![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Sorun yaşarsanız Windows Installer CleanUp Utility kullanarak mevcut sürümü kaldırabilirsiniz. Kaldırma-yeniden kurma işlemleri sırasında bilgisyarı yeniden başlatmanız gerektiğinde lütfen bu adımı göz ardı etmeden uygulayın. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Welcome to Windows Live Alıntı:
Alıntı:
|
Tamam anladık Neutralizer , ben bişi sordum cevap alamadımda ? :D Sence Plus ' ile Nick değiştirme özelliği yapabilirlermi kodlayabilirlermi yani ? Sonuçta renkli nick yapmıştı adamlar belki öylede yapabilirler diye düşünüyorum .. - Beni Hatırla özelliği var nasıl yok isterseniz Resim koyayım ? .. ID'mi ve Parolamı Anımsa diye :D |
Alıntı:
Eski sürümlerdeki gibi "yalnızca e-posta adresinin" hatırlanmasının mümkün olup olmadığı sorulmuştu... |
@Eski sürümlerdeki gibi "yalnızca e-posta adresinin" hatırlanmasının mümkün olup olmadığı sorulmuştu... Bunu anladım da .. Sorumun cevabını anlamadım .. Rumuz eklemeyi demiyorum . Hani nick değişme butonu varya o Plus'la falan yapılabilinirmi yani ismimizin yazdığı yere tıklayınca (isim,özel karakter vs. yazabilceğimiz kutu) yapılabilinirmi ? Sanırım sen yanlış anlamışsın sağ tıklayıp rumuz ekleden bize ne ki.Öyle yaparsak sadece bizde görünür diğer kişilerde Rumuzumuz gözükürmü ki ? |
beni hatırla sadece idme olarak direk ıkısıyle var hem msn adresı hemde parola :) eski surumler gıbı bu frsatı vermedı sadece adres |
Güle güle messenger hadi skypede toplanalım. takma adıymış, gerçek adıymış derdi yok. Kamera açtı açmadı derdi yok. Skypede aynı anda 5-6 kişi sesli konuşma yapabiliyor aynı odadaymış gibi. Fransadaki, almanyadaki, belçikadaki, isveçteki, ve tabiki güzel yurdumdaki akrabalar toplanıp sohbet ediyoruz. |
arkadaşlar çoklu yapınca bırı açık oldugunda ıkıncı açmak ıstedıgımızde dırek aynı açık olanı bır daha açık açıyo ıkı defa aynı adresde oturum:) açıyo nasıl duzeltılır bu arkadaşlar? |
Alıntı:
Alıntı:
|
adminim msn sürekli bende kapaniyor dediğiniz gibi yapıp herşeyi tek tek sildim ve temizledim... şimdi tekrardan indirip kuruyorum umarım sorunsuz olur... |
Galiba otomatik olarak oturum açmayı aktif kılmışsınız. İkinci WLM işlemi başladığında hızlıca oturum açmayı iptal edin ve oturum açmak istediğiniz hesabı kullanın. __________________ Ustam Bunu Nerden Yapabiliriz? Acaba Pasif Etmeyi Direk İkincisindede İptal Ederek Diilde Oturum Aç Gelmesi İçin? |
| Saat: 11:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık