MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

BrookLyn 27 Ağustos 2006 12:44

Program'ın süre'si dolduğu için register etmenizi istiyor, yukarıda verdiğim bilgileri uygulayın.. Dosya'ları silerken hata verirse CTRL + ALT + DEL yaparak işlemi sonlandırın ve dosyaları silin..

purple_cat 27 Ağustos 2006 15:28

Bu Programi Deneyin -> https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-

bu programı da denedim.fix işlemi başarıyla tamamlanıyor.ama msn e bağlandığımda yine aynı 80048820 hatasını werio.bağlantı bölümünde yine net messenger service bağlantınız yok msjı war.sanırım çözülemicek bu hata...

Misafir 27 Ağustos 2006 15:43

Alıntı:

purple_cat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 193017)
Bu Programi Deneyin -> https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-

bu programı da denedim.fix işlemi başarıyla tamamlanıyor.ama msn e bağlandığımda yine aynı 80048820 hatasını werio.bağlantı bölümünde yine net messenger service bağlantınız yok msjı war.sanırım çözülemicek bu hata...

Bilgisayarin Saatini ve Tarihini Kontrol Edin.
Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin.

sananebananeonane 27 Ağustos 2006 23:23

Merhaba;

Çok canımı sıkan bir derdim var. İnternette aramadığım yer kalmadı bu forumu da epeyi okudum ama bulamadım, sanırım pek görülen bir sorun değil. Uzun zamandır boğuşuyorum:*( ; lütfen yardım edin...

Windows Live 8.0.0812 kullanıyorum. Zaten kayıtlı beta tester olduğum için çok uzun zamandır Live Messenger kullanıyordum ama uzun zamandır şöyle bir sorunum var; (Plus!Live ve Mess.be patch kullanıyordum herşeyi silip sadece live messengeri yükledim çözülmedi)

Messengerde login olduğumda kişisel iletim siliniyor ve görüntü adım da bundan neredeyse 3 ay önce yazdığım bir ada geri dönüyor, kullanıcı adları için koyduğum nicname lar da yok oluyor. 5 dakika içinde nicknameler geri geliyor yani ayarladığım hale; görüntü adım bazen en son kullandığım ada geliyor bazen gelmiyor, kişisel iletim ise her seferinde siliniyor.

Delirmeme çok az kaldı, yardım bekliyorum! Teşekkürler

Misafir 28 Ağustos 2006 01:50

Alıntı:

sananebananeonane adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 193421)
Merhaba;

Çok canımı sıkan bir derdim var. İnternette aramadığım yer kalmadı bu forumu da epeyi okudum ama bulamadım, sanırım pek görülen bir sorun değil. Uzun zamandır boğuşuyorum:*( ; lütfen yardım edin...

Windows Live 8.0.0812 kullanıyorum. Zaten kayıtlı beta tester olduğum için çok uzun zamandır Live Messenger kullanıyordum ama uzun zamandır şöyle bir sorunum var; (Plus!Live ve Mess.be patch kullanıyordum herşeyi silip sadece live messengeri yükledim çözülmedi)

Messengerde login olduğumda kişisel iletim siliniyor ve görüntü adım da bundan neredeyse 3 ay önce yazdığım bir ada geri dönüyor, kullanıcı adları için koyduğum nicname lar da yok oluyor. 5 dakika içinde nicknameler geri geliyor yani ayarladığım hale; görüntü adım bazen en son kullandığım ada geliyor bazen gelmiyor, kişisel iletim ise her seferinde siliniyor.

Delirmeme çok az kaldı, yardım bekliyorum! Teşekkürler

Secenekler > Güvenlik

Resimde Anlattigimi Yaptiktan Sonra Sorununuz Devam Ederse Messenger'inizi Onarin :
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Ayrica MessengerDiscovery Yüklü mü? Yüklüyse Saatin Yanindaki Messenger Sembolüne Sag Tiklayin, "Nickname Gecmisi" Secin ve Eski Nickname'lerinizi Silin.

sananebananeonane 28 Ağustos 2006 02:56

Hızlı cevap için teşekkür ederim ama maalesef olumlu cevap veremeyeceğim.

Ms discovery yok zaten. dediğiniz kutu bende işaretli değildi onu işareteldim, bu kullanıcı adı sorunumu çözdü. sonra onarma yaptım dediğiniz kutudan onayı kaldırdım onaylayıp denedim ama bir türlü kişisel iletimin saklanması gerçekleşmedi.

şu an tek umudum, başvurduğum 8.1 beta testerlığını almak. umarım bir çözüm öneriniz daha vardır

Misafir 28 Ağustos 2006 03:42

Alıntı:

sananebananeonane adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 193721)
Hızlı cevap için teşekkür ederim ama maalesef olumlu cevap veremeyeceğim.

Ms discovery yok zaten. dediğiniz kutu bende işaretli değildi onu işareteldim, bu kullanıcı adı sorunumu çözdü. sonra onarma yaptım dediğiniz kutudan onayı kaldırdım onaylayıp denedim ama bir türlü kişisel iletimin saklanması gerçekleşmedi.

şu an tek umudum, başvurduğum 8.1 beta testerlığını almak. umarım bir çözüm öneriniz daha vardır

Peki DeepFreeze Kullaniyormusunuz? Kullaniyorsaniz, Kisisel Iletiniz Her Oturum Actiginizda Silinmeye Devam Edecektir. DeepFreeze'i (Eger Varsa) Kaldirirsaniz Sorun Cözülecektir.

vasco1925 29 Ağustos 2006 11:49

aynı sorun bendede var :(( nıckımı degıstıremıyorum avatarım degısmıyor kapatıp acınca eskı halıne gelıyor deepfrezee de yuklu degılll nolur yardımmmmmm :((((

YUKARDADA YAZDIGIM GIBI MSN LİVE YUKLEDIM PLUS LIVE YUKLEDIM SONRA DISCOVERY LIVE YUKLEDIM TIKIR TIKIR HERSEY CALISIYORDU 3 4 GUN GECTI VE MSN GORUNTU ADIMI DEGISTIREMYIORUM DISCOVERYLE DEGISTIRIYORUM AMA GIRIP CIKINCA GENE MSNI ILK ALDIGIM GUNLERE NICKIM GERI DONUYOR AVATAR RESMI KOYUYORUM CIKIP GIRIYORUM KAYBOLUYOR... SU SIRALARDA BIR KAC ARKADASIMIN MSNINDEN SILINIYORUM KENDILERI SILMEDIGI HALDE BENIM MSN ADRESIM ONLARIN MSN ADRESINDEN SILINIYOR MSNDE HAYALETLER DOLASIYOR SANIRMI ANLAMADIM GITTI BIR TURLU YARDIM EDIN NAPMAM GEREKIYOR MSN ADIMI NASIL DEGISTIRICEM :((((((((((

meto5673131 29 Ağustos 2006 13:26

msn live programında discowery çalışırmı tşk ederiim

Misafir 29 Ağustos 2006 14:14

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 195484)
aynı sorun bendede var :(( nıckımı degıstıremıyorum avatarım degısmıyor kapatıp acınca eskı halıne gelıyor deepfrezee de yuklu degılll nolur yardımmmmmm :((((

YUKARDADA YAZDIGIM GIBI MSN LİVE YUKLEDIM PLUS LIVE YUKLEDIM SONRA DISCOVERY LIVE YUKLEDIM TIKIR TIKIR HERSEY CALISIYORDU 3 4 GUN GECTI VE MSN GORUNTU ADIMI DEGISTIREMYIORUM DISCOVERYLE DEGISTIRIYORUM AMA GIRIP CIKINCA GENE MSNI ILK ALDIGIM GUNLERE NICKIM GERI DONUYOR AVATAR RESMI KOYUYORUM CIKIP GIRIYORUM KAYBOLUYOR... SU SIRALARDA BIR KAC ARKADASIMIN MSNINDEN SILINIYORUM KENDILERI SILMEDIGI HALDE BENIM MSN ADRESIM ONLARIN MSN ADRESINDEN SILINIYOR MSNDE HAYALETLER DOLASIYOR SANIRMI ANLAMADIM GITTI BIR TURLU YARDIM EDIN NAPMAM GEREKIYOR MSN ADIMI NASIL DEGISTIRICEM :((((((((((

Üstteki Mesajlarimdan Birinde Discovery Yüklüyse Ne Yapmaniz Gerektigini Anlattim. Tekrar Resimli Anlatiyorum. Resimlerde Anlattiklarimi Yaparsaniz Nickiniz Sürekli Degismeye Devam Etmeyecektir.

Öncelikle Saat'in Yanindaki MessengerDiscovery Simgesine Sag Tiklayin -> http://img218.imageshack.us/img218/7125/discdj2.png

Ordan "Nickname Gecmisi"ni Secin.
http://img224.imageshack.us/img224/2089/nickgvd4.png

Resimde Gördügünüz Gibi 1 Pencere Acilacaktir.
Eski Nickname'lerinizin Sol Tarafinda Bulunan Tarihlerine Tiklayarak Arsivden Kaldirabilirsiniz.
http://img176.imageshack.us/img176/250/akjy0.png

Diger > "Hareketli Kisi Adi Özelligini Ac" Isaretliyse, Isareti Kaldirin.
http://img224.imageshack.us/img224/7492/hkba7.png

Ayrica Üstteki Mesajlarimi da Okuyun, Ayni Sorunun Cevabi Orda da Yaziyor.

Alıntı:

meto5673131 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 195612)
msn live programında discowery çalışırmı tşk ederiim

Evet, Burdan Indirebilirsiniz -> https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/7824-messengerdiscovery-live-final.html

vasco1925 29 Ağustos 2006 14:17

LADY DEDIKLERININ HEPSINI BEN KENDIMDE YAPTIM ZATEN DAHA ONCE HESABIMIDA KAPATIP ACTIM AMA GENE AYNI DISCOVERY PROGRAMINDA ANLATTIGIN GIBI HERSEYI YAPTIM NICK DEGISIYOR O SEKIL AMA MSNI KAPATIP ACTIGIMDA GENE YILLAR ONCESINE MSNI ILK ALDIGIM YILLARA GERI DONUYOR :((((

Misafir 29 Ağustos 2006 14:31

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 195705)
LADY DEDIKLERININ HEPSINI BEN KENDIMDE YAPTIM ZATEN DAHA ONCE HESABIMIDA KAPATIP ACTIM AMA GENE AYNI DISCOVERY PROGRAMINDA ANLATTIGIN GIBI HERSEYI YAPTIM NICK DEGISIYOR O SEKIL AMA MSNI KAPATIP ACTIGIMDA GENE YILLAR ONCESINE MSNI ILK ALDIGIM YILLARA GERI DONUYOR :((((

Önceki Cözüm Önerimi Denediniz mi?
http://img157.imageshack.us/img157/9839/tdfa9.png

Sorunuz Devam Ederse MessengerDiscovery'i Kapatip Messenger'inizi Acin. Düzelmezse MSN'i Onarin.

vasco1925 29 Ağustos 2006 18:39

DENEMEZ OLURMUYUM HEM ONARMAK NE KELIME 1000 DEFA YUKLEDIM 6,0 7,0 7,5 8,0 SIMDIDE 8,1 I BEKLIYORUM BELKI O ZAMAN DUZELIR YANI YOK OLMUYOR NAPSAM OLMUYOR

Misafir 29 Ağustos 2006 19:19

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 196025)
DENEMEZ OLURMUYUM HEM ONARMAK NE KELIME 1000 DEFA YUKLEDIM 6,0 7,0 7,5 8,0 SIMDIDE 8,1 I BEKLIYORUM BELKI O ZAMAN DUZELIR YANI YOK OLMUYOR NAPSAM OLMUYOR

Peki Baska 1 MSN Adresi'yle Oturum Actiginizda Nickinizi Degistirebiliyor musunuz?

sananebananeonane 29 Ağustos 2006 22:34

Discovery kullanmıyorum, deepfreeze de kullanmıyorum. Live messenger ve plus lice var sadece bir de mess.be patch var. ama bunları defalarca kaldırdım yeni temiz messengerler kurdum. Acaba mess.be patch etkisi kalkmıyor mu messengeri tekrar yükleyince, eğer kalkmıyorsa bunu kaldırmanın bir yolu var mı teşekkürler

vasco1925 29 Ağustos 2006 22:57

Alıntı:

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 196054)
Peki Baska 1 MSN Adresi'yle Oturum Actiginizda Nickinizi Degistirebiliyor musunuz?

EVET DEGISTIREBILIYORUM BASKA BI MSN ALINCA...kendi mailimi yapamıyorum degısmıyor hep mailim cıkıyor 7,5 degısıyor cıkıp gırınce eskı halıne donuyo 8,0 da hiiiç degismiyo ne yazarsam yazatyım

Misafir 29 Ağustos 2006 23:18

Alıntı:

sananebananeonane adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 196324)
Discovery kullanmıyorum, deepfreeze de kullanmıyorum. Live messenger ve plus lice var sadece bir de mess.be patch var. ama bunları defalarca kaldırdım yeni temiz messengerler kurdum. Acaba mess.be patch etkisi kalkmıyor mu messengeri tekrar yükleyince, eğer kalkmıyorsa bunu kaldırmanın bir yolu var mı teşekkürler

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 196374)
EVET DEGISTIREBILIYORUM BASKA BI MSN ALINCA...kendi mailimi yapamıyorum degısmıyor hep mailim cıkıyor 7,5 degısıyor cıkıp gırınce eskı halıne donuyo 8,0 da hiiiç degismiyo ne yazarsam yazatyım

En Son, Güncellenmis Sürümünü Kurun (8.0.0792):
http://g.msn.com/8reen_us/EN_NOUS/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE

vasco1925 30 Ağustos 2006 10:06

ISE YARAMADI LADY VERDIGIN LINKTEKI YENI VERSIYONUDA INDIRDIM OLMADI GENE DEGISMIYOR NICKIM

Misafir 30 Ağustos 2006 14:29

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 196755)
ISE YARAMADI LADY VERDIGIN LINKTEKI YENI VERSIYONUDA INDIRDIM OLMADI GENE DEGISMIYOR NICKIM

Tanimlama Bilgilerini ve Cerezleri Silin. MSN'i Kaldririn ve Verdigim Linkten Tekrar Indirip Kurun :

vasco1925 30 Ağustos 2006 18:29

Alıntı:

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197002)
Tanimlama Bilgilerini ve Cerezleri Silin. MSN'i Kaldririn ve Verdigim Linkten Tekrar Indirip Kurun :

UZGUNUM LADY GENE OLMADI NAPICAM YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

SANIRIM EN SON COZUM YENI MSN ADRESI ALIP 160 KSIYE TEK TEK DAGITMAK OLACAK............ :(

Misafir 30 Ağustos 2006 19:00

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197257)
UZGUNUM LADY GENE OLMADI NAPICAM YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

SANIRIM EN SON COZUM YENI MSN ADRESI ALIP 160 KSIYE TEK TEK DAGITMAK OLACAK............ :(

Tek Tek Dagitmak Yerine Eski Kisi Listenizi Yenisine Aktarabilirsiniz.
Ilgili Konu -> Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

vasco1925 30 Ağustos 2006 20:11

Alıntı:

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197291)
Tek Tek Dagitmak Yerine Eski Kisi Listenizi Yenisine Aktarabilirsiniz.
Ilgili Konu -> Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

TAMAM AMA BEN LISTEYI TASIDIGIMDA KARSI KISILERE SU KISI SIZI LISTESINE EKLEDI DIYE UYARI MSJI GIDICEKMI? YOKSA BEN SADECE ONLARIN MSNINI GORUP KENDI KENDIME GELIN GUVEYMI OLUCAM?

Misafir 30 Ağustos 2006 20:13

Alıntı:

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197363)
TAMAM AMA BEN LISTEYI TASIDIGIMDA KARSI KISILERE SU KISI SIZI LISTESINE EKLEDI DIYE UYARI MSJI GIDICEKMI? YOKSA BEN SADECE ONLARIN MSNINI GORUP KENDI KENDIME GELIN GUVEYMI OLUCAM?

:) Tabii ki Gidecek.

SELCEN 30 Ağustos 2006 23:21

benim büyük bir sorunum var live messenger'ı yükleyemiyorum
yükleme başlıyor bir süre sonra toparlanma diyor ve geri alıyor
hata kodu 1603 diye uyarı alıyorum
messenger 7,5'u kaldırıp tekrar denedim ama hala aynı

Misafir 30 Ağustos 2006 23:26

Alıntı:

SELCEN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197502)
benim büyük bir sorunum var live messenger'ı yükleyemiyorum
yükleme başlıyor bir süre sonra toparlanma diyor ve geri alıyor
hata kodu 1603 diye uyarı alıyorum
messenger 7,5'u kaldırıp tekrar denedim ama hala aynı

Windows Live Messenger için geçerli aşağıdaki çözüm önerisi...

Kurulum sırasında "MSN Messenger kurulumu hata kodu '1603' ile başarısız oldu" hatasını nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz.
-"Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002.
Durumu çözmek için:
1. Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.
2. MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için:
1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
2. Performans ve Bakım'ı tıklatın.
3. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.
4. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin:
-Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları
-Geçici Internet Dosyaları
-Geçici Dosyalar
-Geçici Çevrimdışı Dosyalar
-Çevrimdışı Dosyalar
5. Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın.
6. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın.

atif 31 Ağustos 2006 00:03

wlm oturum açıyorum iletimi karşıya gönderiyorum karşımdaki iletimi yazarken bilgisayarım bana karşımdakinin yazdığı adresi ve iletiyi sesli olarak ve türkçe ama bilgisayar aksanı ile söylüyo bu nasıl oldu anlayamadım en son virus programında radyo yayını gibi bişi vardı engelle dedim ve son olarak splitcamerayı güncellemiştim son versiyon idi msn de yazışırken karşımdakinin yazdığını ve adresini bana bilgisayarımın sesli söylemesinin nasıl önüne geçerim

Misafir 31 Ağustos 2006 00:24

Alıntı:

atif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197583)
wlm oturum açıyorum iletimi karşıya gönderiyorum karşımdaki iletimi yazarken bilgisayarım bana karşımdakinin yazdığı adresi ve iletiyi sesli olarak ve türkçe ama bilgisayar aksanı ile söylüyo bu nasıl oldu anlayamadım en son virus programında radyo yayını gibi bişi vardı engelle dedim ve son olarak splitcamerayı güncellemiştim son versiyon idi msn de yazışırken karşımdakinin yazdığını ve adresini bana bilgisayarımın sesli söylemesinin nasıl önüne geçerim

Saatin Yanindaki MessengerDiscovery Simgesine Sag Tiklayin http://img152.imageshack.us/img152/2590/discyu3.png

Secenekler > Seslendirme
http://img246.imageshack.us/img246/4258/seslendirmecf7.png

SELCEN 31 Ağustos 2006 01:00

teşekkürler lady ;

ancak bilgisayarımda herhangi bir anti spyware yüklü değil yükleme anında symantech'i de devre dışı bıraktım olmadı

son olarak önerdiğin şey de bir sonuç vermiyor

"windows live messenger kurulumu başarısız oldu hata kodu 1603" uyarısı alıyorum

Misafir 31 Ağustos 2006 01:16

Alıntı:

SELCEN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 197631)
teşekkürler lady ;
ancak bilgisayarımda herhangi bir anti spyware yüklü değil yükleme anında symantech'i de devre dışı bıraktım olmadı

son olarak önerdiğin şey de bir sonuç vermiyor

"windows live messenger kurulumu başarısız oldu hata kodu 1603" uyarısı alıyorum

1. den 6. Adima Kadar Her Seyi Dogru Yaptiginizdan Emin Olun. Dikkatli Okuyun ve Adimlari Takip Edin Lütfen, Bunlari Yaptiktan Sonra Sorunun Cözülmemesi icin Hic 1 Neden Yok. Bu Kadar Söyleyebilirim..

SELCEN 31 Ağustos 2006 01:42

6. adıma kadar gelemiyorum ki zaten dosyalar kopyalanoyor dedikten hemen sonra toparlama eylemi deyip geri sarmaya başlıyor ve yükleme sona eriyor o zamana kadar da her şeyi doğru yaptığıma eminim ama maalesef yüklemeyi hala başaramadım ad-aware yükleyip scan yaptım ve cookieleride temizledim ancak yine de bir faydası olmadı yine de teşekkürler...

ghost190579 31 Ağustos 2006 15:45

bırı yardım edebılırmı lutfen

arkadaslar msn goz kırpmalarım kayıp ve msn orjınal resımlerı yok bunları seceneklerde gozukmuyor ustelık yenı goz kırpması yuklesem bıle onlarıda goremıyorum bılen varsa soylesın napmalıyım kac kere yukleyıp sıldım mns yı ama yıne aynı yıne aynı sımdıden tesekkurler

Misafir 31 Ağustos 2006 16:39

Alıntı:

ghost190579 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 198069)
arkadaslar msn goz kırpmalarım kayıp ve msn orjınal resımlerı yok bunları seceneklerde gozukmuyor ustelık yenı goz kırpması yuklesem bıle onlarıda goremıyorum bılen varsa soylesın napmalıyım kac kere yukleyıp sıldım mns yı ama yıne aynı yıne aynı sımdıden tesekkurler

Verdigim Link'ten Yeni Göz Kirpmalari Yüklemeyi Deneyin. Ayrica Ayni Bagalantidan 1 Sefere Mahsus MsXLabs WinksInstaller'i Kurmaniz Gereklidir. -> https://www.msxlabs.org/forum/
Sorununuz Devam Ederse Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz.

nokya6260 31 Ağustos 2006 20:59

ileti geçmişini kaydetme! yardım.

windows messenger live son sürüm türkçe ve buna uygun son msn plus kullanmaktayım.

ileti geçmişini kaydet kutucuğunu işaretlenmese bile , iletileri belli bir yerde toplayan bir program varmıdır acaba?

şimdiden tşk.ler.

Misafir 31 Ağustos 2006 21:20

Ileti Gecmisini Kaydetmenin 2 Yolu

Alıntı:

nokya6260 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 198289)
windows messenger live son sürüm türkçe ve buna uygun son msn plus kullanmaktayım.

ileti geçmişini kaydet kutucuğunu işaretlenmese bile , iletileri belli bir yerde toplayan bir program varmıdır acaba?

şimdiden tşk.ler.

Ileti Gecmisini Kaydetmenin 2 Yolu :

1-) Kisisel Ayarlar > Iletiler > "Görüsmelerimin gecmisini otomatik olarak sakla" Isaretleyin.

http://img438.imageshack.us/img438/834/iletigecmisixo6.png

2-) Ya da Plus! Live'la : Plus! > Özellikler > Konusmalar > Sohbet Günlügü > "Bütün Konusmalarimi otomatik olarak kaydet" Isaretleyin.
http://img292.imageshack.us/img292/2771/igpluscn2.png

Bunun Disinda Konusmalarinizi Kaydeden 1 Program Yok.

gamzellim 1 Eylül 2006 13:03

ya biri bana yardım edebilirmiiiiiiiii live msn kullanıyorum ama yazılarım renkli olmuyorrr yazarken renkli gönderince siah beyaz oluyor

blueomen 1 Eylül 2006 17:06

titreşim sorunu..!

arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum. titreşim ve oturum açma seslerini daha önce kapatmıştım ama geçenlerde live ve liveplus yükledim ve hoşuma gitmeyince silip tekrar 7.5 kurdum. ama bu sefer titreşim ve oturum açma seslerini nerden ve nasıl kapattığımı bir türlü bulamadım.(plus yüklü). anlayacağınız üzere titreşim seslerini nasıl kapatabileceğim konusunda yardım lütfen..!

virtuecat 1 Eylül 2006 17:12

Alıntı:

blueomen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 199138)
arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum. titreşim ve oturum açma seslerini daha önce kapatmıştım ama geçenlerde live ve liveplus yükledim ve hoşuma gitmeyince silip tekrar 7.5 kurdum. ama bu sefer titreşim ve oturum açma seslerini nerden ve nasıl kapattığımı bir türlü bulamadım.(plus yüklü). anlayacağınız üzere titreşim seslerini nasıl kapatabileceğim konusunda yardım lütfen..!

araçlar> seçenekler >uyarılar sesler + yeni konu açmana gerek yoktu

bodrum_1981 1 Eylül 2006 18:49

Msn massenegr i yükledim ilk basta hersey yolundaydi ancak suan (sadece 1 msn adresimde öyle digerleinde sorun yok ) cevirimici olsam dahi mesgulde yapsam görünürde degisiyor ancak karsi taraf beni sürekli cevirimdisi görüyor.Yardimci olabilirmisiniz neden böyle???

yakuti2 2 Eylül 2006 03:23

Bilgisayarımda çevrimiçi olmama rağmen arkadaşlarım çevrimdışı göründüğümü söylüyorlar. Dün akşamdan beri bu şekilde... Bir anda oldu. Msn Live 8.0.792 kullanıyordum. Önce silip tekrar yükledim olmadı sonra son versiyon olan 8.0.812 yi indirip kurdum ancak sonuç değişmedi. Aynı bilgisayardan başka hesap açtım herhangi bir sorun yok çevrimiçi gözükmekte. Ancak benim hesapla girince çevrimiçi olmasına rağmen çevrimdışı gözüküyor :*( ???

Not = liveideas sitesinden değilde direk evimdeki kendi msn imden çevrimiçi görüneceğim bir yöntem yok mudur ???

bodrum_1981 2 Eylül 2006 09:15

Alıntı:

yakuti2 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 199691)
Bilgisayarımda çevrimiçi olmama rağmen arkadaşlarım çevrimdışı göründüğümü söylüyorlar. Dün akşamdan beri bu şekilde... Bir anda oldu. Msn Live 8.0.792 kullanıyordum. Önce silip tekrar yükledim olmadı sonra son versiyon olan 8.0.812 yi indirip kurdum ancak sonuç değişmedi. Aynı bilgisayardan başka hesap açtım herhangi bir sorun yok çevrimiçi gözükmekte. Ancak benim hesapla girince çevrimiçi olmasına rağmen çevrimdışı gözüküyor :*( ???

Not = liveideas sitesinden değilde direk evimdeki kendi msn imden çevrimiçi görüneceğim bir yöntem yok mudur ???

Ayni sorun bendede var neyaptiysam düzeltemedim :(((

ghost190579 2 Eylül 2006 16:21

msnde sorun

arkadaslar msn nın orjınsl resım ve goz kırpmaları sılınmıs ne yapmalıyım

günce 2 Eylül 2006 17:04

selam arkadaşlar benim sorunum msn7.5 indirdim çalımıyor 8 indirdim oda çalışmıyor 7.0 devam ediyorum yardım edicek yokmuu:))

AYKIZ_TC 3 Eylül 2006 12:27

arkadaşlar bir konuda yardımızı istiyorum eğer mümkünü varsa,

kendi görüntü resmimin karşı tarafın standardın üstünde daha büyük bir boyutta görmesini sağlayabilirmiyim.

ya koyduğum resimde bir yazı varda standart boyutta çok belirgin olmuyo diğer tarafın rahat okuyacağı şekilde ayarlamak istiyorum ne yapabilirim.

ahmetxxx 3 Eylül 2006 14:46

Alıntı:

bodrum_1981 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 199728)
Ayni sorun bendede var neyaptiysam düzeltemedim :(((

1- http://ideas.live.com/ sitesine girin,
2- Aşağıdaki Resimdede Görüldüğü Üzere Deneyin Butonun tıklayın

3- Karsınıza çıkan pencerede kullanıcı adınızla oturum açın.

Bundan Sonra sorununuz DÜzelmesi Gerekir....

dostheykır 3 Eylül 2006 15:39

Alıntı:

dostheykır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 187702)
Arkadaşlar merhabalar,

Forumda aradım ama bulamadım, yüzlerce sayfa çıktı. Bir söz vardır:
"Bir şey ya yoksa yada çoksa sorundur..." Aramaktan gözlerim kızardı:*( Bu yüzden açtığım konu silinecekse eğer lütfen linki verin öyle silin. Şimdiden teşekkürler...

Neyse gelelim konumuza;

Windowsum çöktü ve yeniden yüklendi. Doğal olarak MSN'de yeniden yüklendi. Live'ın son sürümü yüklenmiş. Oturum açmaya çalıştığımda dakikalarca bağlanmaya çalışıyor ve bağlandığında da köşede bağlantı hatası yazıyor http://img150.imageshack.us/img150/9658/ads305zbl0.png ve kişi listem gelmiyor. Komple boş bi ekran geliyor. Kayıtlı olan kişi listemi de aldığımda bütün kişiler çevrimdışı gözüküyor. Ama ben onlarda online gözüküyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Saygılarımla.

Bi Allah'ın kulu cevap vermiyecek mi? :( Kaç gün oldu buraya yazalı ve hala sorunum devam ediyor. Ben de 7.5 kullanmaya devam ediyorum....

alperomen 3 Eylül 2006 23:01

msn yardım

msn listemdeki kişileri ne silebilyorum neden engelliyebilyorum engellediğim zaman engellenemdi diye mesaj veryor sildiğim kişiler msni tekrar açtığım zaman tekrar ekleme iletisiyle geri gelyor lütfen yardım arkadaşlar

cemree88 4 Eylül 2006 15:29

sınırsız ifade nasıl gönderebilirim

tiglat 4 Eylül 2006 15:59

selam arkadaşlar;
düne kadar windows live messenger 8.0 kullanıyordum. fakat bu sabah msn i açamıyorum. programı çalıştırmaya çalıştığımda; Runtime error R6025 pure virtual function call
diye bir ileti alıyorum.
tüm programı kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı.
yardımcı olabilirseniz sevinirim

hydrofob 5 Eylül 2006 12:44

Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var; 3 gündür messenger ımda online oldugum halde offline gözüküyorum herkese ve bir türlü düzeltemedim. Live messenger ın son sürümünü kullanıyorum ve ek bir program kullanmıyorum onuda belirteyim. Ayrıca başka bir e mailim daha var onunla oturum açtığımda online oluyorum ve herkes beni görebiliyor ama bu mailim ile oturum açtıgımda online oldugum halde offline gözüküyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim..

ozkaya21 5 Eylül 2006 13:55

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

merhabalar arkadaşlar biliyorum bu zamanların en moda olanlarından biride msn şifre kırıcı programları ne yazıkki benimde ihtiyacım olan şey bu acilen bana bir tane şifre kırıcı prog. lazım lütfen bana yardımcı olun benimkileri çalan kişinin msni almalıyım. bende hotmailcroock diye bir prog. var çalışmıyo veya çalıştıramıyom pek anlıyamadım bilen varsa bana bunu anlatsın ya da kendi kullandığı br prog varsa bana yollasın lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum tşk ederim...

Saat: 23:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık