![]() |
Kaderimsin Kaderimsin,gözbebeğimsin Ruhumu ısıtan güneşimsin Birtanemsin,özlediğimsin Kalbimin bir tek sahibisin. Aşk dolu günler hep aklımda Olmalıydın şimdi yanımda Sen varsın canımda,kanımda Başkasına yer yok dünyamda. Sen bahardın sevgilim Bense bir kelebektim Durmadan raks ederdim Seninle ben sevdiğim. Hayalimsin,güzel yarimsin İçime çektiğim nefesimsin Nasibimsin,can yoldaşımsın Her zaman sen düşlerimdesin. Hayatın tadı yok ki sensiz Beni bıraktın sen çaresiz Kaldım tek başıma kimsesiz Nasıl yaşarım ben sevgisiz. |
HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... |
Bu gece son defa agliyorum senin için.. Bu gece son defa agliyorum senin için, uzun zamandir ilk kez ama bu defa farkli, seni silmek için kalbimden, son kirintilari son senleri atmak için kalbimden. Yalniz kalmak istiyorum kalbimle, ona tekrar bakarken seni hissetmek, seni görüp, sana dokunmak yani aci çekmek istemiyorum artik. Birgün karsima yine çikacaksin biliyorum bir gün yine üzmek isteyeceksin beni, ama bu sefer farkli olacak, çünkü içimde sen olmayacaksin. Bu gece son defa agliyorum senin için gözlerimden akan sey yas degil aslinda, sensin. Tek tek dökülüyorsun gözlerimden parça parça çikiyorsun bu gece. Kalbimi tekrar istiyorum çünkü Ona yeni bir sahip buldum. Belki üzüleceksin bilmiyorum çünkü sen herseye ragmen bencilsin ve düsünüyorsun beni gizlice. Karsima çikmaktan nasil korkuyorsun, benim sesimi duymaktan. Benimle konusurken neden titriyor sesin ? Neden uzak duruyorsun benden ? sen bilmesen de ben biliyorum güzelim çünkü sevinmemden korkuyorsun kendince, ama yaniliyorsun bunu bil artik sevinç yok senin adina çünkü senin adinda yok kalbimde. Senin için son defa agliyorum bu gece ilk defa içimde açan bir günesle. uzun bir kisti zorlandim ama, gördügüm bir bahar biliyorum, dokunuyorum ona isiniyorum artik. Bunun zamani gelmisti biliyorum bu defa yanilmiyorum, yanilmiyorum çünkü görüyorum uzak tepelerdeki çiçekleri inceden kokulari çaliniyor burnuma, kokluyorum ve bunu herseyden çok seviyorum. Senin için son defa agliyorum bu gece içimde kalbime gözlerini açan çok güzel bir bebekle. Artik ölmüs senin küllerini atmanin vakti gelmis, bak iste son damla da düstü gözümden artik seni sevmiyorum.. |
Kahroluyorum Bir ipince seferdeyim gel de ulaşsın müjde Yaralı birine sen de vurma ederken secde Ne buldun kinde hesaplaş bir kere kendinle Sensiz kahrolmuyorsam ne olayım Çocuklar gibi neşeliydim duruldum dindim Azad edilmiş kuştum vuruldum yere indim Başka bir ömrüm yok ki sensiz öğrendim Sensiz kahrolmuyorsam ne olayım Bak şu sigara ateşinden bile kaçıyorum Şimşek gibi oldum mutsuzluk saçıyorum Korkaklıktan kaybettim seni yanıyorum Sensiz kahrolmuyorsan ne olayım Tutunacak tek ipucum sensin bin türlü Angarya oldun şiirlerimde dert bülbülü Tüm açılardan soldurdun içimdeki gülü Sensiz kahrolmuyorsam ne olayım Kan basarken tüm hücrelerimi aşkının seli Körüklüyor yangını söndürmedi seher yeli Güz yaprağı gibi sürüklüyor İzmir meltemi Sensiz kahrolmuyorsam ne olayım. |
bunca yıl aşkı aradık doruklarda bilmediğimiz diyarların yürek ovalarında sulara düşen ilk cemre ile başkaldıran bir kardelendi o kuytularda dokunsan kırılır, solar öyle narin, öyle nadide oysa işgaldi hep sol yanımız baskınlar, talanlar gördük meydan savaşlarından çıktık kimi zaman galip ve muzaffer kimi zaman yenik düştük bir yudum sevda belasına türlü yemiş bir bahçe çizmiştik sınırsızdı haritası hülyalarımızın dört mevsim çiğdem çiçek bir coğrafya ve sen kar toplardın dağlarından bahara verirdin ellerinle çılgın taylar gibi dolu dizgin gelip geçerdin yaylasından dört nal parçalardın, kırılırdı düşler bunca yıl aşkı aradık gidilmemiş yolların tozlarında kırlangıçların son göçüydü o bilmezdi dönüş yolunu asıl adıydı ayrılığın sevdiğimiz kadar bilirdik ikimizde bunu her ateş kendi içinde yanar kendi küllerini savurur her yalnızlık kendini vurur kendi duvarlarında parçalanır kendi aynasını kırar kendi suretini döker geceye kayıp tarihlerde yürek yitirdik acılar dağlayıp köz bastık yaralara giden yoldaşlar idealler bıraktılar bir de meşalesini kavganın giden sevgililer anıları kanattılar kimseler bilmedi diyar diyar sürülüp kovulurken her kapıdan kaç eşikte izler bıraktık ardımızda alaz alaz yanan düşler bıraktık kaç yağmurda kanımızla yıkadık tarihi ve kaç sayfamızı yırtıp yok ettiler kaç gökkuşağı geçti üstümüzden sen içimin kırılan dalı yaslandığım karaağaç gövdesi tutup yüzümü bağrına bassan gövdemi gövdene sarsan ufuklarına varsak ölümüne sevmelerin kimseler bilmedi gün sensiz akardı geceye sensiz atardı tan beni şafaklarına al sevgili yüreğindeki cehennemde yak ağır geliyor omuzlarıma gökyüzü dökme beni teninin terinden yandıkça korlanıyor sevda yüreğin közü... |
YÜREĞİMİ BİR DİNLEYEBİLSEYDİN...... Anlardın, gözlerime içten bakamadın ki Severdin, karanlığa ateş yakamadın ki Acırdın, gecelerde hâlimi bir bilseydin Bilirdin, yüreğimi bir dinleyebilseydin... Umutlar yakın değil ikimizin şehrine Umut kat karşılıksız sevgilerin zehrine Perdeyi aç ki, gönül son dramını sunsun Gurur boynunu büktü, bari gönül avunsun Sen keyifle izle hicrânın sahnesini Ve dinle şiirdeki dertler matinesini Bir gönle girebildin.Ama çıkamadın ki... İçindeki duvarı kendin yıkamadın ki... Şimdi demlenmektedir dert denizinde gönül... Sevdiğim bana uzak, bakışları bana kül... Niye diye soramam hakkım değilse sevmek, Mahkûm et, suçlarıma sence delilse sevmek. Hadi, karar verdiysen infaz et bir an önce Göz kırp umuda benden selâm söyle sevinc'e Son arzumdur ve seni seviyorum son sözüm, Hatıra olsun benden zorakî gülen yüzüm. |
Kalmalısın Yerle yeksan ölçüler alıyorum Uğraşıyorum veli nimetlerle Adisyonun başrolünde yazılıyor adım Senin haberin yok hayranlıklarımdan Eriyorum buz tutmuş yokuşlarında Müsait değil bu çarpıntılarımdan Duygu kaldırımlarına yaklaşmaya Melodik sesinle duymak vardı şimdi Bütün yersiz anılarını, Katlar arası bekleyişlerini görmek Senin gözlerinde tüketmek zamanı.. Yürüyüşün apansız telaşlarla gidişin yokmu Ne olduğu belirsiz mazeretlerle bakışın Hiçbir mantık açıklamazken duruluşumu Ayrılıklarda devleşiyor kızgınlığın Bir öykü yazmalı kalbim sana dair Unutulmaz öylesi depresif olmalı Her şey değersizleşiyor coğrafyamda Bir tek sen kar kalmalısın, Bide bu mevsim sırılsıklam yanımda… |
Gelsen artik ne farkeder.. Gidisinle oldurdun kahrettin beni Sen sevgime laik degilmissin meger Nasil sevmistim bi bilsen seni Gelsen artik ne farkeder.... Nice geceler yoklugunda agladim Resmini elime aldigimda kurdugum hayeller Kac zaman hasretle yolunu bekledim Gelsen artik ne farkeder.... Gec kaldin gulum bak halime bende ne kaldi Sana verecek artik. ben olmusum bir derbeder Yikilmisim yasamak icin gucum yok, yoklugun hepsini elimden aldi Gelsen artik ne farkeder.... Gelme ne olur uzak dur benden Gorme halimi acima bana ne olur yeter Zaten her seye pes etmisim umudu kesmistim senden Gelme artik gelsende ne farkeder.. Git sen mutlu ol beni dusunme Sen bari en guzel mutluluga er En guzel duygulari yasa sakin uzulme Gelsen artik ne farkeder.... |
Kahverengi yaşamın en güzel kahverengiliği gözlerinde belirmişken sen sahte yeşilliği seçtin lensin lanse ettiği |
ANLAMALIYDIM..... Nasıl bakakaldım gözlerine Nasılda kandım yalan sözlerine Sevemem dedin ya yüzüme Anlamalıydım sevgi ölmüş senin kalbinde Ölümüne sevmem suçmuydu seni sewemezmiydim sanki başka birisini Benimde artık sevgi öldü kalbimde sayende Sen öldürdün bu sevgiyi YALANCI o son sözünle Sewemiyor artık kalbim yarali Unuttum bilmiyorum sevgiyi aşkı Sadece bitmiş bir aşkın külleri kaldı Ama merak etme YALANCI SEN İLK VE SONDUN ŞU DELİ YÜREĞİMDE....... |
| Saat: 13:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık