![]() |
Sonuna kocaman bi nokta koysam dertler biter mi ? • Aşkın sonuna üç nokta koysam devam eder mi ? ••• |
Ben Mevlana değilim ne olursan ol gel demem.Adam olda gel.. |
Yüreğin konuşurken, hâlini bir bir anlatırken, gözlerinde hüzün oynaşır... Dilin sükût ettiği için anlayanın yok kadar azdır!... Anlatamam işte... Anlatmadan anla beni... |
Çocuk... Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği... Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı... Çevir gökyüzüne başını... Bakma arkana! Daha sert basa basa, daha güçlü! Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla! Gitmek yenilmek değil kazanmak da! Gitmek gitmektir işte... Hepsi bu. "Cem Adrian - Nereye Gidiyorsun ??" |
Bir gece yarısı uykun kaçarda Yanımda olmayı istersen eğer Hiç vakit kaybetme hemen çık yola Her şeye hazır ol bana öyle gel |
Körü körüne birine bağlanma be insanoğlu, Aşkının adı değil,Allah'ın adı yankılatacak tabutunu. Aşk dediğin hikaye olacak,İsrafil üfleyince sûru. |
İnsanlar kırmızı bir güle doğru koşarken çoğu zaman ayaklarının altında ezilen kır çiçeklerinden habersizdirler |
Ağaçtan meyveyi koparır yersin,seversin meyveyi, Hayranı olursun da,ağacın hiç mi yoktur emeği? İnsanı görüp övgüler yağdırırsın,her biri bin para, Acaba neler söylersin görsen gerçek meleği. |
Bitti sandığın her yol yeni bir başlangıçtır..Anlarsın ki gökyüzü uçurumlarla başlar... |
İçimde içime sığmayan bir gariplik var.Ya ben fazlayım bu şehirde yada eksik birileri var.. |
| Saat: 01:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık