![]() |
windows installer karşıdan yüklemee o da nee ve msn yeni sürümmm açılmıyoo |
Eski sürüme dönme, tamamen WLM'yi kaldırma vb. durumlar için bu konuyu inceleyin: Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili |
ya bn bu yeni sürümü yükledim msn em açılmıyo açılıncada 20 sn sonra kapanıyo bahsettiğiniz gibi uyumluluktada 2000 i ayarladım ama yine olmadı ne etcem :S |
Alıntı:
|
yeni sürümü eklemek zorunda kaldım ekledim ama acılmadı dediğiniz herseyi yaptım ama gene açılmıyor napmam lazım bide tamamen kaldırmak istiyorum program ekle kaldırdan ama 4 tane secenek var hangisini kaldırmam lazım bilmiyorum windowslive temel parçalar-windowslive sync-windowslive oturum açma yardımcısı-windowslive karsıya yükleme aracı hangisini kaldırmam lazım yardım edinnnnnnnnnnn.......... |
uyumluluk ayarını yapıncada kaldırıncada olmuyor :S msn açılıp kapanıyo hmn |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Alıntı:
|
ekteki zip leri indirip yükledim msn ilk sayfası geliyor şifre yazıp bekliyorum açıyor ama 15 20 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor ne yapmalıyım lütfen yardımmm |
hay bu işlerin ben yaaaa nalet olsun olmuyor olmuyorrrrrrrr |
msn 2009 da kişiler mail adreslerini göremiyorum sadece kişi listesinde birinin üstüne gelince bazılarında gösteriyor bazılarında göstermiyor.Birde görüntüle diyip kişi kartına bakınca adresini görebiliyorum.Ama kişi çift tıklayıp açınca üstte adresi göstermiyor.3 kez silip tekrar yükledim ama sorunum geçmedi hala lütfen yardımcı olun.internettede sorunun çözümünü aradım bulamadım.Acaba herkeste mi böyle yani hata yokmudur???????????? |
tşklr |
Messenger açılmayıp "8100030d" hatasını veriyor. Ne yapmam gerekiyor. |
XP professional kullanıyorum messenger 9.0 yükledikten sonra çalıştırınca runtime error r(R6034 An application has made attempt to load the C runtimetime library incorrectly) tamam tıkladıktan sonra ise uygulama hatası "uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000142) hatası ile karşılaştım.sorun ne olabilir? Daha bugün format attım tüm sürücüleri ve sp3 güncelledim eksik birşey yok. |
ben arkadaş listemde arkadaşlarımın nickleri yerine hotmail adreslerini görüntülemek istiyorum yardım edermisiniz lütfen WLM 2009 kullanıyorum |
Alıntı:
|
msn 2009 sürümü ve renk kalitesinin düşmesi :S merhaba arkadaşlar.. sinir bozucu bir sorunum var: msn 2009 sürümü yüklemeyi 2 kere denedim ve her ikisinde de bilgisayarın renk kalitesi kendi kendine 16 bite düştü. düzeltmeme rağmen tekrar düşüyordu. ben de son sürümü kaldırıp eski sürümlerden birini kullanmıştım. şimdi zorunluluktan 2009 yükledim ama yine aynı şey oldu. acaba bunun sebebi 2009 sürümünün desteklediği işletim sistemleri olabilir mi? windows xp professionel 2002 versiyon service pack 3 kulanıyorum.2009 sürümünün xp 2003 ü desteklediği yazıyor. msn kullanabilmek için işletim siistemimi mi değiştrmem gerekiyor yani? tam olarak anlayamadım . bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. |
Msn Açılıyor Ancak 5sn Sonra hemen kapanıyor YARDIM!! Live Msn da Oturum Açıyorum Ancak 5sn Geçmeden Otrum Tekrar Kapanıyor , Forumda Dolaştım Ancak Rastlayamadım Yardm Edebılcek Arkadaslar Varmı ?? |
Aynısı bana da oluyor -.- ne engelliyor olabilir ? |
merhaba bışey anlamadım ben bu işten yukleyıcı ayarlanamadı dıyor :S HATA: oncatalogresult:0x8104000b sonraki adımlar:internete baglı olmadan wındows live programlarını karşıdan yukleyemezsınız diyor bı yardımcı olsanız Alıntı:
HATA: oncatalogresult:0x8104000b sonraki adımlar:internete baglı olmadan wındows live programlarını karşıdan yukleyemezsınız diyor bı yardımcı olsanız |
ya arkadaşlar bu sürümü windows 7 de bir türlü oturum açamadım 80040154 hatası veriyor çözümlerinide denedm olmadı ne yapmak gerek |
ya ben yeni sürümü yükledim fakat açılmıyor lütfen bu konuda bana yardımcı olun bişey anlamadım :( |
Hocam bende yüklü ben sadece sizdeki yamasını arıyorum onu nereden indirebilirim... |
Alıntı:
|
usta bu yüklenmiyor çift tıklıyorum bişey yüklüyor ve yükledikten sonrada hiç birşey gelmiyor ekrana |
Windows Live Messenger 2009 Hoş Geldin Paketi Windows Live Messenger 2009 Hoş Geldin Paketi Merhaba! Yeni Windows Live Messenger'a yükselttim ve bu Ücretsiz hediyeleri Aldım: Dört Mevsim' Arka Planlar: http://www.windowslive.com/Content/downloads/ChurnMsgrThemePack.cab 'Camdan Uzaylılar İfadeleri: http://www.windowslive.com/Content/downloads/glassy_aliens_ei/50339_en.cab 'Robot Tavuk' Göz Kırpması: http://www.windowslive.com/Content/downloads/chicken_wnk/110421_EN.cab Windows Live Messenger Üzerinde iletişimi sürdürün: http://download.live.com/messenger. |
arkadaşlar bende güncelledim fakat bende de 85ae001d hatası veriyor. kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil diyor. lütfen yardım. |
Alıntı:
Alıntı:
|
paylaşım için teşekkürler |
wlsetup-custom.exe yi yüklüyorum ama 266 sıra sayısı msi.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diye hata veriyor nasıl gidericem biri yardımcı olabilir mi? |
14.0.8089.726 ile uyumlu discovery ve plus sürümlerini nerde bulabilirim acabaa |
saolun paylaşım için .. |
merhaba arkadaslar msn de görüntülü konusmada 7,5 da sorun yasamıyorum fakat güncelleme istyor güncelleyincede kamera görüntüsü bozuluyor net göstermiyor çok puslu sebebi hakkında bilgisi olan varmı paylasırsanız sevinirim... |
Çok kıyak bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık.. |
son sürümü yükledim yükseltmesi nasıl yapılıyor?bilen var mı? |
Alıntı:
ü bunu nası indircemmmmmmmmmmmmmm |
Bu güzel paylaşım için sağol.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility İlk mesajdaki ZIP dosyasını indirip WLM 2009'u kurabilirsiniz. |
Alıntı:
msn kurdum ama oturum açınca 2-3 sn sonra kapanıyor. dediğiniz gibi onardım sonuç yok |
Alıntı:
|
format atıldı ardından bööyle oldu |
Alıntı:
|
dediklerinizi de yaptım yine olmadı:( |
yazdıgınız prg lerı yukledım ama yuklemııo duluo bıtıo messenger yukleyıcı cıkmıo |
platforn lu bi windows sorunu veriyor ve msn kapanıyor yardımm |
Alıntı:
Konuyu inceleyin sanırım bahsettiğiniz bu olmalı > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Arkadaşlar bazı forumlarda gordum Seapor.exe wirüs fln diyorlar. Görev yöneticisinde "seaport.exe" görenler okuyun : Arkadaslar o wırus deıl WLM 2009 Yukleyınce oluyor ve microsoftun kendı yazdıgı bı programcık *Microsoft Search Enhancement Pack / Seaport Resim : http://img237.imageshack.us/img237/8426/56756293.jpg Windows Live Messenger'da Çoğu Arkadaşlar "Yenilikler Bölümünden" Şikayetçi .. Sizde şikayetçiyseniz ve kaldırmak istiyorsanız bu adımı takip edin : Windows Live Messenger 2009 - Araçlar - Seçenekler - Düzen : Yenilikler Listesini Görüntüle" yi tıklayıp seç işaretini kaldırıyoruz ve tamam'a basıyoruz.. |
| Saat: 12:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık