![]() |
AKLIMDASIN Aklımdasın Şimdi, şu an elimin altında Yeşili terlemiş Bir tabak erik Bir bardak serin su yanında Aklımdasın Saksıdaki toprağımda Yaprağında sardunyanın Dalgalandır dalgalandır rüzgarım Olur a ansızın alabora Anımsayamadığım bir sözcük Yüzünle birlikte gelen Ama tedirgin, ama yitimsiz Devingen Soluk bir fotoğrafta Zamanı geri çeken Aklımdasın |
İçimdeki AşkHey bak sana aşığım eyvah yaktın beni! arkana dön bi bak hayattan bezmiştim yalnızdım,yapayalnızdım seni gördüm içimde bir umut içimde heyecen bir korku içimde bir aşk sevgiye susamış sevilmeye aç... ayın güneşten ışık alması gibi sevmiştim seni yeniden doğmuştum kafeste kanarya kadar tutsak kaf dağında zümrüdüanka kadar uçuk denedim açıldım sen ya sen ne düşündün hiç söylemedin seni hep sevdim hep özledim nefesini hissederken elimi atıp yakalayacak kadar yakınken bana bir yıldız kadar uzaktın yalvardım Tanrıya seni bir kere daha görmek için gözümdeki o ışığı o nefreti görmen için duam kabul oldu şimdi hep seninleyim seni hiç tanımamış gibi |
KATİLLER VE SEVDALILAR.......... Karanlıklardan geliyor seslerim Aydınlığa umutlu karanlıklar Kavgalarla bitiyor gecelerim Zafere koşan kavgalar Adına aşk deniyor bunların Ölümü arzulayan aşk Kavuşmak istiyor özleyenler Özlemlerinle kavuşmak Katiller vurgundur geceye Birde aşıklar sürgündür geceye Sürgünler varamaz sabaha Katiller pusuda bekler gecelerini Hayalleri vardır insanların Geceleri görülür hayaller Kan dökülmüştür gözlerinden Temizlenmez ihanet kan dökülse bile Özgür kalır güvercinler Gök kuşağı varsa gökyüzünde Pranga düşmez ellerimden Sevda varsa peşimde İnanmam artık sözüne Aşk varsa dilinde Kaçıncı umut bu Yalan senin sevda şarkıların bile Hudutları çizilemez aşk yarasının Korlar harlar gençliğimi Rüzgar olsa da hasret küskündür geceye Sevdanın hançeri olsa geçmez sevene............... |
Aşk Okudum - Aşk Dokudum Ben bu gönül tezgahinda Ask dokudum, ask okudum Erenlerin dergahinda Ask okudum, ask dokudum Her güçlügü bile bile Göznuruyla, sabir ile Yumak, yumak, çile çile Ask dokudum, ask okudum Bir ömür yana yakila Yazdigim sigmaz akla Acimadim kirkdört yila |
Gittttt GİT!!! GİT... DÜŞÜNME SAKIN ÜZÜLECEĞİMİ BU AŞKA YENİLİP TÜKENECEĞİMİ ALIŞKINIM BEN GİTMELERE HEP KALANLARDAN OLDUM HEP AĞLAYANLARDAN OLDUM DÜŞÜNME GİT! KALANLARDANIM YİNE SEVENLERDEN DEĞİLİM ARTIK...MERAK ETME AĞLAMAM ARDINDAN... GİTMEK İÇİN BEKLEME SEVMİYORUM SENİ GİT İSTEDİĞİN GİBİ ÇIK HAYATIMDAN! DÖK HAYALLERİMİZİ ONARACAK BİRİ ÇIKAR NASILSA BENİ BEN YAPACAK BİRİ ÇIKAR KARŞIMA SEN DEVAM ET YOLUNA BEN YENİLMEM SANA, HAYATA...... |
İçimdeki Nefretimdir Sana İsyan ediyorum şimdi Sana değil; kendime Neden diye sorma Sen sormadan Ben söylerim şimdi sana Ağlıyorum gülüm sana Değil; sana inandığıma İsyanım şimdi kendime değil; Bir tek sana Bir duam vardı dilimde sana Şimdi dilimdeki bedduadır artık sana. |
|
ELİMDEN GELEN BU Elimden gelen bu ben iki kişiyim Çoğalmak neyse ne azalmak zor Birisi seni her an bırakıp gittiğim Öbürü kan gibi tutulmuş seviyor Ağzındaki acı alnındaki çizgiyim Gözlerine kirli bir bulut getirdim Hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor Elimden gelen bu ben iki kişiyim Birisi kapadığın kapılardan gitmiyor Yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o Bir yerin üşüse onun sıcaklığı Öbürü en içten çağrını işitmiyor Alıp tutmaksa o basıp gitmekse o Bakışları kıyısız deniz uzaklığı Elimden gelen bu ben iki kişiyim İkisi birden çıkmaya uğraşıyor Bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim Birisi yeni baştan serüvene başlamış Öbürü silahında son mermiyi sıkıyor Çoğalmak neyse ne azalmak zor |
Vurabilirsen ayağını sertçe yere Haykırabilirsen beni sevmediğini herkese Gidebilirsen yüreğinin götürdüğü yere Sana söz seni unutacağım! Çözebilirsen kalbimin pranga kilidini Durdurabilirsen içimdeki gözyaşı selini Görebilirsen içi kan ağlarken gülenleri Sana söz kalbimi kapatacağım! Çizebilirsen hayalinde sevginin resmini Anlayabilirsen kelimelerin kifayetsizliğini Dokunup çıkarabilirsen içimdeki seni O zaman seni UNUTMAYACAĞIM.. |
Gizemli sokak Bi çareyim… Dumanım tüter buhranlı bir Cuma akşamı Yaşın yaşın ağlarım Dolaşırım yollarda Avareyim Bi çareyim… Bulanık bir gölge takip eder yıkılmış cesedimi Her demi ruhumun ayrı bir cefa çeker Yavuz bir isyan türküsü tutturur dilim Elim mahkum, yürürüm öylece Mukaddes bir marş gibi Ağaçlar dinler yalnız şarkımı Yürekleri parçalanır da susar dilleri… Gönül beyhude abdal ne vakit görürü bilmem Günden güne körükler aşk-ı mecnun ateşi Acep tümenlerce kelam Yeter mi ki ahvalimi anlatmaya… Yağmur başlar nagehan Islatır garip ruhumu Yırtık ceketime işlemez İntibahım malum geç oldu Tılsımı ahirinde vuku bulur elbet Önemli olan da zaten sonundaki akıbet… Nazar kıldığım şu karanlık sokak Bir gün olur saklar beni Beni içlendiren yollar Susturur bu matemi Ab-ı hayat faslı bitti,benden bu kadar Varın gidin sevinin, bir mahkum daha öldü Meçhul bir yapraktım zaten Kopmuşum ne olur ki Salkım saçak oldu gönlüm Önüne geçemedim Yedi bitirdi beni.. Sorunlara selam et,ey deli yalnız sokak! Beni bir tek sen anladın Şimdi anlat kendini… |
| Saat: 22:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık