![]() |
Seni sana bırakıp kendimi yanıma alıp arkama bakmadan gidiyorum.. |
Uzaklaş! Yoksa sana dokunurum Yoksa yasak tanımam Günahın olurum, günahım olursun ... |
Artık demir almak vakti gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan Hiç yolcusu yokmuş gibi alır yol Sallanmaz o kalkıştan ne bir mendil ne bir kol Rıhtımda kalanlar seyahatten elemli Günlerce siyah ufuklara bakar gözleri nemli... |
yok ki senin bir yedeğin.. |
Sana gitme demiyeceğim Üşüyorsan ceketimi al Günün en güzel saatlerinde Yanımda kal Sana gitme demiyeceğim Yinede sen bilirsin Yalanlar istiyorsan Yalanlar söyliyeyim incinirsin... |
Don't Trust Everyone.. |
"Unutmayı Unuttum" diyorum anlasana, bir hatırlasam unutmanın ne olduğunu, o zaman hürriyetimi tekrar kazanacağım. Unutmayı unuttukça yeni bir sayfa açamıyorum. Yeni sayfa derken, eskiler altında durdukça yeni sayfa açmak da anlamsız geliyor bana. Bunun da nedeni unutmayı unutmak olmasın. O zaman ilk hedefim unutmayı hatırlamak olmalı. Yardım mı alsam.. |
Özgürlüğüm sende kaldı Tutsaklık senden hediye bana Umutlarımın üzerine basp yürüyorum Ümitlerimi balonlara bağlayıp uçurdum Sıfırdan başlamam gerek hiç olmamış gibi.. |
Minare ne kadar yüksek olursa olsun imam yine bildiğini okur:msn_party |
minare dedinde aklıma ne geldi bi aşık imam varmış cıkmış minareye demişki sıradaki ezan kaşı gözü kara sırma saçlı nazlı bakışlı köyün en güzel kızına gelsin:D.. |
| Saat: 11:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık