![]() |
canım acısı bi ben bilirim.. |
arım BALIM peteğim .. gülüm dalım çiçeğim bilsemki öleceğim yine Seni Seveceğim :P (L) |
Bir gece vakti ölmeliyim ben mevsimlerden yaz olmalı! Dünya gözüyle gördüğüm son manzara olmalı yıldızlar! Bir gece vakti ölmeliyim ben mevsimlerden yaz olmalı! Gözlerim açık ve içinde binlerce umut varken gelmeli ecel. Yaşamımdan intikam alırcasına koynumda yıldızlarla ölmeliyim alabildiğine mutlu! |
Kalbimi kıramayacağını söylemiştin, kırarken o güzel gözlerini mi kapadın..? |
Ben,tüm benliğimle.. Gururumu hiçe sayıp.. Tüm yaşanmışlıkların anısına.. Senin yoluna düştüysem.. Herkesi karşıma birer birer aldıysam.. Ve buna rağmen sesin titremeden.. "Bitti" ile başlayan son cümleni kurduysan.. Ve bu son sözünün sonuna noktayı koyduysan.. Bırak git bu yüreği... Sana artık bir faydası olmaz.. |
Kime sorsam dönüşüm yok Her gemi biraz deniz Her yanım mavi, her yanım yel Her yanım tuz, deliyim..... |
Benim ojelerimin çıkma zamanı gelmiş.. Bunun anlamını ölümle yakın yaşayanlar bilir ancak. Bir bitse bu konu, bir süre ölümsüzlük gelse ölüme yakın yaşayanlara, biraz da diğerleri anlasa.. |
Olmaz olmaz bu iş olamaz... :P |
İnsanlar beni kızdırıyor..bılmemkı neden ? |
|
| Saat: 17:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık