![]() |
Alıntı:
|
Merhaba ARKADAŞLAR Benim sizden Bir ricam olacak.Yardım ederseniz sevinirim. Bilgisayarımda Windows Live Messenger (8.1.0178.00) sürümünü kullanıyorum ve gayetde memnunum.Gecenlerde coklu oturum proğramın yamasını yükledim.Obdan sonra ne olduysa msn yi actığım zaman 10 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor.Ve tekrar acılıyor.Bu böyle hep devam ediyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.Bu konuda özelime mesaj atarsanız sevinirim.SAYGILARIMLA |
Alıntı:
Çoklu oturum açma yamasını aynen resimde gösterildiği gibi uygulamalısınız, yalnızca çoklu oturum açma seçeneği işaretli olmalı. Çoklu oturum açma yamasıyla ilgili probleminiz devam ederse, A-Patch ya da Mess Patch yamalarını uygulayabilirsiniz. |
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""" hocam messenger windowsun bazı yerlerinde bişeyler yedeklemek amacıyla sanırım kullandığım ve çok ilginç konuştuğum bazı arkadaşların mail adreslerinin adında klasörler oluşturuyo bunu engellemenin bi yolu var mı? klasörlerin oluştuğu konumlar : C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger C:\Documents and Settings\Divxizm\Contacts kullandığım adreslerin hiçbişekilde bilgisayarda görünmeemsini istiyorum kısaca :S yardımcı olursanız sevincem tşkler : ) """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""" Demiştim çözümü buldum ; ) belki sizin de işinize yarar ; ) taşınabilir bellekte çalışan Portable messengerle giriyosun iz miz kalmıyo =) denemedim ama sanırım öle olcak ; ) |
slm arkadaslar!!! ben kişi kartımı hareketli yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevirim.. teşekkürler |
Alıntı:
Durumunuzu taşınabilir aygıtta oturum açmış olarak mı göstermek istiyorsunuz? |
arkadaşlar benim sorunum çoklu yama ile , ne zaman çalıştırsam msnden baglantım kopuyor , çalışmayı geri aldıgım zaman gayet normal çalışıyor msn ne yapacagım bilemiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :) .... not ; 8,0 kullanıyorum ..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayır tam olarak istediğim seye hareketli avatar deniliyormuş yani görüntü kartımdaki resmin hareket etmesini istiyorum |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık