![]() |
gitme! figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları, kelebekler ölür. gitme! bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm. gitme! öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah, gülüm! gitme! acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm. gitme! içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm. gitme! kal, menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam, yokluğun ölüm. gitme! bütün ormanlar ateşe verilir kuşlar da gider bu kent de, ölürüm. |
Islak gül... Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın gecelerden sonra. Alır, götürür beni kokun uzaklara, en uzaklara Ağzın; dudaklarımda ıslak bir güldür sabahları Tenin çekiyor beni, tenin tutmuş saçlarımdan Afrikalı kölenim senin, esirinim, mecburunum Gözlerin değmese gözlerime kahrolurum Ölürüm, çekersen ellerini avuçlarımdan Dönsün başım, tutuşsun damarlarımda kanım Gel, otur yanı başıma, erişilmez kadınım Yum iri gözlerini, devir kirpiklerini Ser önüme, bir hazine gibi güzelliklerini Sana en muhtaç olduğum şu anda gel. Yaşamak olsan da gel, ölüm olsan da gel... |
İYİMSER BİR GÜL Uyandım, seni düşündüm Birdenbire duvar Birdenbire gece yarısı Sonra devriye parolası Ve rüzgar Ve birdenbire kalp ağrısı... Uyandım, seni düşündüm Ey yar Ey göğsümün sol yarısı! Su bulanınca Meydanlarda sesin yırtılınca Hiç dostun kalmayınca Sarsılmış bir ömrün Basamaklarında Görüşüme gel ne olur İyimser bir gül olsun Dudaklarında... Dert etme, iyiyim ben Ara sıra mahşer Ara sıra yaşama hırsı... Sonra mazgal altı zulası Ve mektuplar Ve ara sıra hasret belası... Dert etme, iyiyim ben Ey yar Ey hüznümün tütün sarısı... Kan bulaşınca Yangınlarda yüzün harlaşınca Saçların tutuşunca Zorlanmış bir hükmün Tutanaklarından Görüşüme gel ne olur İyimser bir gül açsın Yanaklarımda... |
Işığımsın Masmavi göklerde bir yıldız mısın.? Yağmurlu havada gök kuşağımısın.? Doğaya renk veren çiçekler gibi, karanlık gece de ay ışığı mısın.? Dağlardan çağlayan şelalem misin.? Yosun yeşiline benzer gözlerin. Görmediğim zaman geçmez günlerim. Gündüzü aydınlatan gün ışığı mısın.? Bahar suyu gibi coşup çağlayan. Dolunay gibisin,yeni parlayan. Her gece rüyam da sana ağlayan... Doğum günümde ki mum ışığı mısın.? Albümde sakladım küçük resmini. Kâlbimin içine yazdım ismini. Haberin gelmiyor niçin,küstün mü.? Ruhumu aydınlatan ilk ışığımsın |
Yansa da kalbim, hasretin o kor ateşinde, Gün gelip, bir gün bu ateşi söndüreceğim, Sevgin, ben de hala sönüp, küllenmese de, Yeminim var, asla sana dönmeyeceğim, ......................................................Yıllar yılı, boşuna, kendimizi kandırmışız, ......................................................Mazideki, o iki çılgın, sevgili değiliz artık, ......................................................Biz ki bu temiz aşka, ne lekeler katmışız, ......................................................Söz verdim kendime, seni unutacağım, Yıllara gerek yok, seni unutmam için, Şimdi bile, sen ben de, koskoca bir hiçsin, Çizgi çektim sevgine, sen de çek gitsin, Söz verdim yıllara, seni unutacağım, ......................................................Özlemler, arzular bir bir tükendi bende, ......................................................Artık, bir daha senin için ağlamayacağım, ......................................................Bu gece, bir kibrit çakıp ta, o sahte sevgine, ......................................................Söz verdim kendime, seni unutacağım, Unutmak, zor sanırdım, seni önceden, Haberin olsun, sildim adını defterimden, Ağla, diz çök önümde, af dile istersen, Söz verdim tanrıya, seni unutacağım, ......................................................Gecmek bilmezken, ......................................................bir zamanlar zaman sensiz, ......................................................Şimdi su misali, ......................................................akıp da gidiyor avuçlarımdan, sensiz, ......................................................Sanma ki bir daha sevemem, ......................................................küsüp de hayata, ağlarım, ......................................................Seni, bir sen mevsiminde sevmiştim bak, ......................................................Seni, ......................................................seni yine bir sen mevsiminde, ......................................................UNUTACAĞIM...' ' Şimdi, ne şarkılar seni söylemekte ne de dilimde adın, Varsay ki güzelim, böylesi bir sevdayı hiç yaşamadın ' (O' na, Gözlerime Düşen Yağmura) |
Islak Kaldırımlar Bugün seni gördüm ıslak kaldırımlarda.. Göz göze geldik.. Sen süzdün.. Ben eridim karşında. Bugün seni gördüm ıslak kaldırımlarda.. Güneş gülümsüyordu yorgun yüzüme Duymadın gözbebeklerimin sesini Ürkek bakışlar arasında.. Dur demek istedim bakarken arkandan Etrafta bizi saran insanları gördüm Bana doğru gelmeni, miladı saydım sevincimin Bir şeyin miladı olmuştu ama ... Bugün seni gördüm ıslak kaldırımlarda Yağmurun sızlandığı bir gündü.. Sessizdi etraf, yağmur damlalarıydı kulağımı meşgul eden Sen, yağmur damlalarımın sebebiydin Darıldı güneş, tebessümü cevapsız kalınca Yağmur damlaları terk etti kaldırımları Uzaklaşını kutluyordu bana inat imgeler Sen, sensiz oluşlarımın sebebiydin.. |
Elveda Aşkım Seni sana bırakıyorum, Seni sana, sevdiklerine bırakarak gidiyorum gönlünden, Hayallerimi, ümitlerimi, sevgimi, ve gönlümdeki baharı bırakıyorum sana bir de giderken, neden mi bırakıyorum? Hayallerim, senin hayalin olsun ve gerçek olsun diye Ümitlerim, senin ümitlerin olsun sana yaşama gücü versin diye, Sevgim, senin ışığın olsun yolunu aydınlatsın karanlığa düşme diye, Gönlümdeki bahar gibi ömrün hep baharda geçsin, hiç kış görmeyesin diye, Ben mi? Bende yaşadıklarımızı anılarımızı, gözyaşlarımı götürüyorum, Acıları götürüyorum giderken sana zarar vermesin, sevdiklerine zarar vermesin diye Gittiğim yerde ihtiyacım olmayacak sana bıraktıklarıma |
SAHTE SEVGİLER,,,, İNSAN BÜYÜSE BİLE, SEVGİ İSTER,ELİNİ TUTACAK, SAÇINI OKŞAYACAK BİR EL, SICACIK BİR BAKIŞ ANNE GİBİ,, SEVDALI BİR BAKIŞ YAR GİBİ,,,, ŞEFKATLİ BİR EL,,, YÜREĞİNİ ISITAN BİR GÜLÜŞ,,,, NERDESİN? HANİ BENİ ÇOK SEVİYORDUN? YOK GÜLÜM YOK,,, SEVDA YOK,,,, SEVGİ YOK,,, ŞEFKAT YOK,,,, SADECE ÇIKARLAR. VE SAHTE SEVGİLER VAR.. YUVADAN DÜŞEN MARTI YAVRUSU GİBİYİM,, KORUMASIZ VE YANLIZ,,,,,,,,, |
Sevgiliye Sitem Aşk meğer bir serapmış Göz açıp kapamak kadar kısaymış Bu yürek yok yere yanmış, Küllerini bir zalim için savurmuş. Yar diye birşey yokmuş, O da yalan dünya gibi boşmuş, Bu gözler hiç uğruna dolmuş, Taş bir kalp için akıp durmuş. Sevmek aslında bir masalmış, Yaşamak için, inanmak lazımmış Bu ruhum boşa kanmış, Leyla olmak sana, çok uzakmış.. |
♥ AŞK NEDİR ? Bazen bir selvi yada çayırçimen, Bazen kankaranfil yada dikenli bir gül, Bazen yayla yada dumanlı dağ, Bazen ilkbahar yada karakış olur. Bazen gülbahçesinde bülbül çığlığı, Bazen bataklıkda bir kurbağı, Bazen leylek olup göç eder, Bazen aslan olup kükrer; SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM DİYE... |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık