![]() |
Zamansız yagan yagmurlar gıbısın! Baharda yagman gerekırken Nedensız yere yagıyorsun 5.mevsımlerde Yesıllendırmen gerekırken sarartıyorsun yazın ortasında! Kül ates yakar mı sence? kül olan hayatlar yeserır mı soyle? Ferhat şirini ne ferhat olmasaydı ulasamazmıydı? Aldıgın nefes olayım yasadıgın hayat! Tuttugum kalem olsa kalbım! Yazdıgım kagıt olsa kalbın! Doyasıya yazsam siirlerimi hic silinmemek uzere! Yagmurlarla sılınmemelı! Kaybolmasa gozlerın! Kalbımı kalbıne yazsam Sevgı manzarası en guzel olan yere yazsam senı sevıyorum dıye!... |
HAYAT SEN NEFES OLSAN HERAN İÇİME ÇEKSEM BEN YAĞMUR OLSAM TEK SANA YAĞSAM SEN GÜNEŞ OLSAN TEK BANA DOĞSAN BEN GEÇMİŞİN OLSAM HEP SENİ SEVSEM SEN GERÇEK OLSAN TEK BENİ SEVSEN BİZ RÜYA OLSAK HİÇ UYANMASAK |
Gelirim Simdi uzak bir kenttesin Ve yağmur yağıyorsa Düşüyorsam yüreğine tane tane Gelirim, serilirim kıyılarına Gelirim, karışırım cığlıklarına Sokulurum derin uykularina Bak işte akşam oldu Ve suskundur tüm sokaklar Cok uzaklarda bir kadın Yüreğinin perdelerini sımsıkı kapatmıstı Belki de bu perdelerden bunalmıştı Karanlığa alışan gözleri Yüreğinin kaynarında yanıyordu. Icinde köpekbalıklarının boğulduğu Bir Kızıldeniz saklıyordu Kirpiklerinin kıyısindaydı Ilk damla ayrıldı buluttan Sonra ikincisi...Ücüncüsü Issız sokaklardan, kırmızı kiremitlerden Toz yükseliyordu Hangi kaçıs uğultusunu dindirebilir Icinizdeki mavi karlı ormanın Hangi çınar Dallarının kırıldığı yerden inlemez Sonunda dağalyani olmuşsa ömrünüzün O sağnaktan orda kalan Sargılar sarabilir mi yaralarınızı O liman yürekte değilse eger Artık nereye sığınır insan Bir ırmağın sesini alıp Gitmek istiyorum Sevdiğim hosçakal Gelirim, serilirim kıyılarına Gelirim, karışırım çığlıklarına Sokulurum derin uykularına Bak işte aksam oldu Ve suskundur tüm sokaklar.. |
DAYAN KALBİM Seni dağladılar, değil mi kalbim, Her yanın, içi su dolu kabarcık. Bulunmaz bu halden anlar bir ilim; Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. Sensin gökten gelen oklara hedef; Oyası ateşle işlenen gergef. Çekme üç beş günlük dünyaya esef! Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! |
Beni Bugün Sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman. Yarını bekleyemem beni bugün sev. Sona yaklaştırıyor, her adım, her an. Yarını bekleyemem beni bugün sev. Yarın güzel olacak diye avutma, Çok geç de olabilir bunu untma, Sevgi kapılarını kapalı tutma. Yarını bekleyemem beni bugün sev. Aldanma şu zamana, deme biz genciz. İnanma şu bahara, bak önümüz güz. Ne kadar yaşanacak bilinmez henüz. Yarını bekleyemem beni bugün sev. |
Ey pınarı kurumayan gözlerim, Ne güzeldi dimi? Başka gözlerle buluşmak, beş saniye bile olsa konuşmak. Bahtın kara be gözlerim, Cennet sandığın elada, cehennemi gördün. Senin sandığın gözleri Başkasında gördün. Yapma be gözlerim, bari bu gece ağlama. Sana bakmayan dilbere, tekrar gönül bağlama Ne oldu gözlerim, niye karardın birden. Gidiyor muyuz yoksa yapayalnız ahir dünyaya? |
İnanmalısın Bir sevda bulsaydım eğer, Gözlerini yakından görseydim eğer, Sözlerini duysaydım eğer, Halim bu olur muydu? Olmazdı tabiii.... Sevdasız kaldığıma, Sevdayı bulamadığıma, Ya da aşık olmayışıma, Yanmıyorum. İnan ! Sözlerini duymayışıma, Gözlerine bakmayışıma, Sana yalvaramayışıma, Yanıyorum. İnanmalısın... Belki her şey yalandır, Belkide doğrudur. Bilemezsin. Ama yalanlara doğru, Doğrulara yalan diyemezsin. İnanmalısın... Sana sevmen için yalvaramadığımdan, Sana gerçekleri anlatamadığımdan, Ağlamak istiyorum her an. İnanmalısın....İnanacaksın... |
ADINA ISLANIYOR SAÇLARIM Yabancı bir şehrin sokaklarında Meçhule uzayan adımlarımdasın Dışımda bulut akar, gece akar, zaman akar, İçimdeyse sen akarsın! Bilirsin ki; Kuzey rüzgarları beslenir saçlarımda Ve yangın havasında yagar benim kar'ım Serseri yağmurlar altında Adına ıslanıyor saçlarım Sokak lambaları fersiz yanar Binbir fısıltıyı besler yapraklar Işık yılı uzaklığınca Çaresizliğe kodlanmıştır numaralar Telefon tuşlarında kalıyor yarım Serseri yağmurlar altında Adına ıslanıyor saçlarım Zamane atlıları çalar aklımı Duvarlarda iz sürer gölgem Bulutlara yaslanır soylu isyanım İçimde dalgalanır karmakarışık mekanlar Bir ışık ses verir, her şey ses olur Seslerin kaynağında sen varsın ben varım Serseri yağmurlar altında Adına ıslanıyor saçlarım Gün doğacak, gün batacak, zaman akacak Bulutlar okşayacak gecenin saçlarını Damla damla anılar birikecek hücrelerimde Nice kaldırımlar öpecek ayaklarım Sessiz çığlıklar büyütecek dudaklarım Ve yine yangın havasında yağacak benim kar'ım Serseri yağmurlar altında Adına ıslanacak saçlarım Adına ıslanacak saçlarım |
İnanmadın Yüreğinin çöllerine nehir oldum inanmadın Saçlarının tellerine esir oldum inanmadın. Ben ki asi boyun eğmez Ben ki çılgın söz dinlemez. Senin için hem de kaç kez yaşlar döktüm inanmadın. İnanmadın ne yapayım. Sensizlikmiş senden payım. Tanrı mısın ki tapayım. Sevdim seni inanmadın. Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda bir tek sana Yenik düştüm inanmadın Sen kavgamın tek galibi sen, sen gönlümün tek sahibi sen Sana uysal çocuk gibi Teslim oldum inanmadın. Yere serdim gururumu, hiçe saydım onurumu Kucakladım umudumu Koştum sana inanmadın Yasak koydum şu kalbime Ne geçti ki elime Bağlanmak mı ne kelime Öldüm sana inanmadın. |
| Saat: 13:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık