![]() |
yaa bıktım msn e çözüm aramaktan bir aydır msn e giremiyom 81000306 yaktı beni intiharın eşiğindeyim var mı bunun bi alternatifi yardım edin komleksteyim |
Alıntı:
Aynı sorunu bende yaşadım son olarak 8.1 i kaldırıp 8.0 kurdum şuanda sorunum yok.. Alıntı:
Alıntı:
|
eyvalah yükleyip deniyeyim ama hersery formattan sonra olmaya basladi ilk etapta mesajlarim iletiliyor daha sonra iletilmiyor....sagolasin bi deneme yapayim... |
Alıntı:
|
arkadaşlar merhaba benim sorunum nickimi değiştiriyorum ve kişisel bir ileti girin yerinede bir şeyler yazıyorum. mns den çıkıp tekrar girdiğimde nick ilk yazdığım halini alırken ileti ise siliniyor.ne yaptıysam düzeltemedim |
merhaba arkadaşlar benimde sorunum şu; kısaca uyarı sesleri çıkmıyor. msni burdan live 8.1 yükledim. bil. restat oldu.ek bir program yüklü değil. resimdeki gibi ayarlar,yanlışmı?Yardımcı olursanız sevinirim. http://img262.imageshack.us/img262/5742/msnon3.jpg |
Alıntı:
|
filizzz gözat tı kullanamıyorum resimdeki gibi kullanım dışı:( |
msjımı düzünleme vaktini kaçırmışım özürdilerim. Önceki sorunla ilgili filizzz dediğin gibi gözattan yaptım sonunda ama yinede olmadı.hatta kaldırdım bir daha kurdum 8.1 i. birde titreşim gönderdiklerinde de tirremiyor:) Bu arada xp kullanıyorum. F-Secure Anti-Virüs prog.mı var. |
arkadaslar merhaba benim msn bi arkadas beni üc defa düsürdü ve bir daha acılmadı hotmailden girip mail lerimi okuyabiliyorum ama cevrimici konusamıyorum sifreyi giriyorum acılır acılmaz hata veriyor yardımcı olursanız bahtiyar olurum :D |
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık