![]() |
yardım edin beyler yardıım frodex.dll hatası verio |
Arkadaşlar Kardeşim python22.dll Dosyasını farklı calıstırla word pardla calıstırmıs nasıl düzelte bilirim acil Bi Yardımcı olun |
bence dosyayı sil.yeniden kur python22.dll download - free dll files Python Core python22.dll hatası alıyorsanız,indirdiğiniz python22.dll dosyasını c:/windows/system32/ dizinine atınız yada hata veren uygulamanın kurulu olduğu dizine atınız.Problem çözülecektir. ... |
DİKKAT ! DLL Uyuşmazlığı PC'nizi birdaha açılamayacak hale gelebilir bu DLL konularında çok dikkatli olun sürümüne falan bakın özellikle YEDEK alın. |
merhaba dünden beri bilgisayarımı açtıktan hemen sonra; "RunDLL misfkd32.dll başlatmada sorun Belirtilen modül bulunamadı" Diye bir hata ile karşılaşıyorum. Google da aradım aramanız ile eşleşen bir şey bulunamamıştır diyo. DLL-files.com da da öyle. Acaba başına gelen çözen yada yardımcı olabilecek birileri var mı? |
Beyler dll hatası alıyorum ama sizinkiler gibi değil oyun nyüklüyorum online kurduktan sonra dll hatası veriyor verdiği dll hatasını indiriyorum bu seferde başka hata çıkıyor lütfen yardımcı olun? eğer cevap yazan olursa helal olsun ama açıklayıcı bir şekilde anlatın şu öneriyi vermeyin sakın başlat/çalıştır/regedit falan demeyin olmuyor denedim lütfen cevap yazın |
caca.dll Yok o sitede KArdes !!!!! |
pes 2012 yükledim amal dffengine.dl bilgisayarınızda olmadığı için çalşmıyo diyo dffengine.dll pragramını indireceğim program bulamadım yardımcı olursanız sevinirim link atarsanız |
o dll nın adını googleye yazıp indir deyin sonra C:/Windows/system32 ye atın kesin olur |
kardeş programı alıştırıyorum ss.dll yok diyo internetten indirmeyi denedim zx yordam giriş noktası ss.dll kitaplıgında bulunamadı diyo onuda internetten indirmeyi denedim saçma saçma sonuçlar çıktı ne yapabilirim :( |
bende Getmessegedll yordan giriş noktası cscomp.dll dinamik bağlantı kitaplıgında bulunamadı diyor bir yardımcı olurmusunuz ? |
arkadaşlar ati radeon x1650 kulanıyoum ati3duag.dll hatası alıyorum. sürüm güncel ram güzel .. o dediğiniz WindowsXP-KB935448 bunuda gunceldi zaten herşey tamam ati3duag.dll system32 içine de attım oyunun ıcınede attım ama gene aynı htayı alıyorum kafayı yicemm |
ya arkadaşlar ben wiindows ultimate den windows7 starter yüklemek istiyorum bu hatayı veriyo |
msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım |
arkadaşlar uxınıt.dll ne olduğunu bileniz varmı varsa bile nasıl yapa bilirim |
Alıntı:
Alternatif program olarak UnHackMe |
Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim. Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin." Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil. Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum. Saygılarımla... |
Alıntı:
|
BAKIN BAKIN SİZE SÖYLEYİM ARKADAŞLAR HEMEN BİR İNTERNETE GİDİN BİLGİSAYAR GİR DİSK C YE GİR TEMPE GİR HEPSİNİ KOPYALA KENDİ BİLGİSAYARINI EKRANINA DOSYA AÇ İÇİNE AT İÇİNE GİR İÇİNDE DXSETUP YAZIYO 2 TIK YAP KURSUN ONDAN SONRA KAPAT AÇILDI |
merhaba knight online oynamak istedim oyunu kurdum yalnız oyunu acarken libvorbisfile.dll hatası verdi.sonra dll indirdim system 32 ye attım yıne aynı hatayı vermeye devam ettı. destek lutfen :( |
mss 32.dll hatası ve net. framevork hatası veriyor |
slm Alıntı:
|
arkadaşlar bende python27.dll hatası weriyor ben fazla anlamıyorum az bana yardım edermisiniz |
Alıntı:
python27.dll Download < Tıklayıp indirin. İndirdiğiniz RAR'ın içinden python27.dll dosyasını çıkartıp aşağıdaki sistemlerin hangisini kullanıyorsanız o dizine yapıştırın.
|
msvcr110_clr0400.dll hatası veryior bndede ya |
Alıntı:
İndirdiğiniz RAR'ın içinden msvcr110_clr0400.dll dosyasını çıkartıp aşağıdaki işletim sistemlerinden hangisini kullanıyorsanız o dizine yapıştırın.
|
Twitter da bazı bolumler acılmıyor USP10.dll hatası veriyor internetten bulup indirdim ucretli, o ucreti verinceye kadar format atmak daha avantajlı degilmi? |
Arkadşlar Bendede wow64.dll hatası veriyordu League Of Legends oyununu sildim sonra geri yükledim Şimdide League Of Legends oyununu açrken D:/Windows/SysWOW64/schanel.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kulllanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine başvurun diyor. lütfen yardım edin |
lol Arkadşlar Bendede wow64.dll hatası veriyordu League Of Legends oyununu sildim sonra geri yükledim Şimdide League Of Legends oyununu açrken D:/Windows/SysWOW64/schanel.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kulllanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine başvurun diyor. lütfen yardım edin |
YARDIM An exception (C0000005) occurred during DllEntryPoint or DllMain in module hatası çözümü ? |
iki ling de açilmiyor aynı dll sorununu bende yaşıyorum |
arkadaşlar yeni format attıhım attığım pc de msls31.dll hatasını start tusuna bastıgımda alıyorum bilen varsa yardımcı olabilrimi |
kardeşim ben bilgisayarıma kaç defa format attım yinede bu dll hatası çözilmedi her oyunda karşıma çıkıyor.bence bunun çözümü yok çok uğraştım yinede olmadı. |
duvrcmpg.dll VideoDiner.dll Başlatmada sorun. bu iki dll başıma bela oldu virüslü bir progdan bulaştı galiba. çalışmıyor fakat devamlı uyarı veriyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum. |
Beyler Hiç bir şey Yüklemeden yapabilirsiniz aslında geçici de değil görev yöneticisini açın Windows 10 ise sol alt köşede ayrıntı diyor ona tıklatın sonra üstte başlangıç yazar ona tıklayın sonra orda bilgisayarı açtıktan sonra ilk önüne çıkan şeyler var ordan LogiLDA yı bulup sağ a tık yapın devre dışı bırak deyip uygula tamam varsa tıklayıp bilgisayarı tekrar açtığınız da böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız. :D |
Alıntı:
|
Verdiğin bilgi için sağol dostum konuyu çok olmuş açalı ama yardımcı oldu :) |
dll sorunları vision71.dll adlı dosyayı hiçbir yerde bulamadım yardım edebilir misiniz? |
| Saat: 03:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık