![]() |
yaptım ama olmuyor değişmiyor neden? benım messenger 8,05 olmaz mı? |
denedim çalışıyor çok süper paylaşım :P |
saol ellerine sağlık :) |
Alıntı:
scripts (H) |
resim sectiğimde hata veriyor ve bu yazıyor error 75 path/file access error |
arkadaslar bunun indirme linki nerde :S |
bunun için programa gerek yokki herhangi bir resmi gif olarak ayarlayıp ismini de lvback yazarak program files'da messenger dosyası içine koyduğumuzda zaten kişi listesinde o resim çıkıyor. sürüm ya da skin ne olursa olsun. |
:dontknow:yaaaaa olmuo ama arkadaslar aynen yaptım ama olmuooo:dontknow: |
ıstedıgımız resmı koyamıom gıf resmı nasıl yapcaz |
Alıntı:
|
amman breee bende tamamı degişiyo sandım dı sadece liste bölümü degişiyo kimseye tavsiye etmem |
güzelde bende sadece windows messengerda çalışıyo 8.5 de olmuyo |
betada denedim olmuyor. |
slm ben yeni katıldım aranıza daha programı yeni indirdim ama güzel bir programa benziyo kurunca görcez paylaşım için saolll.... :):):) |
BENDE NİYE OLMUYO YA :*(:(BENDE NİYE OLMUYO YA |
Olmuyo yha.. |
yha ben yabıorum ama değişmiyo bi türlü neden ? |
Arkadaşlar dosya solucan virüsü.taşıyor |
Bu programda Virüs war Solucan/trojen çıktı bu programda indirirken.... |
Thanx I appreciated it;) |
Bu programı Daha Önce yükleyip Kullanmıştım.Fakat Şimdi Kullanamıyorum.Bu Arada Bilgisayarım Servise Gönderildi. |
BENDE DENEDİM OLMUYOR ARKADAŞLAR BİRİNİZ YARDIMCI OLABİLİRMİ BU KONUDA |
bu 1.2 skinner çalışmıyor nedense yükleme anında virüs çıkıyo anlamadım gitti |
skinner 1.2 arka plan değiştiriciyi yüklememe rağmen istedığım fotoyu seçmeme rağmen " SET AS SKİN " dememe rağmen arka plan degişmiyor:( |
Arkadaşlar Sorunun vista ile bi ilgisi var mı? Bende de aynı dert var Error 75 die bi hata verior |
Alıntı:
8.5 dene dostum |
olmuyor walla deniom dediğin gibi yaporum dedğin gibi kapanıo açtıımda değişmior |
Alıntı:
|
benimki vista vistadada olurmu ben yapıorum ama yine aynı yine aynı deişmiooo :dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dont know::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow: :dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::hysteric::hysteric::hysteric::hyst eric::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::dontknow::cry::cry: :cry::cry::cry: |
bişey sorucam bunu nasıl iptal ediyoruz?? |
iyi de nereden iniyor |
ama basTIGImızda oLmuyoR |
Alıntı:
|
olmuyor diyen arkadaşlar zaten programsızda dilediğiniz gif resmini msnye koyabilirsiniz mesajları okusaydınız 2 arkadaş bilgi vermiş :)sonkez birde ben vereyim.istediğiniz gif resmin adını lvback olarak değiştirin sonra bu resimi C:\Program Filesi açıp orda bulunan Windows Live klosörünü açıp Messenger yazan klosörün içine atın ve çıkarsa uyarıya evet deyin sonrada msnenizi kapayıp açın bukadar;) koyduğunuz resimi msnenizde göreceksiniz alttaki gibi;)yani bu programa gerek yok artık. zaten artık iyi çalışmıyor yeni msn sürümlerinde:) http://img123.imageshack.us/img123/1296/sshot1do8.jpg |
emegine saglik |
Alıntı:
istediğimiz resmi koymamıza izin vermiyor kendi pc'mizden resim seçemiyoruz |
teşekkürler güzel birşey deneyelim :) |
payLaşım için tşkLer çok güzeL oLdu emeğine sağLık ;) |
gerçekten dehşet bi program yaw bayıldım |
Ya ben yapamadım messengerin en yeni sürümünü kuLLanıyorum ve pLus yükLü duRumda ben skinner 1.2 programını yükLedim ve kurdum sonra açtığımda error time dedi bu 5-6 kez tekrarLandı ne yapmaLıyım oLmadı bendee |
bu ne biçim paylaşım ya indirdim hiç bi işe yaramadı... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık