![]() |
Alıntı:
teşekkürler ilgine özürle başlayayım bir başkasına göndermek istedim yine olmadı gönderdiğim email 4.2kb acaba fazlamı yoksa biz ne kadar kb gönderebiliyoruz birde 1.60 kb bile gönderemedim kusura bakma kafayı yicem |
MERHABA ARKADAŞLAR. KENDİ BİLGİSAYARIMDA İKEN RAHATLIKLA MAİL KUTUSUNU AÇABİLİYORUM.HERHANGİ BİR SIKINTI YOK. AMA DİĞER BİR BİLGİSAYARDA AÇAMIYORUM. BU BİLGİSAYAR BİRAZ ESKİ WİNDOWS 98 YÜKLÜ VE MSN 7,5 MEVCUT. BİLGİSAYARDA SADECE OFİS PROGRAMLARI VAR. ÇOK FAZLA BİR BİLGİ YADA PROĞRAM YOK. MAİL KUTUSUNU AÇMAM İÇİN YAPMAM GEREKENLER YADA BAKMAM GEREKEN YERLER KONUSUNDA YARDIMCI OLUP MSN ADRESİME MAİL ATARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. |
Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook.. Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook üzerinden nasıl kontrol edebilirim arkadaşlar? |
Alıntı:
hotmail için hotpopper yahoo ıcınse yahoo popper kullanarak pop3 hesabınız varmış gibi outlokkdan maıllerınızı gonderıp alabılirsiniz! ayrıca popper ortak yazılımını kullanarak da maıllerınızı eş zamanlı kontrol edebılırsınız |
desperado34 tsk ederim cvp içinn biraz daha açarmısın anlayamadım :( |
1603 hatasini hala giderebilmis degilim..forumda yazan herseyi yaptim..yukleyemeyecek miyim live msn' yi?? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Burda Yazanlarin Hepsini Dogru Yaptiginizdan Emin Olun. Daha Fazla Yardimci Olamam,Üzgünüm.:bilmem: |
messenger ileti geçmişimi plus haricinde nasıl kayıt yapabilirim. arkadaşlar kusura bakmayın.ben bu sitede eskiyim fakat daha önce hiç konu açmadım.sadece istedim bilgi doğrultusunda konu bölümlerine yazdım.bunuda nereye yazacağımı bilmediğimden dolayı konu aömak zorunda kaldım.özürdilerim yanlış yere açtıysam.... Şimdi arkadaşlar benim sıkıntıma acil olarak yardım gerekiyor:Messenger plus yapılan konuşmalarını kayıt altında alıyor fakat bunun haricinde bana gizli bir program gerekiyor.msn den yaptım konuşmaları kayıt edebilecek bir program gerekli.şifreli veya şifresiz.acil.kız arkadaşımın pc sine acil olarak kurmam gerekiyor.ve bire kendi pc me.böyle bir program varsa lütfen nereden indirebilirim.link adress veya programın kendisi.çok acil.yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.... |
Alıntı:
Araclar > Secenekler > Iletiler |
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum hotmail hesabımı iptal ettirmek istiorum önceden cvp vermişsiniz fakat denedim adres açılmıo lütfen yardımcı olurmusunuz.hayatım söz konusu |
Alıntı:
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
selam arkadaşlar msn de auto mesaj ayarları nasıl yapılıyor...bilgi için şimdiden tşkler. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri-2.html#post181548 |
Arkadaşlar Msn Live ımda kimseyi titretemiom. Titrettirme tuşum kayıp. Gören veya duyan lütfen haber versin!!!! Ya cidden nası geri getirijem onu? |
Messengeri Sılmek [Tamamen] Messengerı tamamen sılmek ıstyorum Ekle kaldırdan denıorum olmuyor Hala girdigim mail adreslerı duruo {benım olan}.. Bunlardan kurtulmak ıcın napmalıyım? Benı unutla kurtulabılırım ama ben hıc yuklenmemıs bılgısayara gıbı gorunmesını ıstıyorum yardım p.m vs ACİL... Saolun.. Ayrıca Neden bole yapmak ıstedıgımıde anlatayım.. 7.5 kullanıorum we bılg res atıldı resımlerım gıttı we resım koyamıorum Ayrıca msnıme gıremıorum ancak mailime gırebılıorum ondan :( |
Alıntı:
Hmm.. A-Patch Kullanirken Yanlislikla Silmis Olabilirsiniz. http://img156.imageshack.us/img156/3677/rnblu4.png Başlat > Denetim Masası > Program Ekle-Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Alıntı:
|
Merhaba ben 7.5 sürüm kullanıyorum benim pc'de benden başka msn'e girenleri ve daha önce silmiş olduğum kişileri nasıl temizleyeceğim yardım edermisiniz ? |
Alıntı:
|
Msn7.5 Yardım... Msn messngr 7.5 kullanıorum Gecen gun Resım degıstırırken msnım yanıt wermedı we bılgısayar oto res attı sımdı resım koyamıorum. Resım degıstır dedım mı Resımlerınız kullanılamıyor lutfen yenılerını ekleyın gıbı bı yazı belırıor.Msnın kendıne has resımlerı bıle sılınmıs en az 10 kez sıldım yukledım fakat bır sonuc alamadım. Onarmayı da denedım o da olmadı yardım edersenız sevınırım :) Msnı kac yıldır kullanıorum Mrk etmeyın ole L.a.d.y anlatmıstı banada o sorun deıl Baska e maıllere koyuyor ama benım patlayan e maıle resım koymuor ondan bomboş.. http://img227.imageshack.us/img227/9470/sdfos4.jpg |
arkadaşlar ben haraketli avatar kullanamıyorum donuyo yaa.kullanabilmem için bi eklenti var mıı??yardım plzz...yok mu yardımmmmmmmmmmmmmmmmm??? |
Alıntı:
Armut gibi kaldık mı acaba? :) |
SUREKLİ CEVRIMICI OLMAK arkdaslar cevrimdısı olsak bile cevrimici gibi gorunmek mumkun mudur?yani bole bise var mıdır?lutfen yardım... |
Toplu Mesaj Bir arkadaşımda fark ettim. Listesinde bayağı kişi var. Bir mesaj yazıyor ve aynı mesaj tüm msn listesindeki online kişilere gidiyor. MSN 8.0 da kullanmıyor. Yani online 100 kişi diyelim hepsine aynı mesaj tek tek gidiyor. İşte bende bu programı araştırıyorum ama hiç bir yerde rastlayamadım. Malum arkadaş dediğim kişiye de sordum ama öyle birşey yok diyor. Söylemiyor .... |
Alıntı:
MSNde Cevrimdisi Durumunuzu Hareketli Gösterin Alıntı:
Herhangi 1 Pencere'ye /all MESAJ Yazip Enter'layin. Cok Basit :) |
merhaba benim sorunum şu ben hastanede çalışmaktayım vede bilgisayarımızda Msn 8.0 beta yüklü ama açamıyoruz.Yükleme yada Proğram Ekle Kaldırdan Silmek İstediğimiz Zamanda Bilgisayar Otomatik Olarak Açılıp Kapanıyor.Acaba Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim... |
MSN Kişi Listesi Bağlantı Hatası Arkadaşlar merhabalar, Forumda aradım ama bulamadım, yüzlerce sayfa çıktı. Bir söz vardır: "Bir şey ya yoksa yada çoksa sorundur..." Aramaktan gözlerim kızardı:*( Bu yüzden açtığım konu silinecekse eğer lütfen linki verin öyle silin. Şimdiden teşekkürler... Neyse gelelim konumuza; Windowsum çöktü ve yeniden yüklendi. Doğal olarak MSN'de yeniden yüklendi. Live'ın son sürümü yüklenmiş. Oturum açmaya çalıştığımda dakikalarca bağlanmaya çalışıyor ve bağlandığında da köşede bağlantı hatası yazıyor http://img150.imageshack.us/img150/9658/ads305zbl0.png ve kişi listem gelmiyor. Komple boş bi ekran geliyor. Kayıtlı olan kişi listemi de aldığımda bütün kişiler çevrimdışı gözüküyor. Ama ben onlarda online gözüküyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Saygılarımla. |
selamlar arkadaşlar. ben messenger discovery live yi kurdum ama iletide taklit olayını gerçekleştiremiyarum.ekrana !imiate yazı yazıyorum ama olmuyor. kulanmakta olduğum sürüm... 8.0(derleme 8.0.0812.00) dır. yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler... |
Alıntı:
Ancak Sorunsuz Calistigini Söyleyemem. |
arkadaşlar bugün msn de oturum açınca daha önce benim eklemediğim bir kişinin kişi listemde olduğunu gördüm ve yanında çevrimiçi yada çevrimdışı olduğunu gösteren resmin yerine http://umlet.um.funpic.de/msn.gif resmi vardı acaba neden böyle oldu şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Listenizden Bir Kisi Silerken Resimde Gördügünüz Gibi Bir Uyari Alirsiniz. Hotmail Kisilerimden de Kaldir Secenegini Isaretlerseniz Listenizden Tamamen Silinir. Size Ileti Göndermesini ve Cevrimici Durumunuzu Görmesini Engellemez ("Ayrica Bu Kisiyi Engelle" Secenegini Secmezseniz). |
Alıntı:
|
arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı? |
Alıntı:
Secenekler > Gizlilik Hmm O Zaman O Kisi Sizi Listesine Ekledi ve Siz Uyari Almadiniz, Baska Aciklamasi Olamaz :S Biri Sizi Listesine Eklediginde Uyari Almiyorsaniz Bu Konu Altina Yazabilirsiniz, Aliyorsaniz Sorun Yok Sanirim. Resimde Ne Yapmaniz Gerektigini Anlattim. Alıntı:
|
kolay gelsin benim bilgisayarımda ne yaptım ne ettiysem msn ye sadece amsn ile baglanabiliyorum oda makine mi çok kasıyor. Yardımcı olurmusunuz..!! sorun: Şu anda .NET messenger Service ile baglantınız yok. diyo ama ben herşeyi yapıyorum..!! kafayı yicem 3 kere format attık ama giremiyorum.!! cözüm pls ve altında da internet'e kablolu ağ baglantısıyla bağlanıyorsunuz. diyo benle dalga geciyo bu makine ya :( bi yol gösterin pls ne kadar msn programı varsa kurdum hiç bişini acmıyo onarma yaptıgımda ise IE'nin Çevirimdışı Ayarı.. onay işareti gelmiyo hiç bişi yok yani amsn cözüm yolu hariç başka bi çözüm yoluda söyleyebilirsiniz..!! benim kurduklarım ( trillian . msn plus yamalı . msn 7.0 7.5 6.0 8.0 live ) kolay gelsin..!! |
slm arkadaşlar ya bnm display resmim açılmıoo bu resim dosyası diildir başka bi dosya seçin fln dioo ama o resim dosyasıı biri bana yarırdımcı olursa sewinirmm |
Alıntı:
|
ben 8.0.0792 kuLLanıyorum ve 0812 kurmak istiyorum, fakat 792yi uninstaLL edip yenisini kurmaya çalıştığımda dosya ayıkLama başarısız diyor :S türLü türLü yerLErden indirdim 812'yi ama oLmadı :S 792yi repair ettim, sonra uninstaLL yaaptım yine oLmadı.program fiLestan kLasörü siLdim, discoveryi kaLdırdım yine ıh ıhh...Bu konuda bana yardımcı oLabiLecek war mı ? |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar ben (windows live messenger 8.0) kullanıyorum ve yazışırken türkçe el yazısı font kullanıyorum yazarken iyide iletiyi karşı tarafa gönderdiğimde özellikle ingilizcede olmayan harfler normal düz yazıya dönüşüyor ben el yazısı olarak karşıya ileti göndermek istiyorum bunun bir yolu yokmu şimdiden teşekkürler.Birde gelen kutuma birsürü tanımadığım abuk subuk mail'ler geliyor bunları önemsiz olarak işaretlediğim halde yine geliyor bunları nasıl engelleyebilirim... |
arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıorum xp de ama bgn 80048820 hata msjı vermeye başladı.güvenlik duwarımı kapatıp öyle de açmayı denedim ama olmadı.sorun gider bölümünde herşey onaylanıo en alttaki kablosuz linki hiçbir işaret almıo.acil yardımınıza ihtiyacım war.:*( |
Alıntı:
80048820 No'lu Hata icin; Ilgili Konuyu Inceleyin. Verdigim Link'teki 2. Mesaj, 4. Hata Kodu ve Cözüm Önerisi. MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Ilgili Konuyu Inceleyin -> Handwriting Plugin - El Yazısı cevabı yazan arkadaş beni yanlış anladı galiba ben font yazısından bahsediyorum güzel yazı dediğimiz yazı varya ondan bahsediyorum sorumu dikkatli okursan nedemek istediğimi anlarsın yinede alakana teşekkürler. |
Alıntı:
Seçtiğiniz font karşı tarafta yüklü olması gerekir. Örneğin ; Arial, Tahoma, Times New Roman vb. bunlar zaten sisteminiz kurulduğunda otomatik yüklenir. Siz bu'nun dışında bir font yüklediyseniz o font'la yazarsınız ama karşı tarafa o font gözükmez. Yazıştığınız kişi'lerin sisteminde'de kullandığınız font'un aynısı yüklü olması gerekiyor. |
slm arkadaşlar msn content plus diye bir şey çıkıyor silmeye çok uğraştım ama silemiyorum bu uyarı penceresini ve tamam diyorum ama bu sefer msn (live) kapatıyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu msn content plus uyarı penceresini nasıl silebilirim tşk' ler |
1 ek Alıntı:
Ek'teki dosya'yı indirin.. Msn Content Plus'ı silecektir. Olmazsa, Bu programın arkaplandaki adı MSNImport.exe olarak geçiyor. Register penceresi kapalıyken iki tane dosyayı silmeniz gerekiyor. 1) C:\WINDOWS da bulunan MSNImport.exe 2) C:\WINDOWS\Prefetch klasöründe bulunan MSNIMPORT.EXE-154AF3D4.pf adlı dosya. Bu iki'sini silerek'te kurtulabilirsiniz... |
brooklyn teşekkür ederim ama rarlı dosya ve içinde bir şey yok indirdim ama başka bir çözüm önerin varmı teşekkür ederim. slm ama dosya boş geldi acaba tekrar gönderebilirmisin programı teşekkür ederim. |
Alıntı:
Tekrar indirin, düzelttim... |
winkremover programını yükledim ve çalıştırdım ama uyarı hala çıkıyor uyarıda çıkan yazıları ayen yazıyorum MSN Content Plus your current trial time is expired. please register or uninstall all products of MSN Content Plus. yardım için teşekkür ederim. |
| Saat: 13:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık