MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/27457-msn-messengerda-iletileri-log-kaydetme.html)

Rower 4 Mart 2009 18:44

Alıntı:

deryacl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1331413)
ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM EŞİM LE AYNI BİLGİSAYARI KULLANIYORUZ.İLETİLERİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM.AMA ARAÇLAR MENÜSÜNDE KAYDET DEDĞİMİNDE İLETİLERİNİ SAKLANAN KLASÖRDEN SİLİYOR.BAŞKA KAYIT YAPILACAK VE ONUN ÖĞRENMİYCEĞİ BİR ŞEKLİ VARMI.DAHA ÖNCEKİ İLETİLERİ KAYDETMEDEN GÖRME ŞANSIM VARMI.LÜTFEN YARDIM EDİNNNN.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

Eklentiyi kurduktan sonra plus/tercihler/konuşmalar/sohbet günlükleme/günlük depolama yeri belirlediğiniz bir hedef yol seçerek kayıt işlemi yapabilirsiniz ayrıca günlüklerinizi siizin belirleyeceğiniz bir şifre ile de koruyabilirsiniz

http://img26.imageshack.us/img26/1380/83262923.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/83262923.jpg/1/w662.png

ahmetgns 7 Mart 2009 11:45

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1330829)
Arkadaşlar meraba benım sorunum ben daha önceki msn sohbet günlüklerimi D' de kendi klasörümde saklıyordum ve istediğim zaman okuyordum fakat bilgisayarı bi kere formata verdik ondan sonra hiçbirini okuyamamaya başladım ( yanılmıyorsam Dye de format atıldı ve atılmadan önce biz hepsini dvdye çekmiştik dosyaların sonra formattan sonra dvdyi geri takınca tüm kayıt dosyaları çıktı fakat tıklatılınca boş bi sayfa gelmeye başladı her defasında ) . Hiçbiri okunmuyordu ama dediğim gibi formata gitmeden önce okuyabiliyordum daha sonra bi kez daha formata verdik sonra bi tanesine rastgele tıkladığımda açıldı ve okudum ama sadece o açıldı diğerleri hala açılmıyor..Belki de ilk formattan döndüğünde de açılıyordu ama yeni farkettim bilemiyorum.Lütfen buna bi çare bulun arkadaşlar bunun derdi ne olabilir ne yapmam lazım çok lazım bunlar bana ...:S

"Sohbet Günlüklerim" dediğinizden, tutulan kayıtların Messenger Plus!'ın kayıtları olduğunu anlıyorum. Bu doğru mu, yoksa Messenger'ın kendi XML kayıtları mı? MsgPlus!'ın kayıtları ise bu kayıtlar şifreli mi (*.ple uzantılı) şifresiz mi (düz metin için *.txt uzantılı, renkli için*.html uzantılı)? Herhangi bir hata iletisi alıyor musunuz? Dosyaları açtığınızda hangi program ile açılıyor?

Violence 7 Mart 2009 16:11

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1334611)
"Sohbet Günlüklerim" dediğinizden, tutulan kayıtların Messenger Plus!'ın kayıtları olduğunu anlıyorum. Bu doğru mu, yoksa Messenger'ın kendi XML kayıtları mı? MsgPlus!'ın kayıtları ise bu kayıtlar şifreli mi (*.ple uzantılı) şifresiz mi (düz metin için *.txt uzantılı, renkli için*.html uzantılı)? Herhangi bir hata iletisi alıyor musunuz? Dosyaları açtığınızda hangi program ile açılıyor?

msgPlus ın kayıtları. Herhangi bir hata iletisi almıyorum. Sadece ileti kaydına tıklattığım zaman sol altta "bitti" yazıyor ve sayfa bomboş şekilde..

ahmetgns 8 Mart 2009 10:14

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1334817)
msgPlus ın kayıtları. Herhangi bir hata iletisi almıyorum. Sadece ileti kaydına tıklattığım zaman sol altta "bitti" yazıyor ve sayfa bomboş şekilde..

Dosyaların sahipliğini almanız gerekiyor olabilir. İngilizceniz varsa buradan okuyabilirsiniz. Türkçe olarak da bunu açıklayan makaleler bulabilirsiniz. Google'da "Dosyaların sahipliği nasıl alınır" gibi şeyler aratın.

melih_tc 8 Mart 2009 13:31

ileti geçmişini otomatik olarak internete upload yapan program

arkadaşlar selam. normalde ileti geçmişini kaydet dediğimizde hesabımızı görüntülediğimiz bilgisayarın ilgili klasörüne kaydediyor iletileri. bir hesaba hangi pc den oturum açılırsa açılsın iletileri istediğimiz bir adrese(net üzerinde) kaydeden bir program var mıdır? veya bu mümkün müdür? bana çok imkansız gelmiyor aradım ancak bulamadım. fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

ahmetgns 8 Mart 2009 16:20

Alıntı:

melih_tc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1335590)
arkadaşlar selam. normalde ileti geçmişini kaydet dediğimizde hesabımızı görüntülediğimiz bilgisayarın ilgili klasörüne kaydediyor iletileri. bir hesaba hangi pc den oturum açılırsa açılsın iletileri istediğimiz bir adrese(net üzerinde) kaydeden bir program var mıdır? veya bu mümkün müdür? bana çok imkansız gelmiyor aradım ancak bulamadım. fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Evet, mümkünmüş ve yapılmış :D https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/132382-online-msn-loglarini-saklamak.html Ancak oturum açtığınız her bilgisayara bunu kurmanız gerekiyor.

Violence 9 Mart 2009 00:38

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1335485)
Dosyaların sahipliğini almanız gerekiyor olabilir. İngilizceniz varsa buradan okuyabilirsiniz. Türkçe olarak da bunu açıklayan makaleler bulabilirsiniz. Google'da "Dosyaların sahipliği nasıl alınır" gibi şeyler aratın.

Kesin çözüm olur mu ?

ahmetgns 9 Mart 2009 22:05

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1336259)
Kesin çözüm olur mu ?

Sorun dediğim şeyse anlattığım şey kesin çözüm olur, neden olmasın? Ancak sorunun gerçekten bu olup olmadığını denemek için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

Messenger Plus! Live'ın son sürümünün (4.80) bir parçası olarak gelen Günlük Görüntüleyici (Log Viewer.exe) programı var. O açılmayan dosyalardan birini bu Günlük Görüntüleyici ile açmaya çalışın. Bunu yapmak için dosya üzerinde sağ tıklayın, Birlikte Aç... > Program Seç'i seçip oradaki listede varsa Günlük Görüntüleyici'yi seçip, listede yoksa Gözat tuşu ile bu programı "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\" altından bulup seçip dosyayı açın.

"Belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı." diye bir uyarı alırsanız sorun bahsettiğim sorundur. Düzeltilmesiyle ilgili internette yardım bulamazsanız onu da açıklayabilirim.

Violence 10 Mart 2009 20:21

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1337311)
Sorun dediğim şeyse anlattığım şey kesin çözüm olur, neden olmasın? Ancak sorunun gerçekten bu olup olmadığını denemek için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

Messenger Plus! Live'ın son sürümünün (4.80) bir parçası olarak gelen Günlük Görüntüleyici (Log Viewer.exe) programı var. O açılmayan dosyalardan birini bu Günlük Görüntüleyici ile açmaya çalışın. Bunu yapmak için dosya üzerinde sağ tıklayın, Birlikte Aç... > Program Seç'i seçip oradaki listede varsa Günlük Görüntüleyici'yi seçip, listede yoksa Gözat tuşu ile bu programı "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\" altından bulup seçip dosyayı açın.

"Belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı." diye bir uyarı alırsanız sorun bahsettiğim sorundur. Düzeltilmesiyle ilgili internette yardım bulamazsanız onu da açıklayabilirim.

Dediğinizi yaptım . birlikte aç kısmına geldim lod viewer seçtim ama olmadı yine açmadı ama "belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı " gibi bir hata da vermedi normal problemimde olduğu gibi açmadı.Ama sadece log viewer la mı açmak lazım bunun yanında word pad okuyucu falan da var

ahmetgns 10 Mart 2009 21:40

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1338182)
Dediğinizi yaptım . birlikte aç kısmına geldim lod viewer seçtim ama olmadı yine açmadı ama "belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı " gibi bir hata da vermedi normal problemimde olduğu gibi açmadı.Ama sadece log viewer la mı açmak lazım bunun yanında word pad okuyucu falan da var

Dosyaları bir de Not Defteri ile açmaya çalışın lütfen.

Dosyaların boyutları yaklaşık olarak 5 kilobayt ve daha fazla, öyle değil mi?

fenomenRA 24 Nisan 2009 12:23

merhaba...çok acil yardıma ihtiyacım var...bir kişiye sinir olduğum için onunla ilgili sohbet günlüklerini pc den sildim...sildiğim günlüklere tekrar nasıl ulaşabilirim...cvplarsanız sevinirim..teşekkür ederim..

zgemmr 24 Nisan 2009 16:23

ileti geçmişlerinde sadece karşı tarafın yazdıkları kayıt oluo benm yazdıklarım kayıtlı olmuyor:S:S vee birden çok dosya halinde kaydediliyorr nasıl düzeltecemm:S:S

ileti geçmişlerim kaydedilmiyorrr:S:S kaydedilmesini istiormm yardımcı olurmusunuzz??:S:S

ahmetgns 24 Nisan 2009 20:23

Alıntı:

fenomenRA adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1383492)
merhaba...çok acil yardıma ihtiyacım var...bir kişiye sinir olduğum için onunla ilgili sohbet günlüklerini pc den sildim...sildiğim günlüklere tekrar nasıl ulaşabilirim...cvplarsanız sevinirim..teşekkür ederim..

Silerken dosyaları bilgisayarın Geri Dönüşüm Kutusu'na göndermiş olabilirsiniz. Geri Dönüşüm Kutusu'na bakın. Orada da bulamazsanız bu forumda ve Google'da "Data Recovery" "Veri Kurtarma" kelimelerini aratıp hard diski silinen belgeler için taramaya yarayan yardımcı programlar bulun. Sohbet günlüğü dosyalarının üzerine başka bir şey yazılmadıysa bu programlar silinmiş olsa bile belgeleri bulup kurtarabilir. Şahsen ben böyle bir programı hiç kullanmadım.

Alıntı:

zgemmr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1383653)
ileti geçmişlerinde sadece karşı tarafın yazdıkları kayıt oluo benm yazdıklarım kayıtlı olmuyor:S:S vee birden çok dosya halinde kaydediliyorr nasıl düzeltecemm:S:S

ileti geçmişlerim kaydedilmiyorrr:S:S kaydedilmesini istiormm yardımcı olurmusunuzz??:S:S

Kayıt için hangi programı kullanıyorsunuz? Windows Live Messenger'ın kendi günlükleri mi yoksa Messenger Plus!'ın günlükleri mi? Messenger'a eklenti olarak kullandığınız programlar var mı - varsa neler? MessengerDiscovery kullanıyor musunuz?

tween 8 Mayıs 2009 09:07

ileti geçmişi

SLM SİTE YÖNETİCİLERİ
kendi bilgisayarımda başka kullanıcıların iletilerini görmek istiyorum.iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretliyorum onlar kaldırıyorlar.bu konuda bu kutucuğu işaretlemeden iletilerin geçmişini nasıl kaydederim. bunun için bir program ya da yama veya bir yolu varmı? bu benim için önemli
teşekkürler

ahmetseydi 9 Mayıs 2009 10:25

Alıntı:

tween adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1394423)
SLM SİTE YÖNETİCİLERİ
kendi bilgisayarımda başka kullanıcıların iletilerini görmek istiyorum.iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretliyorum onlar kaldırıyorlar.bu konuda bu kutucuğu işaretlemeden iletilerin geçmişini nasıl kaydederim. bunun için bir program ya da yama veya bir yolu varmı? bu benim için önemli
teşekkürler

Messenger Plus! 'ı deneyebilirsiniz fakat kullanan diğer kişiler Messenger Plus! 'ın ileti kaydetme özelliğini reaktif hale getirebilirler. Bunun dısında birkaç KeyLoger programı kullanabilirsiniz ancak içeriği hakkında bilgi vermem mümkün değil. Bu kısın hack konusuna giriyor ve biz sitemizde hack/hacking konularının paylaşımını yapmıyoruz.

Violence 10 Mayıs 2009 02:12

ya benım bu problem nasıl çözülecek ya formattan sonra bulamıyorum o dediğim ileti kayıtlarımı.. :S not defterinde de açtım gene olmadı.

ahmetgns 10 Mayıs 2009 02:36

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1395487)
ya benım bu problem nasıl çözülecek ya formattan sonra bulamıyorum o dediğim ileti kayıtlarımı.. :S not defterinde de açtım gene olmadı.

Dosyaların boyutları ne kadar görünüyor? DVD'ye yazma sırasında bir sorun oluştuysa dosya adlarını gördüğünüz halde dosyaların içi boş olabilir. Bu şahsen benim başıma gelmişti. Halbuki DVD 4 GB dolu görünüyordu ama hiçbir dosyanın içi yoktu, bomboştu.

Violence 13 Mayıs 2009 23:01

mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için..

velbet 14 Mayıs 2009 01:59

Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama.

ahmetgns 14 Mayıs 2009 23:27

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1398527)
mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için..

Dosyaları bir de Not Defteri'nde açmayı denemenizi söylemiştim, galiba denemediniz. Onu da bir dener misiniz?

Ondan da olumlu sonuç çıkmazsa (açabilirsem) açabildiğim zaman içindekileri okumamdan endişe etmeyeceğiniz bir dosyayı özel mesajla gönderdiğim e-posta adresime gönderebilir misiniz?

Alıntı:

velbet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1398668)
Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama.

Benim bildiğim bir şifreleme yöntemi var. Onu da bu konuda anlatmıştım. Orada anlatılan yöntemle o dosyaları şifreleyebilirsiniz. Ancak Messenger'ın kendisi günlük şifrelemeyi desteklemediği için siz mevcut dosyaları şifreledikten sonraki yazılanlar yine şifresiz olarak kaydedilmeye devam eder.

Bütün konuşmalarınızın şifrelenerek kaydolmasını isterseniz Messenger Plus! Live eklentisinin Sohbet Günlükleme özelliğini kullanmanız gerekir.

Violence 15 Mayıs 2009 00:40

not defterinde açtım ama bir sonuc çıkmadı. Bi araştırayım eğer gereksiz bi metin falan varsa yollarım mutlak.

Violence 19 Mayıs 2009 16:02

Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim.

Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan..

ahmetgns 23 Mayıs 2009 00:58

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1402395)
Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim.

Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan..

Dosyaları ya da klasörleri bilgisayarınıza geri aktardınız mı yoksa doğrudan DVD'den mi okuyorsunuz? Belki bilgisayarınıza aktardıktan sonra göreceğiniz boyut bilgisi daha farklı olur, mesela DVD'de sanki dikkate değer bir boyutu varmış gibi göründüğü halde bilgisayara aktarınca 0 bayt diyebilir dosyaya.

Violence 23 Mayıs 2009 18:27

Yok DVD den aktardım ben onu bilgisayara . O halde boyutları aynı ..

roli996 27 Mayıs 2009 15:18

mrb..
bnm bı sorum olucak
bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?:$:*(

ahmetgns 27 Mayıs 2009 15:45

Alıntı:

roli996 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1407694)
mrb..
bnm bı sorum olucak
bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?:$:*(

Messenger'da gönderdiğiniz ve aldığınız iletilerin kaydedilmemesini ayarlayabilirsiniz. Messenger penceresinin menüsünde Araçlar > Seçenekler > İletiler sekmesi'nde İleti Geçmişi bölümünde ilgili kutucuğun işaretini kaldırın. Bilgisayarınızda kayıtlı olanları görüntülemek ve silmek için Messenger penceresinin menüsünde Dosya > Alınan dosyaları göster'e tıklayın. Bir klasör açılacaktır. O klasörün içinde e-posta adreslerinin @ işaretinden önceki kısımları ve sonrasında bir sayı yazan klasörler görürsünüz. O klasörlerde ileti geçmişleri depolanır. O klasörleri silebilirsiniz.

"pcde actıqım msnler kaydoluo " demenizden kastınız yukarıda dediğim klasör adlarıysa onlardan şimdi kurtulmuş oldunuz. Başka bir şeyi kastediyorsanız lütfen belirtin.

Violence 1 Haziran 2009 23:45

Benim probleme de bir çözüm yok mu ?

Violence 9 Haziran 2009 23:58

Benim soruna yardım edecek yok mu ?

rabiaaaa 2 Temmuz 2009 20:24

arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yha:(:(:(:(:(

yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmli:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ahmetgns 4 Temmuz 2009 08:44

Alıntı:

rabiaaaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1434141)
arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yha:(:(:(:(:(

yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmli:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Konuşmalar, Messenger programının kaydetme seçeneği seçildiyse konuşmanın yapıldığı bilgisayarda kaydedilir, internette hesabınıza ait bir depolama yerinde kaydedilmez. Daha sonra o dosyaları başka bilgisayarlara taşıyabilirsiniz. Siz o eski dosyaları eski bilgisayarınızdan almadığınız için başka yerde de bulamazsınız. Geçmiş olsun.

Misafir 15 Eylül 2009 15:16

ben msn plus kullaniyorum. bildigimiz gibi konusmalar kayit ediliyor. benim sormak istedigim - biriyle konustum, ama konusmalarimiz kayit ta degil. neden acaba?

Misafir 15 Eylül 2009 18:12

Merhaba, Ben konusmalarımı kaydediyorum ama bir kaç arkadasmla konustuklarımı göremiyorum..Plusdan terchler kısmını açtım kaydedilen yerde kullanıcı adı olarak admin değilde baska bir isim yazıyordu..konusmalar ordaki kullanıcı adını değiştrince baska bir yere kayıt olablrmi baska bir bilgisayar gibi? her yere baktm o üç arkadasımla konustuklarım yok kayıt olmamıs olabilir mi?

Misafir 19 Eylül 2009 12:25

slm ben msn adresimin şifresini kız arkadaşıma verdim.oda msn adresimi girdi daha sonra bana bi adres söyledi bu kim diye ve beni bidaha arama yazmışın dedi evet öyle bişey yazmıştım nerden görmüş olabilir.o başka bilgisayardan açıyo

Misafir 25 Eylül 2009 23:57

kişisel ileti geçmişi görüntüleme

Misafir 30 Eylül 2009 19:41

Alıntı:

contacts log

bu programı bilgisayarımdan nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 8 Ekim 2009 11:07

merhaba pc deki geçmişi istediğim zaman silebiliyorum ama başka bir yerdede kaydoluyomuş ordan silinmiyomuş bu doğrumu acaba doğruysa eğer oraya nasıl ulaşıcam ve bu gerçeşden silinmiyormu yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 11 Ekim 2009 00:03

contactslog u silemiyorum.yardımcı olurmusunuz

Misafir 7 Kasım 2009 15:22

merhaba ben sohbet günlüklerimi kaydetmiyorum.Ama bi arkadaşımla görüşmelerimi okumak istiyorum.Görebilmem mümkün mü ? Plus ta kullanmıyorum. . .Tşkler ..

Rower 7 Kasım 2009 20:43

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557802)
merhaba ben sohbet günlüklerimi kaydetmiyorum.Ama bi arkadaşımla görüşmelerimi okumak istiyorum.Görebilmem mümkün mü ? Plus ta kullanmıyorum. . .Tşkler ..

WLM Ana sayfasında Araçlar>>Seçenekler>>İletiler>>İleti geçmişi
''Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla'' kutucuğu işaretli ise varsayılan olarak ileti geçmişi C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\Msn ismi\Geçmiş dizinine kayıt edilir.

''Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla'' kutucuğu işaretli değilse WLM'in ileti geçmişine ulaşamazsınız.

nergiz gür 13 Kasım 2009 11:01

contactslog ve bazı diğer dosyaları silemiyorum silmek istediğimde başka bir program kullanıyor şeklinde bir ileti çıkıyor acaba ne yapmalıyım

ahmetgns 13 Kasım 2009 11:15

Alıntı:

nergiz gür adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1565046)
contactslog ve bazı diğer dosyaları silemiyorum silmek istediğimde başka bir program kullanıyor şeklinde bir ileti çıkıyor acaba ne yapmalıyım

O dosyaları neden silmek istiyorsunuz ki?

Silebilmek için Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Messenger, MSN Messenger gibi programlardan çıkmanız gerekir.

Misafir 21 Kasım 2009 13:33

msn de yazışmalarım belgelerim klasöründeki alınan dosyalarıma kaydediliyor ama ben onların başka yere kaydedilmesini istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 22 Kasım 2009 16:11

msnde konuşuklarım biryere kaydediliyomuş ama nereye nasıl bulabilirm ve silebilirim nplur yardımcı olunn...

Misafir 23 Kasım 2009 18:16

diğelimki msn plus kaydetmıyo msn de kaydetmıyo baska bi yere kaydedilmiyomu ileti geçmişi çok lazım

Misafir 24 Kasım 2009 14:04

merhaba messengerde geçmişte bilgisayarımda konuşulanları okuyamıyorum onları bi yerde internette bulabilme şansım varmıdır???

Misafir 25 Kasım 2009 02:57

ben başka pc de yapılan msn konuşmasını kendi pc m de kaydedebilir miyim?yani ben kendi msn adresimle başka pc de konuşsam da aynı zamanda kendi pc m de kaydedilme şansı var mı

Misafir 26 Aralık 2009 17:45

eğer önceki iletilerini görmek istiyorsan messenger plus u yükle

Misafir 25 Ocak 2010 17:04

my chat log nasıl indirecegım bana yardım edin

Misafir 3 Şubat 2010 22:05

merhaba...gamyun nette ki yazışmaları nasıl kayıt altına alabilirim veya geçmişini görebilirim teşekkürler

Misafir 21 Şubat 2010 02:07

Alıntı:

msn gunlukleri kaydetme
ben günkük sohbetlerimin kayıtlı kalmasını istiyorum

Saat: 10:02
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık