![]() |
merhaba arkadaşlar su yazı beni deli ediyor sizce nası kurtulabilirim messener discovery yüklemiştim ama sonra kullanmak istemediğim icin sildim ama sildikten sonra msn yi acarken hep şu EROR LOADİNG MessengerDiscovery.dll diye bi hata veriyor arkadaşlar bu hatadan nası kurtulabilirim bileniniz varsa bi aydınlatsın lütfen... |
Alıntı:
|
merhaba msn 7,5 dıscovery kurabılırmıyız ılla 8,0 ve ustu mu olması lazım bıraz aydınlatırsanız sevınırımm ..... |
msnye göz kırpması eklemeye çalışıyorum.göz kırmasına tıkladıgım zaman local mco installer çıkıyor plase wait diyor sonra kayboluyor.bu işlemi msn açıkken yapıyorum ama göz kırpması eklenmiyor. win.xp sp2 kasperky int.secrutry 6 win live mesenger 8.0.812 edsl modem 256k yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
Discovery 8.0 ve 8.1 için uyumludur..Öncelikle MSN Live Messenger 8.1'i kurmanız gereklidir.MSN Live Messenger 8.1'i kurmanızı öneririm. MSN Live Messenger 8.1'in bulunduğu sayfaya gitmek için aşağıdaki link'e tıklayınız.. MSN Live Messenger 8.1 7.5 için aşağıdaki link'e tıklayın. MessengerDiscovery Live Final Alıntı:
http://img186.imageshack.us/img186/5184/jpgrf0.png Winksinstaller v1.1'i kurun... Önce firewallınızı kaldırın. Bulunduğu sayfaya gitmek için resmin üstüne tıklamanız yeterlidir. Aynı sayfada istediğiniz kadar gözkırpması mevcuttur. Kolay gelsin. |
messeenger 8.1 i yükledim plus ın son versiyonunuda yükledim fakat plus ı yükledikten sonra msn kendiğilinden kopuyor yardım edebilirmisiniz ? |
Alıntı:
|
WebCam açmada hata. Bugün Bilgisayarıma 8.1 kurdum fakat webcam açmak istediğimde Ses ve Görüntü kurulumu başlatılamadı diyor. Sizce sebep ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyoruz. |
Alıntı:
|
yardım plss yaaa arkadaşlar bişi soracam msnde bi program varmış mikrofonla konuşuyorsun o yazıyor ve de yazılanları okuyor bu nedir bilen var mı arkadaşımda vardı programı yolluyodumbilgisayarı çöktü o sırada programın ismini bilmiyorum eğer bilgisi olan varsa soytleyebilirmni yada link verebilirim sağolun şimdiden |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık