![]() |
suan hiçbir virüs koruma programı kullanmıyorum sadece vista yı kurdum ... msn i kuruyorum fakat otomatik çalışmıyor .. görev cubuğunda yer almıyor .. msn.exe ye diyelim 10 defa bastım .. görev yöneticisine giriyorum işlemler kısmına baktığımda 10 tane MSN EXE var yalnız 1 tanesini görevine son veremiyorum Alıntı:
HATA KODU vermiyor |
merhaba arkadaslar.benim sorum su.bilgisayarı kapatıp actıktan sonra kayıtlı olan mail adresi ve şifremi hatırlamıyo msn.8,0 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
işaretleyiniz... |
arkadasım o kadarını ben de biliyorum.onları yaptıktan sonra hatırlamıyo işte sorun orda.tesekkurler yinede... |
selam arkadaşlar ben vistayı kullanıyorum fakat msn gelen e maillerimi açamıyorum tıkladığımıda e posta anasayıfayı açıyor adresimi ve şifremi girdiğim halde e posta açılmıyor tekrar aynı sayfa geliyor defalarca adres ve şifremi girdiğim halde açamıyorum yardım edermisiniz teşekkürler |
Alıntı:
Kullandığınız güvenlik yazılımı internet explorer'ı engelleyiyor olabilir. Ayarlarınızı kontrol edin.. |
MERABA BENİM Bİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM |
Alıntı:
|
arkadaşlar msn de durumunu offline a almış bir kişiyi aslında online olduğunu anlayabilmek için bi proram yok mu?acil! |
Arkadaşlar msnin son sürümünü yükledikten sonra oturum kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ne yapabilirim. Teşekkürler. |
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık