![]() |
Okurum, yazarım, konuşurum Kelimelerin efendisiyim ama Aşka gelince enikonu safım Sen şanıma inanma.. (A) |
:moo: :hysteric:Can Sıkıntısı...:hysteric::moo: 'Mevlam görelim neyler, ne eylerse güzel eyler' 'Su akar, yatağını bulur......' |
Bugün biraz gerginim yine... Sesim değişik gelebilir biraz.. Ama sen anlarsın.. Bana katlanırsın.. Tuhaf laflar edebilirim.. Seni belki üzebilirim.. Ama sen susarsın.. Çünkü beni tanırsın... Öyle çabuk kızma derdin hep.. Bu kadar da kolay alınma.. O zaman beni sar.. Hadi sarıl bana.... Değişmez huylar bilirsin... Bir kere de sen dene alışmayı.. Ben göğsüne yatarken.. Öyle derin nefes alma.. Bu ara ihtiyacım var sana.. Ellerimi sakın bırakma.. Bana huzur veren tek yer.. Senin yanın unutma.. Gün varıncaya kadar sabaha... Sakın hiçbir yere kalkma.. Fazla birşey istemem.. Sadece dur burada... :m |
You know you're right... |
Bir daha asla:moo: Daha yolumuz var... Daha çocuğuz inan... (A) |
|
(Sadece BİZİM için) Seni Çok Seviyorum ki:inlove: :m Geliceeem:moo: |
|
Bugün bir binanın önünden, sonra da içinden geçtim..güçlendirilme yapılıyordu, dayanamadım ve açılmış bir kolona, bir kısmı görünen demir donatıya dokunmak istedim, ben herşeye dokunmayı çok severim..dokundum ve azıcık ovaladım..azıcık,önce pası elime yapışıyor sandım, yanımdaki arkadaşım elleme paslı zarar verebilir dedi, versin dedim, kim korkar ki..gibisinden ve demirin bir kısmı elimde dağıldı..Ben güçlü birisi değilim, aksine ellerim küçük ve güçsüzdür, ama herkül gücünde olanlar dışındakiler demiri parmaklarının arasında parçalayabilir mi hiç.. Yetkili birisiyle konuşmaya çalıştım, işte o yüzden güçlendiriyoruz dedi, korozyon değildi ki sadece olan, yokolmaydı açık açık..Gidenin yerine yenisinin gelebilmesi için önce tam olarak gitmesi gerekmez mi..Yıkmadan yenisi nasıl yapılır.. Yıkın ve sonra yapın..Sağlam olsun ve yıkılmasın istiyorsanız.. Yıkılmadan harabenin üzerine yapmaya çalışırsanız çöker.. Asla bitmeyecek bir konudur bu.. Asla.. |
Kayıp Zamanlar... |
vardın ama uzaktaydın tanımaz bilmezdin aşk aşkına adanmış şarkılar söylerdim zoru bulamadım isyan etmedim biliyordum biyerlerdeydin hesap sormadım merak etmedim haklıydım sonunda geldin hangi bahardan aldın kokunu hangi masal anlatır seni hangi ilk heyecanlandırır o gülüşün kadar beni (A) |
...:::: SEN ::::.... Herşeysin... :inlove: |
|
Zamanlar kaçıyor! Koş!... Koş!... Koş!... |
yok bir sitemim hayatta herşey kısmet.. |
aşk asla bitmez bitersede yenisi başlar. |
İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum, Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum. |
Asla bitmeyen konum 8 yıldır devam ediyor. Daha ne olsun,8 yıl dile kolay değilmi.. |
Ben kendim başlı başına "Asla Bitmeyecek Konu"yum.. Kimileri için İyi..Güzel, Sevilmeye değer.. Kimileri için Kötü, başbelası, Sevilmeyen.. Olsun..Benim içim de dışımda bir.. Zaten herkes kendi başına "Asla Bitmeyen Bir Konu" dur.. Ölünce biter mi ? |
Herşey ölünce başlayacak... ! |
Nisyan+dan Alıntı.. Herşey ölünce başlayacak... ! Mesele yok o zaman..Ben hazırım.. Başlangıca da sona da hiç bu kadar hazır olmamıştım.. Asla Bitmeyen konu bu durumda değişti.. |
Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş gö.türebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan baaşLayacak..! |
Birgün aşklar biter, hatıralar kalır... |
ödevler asla bitmez. |
'Pisler, pisliklerini yapar ama sular da temizlemeye çalışır.' |
msxlabs asla bitmez senelerce devam eder... |
|
...Sönmüyor Ateşimiz Ama Alev Alev de Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberken de Olmuyor Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiçbir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor!.. :msn_party |
ders,aşk,hüzün |
Gitarımın teli koptu... ...! |
ya dershaneye son 1 saat ayrılıcaz 7 saat senden msxlabs |
I’m just a girl with a crush on you. * |
bilgisayar hiç bitmez devam eder sonsuza kadar |
" Aslında ilk çağdan çok blu çağı beni ilgilendirendi. Lisede rehine dönemi geçirdim. İlk sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım. Arkadaşım bir canavarmış, malesef çok geç anladım. Çakmak onun ellerindeydi.. " Sagopa Kajmer |
Sende Sevsen Keşke..(U) |
Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek!... |
|
Ders,aşk,benim için bide yalnızlık |
Vurulduk ince ince Ayrılıklara bölündük Farketmedik senelerce Yalnızlıkla yürüdük... :^) |
Geceden sonra doğan güneş.. :uf: :muz: |
|
|
Ölürüm yoluna, ölürüm de yine boyun eğmem..... :hih!: |
|
Umut... Umut hep vardır...! |
zaman olsaydı da sana doysaydım hiç geçmedi ki aşk hiç bitmedi ki aşkım canımı alsaydın da yine kalsaydın hiç sevmedin mi aşkım hala buralar sessiz olmaz adamım olmaz asla yapamam sensiz.. (A) |
|
gülmek için mutlu olmayı bekleme, belkide mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın gülmekten vazgeçme,senin bir gülüşün için yaşayan vardır... |
Can sıkıntısına... |
Küllenip giderken acılar kendi kendime yaşamaya Donmuş bir gözyaşı gibi akmayan şu yaşantıma Alışıyordum... Savaşıyordum, kusura bakma, başarıyordum¿!... |
| Saat: 18:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık