Kız Türk ama yunanca öğreniyo..yarın konusabiliriz sanırım heyecan yaptım:$

AriThmetiCs 15 Mart 2007 02:40

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391541)
Kız Türk ama yunanca öğreniyo..yarın konusabiliriz sanırım heyecan yaptım:$

Bence Mak_ İLk İş Neden Yunanca Öğreniyor Onu Öğrenmek :D Bakıyorumda yüzük Diyince Sevindirik OLmuşsun ;)

BlueNighT 15 Mart 2007 02:42

bjk-erciyes macı seyırcısızmiş :D

AriThmetiCs 15 Mart 2007 02:50

Alıntı:

BlueNighT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391615)
bjk-erciyes macı seyırcısızmiş :D

Evet! :@ gidip BombayaLacam PFDK yi :D Bir Kaç Üyesini Taksim Meydanında SaLLandıracan Bak bir Daha BJK MaçLarını Seyircisis OynatıyoLarmı? Çok sinirLendim Yine!

arwen 15 Mart 2007 02:55

sen sakin ol aritim:) lazımsın bize sen ..:)

AriThmetiCs 15 Mart 2007 02:57

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391625)
sen sakin ol aritim:) lazımsın bize sen ..:)

Dimi?_ Sende Az DeğiLsin Haa, ResimLer Varya Bende Lazımım Tabi :)

Bu Arada Tiramisu Yaparsan ResimLer eLine Daha Çabuk ULaşır :P

BlueNighT 15 Mart 2007 03:23

Tiramimu nedir ?

arwen 15 Mart 2007 04:08

arit sen iste yaw yaparım :) resimleri bir anönce ver yahu ...

blue tiramimu değil o tiramisu pasta oluyor ayıptır söylemesi güzel yaparımda geçen d.gününde yedi çok beğendi :)

arwen 16 Mart 2007 00:22

:( dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim cenneti değişmem saçının teline ömrümün yettiği kadar seni severim...ne güzel şarkı bu yaa..

ve ben anladım ki mutlu olmayacağım ölene dek ..belki öteki tarafta mutlu olurum ..keşke ölsem dayanacak gücüm kalmadı artık:cry: :cry:

White_Wolf 16 Mart 2007 00:28

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 393243)
:( ve ben anladım ki mutlu olmayacağım ölene dek ..belki öteki tarafta mutlu olurum ..keşke ölsem dayanacak gücüm kalmadı artık:cry: :cry:

Bende bazı geceler aynı korkuya kapılırım aslında... Ama umut işte... Belki birgün kader kaybettiklerimizi geri verir umudu...

arwen 16 Mart 2007 00:49

artık umudumu yitirdim ben

Misafir 16 Mart 2007 00:52

Arwen üzülme canım mutlu olursun İnşallah (F) Öyle öleyim filan deme lütfen :(

arwen 16 Mart 2007 00:59

dememek inan çok isterdim etrafıma mutlu görünmeye çalışıyorum kendimi arkadaşlarımı çevremi kandırıyorum ...bidenemin yanında bir tek mutluyum ama..biliyorum ki neyse boşver

White_Wolf 16 Mart 2007 01:02

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 393299)
dememek inan çok isterdim etrafıma mutlu görünmeye çalışıyorum kendimi arkadaşlarımı çevremi kandırıyorum ...bidenemin yanında bir tek mutluyum ama..biliyorum ki neyse boşver

Bende aynı iddiadayım, yanında mutlu olduğum 1 tek kişi var ve O'nu da kaybettim ama umudumu kaybetmedim, çünkü sevginin, aşkın bizzat kendisidir umut...

arwen 16 Mart 2007 01:08

valla yaşadıklarımdan sonra umut benden gitti gidiyorrr..uzaklaşıyor ..

neyse canlanayım az:) çikolata yedim tıkadı yahu beni

Nephthys 16 Mart 2007 01:08

umut olmadan yaşayamaz insan arwen.... mutlaka derinlerde bir yerlerde kırıntı bile olsa vardır umut.... bidenen var en azından yanında... ölüm kelimesi yakışmıyor sevgi sözleri dökülen dudaklarına.... herşey elbet yoluna girer sadece sabretmeyi bilmeliyiz...

sevgiyle kal...

MaKaLeLe 16 Mart 2007 01:08

Bu kadar karamsar olmayın..ben bile aşık oldum gerisini siz düşünün:D

Nephthys 16 Mart 2007 01:10

adına sevindim makalele.... temelinde saygı olan bir sevginin yıkılması zordur... umarım sevgin ve saygın daim olur arkadaşım...

arwen 16 Mart 2007 01:12

valla bidenem yanımda ama...:(

karamsar oldum aydınlığa çıkmak istiyorum :) ne zaman çıkarım acep

White_Wolf 16 Mart 2007 01:13

Alıntı:

Nephthys adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 393336)
adına sevindim makalele.... temelinde saygı olan bir sevginin yıkılması zordur... umarım sevgin ve saygın daim olur arkadaşım...

Tanrı hiçbir aşığı ayırmasın... Herkesin sevgisi, aşkı ve mutluluğu daim olur dilerim :)

Misafir 16 Mart 2007 01:13

Arwen hayat kolay değil canım biliyorum bazen çok zorluyor insanı ama geçecek bunlar sabırla İnşallah . Çözüm bulamadığun için sorunlara üzülüyorsun ama sana ihtiyacı olan insanları düşün umudunu yitirme

Nephthys 16 Mart 2007 01:18

çok doğru yazmışsın burdayım.... arwen sitem değil yapman gereken sadece sabır etmek... senin dert edindiğin olaylar başka insanlar için basit gelebilir... ama bir de düşünsene derdine dermanı hiç bulamayacak olanların düştüğü ruh halini... öyle değilmi canım çok şükür her sabah uyandığında derin bir nefes alabiliyorsun... bide bunu düşün...

arwen 16 Mart 2007 01:19

valla benim yaşadıklarımı başkası yaşa bu kadar sabır etmez ki ben çok ama çok sabırlı bir insanım ama ama tükendim ..dayanacak gücüm kalmadı

Nephthys 16 Mart 2007 01:21

senin derdin dertmidir benim derdim yanında desem arwen.... bu nedenle tükendim yok artık... dimdik ayakta durmalısın yapacağın tek şey bu... yıkılırsan tek sen olmayacksın etrafında seni seven sana değer veren ne kadar insan varsa onlarıda yıkacaksın bi de bunu düşün bakalım...

White_Wolf 16 Mart 2007 01:23

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 393342)
valla bidenem yanımda ama...:(

karamsar oldum aydınlığa çıkmak istiyorum :) ne zaman çıkarım acep

Bakın ne kadar şanslısınız, sizin "Bidenem" dediğiniz sevdiğiniz yanınızdaymış...

Benim durumum çook çok daha kötü, "Perikızı"yla ayrıldık, barışma ihtimalimiz yok ve aynı şehirde bile değiliz...

Ama umut diyorumya :)

arwen 16 Mart 2007 01:28

YA VALLA ARTIK NE DÜŞÜNECEĞİMİ NAPICAĞIMI ŞAŞIRDIM NEFES ALIYORUM AMA YOK ARTIK BAZEN DÜŞÜNÜYORUM ÖLÜMÜ BİRŞEY OLSADA ..:(

BENİ SEVENLERE GELİNCE ONLARI DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ DE ONLAR AYAKTA TUTUYOR BENİ

MaKaLeLe 16 Mart 2007 01:35

Her karanlığın sonu aydınlık..herşeyin bi başı bi sonu olduğu gibi bence şükretmeliyiz Yaradan öyle bi güç vermişki bize tarihte neler olmusta yıkılmamıs insanlar..Sabredip inadına yaşamak lazım..

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım daim olur dediğiniz gibi..

White_Wolf 16 Mart 2007 01:36

Yapılacak şey her zaman aynı aslında :)

Sabır ve sevmeye devam etmek :)

Sevmek ölüm değil yaşamak demek çünkü :) inadına, ayrılığın inadına, tükenen nefeslerin inadına ve kötü olan herşeye inat yaşamak...

arwen 16 Mart 2007 01:39

yaw arkadaşlar iyiki varsınız sağolun paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..

sabreden dermiş muradına ermiş..umarım birgün yüzüm güler

Misafir 16 Mart 2007 01:43

Arwen yeni avatarını çok beyendim :):)

Makalele sen konuşcaktın ya bu gün kızla konuşabildin mi :)

White_Wolf 16 Mart 2007 01:44

Sevenin halinden seven anlar :)

Nephthys 16 Mart 2007 01:44

inşallah arweciğim... allah öyle bir güç vermiş ki biz insanlara her derde her olumsuzlukta ayakta dimdik durabiliyoruz. sen bunun farkında değilsin belki ama şu ana kadar yıkılmamışsın allahın izniyle bundan sonrada yıkılmazsın.

burada olmamızın tek nedeni laylay lom yapmak değil bunu unutma... herşeyimizi paylaşacağımız bir dost grubu en başta... herzaman yanındayız (yani keni adıma yazmam daha doğru olurdu ama diğer arkadaşlarında böyle düşündüğünü farzederek çoğul yazdım)

belki sadece dinleyebiliriz... elimizden gelecek birşey olursada herzaman .....

MaKaLeLe 16 Mart 2007 01:47

BEn konustum bugün herşey güzel olcak öyle hissediyorum ..zaman herşeyin en güzel ilacı zaman,sabır=Mutluluk

arwen 16 Mart 2007 01:48

burdayım sağol bende çok beğendim

neph sağol düşüncen için her ne kadar tanımasakta birbirimizi cana yakınlığından dolayı sağol

makalele evet ne oldu o kız yahu

Nephthys 16 Mart 2007 01:57

ne demek arwen tanışmamamış olmamız değer vermeyeceğimiz ve de duyarsız olacağımız anlamına gelmez. her zaman arkadaşım yanındayım... ne zaman istersen ......

MaKaLeLe 16 Mart 2007 02:00

Kızımızla yarın görüşeceğim:Dgüzel bi bulusma olacak sanırım o kadar şekerki suya atsan erir:PCanım benim ya:DBu sitede mutsuzluğu yasaklıyorum..Mutsuzsanız bile iyi olun dimi canım:D

arwen 16 Mart 2007 02:02

makalele i suya atma yahu erimesin lazım o sana .
mutluluğu yasakla bakalım öyle olsun:)

ben içime gömerim mutsuzluğumu :(

Nephthys 16 Mart 2007 02:02

kesinlikle makalele mutsuzluk dışarı mutluluk içeri dimi :) umarım yarın hakkınıza hayırlı bir gün olur makalele.içinizden geçen ne kadar güzel duygular varsa gününüze yansır....

arwen 16 Mart 2007 02:07

valla makalele bekliyoz bak yartına naptıysanız anlatın bakem ben hiç meraklı değilimdir..güzel bir gün olur inş.

Saat: 20:38

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık