![]() |
galiba ben büyük bir yanlışım yada yanlışların birleşiminden doğan bi karışımım gerektiğinde en zorlu yanlışla yarışırım yanlışığın şaşkınlığındayım ben kederle bakışırım gereksiz yanlışlarla atışırım gerekirse dalaşırım |
Icımde lanetın derın sessızlıgı gokyuzunde tanrının anlamsız lanetı ve ben olumun golgesınde soylerken nefretın sarkısını bastıgım topraklarda kan dokuluyor ınsan oglu acız nefsının esiri |
Şimdi avuçlarıma her bakışımda boşlugunu görüyorum sensizligin. |
Bozuldu aramız Düzelmez artık bi Macerayıda geride bıraktık ben çok yürüdüm biraz da Sen koş nasıl istersen benim için hava hoş ;) |
Durdu dunya hayat aktı gozyaslarımdan sonbaharda dokuluverdı avuclarıma yapraklarım yıllara yenıldım ve omur torpusunde hayatın suyunu ıctım sadece.... |
İçinde, özünde hissedilip açığa çıkaramadığını karşısındakinde bulduğun anda onu sevmeye başlarsın... özünde sevgin kadardır karşısındakine aşkın!.. |
Kendine iyi bak deme denmez saçma.. Kendime bakarım elbet sen hiç korkma.. Kendine kalıyor insan eninde sonunda.. Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına.. |
Ask dedıgın sacmalık aptalların tesellısı aslında yuregımde tutku sadece karanlıgın derınlıgınde ıstemıyorum yapmacık sevgılerın sadece cumlede kalan yalın halını bana sessızlık verın baska bır sey ıstemıyorum gercekten Bu gece gozlerımı kapattım sıyahın perdesı ıle beraber dans ettım zerafetı ıle buyulendım hanım efendının guzellıgınde sonra yapmacık bır maske dokuluverdı yuzunden ortada ne zerafet kaldı nede guzellıgınden bır anlam... Omur torpusunden gectım hayat ınce bır cızgıden gecerken yasamak ıcın cabalayan ınsanlar kanlar ıcınde muzelenırken sergılendı ıcındekı vahsetın kor zıhnıyetı tozlu rafların ardında ıste dedım burası ya cehennem yada uyanamadım kabuslardan.... |
Yürekte bogulmak ne güzel bela.. Battıkca kurtuldum.. Cıktıkca battım.. |
Korkuyorum yıtık bakan hayellerın ardından huzunlenıyorum her gıden sevgılının arkasından sımdı ask eskı bır cınarın altında sadece kuru bır toprak estıkce acılan sadece yaralarım...onada gucum kalmadı zaten! |
| Saat: 19:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık