![]() |
Alıntı:
Eklentiyi kurduktan sonra plus/tercihler/konuşmalar/sohbet günlükleme/günlük depolama yeri belirlediğiniz bir hedef yol seçerek kayıt işlemi yapabilirsiniz ayrıca günlüklerinizi siizin belirleyeceğiniz bir şifre ile de koruyabilirsiniz http://img26.imageshack.us/img26/1380/83262923.jpg http://img26.imageshack.us/img26/83262923.jpg/1/w662.png |
Alıntı:
|
Alıntı:
msgPlus ın kayıtları. Herhangi bir hata iletisi almıyorum. Sadece ileti kaydına tıklattığım zaman sol altta "bitti" yazıyor ve sayfa bomboş şekilde.. |
Alıntı:
|
ileti geçmişini otomatik olarak internete upload yapan program arkadaşlar selam. normalde ileti geçmişini kaydet dediğimizde hesabımızı görüntülediğimiz bilgisayarın ilgili klasörüne kaydediyor iletileri. bir hesaba hangi pc den oturum açılırsa açılsın iletileri istediğimiz bir adrese(net üzerinde) kaydeden bir program var mıdır? veya bu mümkün müdür? bana çok imkansız gelmiyor aradım ancak bulamadım. fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kesin çözüm olur mu ? |
Alıntı:
Messenger Plus! Live'ın son sürümünün (4.80) bir parçası olarak gelen Günlük Görüntüleyici (Log Viewer.exe) programı var. O açılmayan dosyalardan birini bu Günlük Görüntüleyici ile açmaya çalışın. Bunu yapmak için dosya üzerinde sağ tıklayın, Birlikte Aç... > Program Seç'i seçip oradaki listede varsa Günlük Görüntüleyici'yi seçip, listede yoksa Gözat tuşu ile bu programı "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\" altından bulup seçip dosyayı açın. "Belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı." diye bir uyarı alırsanız sorun bahsettiğim sorundur. Düzeltilmesiyle ilgili internette yardım bulamazsanız onu da açıklayabilirim. |
Alıntı:
Dediğinizi yaptım . birlikte aç kısmına geldim lod viewer seçtim ama olmadı yine açmadı ama "belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı " gibi bir hata da vermedi normal problemimde olduğu gibi açmadı.Ama sadece log viewer la mı açmak lazım bunun yanında word pad okuyucu falan da var |
Alıntı:
Dosyaların boyutları yaklaşık olarak 5 kilobayt ve daha fazla, öyle değil mi? |
merhaba...çok acil yardıma ihtiyacım var...bir kişiye sinir olduğum için onunla ilgili sohbet günlüklerini pc den sildim...sildiğim günlüklere tekrar nasıl ulaşabilirim...cvplarsanız sevinirim..teşekkür ederim.. |
ileti geçmişlerinde sadece karşı tarafın yazdıkları kayıt oluo benm yazdıklarım kayıtlı olmuyor:S:S vee birden çok dosya halinde kaydediliyorr nasıl düzeltecemm:S:S ileti geçmişlerim kaydedilmiyorrr:S:S kaydedilmesini istiormm yardımcı olurmusunuzz??:S:S |
Alıntı:
Alıntı:
|
ileti geçmişi SLM SİTE YÖNETİCİLERİ kendi bilgisayarımda başka kullanıcıların iletilerini görmek istiyorum.iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretliyorum onlar kaldırıyorlar.bu konuda bu kutucuğu işaretlemeden iletilerin geçmişini nasıl kaydederim. bunun için bir program ya da yama veya bir yolu varmı? bu benim için önemli teşekkürler |
Alıntı:
|
ya benım bu problem nasıl çözülecek ya formattan sonra bulamıyorum o dediğim ileti kayıtlarımı.. :S not defterinde de açtım gene olmadı. |
Alıntı:
|
mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için.. |
Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama. |
Alıntı:
Ondan da olumlu sonuç çıkmazsa (açabilirsem) açabildiğim zaman içindekileri okumamdan endişe etmeyeceğiniz bir dosyayı özel mesajla gönderdiğim e-posta adresime gönderebilir misiniz? Alıntı:
Bütün konuşmalarınızın şifrelenerek kaydolmasını isterseniz Messenger Plus! Live eklentisinin Sohbet Günlükleme özelliğini kullanmanız gerekir. |
not defterinde açtım ama bir sonuc çıkmadı. Bi araştırayım eğer gereksiz bi metin falan varsa yollarım mutlak. |
Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim. Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan.. |
Alıntı:
|
Yok DVD den aktardım ben onu bilgisayara . O halde boyutları aynı .. |
mrb.. bnm bı sorum olucak bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?:$:*( |
Alıntı:
"pcde actıqım msnler kaydoluo " demenizden kastınız yukarıda dediğim klasör adlarıysa onlardan şimdi kurtulmuş oldunuz. Başka bir şeyi kastediyorsanız lütfen belirtin. |
Benim probleme de bir çözüm yok mu ? |
Benim soruna yardım edecek yok mu ? |
arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yha:(:(:(:(:( yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmli:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Alıntı:
|
ben msn plus kullaniyorum. bildigimiz gibi konusmalar kayit ediliyor. benim sormak istedigim - biriyle konustum, ama konusmalarimiz kayit ta degil. neden acaba? |
Merhaba, Ben konusmalarımı kaydediyorum ama bir kaç arkadasmla konustuklarımı göremiyorum..Plusdan terchler kısmını açtım kaydedilen yerde kullanıcı adı olarak admin değilde baska bir isim yazıyordu..konusmalar ordaki kullanıcı adını değiştrince baska bir yere kayıt olablrmi baska bir bilgisayar gibi? her yere baktm o üç arkadasımla konustuklarım yok kayıt olmamıs olabilir mi? |
slm ben msn adresimin şifresini kız arkadaşıma verdim.oda msn adresimi girdi daha sonra bana bi adres söyledi bu kim diye ve beni bidaha arama yazmışın dedi evet öyle bişey yazmıştım nerden görmüş olabilir.o başka bilgisayardan açıyo |
kişisel ileti geçmişi görüntüleme |
Alıntı:
bu programı bilgisayarımdan nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim |
merhaba pc deki geçmişi istediğim zaman silebiliyorum ama başka bir yerdede kaydoluyomuş ordan silinmiyomuş bu doğrumu acaba doğruysa eğer oraya nasıl ulaşıcam ve bu gerçeşden silinmiyormu yardımcı olursanız sevinirim |
contactslog u silemiyorum.yardımcı olurmusunuz |
merhaba ben sohbet günlüklerimi kaydetmiyorum.Ama bi arkadaşımla görüşmelerimi okumak istiyorum.Görebilmem mümkün mü ? Plus ta kullanmıyorum. . .Tşkler .. |
Alıntı:
WLM Ana sayfasında Araçlar>>Seçenekler>>İletiler>>İleti geçmişi ''Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla'' kutucuğu işaretli ise varsayılan olarak ileti geçmişi C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\Msn ismi\Geçmiş dizinine kayıt edilir. ''Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla'' kutucuğu işaretli değilse WLM'in ileti geçmişine ulaşamazsınız. |
contactslog ve bazı diğer dosyaları silemiyorum silmek istediğimde başka bir program kullanıyor şeklinde bir ileti çıkıyor acaba ne yapmalıyım |
Alıntı:
Silebilmek için Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Messenger, MSN Messenger gibi programlardan çıkmanız gerekir. |
msn de yazışmalarım belgelerim klasöründeki alınan dosyalarıma kaydediliyor ama ben onların başka yere kaydedilmesini istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim |
msnde konuşuklarım biryere kaydediliyomuş ama nereye nasıl bulabilirm ve silebilirim nplur yardımcı olunn... |
diğelimki msn plus kaydetmıyo msn de kaydetmıyo baska bi yere kaydedilmiyomu ileti geçmişi çok lazım |
merhaba messengerde geçmişte bilgisayarımda konuşulanları okuyamıyorum onları bi yerde internette bulabilme şansım varmıdır??? |
ben başka pc de yapılan msn konuşmasını kendi pc m de kaydedebilir miyim?yani ben kendi msn adresimle başka pc de konuşsam da aynı zamanda kendi pc m de kaydedilme şansı var mı |
eğer önceki iletilerini görmek istiyorsan messenger plus u yükle |
my chat log nasıl indirecegım bana yardım edin |
merhaba...gamyun nette ki yazışmaları nasıl kayıt altına alabilirim veya geçmişini görebilirim teşekkürler |
Alıntı:
|
| Saat: 10:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık