![]() |
tekrar erdeğe giderdimmm:) |
dünyayı elegeçirirdim :P |
Alıntı:
dedim ya en büyük hayalim bu ayrıca tabiki bunun gibi bir yerde sokak hayvanları için yapardım ay hakketen zengin olmam lazım gösüm açık gitcek yoksa |
Kafayı Yerdim... |
ah ah bak üste yazmısım ah bir zengin olsam |
hayatımı yaşardım |
Arkadaşlarla Gezeridm Ne Yapacam :D |
zengin olsam begümüde yanıma alır dünya turuna çıkardım heryer sevgilimle gezerdim ...o ne isterse alır süprizler yapardım |
Dünya Turuna Bende Katılırdım :) |
SEVGİLİM NE İSTERSE ONU =) |
Bi Olalımda o Zaman Düşünürüz.. |
Afrikadaki açlara, Dünyadaki savaşzedelere, Türkiyedeki yoksul ve kimsesizlere yardım eder geriye kalırsada kendime bi ev ve araba alır üzerinede dünyayı gezerdim!!!!:D :D http://img243.imageshack.us/img243/5889/268no20warbu1.jpg |
Zengin olsaydim hic farketmezdi, hic bir degisiklik olmazdi hayatimda. Ki ben cok zenginim, manevi degerlerimle dünyada en zenginliler listesinde üst siralar da yer alirim. Insanlara yardimci olabilmek icin zengin olmak gerekmiyor... Suan bile yapilabilecek o kadar cok sey var ki. Hisset ve kulak ver yeter... |
insanları sevindirirdim.özellikle savaş ve deprem magdurlarını ama sırf hırs ve hava unsuru olacaksa o para beni bulmasın daha iyi |
tr`den başka bi ülkeye transfer olurdum derhal !!! |
bir zengin olsaydım kralını tanımazdım :P |
zengin olma gibi bi amacım yok ama olursam da iyi bi geleceğimin olması için kullanırdım |
ah bir zengin olsam dünya barışı için tüm servetimi feda edebilirdim diye mesaj kokan bir cümle kuriyim bari:)))) |
önce kendime çookk uzaklarda bir ev yaptırırdım .. yalandan düzenbazlıktan uzak sadece doğa ile başbaşa kalabileceğim bir yere giderdim.. yanımdada sadece yüreğim.. |
Benim gönlüm zengin :D Zengin olsam dünya turuna çıkardım.. Japonya ve Afrika yı özellıkle gezerdim.. |
bilmem olunca düşünürüz .p |
Benim tek bir hayalim var bu konuda da bu hayalimi bir çok defa belirttim yine aynısı yani… |
kendime bi atölye açardımm.. |
valla onu bunu bilmem ama ben zengin oslaydım zenginleri satın alırdım!!!! tek zengin ben oluyum diye gayret gosterirdim!!!! |
internet cafe açardım :))) |
himmm....kesinlikle sehit ailelerine,orduya,evsiz barksiz insanlarima bagislar yetecek kadar paraylada gulumle yasardim |
benim tek hayalim var bu konuda |
Birazını bağışlar geri kalanınıda yerdim :D |
bir hastane açardım okul açardım sağlık ocagı açardım |
Benim tek bir hayalim var bu konuda da bu hayalimi bir çok defa belirttim yine aynısı yani… hala tek hayalim bu |
ben interneti sınırsız yaptırırdım |
Alıntı:
:D BENDE SENİN MÜDÜRÜN OLURDUM ARTIK :D |
mısır piramitlerine giderdim(GİTCEM) |
Valla Zengin olmak istemezdim |
iflas iflas nerde tıkır yok varsa bulan yollasın |
zengim olsam yaaa abi niye herkes olsamlarla geçiştiriyoo olma yolunda caba gösterseniz bu kadar olsam diyene kadar zaten eski halinize göre zengin olmustunuz... Akıl verene bak diceksiniz haklısınız evet bende zengin diilim :) ama oollsaamm tamamenn teknolojiye ve müzigeee adardımm merak ettgiim yer cok azdır ama MISIR-piramitler- ve mısır tarihini daha iyi incelemek için Mısır 1 1 kaç yıllık yerleşirdim... |
ramazanda fitre ve zekatlar buraya ne parasııı ne zenginliğii |
tüm istediklerimi gerçekleştirirdim.devamlı harcardım herhalde. sanada güzellik yapardım.teşekkürler |
karar verdim zengin olcammmmmmmmm. |
çılgınca alışveriş yapmak isterdim |
evlenirdim tabii ;) |
hayal ilk güni gibi tek değişmez benim |
yine kendim olurdum .... |
halimden memnunum,koç gibi ,sabancı gibi zengin olmak istemezdim,aşırı para için zillete katlanmak,igrenç bi şey..al yegeni tüsiat baskanı ,konusmaları igrenç,bunu nedeni sırf para,daha çok para...ulan insan ne kadar yese ne yese doyar,bizlerinki ,ekmekle doyuyor,onlar b.k yiyor doymuyor... |
belkide kötürüm olurdum para işime yaramazdım...eykide zengin degilim... |
böyle bi özentim yok azicik asim agrisiz basim ama egerki zengin olsaydim baskalarina yardim etmek isterdim |
GEZERDIM tozardım yapmadıgım seyı yapardım.... |
gerek yok...mevcuttan memnunum ben... |
fakirlere yardım ederdim bikaç çocuk okuturdum... |
şimidide yapılabilir bütün bunlar insanlar ,sahip olduklarının kıymetini bilsinler bence... |
| Saat: 05:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık