![]() |
zaten butun uykucular burada , Antalyada hayat 12den sonra baslar |
burası istanbull :D:D iş hayatı daha fazla olduğu yer orası tatil daha cok var bura gibi değil :D:D ama orda olmak isterdim :D |
Alıntı:
ne is yapiyorsun?ben 1 yil once emekli oldum |
benim işm nakış işi belki bayanların yaptığı nakış sanırsın o yüzden açıklama yapmam gerek :) şimdi erkeklerin elbiselerini östündeki marka ismleri vardırya iple yapılmış desenler bayanların elbiselerinin östünde çantalırnda pollu desenler falanda filan işte o işte çalışıyorum ama bu aralar iş olmadığından dulayı çalışmıyorum omarım mesleğimi anladın eğer anlamadırsan ben bi makina ve desen remlerini ariyim getiriyim :) |
anladim ben eski konfeksiyoncuyum is bulmak icin sultanhamama ve sisli osmanbeye git orada bulma ihtimalin olur ama ekonomi cok kotu durumda is bulma ihtimalin tabi moralini bozmak istemem ama cok zor cin mallari yuzunden giyim sektoru zor durumda Allah kolaylik versin |
bu pollu makina http://www.zskturkiye.com/images/_gen_img6_00.jpg makinelerin uzunluğu 7.5 bazılarıda daha fazla olmak özere yüksekliği de 2 mt genişliğide 2 mt vardır tabi benim çalıştığım makine farklı bazı makineler 15 adet işi birden yapar bazılarıda 30 adet makiler bilgiseyarlı dır ve herşey otomotikdir ip koptumu hangi kafa ip koparmış ışığı yanıp nüner zaten mkinede olduğu gibi kafa kafa ayrı var genele hermakinede 15 adet kafa ve 12 adet iğne var her kafada ve desen 5 renkliyse makine bi rengi bitirdimi kendidisi ipi kesip diğer renge gecen dediğim gibi herşey otomotik biz makineciler sadece iştakarız ve makinen ayarlarını yaparız düzgün yapiyormu diye makinenin önünde gidip geliriz 12 saat olmak soretiyle ayak östü akşama kadar hal kalmıyor insandan tabi bide vardiyeli :) biliyorum bu kadar acıklama yapmamı istemdin ama ben gendim az ve öz bi açıklama yapmak istedim :D |
allah kolaylık versin kardeşim zormuş işin :) |
Alıntı:
evet hemde cok zurr |
kisme varmı :) |
Kandilli yüzerken uykularda Mehtâbı sürükledik sularda... Bir yoldu parıldayan, gümüşten, Gittik...Bahs açmadık dönüşten. Hulyâ tepeler, hayâl ağaçlar... Durgun suda dinlenen yamaçlar... Mevsim sonu öyle bir zaman ki Garip bir mûsıkîydi sanki. Gitmiş kaybolmuşuz uzakta, Rü'yâ sona ermeden şafakta... yahya kemal beyatlı |
| Saat: 16:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık