MsXLabs
Sayfa 2 / 22

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 20:29

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258611)
Bu programla bulup kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility

İlk mesajdaki ek dosyasını indirip (30mb olan) onunla kurmayı denediniz mi?

Evet zaten ilk olarak onunla denedim. Onunla denediğim de librarylere ulaşamadığı hakkında bir hata aldım. Sonra sizin anlattığınız yöntemle tümünü kaldırmaya çalıştım bu seferde böyle bir hata ile karşılaştım.Şimdi vermiş olduğunuzu programı deneyecem.

İligilendiğiniz için Teşekkürler.

NeutralizeR 16 Aralık 2008 20:32

Alıntı:

HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258622)
Evet zaten ilk olarak onunla denedim. Onunla denediğim de librarylere ulaşamadığı hakkında bir hata aldım. Sonra sizin anlattığınız yöntemle tümünü kaldırmaya çalıştım bu seferde böyle bir hata ile karşılaştım.Şimdi vermiş olduğunuzu programı deneyecem.

İligilendiğiniz için Teşekkürler.

Eğer Messenger.msi dosyası ile kurulum yapacaksanız bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, çünkü WLM 2009 için ek kurulumlar da gerekiyor diye ilk mesajda belirtmiştim. Söz konusu ek kurulumlar indirdiğiniz ZIP dosyası içinde "Extra" klasöründe mevcut.

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 20:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258628)
Eğer Messenger.msi dosyası ile kurulum yapacaksanız bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, çünkü WLM 2009 için ek kurulumlar da gerekiyor diye ilk mesajda belirtmiştim. Söz konusu ek kurulumlar indirdiğiniz ZIP dosyası içinde "Extra" klasöründe mevcut.

İlk yüklediğimde unuttum ama sonradan onları da yükleyip denemiştim. Ama sorunum ortadan kalkmamıştı.

emreyildiz 16 Aralık 2008 20:45

Bir yerde 130 mb tan bassedildi, bilginiz varmı bununla onun arasında ne gibi farklar var. Ayrıca bu netten indirmeden kuruyor demi?

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 20:48

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258655)
Bir yerde 130 mb tan bassedildi, bilginiz varmı bununla onun arasında ne gibi farklar var. Ayrıca bu netten indirmeden kuruyor demi?

Offline olarak kuruyor.. Yani sizin dediğiniz gibi internet bağlantısı gerektirmiyor.

NeutralizeR 16 Aralık 2008 20:49

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258655)

130mb'lık kurulum dosyasında; Windows Live Messenger beta, Posta beta, Writer beta, Fotoğraf Galerisi beta, Movie Maker beta, Aile Koruması beta, Toolbar beta ürünlerinin tamamı var. İlk mesajdaki ek dosyasında yalnızca Windows Live Messenger kurulumu var. İlk mesajdaki 30mb boyutundaki paketi indirirseniz kurulum esnasında herhangi bir karşıdan yükleme işlemi gerçekleştirilmez.

senseman 16 Aralık 2008 21:02

teşekkürler

BullshitT 16 Aralık 2008 21:11

posta kutusu olarak outlook açılıyor mail iconuna tıkladığım zaman,maillerin explorer veya firefox da açılmasını nasıl sağlayabilirim...

Bu outlook veya live mail bende takılma yapıyor çünkü...

NeutralizeR 16 Aralık 2008 21:15

Alıntı:

BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258709)
posta kutusu olarak outlook açılıyor mail iconuna tıkladığım zaman,maillerin explorer veya firefox da açılmasını nasıl sağlayabilirim...

Bu outlook veya live mail bende takılma yapıyor çünkü...

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Internet Seçenekleri > Programlar > E-posta

Burdan seçiminizi dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

emreyildiz 16 Aralık 2008 21:16

Serverdanmı, yoğunluktanmı çok yavaş iniyo (7kb ile) Keşke rapidede upload etseydiniz :)

c0lin 16 Aralık 2008 21:20

yaa bu neden kurulmuyor yaa

http://i41.tinypic.com/14xhrg6.png

tHeBruTaLiTyOfHeLL 16 Aralık 2008 21:23

Alıntı:

c0lin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258729)

http://i41.tinypic.com/14xhrg6.png

.Net Framework Yüklü mü PC'de ?_?

velbet 16 Aralık 2008 21:24

Bende yabancı bir sayfaya bağlanıyor maillere tıkladığımda bunu nasıl aşabilirim?

asdabcaqw 16 Aralık 2008 21:25

beyler programı daha kurmadım ama plusı varmı bu sürümün biliyormusunuz?

NeutralizeR 16 Aralık 2008 21:26

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258719)
Serverdanmı, yoğunluktanmı çok yavaş iniyo (7kb ile) Keşke rapidede upload etseydiniz :)

Sunucuda herhangi bir problem yok. Türkiye'nin yurt dışı bant genişliği çok kısıtlı. Akşam saatlerinde (yoğun zamanlarda) yurt dışı sitelere erişimde yavaşlık yaşanabiliyor (youtube gibi). Romanya'dan aynı dosyayı 250-300kb ile indirebiliyor bazı kullanıcılarımız.

Alıntı:

c0lin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258729)

Resimde de belirtildiği gibi önce .NET Framework'ü yüklemeniz gerekiyor. "Bu hatayla ilgili daha fazla yardım alın" bağlantısına tıklayın.

dizifilm 16 Aralık 2008 21:26

msn 9 beta ilerde resmileştigi zaman tekrar yüklemek sorunda kalacakmıyız

asdabcaqw 16 Aralık 2008 21:26

bir yerde uyumlu plus var diye yazıyo ama sanırım ondada ana penceredeki kişilerin isimleri renkli gösterilmiyormuş?

NeutralizeR 16 Aralık 2008 21:29

Alıntı:

velbet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258738)
Bende yabancı bir sayfaya bağlanıyor maillere tıkladığımda bunu nasıl aşabilirim?

Aşağıdaki bağlantıdan giriş yapıp profilinizi ve hesap ayarlarınızı güncelleyin. Ülke/Bölge ve Dil ayarlarını kontrol edin:
https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=600&lc=1055

Alıntı:

asdabcaqw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258742)
beyler programı daha kurmadım ama plusı varmı bu sürümün biliyormusunuz?

Ancak %100 uyumlu değil:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/208379-windows-live-messenger-2009-icin-messenger-plus-live.html

NeutralizeR 16 Aralık 2008 21:31

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258746)
msn 9 beta ilerde resmileştigi zaman tekrar yüklemek sorunda kalacakmıyız

Otomatik olarak küçük bir güncelleme de inebilir, tüm bir kurulum paketini indirmeniz de istenebilir.

Alıntı:

asdabcaqw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258748)
bir yerde uyumlu plus var diye yazıyo ama sanırım ondada ana penceredeki kişilerin isimleri renkli gösterilmiyormuş?

Evet, tamamen uyumlu değil henüz. Görüntü adlarındaki biçimlendirmeler desteklenmiyor sanırım (renkli nicknameler).

asdabcaqw 16 Aralık 2008 21:31

teşekkürler denicem..

maalesef nickler renklenmior. :/

BullshitT 16 Aralık 2008 21:36

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258716)
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Internet Seçenekleri > Programlar > E-posta

Burdan seçiminizi dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Bu dediğinizi yaptım fakat gene Live Mail açılıyor:*(

asdabcaqw 16 Aralık 2008 21:40

peki 1.10 mblık olan live messengerin herhangi bir farkı varmı biliormusunz? oda bugun dustu nete?

pinarumul 16 Aralık 2008 22:01

80004002 hata mesajını alıyorum ne yapmalıyım :( oturum açmıyor wlm:(

NeutralizeR 16 Aralık 2008 22:05

Alıntı:

asdabcaqw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258755)
teşekkürler denicem..

maalesef nickler renklenmior. :/

Evet, daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.

Alıntı:

BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258766)

Windows Live Mail'i kullanmayacaksanız kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Alıntı:

asdabcaqw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258776)
peki 1.10 mblık olan live messengerin herhangi bir farkı varmı biliormusunz? oda bugun dustu nete?

Hayır, aynısı.

Alıntı:

pinarumul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258816)
80004002 hata mesajını alıyorum ne yapmalıyım :( oturum açmıyor wlm:(

Windows Live Messenger'ın saatin yanındaki sembolüne tıkladıktan sonra "Çıkış" seçeneğini kullanın. Birkaç kez oturum açmayı deneyin. Aynı hata mesajını almaya devam ederseniz bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse bu konuda gösterilen klasörler arasından yalnızca sizin adresinize ait olanları siliniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım

Ayrıca aşağıdaki adresten hesap bilgilerinize ulaşıp ülke/bölge/dil ayarlarının doğru bir şekilde ayarlandığından emin olun:

m_aganda 16 Aralık 2008 22:05

Windows Live Communications Platformu sorunu var ilk defa basıma geliyo ne yaptıysamda düzelmedi*-):cry:

NeutralizeR 16 Aralık 2008 22:06

Alıntı:

m_aganda adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258819)
Windows Live Communications Platformu sorunu var ilk defa basıma geliyo ne yaptıysamda düzelmedi*-):cry:

Tam olarak nasıl bir sorun, nasıl bir hata mesajı? Mümkünse ekran görüntüsü ekleyiniz.

BullshitT 16 Aralık 2008 22:10

Ekle/Kladır da Live Temel Parçalar olarak 140 mb lık dosya halinde var msn.Live Mail diye ayrıca bir dosya yok.Sadece onu nerden kaldırabilirmki?

asdabcaqw 16 Aralık 2008 22:11

acaba nick renklendirme için yeni plus ne zmn gelir herhangi bir bilginiz varmı? kim olduunu cıkarana kadar yarım saat geçiyo bi ton farklı karakter :/

NeutralizeR 16 Aralık 2008 22:18

Alıntı:

BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258823)
Ekle/Kladır da Live Temel Parçalar olarak 140 mb lık dosya halinde var msn.Live Mail diye ayrıca bir dosya yok.Sadece onu nerden kaldırabilirmki?

Oradan kaldıracaksınız, Kaldır tuşuna tıkladıktan sonra hangi Windows Live yazılımlarını kaldıracağınızı seçebiliyorsunuz.

Alıntı:

asdabcaqw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258824)
acaba nick renklendirme için yeni plus ne zmn gelir herhangi bir bilginiz varmı? kim olduunu cıkarana kadar yarım saat geçiyo bi ton farklı karakter :/

Gelişmeleri duyuracağız.

asdabcaqw 16 Aralık 2008 22:23

teşekkürler..

BullshitT 16 Aralık 2008 22:29

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258832)
Oradan kaldıracaksınız, Kaldır tuşuna tıkladıktan sonra hangi Windows Live yazılımlarını kaldıracağınızı seçebiliyorsunuz.

ok tamamdır,çok teşekkür ederim basit bişeymiş ama bulamamıştım.

pinarumul 16 Aralık 2008 22:47

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258818)
Evet, daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.

Windows Live Mail'i kullanmayacaksanız kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Hayır, aynısı.

Windows Live Messenger'ın saatin yanındaki sembolüne tıkladıktan sonra "Çıkış" seçeneğini kullanın. Birkaç kez oturum açmayı deneyin. Aynı hata mesajını almaya devam ederseniz bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse bu konuda gösterilen klasörler arasından yalnızca sizin adresinize ait olanları siliniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Ayrıca aşağıdaki adresten hesap bilgilerinize ulaşıp ülke/bölge/dil ayarlarının doğru bir şekilde ayarlandığından emin olun:

baya baya bi zor oldu ama sonunda oldu :) teşekkür ederim...

Freund 16 Aralık 2008 22:49

burda şöyle bir sorun var ie acılırdı posta kutusu tıkladıgımızda
fakat ff yuklu bende o acılıyo eposta kutu ayarları yapıyorum fakat yine FF acılıyo ieyi varsayılan yapıorum fakat bu sefer de neye tıklarsam tıklayayım iede acılıyo acaba aynı ieden acılmasını nasıl sağlayabilirim Ffye dokunmadan iede acılacak fakat arkadaslrımın verdiyi linklerde ffden acılacak boyle bir sorun var .

NeutralizeR 16 Aralık 2008 22:56

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258883)
burda şöyle bir sorun var ie acılırdı posta kutusu tıkladıgımızda
fakat ff yuklu bende o acılıyo eposta kutu ayarları yapıyorum fakat yine FF acılıyo ieyi varsayılan yapıorum fakat bu sefer de neye tıklarsam tıklayayım iede acılıyo acaba aynı ieden acılmasını nasıl sağlayabilirim Ffye dokunmadan iede acılacak fakat arkadaslrımın verdiyi linklerde ffden acılacak boyle bir sorun var .

Bu özellik için bir eklenti ya da yama gerekli. Windows Live Messenger 2009'da varsayılan olarak tüm bağlantılar varsayılan tarayıcıda açılır (gelen kutunuz dahil).

Freund 16 Aralık 2008 22:58

microsoftun güzelce bir pazarlama stratejisi ieyi kullandırcak ve payını yükselticek.

m_aganda 16 Aralık 2008 23:00

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258821)
Tam olarak nasıl bir sorun, nasıl bir hata mesajı? Mümkünse ekran görüntüsü ekleyiniz.

Tam Olarak Şöyle Bir Hata Mesajı....

http://img208.imageshack.us/img208/45/85649222yq4.th.jpg

Freund 16 Aralık 2008 23:08

bu arada plus son surum ve coklu acma bugun gelirmi acaba yoksa yarınımı bekleyelim.

bakteri_16 16 Aralık 2008 23:09

microsoft turkçe olarak yayınladı yamaya falan gerek yok.

Freund 16 Aralık 2008 23:13

Alıntı:

bakteri_16 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258905)
microsoft turkçe olarak yayınladı yamaya falan gerek yok.

zaten biz turkce yamadan bahsetmiyoruz posta kutusunu FFde acıyor ieda acmıyor varsayılan yapıncada FF gidiyor sorun bu.

m_aganda 16 Aralık 2008 23:14

Alıntı:

m_aganda adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258894)
Tam Olarak Şöyle Bir Hata Mesajı....

http://img208.imageshack.us/img208/45/85649222yq4.th.jpg

evet sorunumu kendim çözdüm yinede ilginiz için teşekkür ederim

ahmed 16 Aralık 2008 23:15

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258901)
bu arada plus son surum ve coklu acma bugun gelirmi acaba yoksa yarınımı bekleyelim.

plus son sürüm hakkında bilgi yok gelişmeleri bildiricez.çoklu oturum özelliği çalışıyor plus beta sürümde:

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/208379-windows-live-messenger-2009-icin-messenger-plus-live.html

kerimcem 16 Aralık 2008 23:15

http://apatch.org/files/downloads/A-Patch143b1_WLM9.zip
apatch

bakteri_16 16 Aralık 2008 23:32

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258912)
plus son sürüm hakkında bilgi yok gelişmeleri bildiricez.çoklu oturum özelliği çalışıyor plus beta sürümde:

plusun hiç bir renklendirme vs özelligi son surumde şimdilik çalışmıyor

ahmed 16 Aralık 2008 23:35

Alıntı:

bakteri_16 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258933)
plusun hiç bir renklendirme vs özelligi son surumde şimdilik çalışmıyor

çoklu oturum-sekmeli konusma ve bazı özellikleri çalışıyor.renkli nick özelliği uyumsuzdur.

ahmed 16 Aralık 2008 23:57

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258901)

çoklu oturum için a-patch

Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch - Tekil Mesaj - MsXLabs

BullshitT 17 Aralık 2008 00:05

çalışıyormu arkadaşlar denediniz mi? bu sürüm msn için henüz apatch çıkmadı diye biliyorum.

ahmetgns 17 Aralık 2008 00:17

Alıntı:

BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258766)

Bu yeni Live Mail'i yüklemedim ancak eski Live Mail'de Messenger'dan tıklanan posta kutusu bağlantılarının Live Mail'de açılmasıyla ilgili Live Mail'de yapılan bir ayar geçerli. Live Mail'in seçenekler penceresine girdiğinizde sanıyorum Bağlantı sekmesinde "Oturum açmayı durdur" diye bir düğme bulursanız buna tıklayarak Windows Live Mail'de Windows Live ID'niz ile oturum açmayı durdurmuş dolayısıyla Messenger'dan tıklanan posta kutusu bağlantılarının varsayılan web tarayıcısında açılmasını sağlayabilirsiniz.

Alıntı:

asdabcaqw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258824)

Plus!'ın yeni sürümü için çalışmaya muhtemelen başlanmıştır ancak bana tercümesiyle ilgili bir bilgi gelmedi. Belki de gerekmeyecek de ama çıkmadan önce muhtemelen bana ulaşılır. Haber gelirse size ulaştırırım. Yeni sürümün çok gecikeceğini zannetmiyorum.

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258891)
microsoftun güzelce bir pazarlama stratejisi ieyi kullandırcak ve payını yükselticek.

Firefox'u değil de Internet Explorer'ı kullanmak isteyen siz değil misiniz?

BullshitT 17 Aralık 2008 00:22

a-patch çalışıyor son versiyon çıkmış son versiyon a-patch.Sınırsız titreşim,reklamlar ve gereksiz butonlar halloldu fakat çoklu oturum açma çalışmıyor.Acaba kutucuklardan hangisini işaretliyecez veya işareti kaldıracaz.Tek pencere çıkıyor a-patch de çünkü???

slndr 17 Aralık 2008 00:55

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258913)

eline sağlık, reklamlarıda kaldırdık...
10numara oldu
xD

slndr 17 Aralık 2008 01:03

Alıntı:

BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258994)
a-patch çalışıyor son versiyon çıkmış son versiyon a-patch.Sınırsız titreşim,reklamlar ve gereksiz butonlar halloldu fakat çoklu oturum açma çalışmıyor.Acaba kutucuklardan hangisini işaretliyecez veya işareti kaldıracaz.Tek pencere çıkıyor a-patch de çünkü???

plus! live beta ile çoklu oturum açma oluyo;

Plus! > Tercihler & Seçenekler > Özelleştir! > Genel > Aynı anda birden fazla bağlanmama izin ver

Saat: 20:28
Sayfa 2 / 22

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık