![]() |
Alıntı:
|
ben şimdi onar yaptım onardım bunu ama reklamlar fln geri geldi çoklu oturumu fln geçtimde o reklamları fln kaldırsak bi şekilde gene aynı mesaj gitmeme etkisini gösterebilirmi acaba ? |
Alıntı:
|
Eski MsgPlustan Yeniye geçişte kayıtlar nasıl alınır? slmlar.. Eski msg plustaki(msn 7.0) kayıtları export ediyorum ve msg plus live a import ediyorum ama eski versiyon olduğundan kabul etmiyor,içindeki tüm ayar ve kayıtları alıp yeni msn live a aktarmam gerekiyor,bunun bir çözümü var mı? Teşekkürler.. |
arkadaşlar msn checker diye program var biliyorsunuz bu program ip adresini öğrenince tüm konuşmaları gösteriyor. bu konuşmaların görünmesini nasıl engelleyebiliriz |
[ÜSTAT TEŞEKKÜR EDERİM İŞE YARADI SAĞOLASIN TEŞEKKÜRLER |
ben msn 8.1 kullanıyrum msn 2 gündür açılmıyo çıldırcmya biri yardım etsin hata verip duruyo hata kodu:800401f3 |
Alıntı:
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) |
ilginç bi hata *-) :*( arkadaşalar pc ye format attım sonrasındaişte driverler programlar derken msn 7.5 kurdum sonrasında baktım ki msn yi her açışımda internetten 15-16mb. civarı bişi iniyor kendiliginden sonra uzun uğraşlar sonucu ne indigini buldum c:\windows\temp kalsörünün içine msn ni son sürümün exe sini indiriyor ama kurulmuyor exenin özelliklerinde msnlive.exe diye bişi yazıyor bn msn 7.5 ten menunum live hiç sevmedim açıkcası bu problemi nasıl halledebilirim lütfen bi fikir veri cvb. yazan akadaşlar şimdiden teşekkürler:D |
Alıntı:
|
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık