![]() |
Kaçmak İstiyorum Solgun çığlıklarım bağıramıyorum, Söyleyemiyorum sevinçlerimi, Anlatamıyorum umutlarımı, Haykıramıyorum bu kahrolası yalnızlığımı!.. Bu dizelerde sallanmak istemiyorum artık, Başıboş yaşamak Buralardan uzaklara, Bir daha dönmemek üzere Kaçmak istiyorum!.. Boynu bükük kalmasını istemiyorum Ardımdan hiçbir şeyin Kırılmasını istemiyorum coşkularımın Basit! Göz kapaklarım düştü düşecek Bu aldanışlar beni Belli ki daha çok süründürecek! Küçük bir temennimi fısıldıyorum Buralarda kalmak istemiyorum. |
BİLEMEZSİN Kİ........ Seni nasıl sevdigimi, bilemezsin ki Özlemek nasıl olur özlemeyince Hayal etmeyi hayallerde yasamayinca Her nefeste hava gibi, su gibi icmedikce Bilemezsin ki. Nereye baksam sen varsın, Rüzgarda kıpırdanan her yaprakta, Denizde oynasan her dalgada, Semadan yere düşen her damlada Göremezsin ki. Sevdam bana her gecen gün keder verse de, Şahit olan herkes sen asıksın dese de, Her parlayan hüzmeye sen diye süzülsem de, Sana her saniye, seviyorum desem de Duyamazsin ki. Gördügüm her rüyayı sana yorsam da, İnsanlara umarsız seni sorsam da, Akan gözyaşlarımla kendimi bogsam da, Ömrüm boyunca her gün sen diye solsam da Sezemezsin ki. Sensizligi sevgilim sen, bilemezsin ki.. |
Kalbimdedir Senin YerinKaderde varmış ayrılık, ne gelir elimden artık. Bir ömür geçecek derken, çok kısa sürdü,ne yazık. Hiç üzülme sen meleğim, ben,seni hep seveceğim. Yüzünü görmesem bile, yâd edip,özleyeceğim. Gözünde yaşlar olmasın, yüzün gülsün sevdiceğim. Yeter ki sen mutlu ol, budur inan son dileğim. Artık benim tek tesellim, bende kalan şu son resmin. Yıllar geçse de sevgilim, kâlbimdedir senin yerin. |
ARARSAN.......... Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim Gamsız bir gecenin karanlığında değil Yüreğinde kanayan kesimlerdeyim Aklına düşerim hani olur da Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara Sevginin menfaate döndüğü yerde Bir gönül yarasının izinde ara Yıkılmış umutların enkazından geç Öksüz bir çocuğun gözünde ara Ağıtların tüttüğü evlere uğra Bir *****n boş kalmış dizinde ara Beni yıldızlarda arama boşa Yüreğini yasa boğan sızılardayım Dertlerinle bulursun beni başbaşa Senin gibi karayazılardayım Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara Mutluluğu anlatan şarkılarda değil Yaralı yüreklerin ağıtlarında ara Beni menfaat ve ihanetten uzakta Yağacak sevgi bulutlarında ara Öyle senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan kalbinin her atışındayım Aklına düşerim hani olur da Beni sığmadığın duyguların içinde ara O kadar da kolay bulurum sanma Beni benim seni görebileceğim biçimde ara. |
Kalbim Unut Bu Şiiri Uğuldayan ve hep uğuldayan Bir orman kadar üşüyorum şimdi Yanlış rüzgarlar esiyor dallarımda Yanlış ve zehirli çiçekler açıyor Kanımda kocaman gözleriyle bir cığlık Su ve ses kadar beklediğim Ne kaldı geride,bilmiyorum Uzanıp uyumak istiyorum gölgeme Yine sarılmak o kocaman gozlerin Uğuldayan rüzgarlarına Bir acıyı yaşarım bi zehirden Çicekler üretirim kömür karası Uçurum kadar bir yalnızlık Yaratırım kendime,atlarım Anısı yoktur küçük rüzgarların Yapraklarım yok artık kuşlarım yok Büsbütün viran oldu dağlarım Ezberimdeki türküler de savrulup gitti Ömrümün karşılığı kalmadı sesimde Sesimde yalnız ormanların gümbürtüsü Yanlış daha baştan yanlış Bir şiirdi bu,biliyorum Ye belki ömrümüzün yakın geçmişi Bu kadar doğruydu ancak, kimbilir Kalbim unut bu şiiri |
SEVEMEM ARTIK..... İçime akıttım gözyaşlarımı Ardından bir daha ağlamam artık İncittin, acıttın duygularımı Bir daha yürekten sevemem artık Verdiğin acıların yarası derin Dilimin ucunu yakıyor ismin Gözlerim gülse de gülmüyor içim Bir daha yürekten sevemem artık Rüzgarlar misali kırdın dalımı Kopardın sana ait sevgi bağımı Yitirdim ben çoktan bahar çağımı Bir daha yürekten sevemem artık.. |
Kalbini Dinle Hiç kimseyi aldırma Başkasının sözüne kanma Hiç kimseye boyun eğme Yalnız kalbini dinle. Hayatta çok aşık olacaksın Çok kişiye sevdalanacaksın Belki evlenip yuva kuracaksın Ama yalnız kalbini dinle. Kuşlar konacak pencerene Aşk türküleri söylecekler Yeni sevdalar getirecekler Ama sen kalbini dinle. |
Son yolcusu gibisin Bir elim sıkıca sarılmış uykularda Tepelerde bozkırlar bulutlara dostken Uzak bir düşün Ufak ulakları çocuklar Her bir goncasında sevgiler büyütür Bahçelerin ıssız soluğunda Sen aslında bir yolcusuz trenin Son yolcusu gibisin Pencereler ıssız bozkırlara bakarken Sen renklendirirsin onları Elin değmez korkar dikenlere Dikenler sana muhtaç Ve Delice bir yağmur boşanır Dostluğu bozulmuş bozkırlarda Ellerin uzanır ıssız pencereden Yağmurlar yağar ellerine ben gibi Sonra çok sonralara rastlar Ellerimdeki güllerin kuruması Ve Kurumuş çiçekler diye Sokak aralarında üç otuza satılmaları Oysa ben onlar kururken ellerimde Hiç düşünmemiştim yoksul ellerde Evlere süs diye satılacaklarını Sokaktaki sevdaların da Aslında düş olduklarını Her gün geçtiğim Uğruna şiirler yazdığım Yüksel Caddesi'nin boşalan Oturaklarından anladım Oysa Bir çırpıda sevdalar olurdu Gözlerin uyumlu tenlerinde Ceplerinde üşüyen eller ısıtan Genç aşıkları bilirdim orada Yüzüstü bırakılmış gibiydi sevdalar Ne duvar diplerinde genç ellerde İlmik ilmik örülen el işleri Ne de saz çalan çocuklar vardı orada Yalnız hüzün rengine bürünmüş bir duvar Yaprakları dökülmüş bir dizi ağaç Ve Gözleri gelecek sevgilileri bekleyen Aldanmış genç yürekler vardı Dün akşam geçtiğimde oradan Tepelerde bozkırlar bulutlara dostken Uzak bir düşün Ufak ulakları çocuklar Her bir goncasında sevgiler büyütür Bahçelerin ıssız soluğunda |
Kalbinin Hapsinde Nasıl ah çektiğimi duyar mısın İçimden geliyor,icim yanıyor Kalbim acıyor, bunu anlar mısın Özlemin yakıyor, sevdan yakıyor Bulutum ol, yağmur ol, ıslat beni Aşkınla yanan ateşimi söndür SALMA, kalbinin hapsinde tut beni Sen ölürsen bir gün, beni de oldür. |
Yürüyor Zaman Gece Bekliyor Kuytuda Kaçiyorum Yürüyor...! Zaman ellerimde, mantigim parmak uçlarimda, ayaklarimsa gövdeme ters. Ayaklarim dönüyor ,kararan gözlerim islak saçlarimi izlerken, suskun dilimse yeniden konusmayi ögrenmeye çabaliyor. Alaca lacivert bir yürek benimkisi tüm tonlariyla mavinin dans ediyor, parmak uçlarim beynime hükmederken, devrik olmayan cümleler kurmaya çabaliyorum bu kez de tepetaklak bir kekeleme çullaniyor üzerime. Aciyor yapma. Sustur gözlerini diyor yürek. Ama nafile sabah’im ben, gece belki de kor karanlik, alaca lacivert asla gündüz degil ama. Biçak sirti bir yasamak hep söz konusu olan bensem. Çullanmislar yürege, parçalanmis, pesmürde ve pisman dönüyor kaburgalarin arasina.! Siginagina. Zaman...! Hep gözlerimde ama takipsiz bir imleçten baska ne ki Yelkovan ve Akrep. Takipsiz ama nereye gidecegi belli hep. Ve kavga göbek adim benim. Çabasi yetmiyor depresyonlarin en gizlisini saklamaya, belki de! Belki de... en apaçik olanini sakliyor kamufle edip gizlilikle. Masal belki de yasamak, kötü kalpli. Bazen de melek oluyorum ama ortasi yok gene. Sabahlari kovalarken gecenin kucagina düsüyorum hep. Gece...! Kor karinlik bir suskuntunun içinde. Gözlerimde al beni götür, yüregini yasat bana, seni yasat diyen ben kendi kendine. Dünyaya düstügü an bilir bir bebek aglamayi. Aglamaliyim, aglamak istiyorum,ben olmak istiyorum bana karsi. Savunmasiz, biçare bir yürek benimkisi kekeme bir ritm vurarak atan. Oysa en sevdigimdi benim gece, yürüdükçe masallasirdi karanliktan siyrilabildiginde ay dede gögsümün bir yerlerinde. Bende mi bir geceyim yoksa, aglayamayacak kadar insanligini yitirmis gecenin çocuguyum yada. Ne anlar ki aydinligi bilmeyen bir yürek gündüzün tadindan. Belki de hiç yasamamisimdir ben. Bekliyor...! Yilistim artik her seye. Korkuyorum.! Sorularim var daha yazilmamis cevaplara, hadi yazin artik. Bir yasamak ki benimkisi; ayni anda birkaç gezegenin yörüngesine sikismis bir yildizcik gibiyim. Bagiriyorum, gürültü çok, cevap yok. Yasamali miyim¿ Kuytuda...| Tiksinilmeyi bekliyorum artik ben. Cesedim çünkü, cesedimsi bir canli yada. Toprakta mi olmaliyim, kendisimi yoksa topragin, kim bilir, o kuytuda ben miyim onu bekleyen? Yoksa yoksa gecenin koluna taktigi o dilber mi beni sevdigini söyleyen? Kaçmaliyim...! Kaçmaliyim belki de. Kaçiyorum...! Beraber olmak istiyorum seninle. Sevisemez ki bir ceset derdi bana, yoktur yürekleri çünkü. Kor karanlik, alaca lacivert bir yürek bile olsa, kekeler bir ritmde bile çarpsa bir yürek olmali derdi. Kim bilir! Belki de o haklidir? Bak gene basladi. Aciyor. Ne hissederdim rüzgarda savrulmayi becerebilen bir toz zerresi olsaydim eger. Belki de bendim o dört elle sarilmis yüregine. |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık