MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

I3uz_KaLpLi 17 Mart 2007 19:08

Alıntı:

renata adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 396050)
yaaa arkadaşlar bişi soracam msnde bi program varmış mikrofonla konuşuyorsun o yazıyor ve de yazılanları okuyor bu nedir bilen var mı arkadaşımda vardı programı yolluyodumbilgisayarı çöktü o sırada programın ismini bilmiyorum eğer bilgisi olan varsa soytleyebilirmni yada link verebilirim sağolun şimdiden

kandırmışlar seni.

c@sper 18 Mart 2007 01:36

Merhaba ARKADAŞLAR
Benim sizden Bir ricam olacak.Yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayarımda Windows Live Messenger (8.1.0178.00) sürümünü kullanıyorum ve gayetde memnunum.Gecenlerde coklu oturum proğramın yamasını yükledim.Obdan sonra ne olduysa msn yi actığım zaman 10 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor.Ve tekrar acılıyor.Bu böyle hep devam ediyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.Bu konuda özelime mesaj atarsanız sevinirim.SAYGILARIMLA

NeutralizeR 18 Mart 2007 01:38

Alıntı:

c@sper adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 396700)
Merhaba ARKADAŞLAR
Benim sizden Bir ricam olacak.Yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayarımda Windows Live Messenger (8.1.0178.00) sürümünü kullanıyorum ve gayetde memnunum.Gecenlerde coklu oturum proğramın yamasını yükledim.Obdan sonra ne olduysa msn yi actığım zaman 10 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor.Ve tekrar acılıyor.Bu böyle hep devam ediyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.Bu konuda özelime mesaj atarsanız sevinirim.SAYGILARIMLA

Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Çoklu oturum açma yamasını aynen resimde gösterildiği gibi uygulamalısınız, yalnızca çoklu oturum açma seçeneği işaretli olmalı. Çoklu oturum açma yamasıyla ilgili probleminiz devam ederse, A-Patch ya da Mess Patch yamalarını uygulayabilirsiniz.

judge_of_nights 18 Mart 2007 02:15

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""
hocam messenger
windowsun bazı yerlerinde bişeyler yedeklemek amacıyla sanırım kullandığım ve çok ilginç konuştuğum bazı arkadaşların mail adreslerinin adında klasörler oluşturuyo
bunu engellemenin bi yolu var mı?
klasörlerin oluştuğu konumlar :
C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
C:\Documents and Settings\Divxizm\Contacts

kullandığım adreslerin hiçbişekilde bilgisayarda görünmeemsini istiyorum kısaca :S
yardımcı olursanız sevincem
tşkler : )
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""""""

Demiştim
çözümü buldum ; ) belki sizin de işinize yarar ; )
taşınabilir bellekte çalışan Portable messengerle giriyosun iz miz kalmıyo =)
denemedim ama sanırım öle olcak ; )

zaman3x 19 Mart 2007 03:06

slm arkadaslar!!! ben kişi kartımı hareketli yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevirim.. teşekkürler

NeutralizeR 19 Mart 2007 04:05

Alıntı:

zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 399125)
slm arkadaslar!!! ben kişi kartımı hareketli yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevirim.. teşekkürler

Kişi kartınızı hareketli yapmaktan tam olarak ne kastettiğinizi anlayamadım.

Durumunuzu taşınabilir aygıtta oturum açmış olarak mı göstermek istiyorsunuz?

cemboy 19 Mart 2007 10:17

arkadaşlar benim sorunum çoklu yama ile , ne zaman çalıştırsam msnden baglantım kopuyor , çalışmayı geri aldıgım zaman gayet normal çalışıyor msn ne yapacagım bilemiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :) ....

not ; 8,0 kullanıyorum .....

NeutralizeR 19 Mart 2007 13:00

Alıntı:

cemboy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 399213)
arkadaşlar benim sorunum çoklu yama ile , ne zaman çalıştırsam msnden baglantım kopuyor , çalışmayı geri aldıgım zaman gayet normal çalışıyor msn ne yapacagım bilemiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :) ....

not ; 8,0 kullanıyorum .....

Yamayı yalnızca resimde gösterilen ayar işaretli olarak uygulayın, diğer ayarlara dokunmayın.

cemboy 19 Mart 2007 15:07

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 399418)
Yamayı yalnızca resimde gösterilen ayar işaretli olarak uygulayın, diğer ayarlara dokunmayın.

zaten tek yaptıgım , sadece çokluya izin vermek diger secenekleri işeretlemiyorum , ve hala sorunum decam ediyor :S

zaman3x 19 Mart 2007 15:11

hayır tam olarak istediğim seye hareketli avatar deniliyormuş yani görüntü kartımdaki resmin hareket etmesini istiyorum

Saat: 21:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık