MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Bilgisayar (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/)
-   -   Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/4538-hata-veren-dll-dosyalarina-cozum.html)

Misafir 25 Mart 2012 22:41

yardım edin

beyler yardıım
frodex.dll
hatası verio

Misafir 26 Nisan 2012 17:30

Arkadaşlar Kardeşim python22.dll Dosyasını farklı calıstırla word pardla calıstırmıs nasıl düzelte bilirim acil Bi Yardımcı olun

bekirr 26 Nisan 2012 17:49

bence dosyayı sil.yeniden kur
python22.dll download - free dll files

Python Core python22.dll hatası alıyorsanız,indirdiğiniz python22.dll dosyasını c:/windows/system32/ dizinine atınız yada hata veren uygulamanın kurulu olduğu dizine atınız.Problem çözülecektir. ...

Gtasan1 1 Mayıs 2012 21:09

DİKKAT !
DLL Uyuşmazlığı PC'nizi birdaha açılamayacak hale gelebilir bu DLL konularında çok dikkatli olun sürümüne falan bakın özellikle YEDEK alın.

SinanHokka 7 Mayıs 2012 20:16

merhaba dünden beri bilgisayarımı açtıktan hemen sonra;
"RunDLL
misfkd32.dll başlatmada sorun
Belirtilen modül bulunamadı"
Diye bir hata ile karşılaşıyorum. Google da aradım aramanız ile eşleşen bir şey bulunamamıştır diyo. DLL-files.com da da öyle. Acaba başına gelen çözen yada yardımcı olabilecek birileri var mı?

Misafir 25 Mayıs 2012 17:42

Beyler dll hatası alıyorum ama sizinkiler gibi değil oyun nyüklüyorum online kurduktan sonra dll hatası veriyor verdiği dll hatasını indiriyorum bu seferde başka hata çıkıyor lütfen yardımcı olun? eğer cevap yazan olursa helal olsun ama açıklayıcı bir şekilde anlatın şu öneriyi vermeyin sakın başlat/çalıştır/regedit
falan demeyin olmuyor denedim lütfen cevap yazın

Misafir 4 Haziran 2012 10:04

caca.dll Yok o sitede KArdes !!!!!

Misafir 8 Haziran 2012 12:23

pes 2012 yükledim amal dffengine.dl bilgisayarınızda olmadığı için çalşmıyo diyo dffengine.dll pragramını indireceğim program bulamadım yardımcı olursanız sevinirim link atarsanız

Misafir 3 Temmuz 2012 22:48

o dll nın adını googleye yazıp indir deyin sonra C:/Windows/system32 ye atın kesin olur

Misafir 29 Temmuz 2012 18:19

kardeş programı alıştırıyorum ss.dll yok diyo internetten indirmeyi denedim zx yordam giriş noktası ss.dll kitaplıgında bulunamadı diyo onuda internetten indirmeyi denedim saçma saçma sonuçlar çıktı ne yapabilirim :(

Misafir 8 Ağustos 2012 11:20

bende Getmessegedll yordan giriş noktası cscomp.dll dinamik bağlantı kitaplıgında bulunamadı diyor bir yardımcı olurmusunuz ?

Misafir 31 Ağustos 2012 02:27

arkadaşlar ati radeon x1650 kulanıyoum ati3duag.dll hatası alıyorum. sürüm güncel ram güzel .. o dediğiniz WindowsXP-KB935448 bunuda gunceldi zaten herşey tamam ati3duag.dll system32 içine de attım oyunun ıcınede attım ama gene aynı htayı alıyorum kafayı yicemm

Misafir 26 Ekim 2012 22:30

ya arkadaşlar ben wiindows ultimate den windows7 starter yüklemek istiyorum bu hatayı veriyo

Misafir 14 Kasım 2012 02:37

msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım

Misafir 4 Mart 2013 14:53

arkadaşlar uxınıt.dll ne olduğunu bileniz varmı varsa bile nasıl yapa bilirim

ahmetseydi 12 Nisan 2013 10:25

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2516138)
msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım

Aldığınız hata muhtemelen trojenden kaynaklanıyordur. Spyware Doctor programı ile bilgisayarınızı taratın.

Alternatif program olarak UnHackMe

refikilhan 13 Mayıs 2013 12:06

Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim.
Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."
Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil.
Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum.
Saygılarımla...

ahmetseydi 13 Mayıs 2013 16:31

Alıntı:

refikilhan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2619936)
Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim.
Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."
Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil.
Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum.
Saygılarımla...

Nero programını kaldırıp yeniden kurun. Sorun çözülecektir.

Misafir 13 Mayıs 2013 18:13

BAKIN

BAKIN SİZE SÖYLEYİM ARKADAŞLAR HEMEN BİR İNTERNETE GİDİN BİLGİSAYAR GİR DİSK C YE GİR TEMPE GİR HEPSİNİ KOPYALA KENDİ BİLGİSAYARINI EKRANINA DOSYA AÇ İÇİNE AT İÇİNE GİR İÇİNDE DXSETUP YAZIYO 2 TIK YAP KURSUN ONDAN SONRA KAPAT AÇILDI

Misafir 2 Aralık 2013 00:47

merhaba knight online oynamak istedim oyunu kurdum yalnız oyunu acarken libvorbisfile.dll hatası verdi.sonra dll indirdim system 32 ye attım yıne aynı hatayı vermeye devam ettı. destek lutfen :(

Misafir 4 Şubat 2014 10:20

mss 32.dll hatası ve net. framevork hatası veriyor

Misafir 7 Şubat 2014 14:04

slm

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2135966)
Arkadaşlar ben dll uzatılı olan bir dosyayı sağ tıklayıp değiştirden winrar olarak ayarladım nasıl geriye getirebilirim ?

Bak dosyayı winrar yapınca .rar veya .zip diye bir uzantısı olduysa onu silip .dll yazarsan olur. Ama dosya uzantısını göremiyorsan Denetim Masası> Klasör Seçenekleri> (gelen pencerede) Görünüm> Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" diye bir kutucuk var onu işaretliyse kaldır. Sonra tekrar dene. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Misafir 10 Mart 2014 22:01

arkadaşlar bende python27.dll hatası weriyor ben fazla anlamıyorum az bana yardım edermisiniz

BrookLyn 29 Mart 2014 11:46

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2725579)
arkadaşlar bende python27.dll hatası weriyor ben fazla anlamıyorum az bana yardım edermisiniz

python27.dll Download < Tıklayıp indirin.

İndirdiğiniz RAR'ın içinden python27.dll dosyasını çıkartıp aşağıdaki sistemlerin hangisini kullanıyorsanız o dizine yapıştırın.
  • Windows 95/98/Me için
    • C:\Windows\System
  • Windows NT/2000 için
    • C:\WINNT\System32
  • Windows XP, Vista, 7, win 8 için
    • C:\Windows\System32

Misafir 23 Haziran 2014 15:36

msvcr110_clr0400.dll hatası veryior bndede ya

BrookLyn 26 Haziran 2014 16:07

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2756888)
msvcr110_clr0400.dll hatası veryior bndede ya

msvcr110_clr0400.dll Download < Tıklayıp indirin.

İndirdiğiniz RAR'ın içinden msvcr110_clr0400.dll dosyasını çıkartıp aşağıdaki işletim sistemlerinden hangisini kullanıyorsanız o dizine yapıştırın.
  • Windows 95/98/Me için
    • C:\Windows\System
  • Windows NT/2000 için
    • C:\WINNT\System32
  • Windows XP, Vista, 7, Win 8 için
    • C:\Windows\System32

dinazor1962 26 Haziran 2014 16:40

Twitter da bazı bolumler acılmıyor USP10.dll hatası veriyor internetten bulup indirdim ucretli, o ucreti verinceye kadar format atmak daha avantajlı degilmi?

rooneyp 27 Kasım 2014 09:24

Arkadşlar Bendede wow64.dll hatası veriyordu League Of Legends oyununu sildim sonra geri yükledim Şimdide League Of Legends oyununu açrken D:/Windows/SysWOW64/schanel.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kulllanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine başvurun diyor. lütfen yardım edin

rooneyp 27 Kasım 2014 09:25

lol

Arkadşlar Bendede wow64.dll hatası veriyordu League Of Legends oyununu sildim sonra geri yükledim Şimdide League Of Legends oyununu açrken D:/Windows/SysWOW64/schanel.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kulllanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine başvurun diyor. lütfen yardım edin

Misafir 22 Nisan 2015 23:11

YARDIM

An exception (C0000005) occurred during DllEntryPoint or DllMain in module hatası çözümü ?

Misafir 26 Mayıs 2015 15:01

iki ling de açilmiyor aynı dll sorununu bende yaşıyorum

alican23 18 Haziran 2015 12:24

arkadaşlar yeni format attıhım attığım pc de msls31.dll hatasını start tusuna bastıgımda alıyorum bilen varsa yardımcı olabilrimi

essat 3 Eylül 2015 15:06

kardeşim ben bilgisayarıma kaç defa format attım yinede bu dll hatası çözilmedi her oyunda karşıma çıkıyor.bence bunun çözümü yok çok uğraştım yinede olmadı.

Misafir 9 Aralık 2015 18:42

duvrcmpg.dll

VideoDiner.dll

Başlatmada sorun. bu iki dll başıma bela oldu virüslü bir progdan bulaştı galiba. çalışmıyor fakat devamlı uyarı veriyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Misafir 11 Ocak 2016 20:26

Beyler Hiç bir şey Yüklemeden yapabilirsiniz aslında geçici de değil görev yöneticisini açın Windows 10 ise sol alt köşede ayrıntı diyor ona tıklatın sonra üstte başlangıç yazar ona tıklayın sonra orda bilgisayarı açtıktan sonra ilk önüne çıkan şeyler var ordan LogiLDA yı bulup sağ a tık yapın devre dışı bırak deyip uygula tamam varsa tıklayıp bilgisayarı tekrar açtığınız da böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız. :D

ahmetseydi 13 Şubat 2016 18:48

Alıntı:

essat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2842828)
kardeşim ben bilgisayarıma kaç defa format attım yinede bu dll hatası çözilmedi her oyunda karşıma çıkıyor.bence bunun çözümü yok çok uğraştım yinede olmadı.

DirectX yazılımını yüklemelisiniz. İnceleyin; DirectX

kudr3t 10 Mart 2016 11:23

Verdiğin bilgi için sağol dostum konuyu çok olmuş açalı ama yardımcı oldu :)

Misafir 20 Haziran 2016 15:24

dll sorunları

vision71.dll adlı dosyayı hiçbir yerde bulamadım yardım edebilir misiniz?

Saat: 03:18
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık