![]() |
...FARKIMIZ... Sence; Ayrılık çok kolay Herşeyi bir anda unutmak Bence; Ayrılık çok zor Çok zor unutmak Yaşananları, yaşadıklarımızı Sen; Dünden razısın ayrılığa Beni karanlıklara terk etmeye Ben; Hp razıydım Mutlu bir ilişkiye Adım adım yürümeye Senin için AŞK; Bir maziden ibaret Sadece arkana döndüğünde Boş bir sayfa görmemek için Yazılmış bir kaç satır BEnim için AŞK; Bitip tükenmek bilmeyen Onsuz hayatın tadı olmayan Sewdiğin insanların en özeline Beslenen bir duygu Sen; O sayfayı benimle doldurdun Sonra acımadan koparıp attın Ununttun sana olan aşkımı Ben; Osayfayı seninle doldurdum Sonra o sayfayı En özel yere koydum Sen; Hiçbir zaman Aşkın değerini anlamadın Ben; Hİçbir zaman Aşkı sana anlatamadım |
Senden kopacagim artik Sessizligin rihtiminda dalgalariyla bogusacagim yalnizligimin Sensiz yasayacagim bu koskoca alemde Bir daha hayal edilemeyecek askinin Umuduyla kavrulacagim Senden beni alacagim Benden seni söküp aldigin gibi Yerime yasanmamis mutluluklar birakacagim. Hatirlamayacaksin bile gözlerimi Ne yagmurlarimda islanacak Ne de günesimle isinacaksin Söz veriyorum hayatindan cikacagim Aglatmayacagim artik seni Benden artik korkma ! Ben kaybolacagim O kahverengi derinliklerinde gözlerinin Yasamaksa eger bu yasayacagim Gün 24 sat ve ben hep uzaklarda kalacagim Sabirsizca topraga düsmek isteyen ilk cemre misali , Sensizligin kuytusunda azaplar icinde ölümü bekleyecegim. Hic bir sey yerini tutamayacak inan bana Ve ben hep bunun ezikligiyle yasayacagim. Seni sevdigim icin özür dilerim Yasattigim acilar ve gözyaslari için Ama bir kez daha olsaydi yine severdim Simdi gitmeliyim artik Beni bekleyen tatmadigim hüzünler var Yazilmamis siirler Animsanacak güzel hatiralarimiz var Sana kimler dokunacak Kimler öpecek düsünmek bile istemiyorum Beni en cok yaralayan bu zaten Umarim mutlu olursun Sana söylemek istedigim son bir sey var Seni daima sevdim bunu sakin unutma.. |
Bir Çiçek Aldim Dün gece yine yalnizdim Sokaga çiktim Ve kendime bir çiçek aldim Kendim almamis gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalniz degilmisim gibi düsündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnizdim Ve kendime bir çiçek aldim Bir saat geri alinmis saatler Ben geri almadim Ve bir saat daha yalniz kalmadim Bir masaya oturdum Iki çay ismarladim Ben içtim Sen soguttun Sana söyleyecegim her seyi yuttum Çok dert etmedim Çünkü yoktun Dün gece yine yalnizdim Rahat agladim Yoklugundan gizlemedim gözyaslarimi Ve lambalari hiç karartmadim Dün gece Her gece gibi yalnizdim Sokaga çiktim Ve kendime bir çiçek aldim Sen sandim Koklamadim Sevda Uğruna Ölüm Kadın yirmi yedi yaşında... Yüreği, kar beyaz soğuklara terkedilmiş ama inat bu ya hala sımsıcak. Düşünceleri kah hayatın gitgide ağırlaşan gerçeklerinde kah aydınlık hayallerde dolaşıyor nefes nefese.. Elinde samur fırçası, geçmişi karalayıp bugünü renklendiriyor hiç durmadan. Renkler kıpır,kıpır , içindeki çocuk haşarı mı haşarı... Gözleri ise buğulu bakmakta hüzünlere yenik... Hayatı sorgulamaktan çoktan caymış. Omuzları bir küçük kız çocuğun şımarıklığını sergilercesine “Bana ne” ifadesinde. Kıpır,kıpır ya içi.. Arayışları var kendisinden bile sakladığı. Bela da geliyorum demez ya... İşte böyle bir anda; ruhu, sanal dünyanın kapısından sızıverir içeri sessiz, habersiz.. Hani şu chat canavarı var ya bu günlerin belalısı. Orada kendisi gibi şaşkın yüreklerin arasında buluverir kendini. Ve... olanlar olur o zaman. Hiç beklenmeyen anda buzda kayar gibi “Hooop” havada bulur duygularını darmadağınık. Sanki başında deli rüzgarlar hiç esmiyormuş, esenler de yetmiyormuş gibi. Erkeğin yaşı otuz. Hırslı, kendinden emin. Kendisiyle barışık ve yaşadığına memnun. Kahkahası ekrandan yüreklere taşan, mutlu ve duygu dolu bir bulut adam. Eşi ve çocuğu için yaşamakta olduğunu saklamadan kadını davet eder sanal dünyanın sanal aşk oyununa. Acemidir kadın. Belki genç adam da öyle. Oynadıkları oyunun tehlikesinden habersiz bir masalı yaşamaya başlarlar. Ekranın karşısında nefeslerini tutup beklerler sevdalının gelmesini. Karşılaşmaları her defasında kahkahaları hatırlatırcasına şen olur. Zamanın koordinatları buluşamadığında, birbirlerine teğet geçtiklerinde, hüzün yayılır gecelere. Uyku tutmaz bekleyişlerde ikisini de. Sabah yeni umutlara gebe başlar. Ve ekranda doğarlar her buluşmayla yeniden.. Duyguların en fırtınalısına yakalanırlar. Birbirlerini gerçekten merak ederler. Bulut adam kadının açlığından, üşümesinden bile sorumlu tutmaya başlar kendini. Kadınsa adamın yorgun hallerine dayanamaz. Elleri dokunmasa da ellerindedir artık. Birbirlerini el üstünde tutarlar anlayacağınız. Günler, aylar geçer... Hayaller ekranlara sığmaz olur. Artık görmek isterler birbirlerini. Dokunmak sarılmak isterler. Hatta çılgıncasına sevişmek... Kadın kıvranır onsuzluğun acılarında.. Özlem şiddete dönüşür. Acıtır... İşkencelere yatırır kadını. Oyun değildir artık bu. AŞK ekranda değil hayatın ta içinde yaşamaktadır. Bulut adam sorar durmadan ; -N’olacak şimdi... Kadın, adam kadar cevapsız... “Bilmiyorum” der.”Bilmiyorum” Artık sorgulamalar başlar duyguları ... ”Bu nedir?...Bunun adı ne..?” Kadın aşkı tanımlar ama çare değildir tanımlamak.. Yaşananlardır gerçek olan. Hissedilenlerdir. Her sevdanın başını bir karabasan bekler ya...Beklemese sevda denen şey olmaz zaten. İşte bu bir sevdadır ve başında karabasanlar. Kadın unuttuğu aşk gözyaşlarını hüzünlere, sancılara, onulmaz ağrılara boyar, alaca bulaca. Artık her şeye gözlerindeki buğuların ardından bakmaktadır. Ve ekrana şunları; buzların arasından aldığı yüreğinin kalemiyle yazar. Yüreğini buzlara iade etmek üzere... “Beni ignore et*.Ne olur bunu yap.” Bulut adam şaşkındır belki ama adı gibi bilir. Doğru olan budur. Düşünür bir süre.Susar ekran. Susar kadının yüreği...Ölüm anıdır bu.Verilen son nefestir sanki.. “Sevdam HAYIR dese” “ Sensiz yapamam dese” diye bekler nefes almak için. Bulut adamın suskunluğu bozduğu yerde ölecektir kadın.. Bunu ikisi de bilirler. Bir yazı belirir ekranda çaresizce okunan “Netten çıkıyorum o zaman” “Hoşçakal” Mavi üzerine siyah yazılmış sözcükler kararlı ve kesindir... Titreyen ve cansızlaşan parmakları son bir kez tuşları gezinir kadının “Hoşçakal” Düşer Bulut adamın gülen yüzü ekrandan. Ve KADIN ÖLÜR... |
Gülüşün gülüşünde bir mana var saklayamazsın sarılışında ne düşler ne düşükler sakınamazsın aynı yolları, kimsesiz mekanları birlikte özleme hasreti... yalnızlığımın dert ortağı gastrit... gülüşünde bir mana var saklayamazsın bütün iç savaşlarda rehin alındı bu yürek kandıramazsın hangi çekilişin büyük ikramiyesi bu, en uzak sevişmelerin yeni yetme utancı lakin aşk biraz da utanmaktır yaşamaktan... sakınamazsın... yeni yetmelik işine gelince o zaten hepimizin gizli öznesi Türkçe'de var bazı dillerde yok gülüşünde bir mana var saklayamazsın kime niyet kime felaket bu aşk anlayamazsın ödümüz patlıyor acı çekmekten oysa biraz da acıdır aşkın mayası... kaçınamazsın... gülüşündeki manayı saklayamazsın tutunacak verimiz yok resmi tutanaklarda gülüşünde bin yıllık hasret var saklayamazsın ......................................... bu yazık karşılaşmanın alnımıza çakılıyor anafikri : aşka cesaretimiz yoksa başka zaman görüşürüz! |
YAŞAMA SEVİNCİ !! Hayatta bu kadar mutlu olmayı gerektiren şeyler varken Üzülmek niye, kendimize eziyet çektirmek niye Bir düşünün sizi mutlu edebilecek ne kadar çok şey var Bir bebeğin gülüşü, sevdiğiniz insanın sizi sımsıkı sarması Annenizin şefkatli kucağı Daha yüzlerce küçük olay sizi mutlu edebiliyor Hayatı sevin, her dakikanızı, her saniyenizi doya Doya yaşayın Çünkü hayat ulaşılmak istenen bir yoldur ve Bu yolun uzunluğu hiç bilinmez , siz bu yolda ilerlersiniz Karşınıza bir engel çıkar , siz bu engeli aşıp Yolkunuza devam edersiniz, Yada, bu engeli aşamazsınız Ve bu sizin yolunuzun sonu olur yani ÖLÜM Hayatınızın anlamını, ölümden dönen bir insana sorun Yada ölmeyi bekleyen Yaşamdan hiçbir umudu olmayan bir insana sorun O zaman düşünün !! ,Değer mi üzülmeye Bu güzelim hayatı doya doya yaşamak varken Artık üzülmeyi bırakın ve GÜLÜN !!!! |
İnkar EtmiyorumBıktım artık,sıkıldım,düş yakamdan Nedir bu çektiğim dertten,cefadan Yinede ne olursa olsun inkar etmiyorum SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM....... Sana gülüm desem dikenini batırırsın, Sana aşkım desem ayrılık dersin, Ama sana artık ne gülüm nede aşkım...... Demeyeceğim bundan böyle aklım yerinde Sana kalsa aşkımız yaşayacaktı Uğruna destanlar yazılacaktı Bütün alem bizi konuşacaktı Ama ben bıktım,,,,sana kolay gelsin Bilki güzelim ne desem,ne yapsam Yina inkar etmiyorum Çünkü;;;;;;;;;;;;;; SENİ ÇOK SEVİYORUM.. |
Serenad Seni düsünüpte yatarken aksamlari yataga Kizil aksamdan mor geceler sararken bedenimi Bütün arzularimla rüyalarima beklerim kadin! Bu tatli-hos geceden sonra pembe safagi Pesimden gönderdigin gülücügün yanagimda Ve öpüsleriyin mor güllerden rengi dudagimda kadin! Icime dolan keyif,günümü sen ediyor senden Kulagimda sözlerin siirlere dönüsüyor birden Sarkilar okunuyor sana en güzel seslerden kadin! Cikma sen kalbimden, kal, kal dünyamda Senden baska her sey bos,anlamsiz dünyada Yasiyorum seninle cennet,ten günleri kadin! Dört mevsime böldüm günümü,sen bir mevsim En güzel ciceklerle hayallerime,rüyalarima geldin Senin yaninda nice güzeller bir hic kalir kadin! |
İnci Tanem Saçıma beyaz bir tel düştü yine Sen aklıma geldin inci tanem Beraber geçireceğimiz ömrü hayal ederim hep Gözlerimde aşkın pırıltıları vardı Gülerken yanaklarım konuşuyordu sanki Aşkımı anlatırcasına herkese Mutluydum inci tanem çok mutluydum Gecelerin karanlığı dahi bulamazdı bu mutluluğu Çünkü bilirdim beni sevdiğini Hatırlarmısın saçlarını çok severdim Sende beraber ağartacağız bu saçları derdin Her şey başka güzeldi seninle Bir gün seni beklerken , mektubun geldi inci tanem Aşık olmuşsun birisine hemde ilk görüşte Gözlerim karardı birden Gözlerimi açtığımda , yerde buldum kendimi Mektubun elimde idi hala Onu çok seviyormuşsun evlenmeye deyecek kadar Bizim sevgimizin küçük bir macera olduğunu yazmışsın İşte o an gözümden iki damla yaş aktı Sonra okumaya devam ettim özür dilemmişsin benden Merak etme bir gün unutursun demişsin Hele son sözün yüreğime saplanan bir hançer gibiydi. |
GECELER Ahh!bu geceler,beni hüzünlendiren, Ağlatan geceler... Hiç bitmeyecek mi? Sen benim gecelerimi Bilmezsin sevgilim Sana benim yaşantımı, Ne karanlık geceler, Ne gökyüzünde yıldızlar, Nede yagan yağmurlar anlatabilir. Geceler boyunca... Peşpeşe içilen sigaranın dumanı biterde.. Gözlerimde yaşlar bitmezzzzzz Sen benim gecelerimi,bilmezsin SEVGİLİM... |
İnsan Sevince İnsan sevince anlam kazanıyor yaşam Sevince farkına varılıyor güzelliklerin Yüzün hep gülüyor hep mutlusun Gelecek kaygın bir anda yok oluyor O an hiç bir şey görmüyorsun Varsa yoksa o Belkide bu yüzden güzel görünüyor herşey Aslında hayat çekilmez ama aşk varya Bir saniyelik görmek bile seni alıp götürüyor Bırakın tenine dokunmayı, göz göze gelmek anlatılmaz Herkes yaşasın istiyorum ama benimki gibi olmasın Acı veriyor çünkü Belki tahmin ediyorsun Evet evet karşılıksız benimki Gerçi biliyor onu sevdiğimi ama sevmiyorki Tek taraflı yaşıyorsun herşeyi Hep içinde bir umut Belki diyorsun Yüzün gülüyor Bazende ya hiç olmazsa diyorsun Kendi kendine Ve bir korku kaplıyor bedenini Ya başkasını severse diyorsun Hep yanında olmak istiyorsun Çünkü kaybetmekten korkuyorsun Belki hiç bir zaman seni sevmeyecek ama Başkasının yanında görmek seni öldürecek Harikaymış gibi görünen yaşam bir anda anlamını yitirecek Hayat duracak, çekilmez olacak herşey Dayanılmayacak bir hal alacak Durmak istemeyeceksin buralarda Kaçmak isteyeceksin uzaklara Belki unuturum hevesiyle Ne yapsanda yeri silinmeyecek kalbinde Belki başka birini seveceksin ama hiçbir zaman unutamayacaksın |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık