![]() |
ıslı adaya gideceğim ben |
€smer Yarim , ßen ßa$ka bi$ey oLmasada oLur :) |
1- yasemin 2- yasemin 3- yasemin |
tek seyle kurtarırım benn:kemal:D |
sewgilim ASLI'YI mızra (ağaçtan yemek toplama falan war dime sewgilimiz aç kalmasın:D ) bide mayo (denize giricez ada yani orası):D :D (H) (H) (H) (H) (H) |
kıtalar arası çeken bi cep telefonu-bir adet yat-birde silah..ne olur ne olmaz diye.. |
1 gemı 2 kaptan 3 tayfalar:D |
döner- ayran- turşu |
Bayrağım Toprağım Ben |
olta .. ateş .. ekmek .. |
yasemin yiyecek ve para :D |
para ıssız adada :D:D bı tv yeter bana bıde elektrık:D |
Bi tane Bİlgisayar.. Bi tane İnternet Paketi... Bi tane Çay ... Tamam başka bişi istemem .. |
aşkım(hüseyin) cep telefonum aynam |
Biryantin - Kola - Cips |
işaret fişegi kurtarılana kadar yetecek yicek vede baraka yapmak için gerekli malzemeler:D |
Babam - Annem - Kardeşim |
biraz su biraz zeytin yagı bi de deney tüpü:D |
1.dunya 2 atmosfer 3 gerıye kalanlar:D |
Bi ekmek bi tane tüp bi de yumurta.. .:D |
1. Bir silah 2. Bir kurşun 3. Birde imam ( Dayanamayanlar için :D) |
PLAJ ŞEMSİYESİ GÜNEŞ KREMİ OLTA |
termometre dinamometre baskül:D |
Patates Ketçap Ayran ..... Olmazsa olmaz.. |
pc kitap yiyecek |
her zaman dedigim gibi 3 şey belli yasemin yasemin ve yine yasemin |
Kayserispor Erciyesspor Ve de Dürüm |
1 cuval tohumluk ceşitli bakliyat 1 sandık mutfak gerecleri cakmak cakmak gazı gibi, 1 sandıkta alet edevat ve bilgi kitapları |
bilg. ınt ve yemek :D |
kale - kaleci-top .. |
sen ben o:D |
mp3 çalarım ...bilgisayar......Futbol topu.. |
ateş olta taka... |
Simit * Çay * Gazete |
yasemın karakız ve digerini karakız ile yasemine birakıyom 3 şeyı onlar alsın :D |
at,avrat,silah... |
Silah - Olta - Ateş |
askımyıyecek birşeyler ve arkadaslarım |
Issız adaya düşmek demek, ne alacağınıza karar vermek değil, yaşayacağınızdan bile emin olmamanız anlamına gelir.. Eğer yanınıza bişey alma kararı durumu varsa, ıssız adaya düşülmez ıssız adaya gidilir.. Bu yüzden yanıma bişi alacak olsam da, ıssız adaya gitmem.. düşersem de yanıma istediklerimi alma fırsatım olmaz..:) :) |
kalem kagıt bi tanede hoca:D(yazılı yapacak..kafayı sıyırdım artık yazılıya girmekten:D) |
Olduda ıssız adaya düştük,tropik bi adada gezi yaparsak olacağı buydu:) Napıcamıza gelince kesin yanımda erkek arkadaşım vardır,orası kesin yoksa goriller eşlik etmek zorunda kalır bu biiirr:) İkincisi bi yolculuğa çıktığımda en az 2-3 bavulum olur bu demek oluyoki giyecek,makyaj,deterjan,ilaç,kremler vs.. hepsi bavulun içinde demektir ordanda yırttık:) Üçüncüsü yemek...hııımmmm.....heralde muz,hindistan cevizi,kiraz,ananas vs... tropic meyveler vardır, bunun yanısıra balık avlar yeriz MİSS GİBİ bukadaaaarrr... THE END...:D |
Alıntı:
Yeterli galiba :D |
Silah - mermi - Bıçak |
kemal,darbuka,bateri:D |
olta-silah-ateş |
her ıstegımı yapacak bır adet aladdının sıhırlı lambasındakı cınden yeter heralde:D |
Sevgilim - Silah - At ( Avrat ) |
TÜFEK,OK,SATIR:D |
ıcecek bısıler kızlar vede sınırsız ton balıgı:D |
yanımda hiç bir şey istemem sadece hayallerim esprilerim ve güzel bir kız |
| Saat: 05:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık