![]() |
:*( Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu vermiş oldugunuz cevaplardan hepsini denememe ragmen olamadı yardımcı olursanız sevinirim :) |
Alıntı:
|
arkadaşlar 1 haftadır uğraşıyorum.öncelikler bilgilerimi veriyim xp kullanıyorum.wlm 8.5 i kullanıyordum.1 hafta once messengeri açtıgımda 81000306 uyarısıyla karşılaştım.burda yazan tüm çözümleri yaptım olmadı.pc nın tarih saat ayarından olabilir dediler ama benımki dogru.o da olmadı yani.tabiii bu arada msn.com da giremiyorum.windows update yapamıyorum.explorer la ve operayla deniyorum o sayfalara gelince açmıyo..net framework u sildim tekrar yükledim yok yine olmadı.msn ı kaldırdım bende tekrar yukleyim die bu seferde yükleyemiyorum.maillerime bakamıyorum.iletişimim kesildi.imdaaaaaaaaaaaaaaat:*( |
80043489 nedir peki |
kimse bi cvp yazmayacak mı?????administer lar uyuyo mu ya!!!!!!!!! |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/43791-msn-hata-kodu-81000306-windows-live-messenger-hatasi.html |
arkadaşlar nihayet açtım.ama kendilğinden geldi.server la ilgili bişey olsa gerek.aman format falan atmayın.boşuna olur çünkü.beklemekten başka çareniz yok gibi. |
80072efd Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun. Çözüm Başlat >> Çalıştır>> regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll http://img206.imageshack.us/img206/4848/fixdllfiles1qu5.jpg wintrust.dll modülü yüklendi ancak DllRegisterserver çağrısı 0x80070005 hata koduyla ba;arisiz oldu initpki.dll modülü yüklenemedi diye uyarı veriyor ben anlamadım bana yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
dostum önce verdiğin bilgiler için tşkler. tabi diğer arkadaşlarada tşk ediyorum. Dediklerini yaptım düzelmedi. Bir tek 1. madde verdiğin adreste dediğini yapamadım. beta busers sign in here yazısını bulamadım... http://img115.imageshack.us/img115/3824/adsznr5.jpg böyle bir sayfa açılıyor. buradan nasıl yapılacağını anlatırmısın |
arkadaşlar 80040f63 hata veriyo msn ne yapmalıyım günlerdir bulamadım |
arkadaslar bende de 8100030d kodlu hata var bunu nasıl cözebılırım pc de sadece bı msnde 8100030d bu hatayı verıyo ama dıger msn lerım aynı pcde acılıyo ve hatayı veren msn adresım baska pclerde acılıyo yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler :( |
Bu konuda belirtilen klasörler içinde ilgili hesabın alt klasörlerini silmeyi deneyin: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım Değişen bir şey olmazsa bu programı kullanarak sorun yaşadığınız hesapla oturum açın ve birkaç kişiyi silmeyi deneyin: https://www.msxlabs.org/forum/diger-m...nlists-tr.html |
80048820 hata kodu veriyor gerekenleri yaptım ama çözüm olmadı ne yapmalıyım ?? |
Ben live msni kuramıorm pc ye WINHTTP.dll die bi hata verio yardımcı olurmusunuz:( |
xS aRkada$LaR 0x800736b1 yazıLı hata mesajı aLıoRm msn yukLeeemioRm... tamamen siLdm qeRi yukLemek istedm oLmadın Lutfen yaRdımcı oLunn! |
mrb benim pc de msn hata veriyo, hata kodu şu 80048412 ben bulmadım siz burqaya linkini koyarmısnız? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hata kodu 81000378 kesinlikle açılmıyor,ayrıca bu kodla ilgilide bir bilgi bulamadım burda yardımcı olursanız minnettar olurum. |
Müthiş Bir Çalışma Bu kadar Olur Yani Teşekkürler Saygılar msxlabs harikasınız çocuklar |
Alıntı:
Menülerde Araçlar-Klasör Seçenekleri-görünüm'de bulunan gizli dosyaları gösteri tıklayın. daha sonra document end setting içinde bulunan Contacs klasörünün içinde bulunan e mail adresinin yazılı klasörü bir cd yada flaş diske kopyala. 2.adım document end settink klasörünün içinde local setting-aplication Data -Microsft-Windows Live Contacts klasörünü tıkla ve bunun içindeki email adresini gösterir klasörü flaş diske yada cd ne kopyala. bunları kendi bilgisayarında aynı yolları kullanarak ilgili yerlerine kopya. ve msn çalışacaktır. |
8100030d arkadaslar bu hata hala veriyo ve baktim yazilanlarin hepsini yaptim ancak hala acilmadi? msnyi silip yeniden kurmadim tek msnyi silip kursam düzelme olurmu? bir yolunu söleyin lütfen simdiden tsk ederim |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Burada belirtilen klasörleri siliniz. (Windows Live Messenger klasörü hariç) |
Arkadaslar, neredeyse 1 aydir MSN le baglanamiyorum. Surekli olarak çcikan hata su; Hata kodu : 80048820 Genisletilmis hata kobu : 80048439 Ve ne yaptiysam olmuyor. |
Alıntı:
Bilgisayarin Saati ve Tarihi Dogru Olmalidir. Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin. Baslat > Calistir'dan "regsvr32 Softpub.dll" Deneyin. |
MSN hata kodları başımızın belası olabiliyor, bu kodları çözümü için italyan bir kullanıcı güzel bir yazılım hazırlamış. biz de bunu Türkçe'ye çevirdik ve kendi HOST'umuza ekleyip indirmeye sunduk. Buraya tıklayarak yazılım nedir ne değildir küçük bir fikir sahibi olup, indirebilirsiniz. İnşallah bu yazılıma ihtiyaç duymazsınız. |
Mnn Hata Kodu 80070057 Windows Live Messenger Hatası arkadaşlar msn me girmeyi deniyorum böle bir hesap olmadığından vb. şeyler yazıyo sorun gidere tıklıyom onar diyom yine açmıyo ama başka adresi açıyo yardım ltf:S |
msn düzgün kaldırılmadığı için 1601 hatası veriyor ne yapmalıyım programlarda gözükmüyor tam kaldıramadım sanırım şimdi 7.5 i deniyorum ama olmuyor 1601 hatası diyor çözüm nedir ?şimdiden teşekkür ederim |
Alıntı:
Üstteki programı indirin ve kurun, programı açtığınızda size bir liste sunacak bu listeden Windows Live Messenger ı bulup sildikten sonra yeni kurulum yapabilirsiniz. |
Alıntı:
olmadı yardım lütfenn.tamamende kaldırdım o da ollmadı.format atmayı düşünüyom ama o da çözü olmaz diye korkuyom:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
bana da sabahtan beri hata kodu: 800706b5 veriyo yardımcı olabilirmisinz acaba.. |
Alıntı:
|
Msn Hata Kodu 80048821 Windows Live Hatası hata kodu yanlış yazıldı 80048821 lütfen acil yardım edin 3 tane msn adresim var bir gecede üçünüde açamaz hale geldim bu nasıl oldu anlamadım aynı bilgisayardan başka msnler açılıyor ama ben kendiminkileri açarken bu hatayı veriyor teşekkürler |
Alıntı:
Aşağıda verdiğim linkteki yazılanları okuyup deneyin. Ayrıca google a msn+host yazarak indireceğiniz host dosyasını C:\Windows\system32\drivers\etc\ içine atın ve eskisiyle değiştirin. 80048821 Hatası ve çözümü |
80072745 hata kodu hiç bi msn e giremiyorum tarih saat doğru hiç birşey yüklemedim açılmıyo msn yardım :( |
Alıntı:
Messenger tamamen kapalı durumda ise Internet Explorer'ı (ya da varsayılan olarak seçilmiş olan tarayıcıyı) açın ve durumu "çevrimdışı çalış" a ayarlayıp Tarayıcıyı kapatın. Messenger oturumunu açmayı deneyin. Burada sorun gösterecek Sorun gider diyin ve orada Çevrimdışı ayarlanma durumunu düzeltin. Kendisi oturumu açmayı deneyecektir. Ayrıca altta linkini vereceğim programı indirip içerisinden Generic Fix butonuna tıklayın ve programı kapatın (Bu işlemi yaparken de Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olması gerekiyor) |
Alıntı:
|
8008005 mSN HataSI Alıyorum Ve Çöüzmünü BuLamadım Yardım EdenLere ŞiMDiden TşkLer !!! 8008005 Bi Çözüm Bulun ! Format atMak İsteMiyoRum !!!!! |
Alıntı:
Çok kapsamlı bi sorun bu; hata mesajını tam olarak yazabilirseniz çözümünü bulabiliriz. Genel de bi hizmetin çalışmamasından dolayı kaynaklanan bir sorun ama tam olarak kesin bişey söylemem zor. |
Hizmet Geçici Olarak Kullanılmadığından Windows Live Messenger BETA Oturum Açılamadı. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin HataKodu : 8008005 İste tam olarak Bu bi yardım Edin Koca Forumda Bu HAtayı Çözebilecek YOkmu :S |
Alıntı:
Windows Live Installer |
Msn De SilinaMiyoKi :S Şu Hatayı Veriyo :S Windows Installer Hizmeti'ne Erişilemedi . Bu, Windows güvenli modda çalışıyorsa veya Windows Intsaller dügün şekilde kurulmamışsa ortaya çıkar. |
| Saat: 11:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık