![]() |
Alıntı:
Buradan İlgili dosyayı yükleyip C:\WINDOWS\system32 Dizinine atıp deneyin... yinede olmassa Turkçe Xp için WindowsXP-KB842773-v2-x86-trk.exe İngilizce Xp için WindowsXP-KB842773-v2-x86-enu.exe Yukleyip deneyin.. Alıntı:
|
Alıntı:
Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın. Alıntı:
|
Alıntı:
Dipnot : ss ' deki msn 7.0 |
Alıntı:
|
Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı |
Alıntı:
Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz. |
blue night dediklerini aynen yaptım fakat yine aynı hatayı verior.olmadı bi türlü.yüklenio msn ama çalıştır deyince msnmsgr.exe konumu bulunamıor diyo.altında da işte msvcr71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı dio. senin verdiğin linkten onu system32'e kopyaladım ama yinede olmadı :cry: |
Arkadaşlar ben "Windows Live Messenger 8.1" kullanıyorum. Bu güne kadar bütün Messenger içeriklerini de buradan takip ediyorum. Fakat "Live Messenger 8.1" de oturum açtıktan sonra sürekli oturumum kapanıyordu. Çözüm bulmaya çalıştım bulamadım, buraya bakmak istedim ama bakmadan önce çözümü buldum. Sanırım sorun, "Windows Live Messenger Oturum Açma Yardımcısı" eklentisinden dolayı kaynaklanıyordu. Bu eklentiyi kaldırdıktan sonra, sorun çözüldü. Bilginize! |
2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı :( VISTA msn e sorun cıkarıyor mu hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuz:*( |
Alıntı:
Ne tür bir sorunla karşılaşıyorsunuz ? Güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Sorunu daha açık dile getirirseniz net cevap alırsınız :) |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık