Alıntı
meliqe adlı kullanıcıdan alıntı ben chat log şifremi unuttum sanırım, aklımdaki şifreyi deniyorum olmuyor ve ulaşmam gereken bikonuşma dosyam var ama açamıorum yardımcı olursanız sewinirim acil
Bildiğim kadarıyla sadece Messenger Plus! eklentisi kendi sohbet günlüklerini şifreleyebilir ve eğer şifreyi unuttuysanız dosyaları kurtarma şansınız yok. Eğer aklımdaki şifre doğru olmalı diyorsanız, bilgisayarda bir sorun olabilir, onun için o dosyanızı alın, Messenger Plus!'ın yüklü olduğu başka bir bilgisayarda o dosyayı açmayı deneyin. İnşallah o şekilde açılır yani. Açılırsa birinci bilgisayarın durumunu tekrar gözden geçirin. Artık Messenger Plus!'ı tekrar mı yüklersiniz, naparsınız bilemem.
Alıntı
kayı adlı kullanıcıdan alıntı msn live geçmiş iletiler kodlanmış değişik yazım karakterinde çıkıyor. bunları okuyabilirmiyim.
İleti geçmişi dosyalarını Belgelerim'deki konumundan çift tıklayarak açıyorsanız muhtemelen Internet Explorer'da açılıyordur. Eğer öyleyse açıldıktan sonra Internet Explorer'ın Menülerinden Görünüm>Kodlama kısmından kodlamayı değiştirin. UTF-8, UTF-7, Türkçe (ISO) falan olabilir. Normalde bir de Windows Live Messenger'ın menülerinden Dosya>İleti geçmişi görüntüle'yi tıklayıp kişinizi seçin ve Messenger'ın kendi penceresinde okumayı deneyin.