![]() |
herkese selam, ben bişey sormak istiyorum ,herhangi bir kişinin msn deki kişilerini öğrenmek için ne yapabilirim ???? ama onun bunu öğrenmemesi gerekiyo mümkün mü acabaa????*-) |
Alıntı:
|
öncelikle cevap verdiğiniz için tşk ederim;) sorun da burda zaten ayrı illerdeyiz bilgisayara bakma imkanım yok birde bununla ilgili başka yerde arıyacağım sözcük ne olabilir |
Alıntı:
Alıntı:
|
msn live kişi nasıl bulunur ismi dışında başka bilgim yok |
Alıntı:
|
ileti yazdığımda farklı nick çıkıo ama karşı taraf öle deilde nickimi yase olarak görebilio nick yasılan yerden istediğimi deiştirebiliorum ama ileti yasdığımda bende farklı çıkıo daa önjeden yasdığım bi nick çıkıo garip olansa nick yazılan yerde o şey çıkmıo :( nası düseltebilirim msni kaldırdım tekrar yükledim msn plusıda 7.5te böle bi hata wermio liwe messengerda böle bişi yapıo rija etsem bana yardımjı olurmusunuz :cry: http://img59.imageshack.us/img59/8363/offhv2.jpg |
slmws Live Messenger Teknik Destek eline saglik Alıntı:
|
msnde engelledıgım kısının engelını acıyorum ve engelsız kalmasını ıstıyorum bılgısayarı kapatıp yenıden msn gırdıgımde ıse yıne engellı gorunuor napabılırım |
Benim Sorunum mesajlarim karsi tarafa iletilmiyor (iletilmedi raporuda gelmiyor)...Forumu inceledim ilk etapta msn tamamiyla pcden kaldirdim tekrardan kurdugumda sorunum düzelir gibi oldu su an yine ayni problemi cekiyorum sorun ne olabilir... Simdiden Tesekkür ederim... windows live messenger 8.1.0178 Vista Home Premium Dsl kaspersky Internet Security 6.0.2.614 |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık