MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

BlueNighT 28 Mart 2007 18:49

Alıntı:

EarwenElif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412680)
ayrıca msvcr71.dll yanında msnmsgr.exe hatası verio onu yazmayı unutmuşum :shy: acilen yardım istiorum yaa çok sıkıldım msnsizlikteeennn:cry:

Buradan İlgili dosyayı yükleyip C:\WINDOWS\system32 Dizinine atıp deneyin...

yinede olmassa

Turkçe Xp için

WindowsXP-KB842773-v2-x86-trk.exe

İngilizce Xp için

WindowsXP-KB842773-v2-x86-enu.exe

Yukleyip deneyin..

Alıntı:

bnsh adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412701)
kardeşimin msnini hacklemek istiyorum bu mümkünmü nasıl yapabilirim

Sitede Hack ili ilgili konular yasak ..:)

NeutralizeR 28 Mart 2007 19:07

Alıntı:

εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 411453)
Slm bendede şöyLe bi sorun var
msn 7.0 kuruyorum hiç bişe yok
8.0 ve 8.1 de performans %100 bilgisayar full takılıyo
eskiden olmuyodu tabi
ne yapmam lazım?

Donanım özellikleriniz nelerdir?

Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın.

Alıntı:

OziGR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412078)
messenger 8.1 i yeni kurdum pcde vista transformation pack 6.0 var discovery x 2 kullanıyordum daha önce sorunla karşılaşmıyordum fakat discovery live yükledikten sonra sorunlar başladı.skinleri hatalı açıyor.discoveryi kurdujtan sonra windows msn açmak istediğimde hata veriyor.discovery kaldırınca rahatlıla açıyor.msni kaldırdım.8.0 sürümünü indirdim ama pcye 8.1 sürümü kuruluyor.pcyi parçalamk üzereyim.bi yardım eli ltfn....

MessengerDiscovery gibi bazı eklenti ve programlar, bazı skin-tema programlarıyla uyumlu değildir.

εмяεсди 28 Mart 2007 20:25

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412738)
Donanım özellikleriniz nelerdir?

Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın.

http://img49.imageshack.us/img49/4365/dsaophdsafh3.jpg

Dipnot : ss ' deki msn 7.0

NeutralizeR 28 Mart 2007 20:43

Alıntı:

εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412830)

Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz.

εмяεсди 28 Mart 2007 20:57

Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı

ahmetseydi 28 Mart 2007 23:27

Alıntı:

εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412879)
Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı

Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz.

EarwenElif 29 Mart 2007 16:46

blue night dediklerini aynen yaptım fakat yine aynı hatayı verior.olmadı bi türlü.yüklenio msn ama çalıştır deyince msnmsgr.exe konumu bulunamıor diyo.altında da işte msvcr71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı dio. senin verdiğin linkten onu system32'e kopyaladım ama yinede olmadı :cry:

ELeCtRiC 29 Mart 2007 17:07

Arkadaşlar ben "Windows Live Messenger 8.1" kullanıyorum. Bu güne kadar bütün Messenger içeriklerini de buradan takip ediyorum. Fakat "Live Messenger 8.1" de oturum açtıktan sonra sürekli oturumum kapanıyordu. Çözüm bulmaya çalıştım bulamadım, buraya bakmak istedim ama bakmadan önce çözümü buldum. Sanırım sorun, "Windows Live Messenger Oturum Açma Yardımcısı" eklentisinden dolayı kaynaklanıyordu. Bu eklentiyi kaldırdıktan sonra, sorun çözüldü. Bilginize!

tucker boi 31 Mart 2007 05:49

2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı :(

VISTA msn e sorun cıkarıyor mu

hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuz:*(

ahmetseydi 31 Mart 2007 13:32

Alıntı:

tucker boi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 415797)
2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı :(

VISTA msn e sorun cıkarıyor mu

hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuz:*(

Ne tür bir sorunla karşılaşıyorsunuz ? Güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Sorunu daha açık dile getirirseniz net cevap alırsınız :)

Saat: 21:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık