![]() |
Hadi ordan Yalancı sende Sen kendini kandırıyorsun Sen bir yalancısın Dünyanın en büyük yalancısı En güzel yalan söyleyen insan Yüzün hiç kızarmaz Dilin hiç titremez senin Bu yalanlarının içinde hep Kendini kandırdın Beni değil Bu vicdan nereye kadar götürür seni Nereye kadar kaçabilirsin Hangi karanlığa saklanırsan saklan Kaçamazsın Hep peşinde Hep arkanda Hep yanında Yüzüne yüzüne vuracak Her sabah baktığında aynaya Ağlayan her çocuğun haykırışında Yüreğini dağlayacak İçin sızlayacak Boğum boğum boğulacaksın Ağlamak isteyecek Ağlayamayacaksın... yaşar kara |
Ben Sadece Seni İstedim BEN SADECE SENİ İSTEDİM… ben sadece ve sadece seni istedim seni istemeyi öğrettim kendime gider ayak seni ezberlettim kalemlerime dümdüz bir çizgi gibi kesiksiz gün aydınlığı gibi duru can aydınlığı gibi katıksız "ne olursan ol gel" der gibi istedim ben sadece ve sadece seni istedim bir bağ bozumu gibi bereketli buğday hasadı gibi altın sarısı görünen bir köy gibi kılavuzsuz alıp başını giden açıkbir yol gibi engelsiz dolambaçcız ve "olduğun gibi gel" istedim ben sadece ve sadece seni istedim bir beyit, bir tuyuğ bir rübai , gibi seni yazmak istedim can dedim,cansın dedim sevdiğimi söyledim hiç sakınmadan baktığım seni değil, sende gördüğüm seni istedim ben sadece ve sadece seni istedim öncesiz sonrasız boşlukta unutulmuş bir zaman gibi ve o zaman içinde bulduğum yalansız dolansız sorgusuz sualsiz aşık gönülle devrana giren semazen cezbesiyle döne döne yanmak istedim ben sadece ve sadece dünyadan soyunmuş şeytandan azade bir ilahi emir gelmişcesine sende olan beni, bende olan seni istedim sevdim , sadece sevdim, unuttum nefsimi, hırsımı, benim demeyi ve cümle hiddetimi seni istedim…………… CEYDA GÖRK………. |
http://img464.imageshack.us/img464/1097/36ar4.gif GİT Hazırladım yokluğuna Git hadi gideceksen Katlanamam bir daha bu acıya Bin kere ölüyorum zaten Bu zamansız ayrılışa Zannetme unutur bu yürek Kimseyi sevmedi bu kadar Kalbin bunu nasıl görecek Hoş gör beni Yıkılan bir aşkın enkazında kaldım. Yaralarım sarılıncaya kadar Bu böyle devam edecek.. ........................... Sema Gökçe |
Jandarma İki jandarma girdi koluma Biri sağ koluma, biri sol koluma Ben hep melekler olacak sanırdım Fakat cellatlar da ortakmış hayata Namlu soğuk, hücre yaş, sonum dört duvarmış bildim Benliğimden güneşi, yeşili, maviyi bir de çok zor da olsa Bir de çok zor da olsa, beynim silmemeye programlanmış da olsa Seni sildim Sen dayanamazsın hücre yaş, hücre karanlık Hücre soğuk sen dayanamazsın Burda ekmek taştan, giysilerim işlenmemiş suçtan örülü Artık bekleme sana ne yazılacak yazım Ne de söylenecek sözüm var Burda hücrelerden gelen iniltiler sardı her yanımı Sen de biliyorsun, ben işlenmemiş suçların mahkumuyum Ben acıların sağ koluyum Ahmet Eren | |
Şimdi yalnızlığınla baş başasın... Ellerin hiç değmemişken ellerime, Yalnızlık sol yanımda uzanmış... Suskunluğumla yan yanasın. Bir söz değdi sözüme, Tutulmadı ayın parlak yüzü gibi, Vefasızlığın aynasısın... Soğuk bir duraktı, Akmayan zaman... Uzun zaman olmuştu; Düşlerimin harcında seni yoğurmaya başlayalı... Anlamsız tek taraflı bir oyunmuş özlemlerimiz. Yıkıldı harcınla kurulan binlerce düş, Hepsinin bedeli ruhumdan damlayan tek bir damla gözyaşı... Kaderini sen çizdin bencilce. Alınyazının kapısında beklerken tek bir sitem etmedim. Tam sekiz mevsim geçti kaderine küçük bir çizik atmayalı; Öncesinde de zaten hiç olmamıştı... Şimdi hayatımdan çaldığın, Hesapsızca harcadığın günlerim geçmişte kaldı. Nedenini bilmiyorum, Vurdumduymaz eylemlerinin. Şimdi yalnızlığım koynumda... Belliydi başlamadan bitireceğin. Ne denir şu andan sonra? Yine yazık ettin... Yalnızlığı sen seçtin... adem eray kozan |
AFFEDERMİYDİN Sensizlik çok canımı yakıyor bilmem bu yüreğim bu acıya nasıl katlanıyor sınır doldu dayanacak gücüm kalmadı bu dünyada senden sonra sevdiğim olmadı gidecek yerim kalmadı senin olduğun yer bulunmadı özlemim nefretle karıştı mutluluğun yerini hüzün aldı etrafımda çok insan var ama ben yalnızım sen yoksun yanımda ağlarım,bilir misin çektiğim çileyi yaşar mısın sevgiyi affeder miydin seni bu kadar üzeni!!! A.Soner Alıç |
SaRıL BaNa http://img249.imageshack.us/img249/2136/sarlbanapf1.jpg Bir kuşu ellerimden Kaçırır gibi bazen Kaçarım kendi ellerimden Uçunca bütün kuşlar Hep benden uzaklara İçimde bir sızı bırakırlar Gidince kuşlar Bilmediğim yerlere O ben değil Kendimi anlayamam Beyaz kuşlar göklerde Dans ederken öyle Yine de beni bana çağırırlar Ya kaybolursa sesleri Karanlıktan yana Bırakma ne olursun Sarıl bana Meral Özbek |
Gece Onu Beklerken ben onu beklerken gece, gömüldü içime şiir buğusuyla puslandı kalbim aydınlığı getirde melekler pencereme ben onu beklerken gece, kuş sesleriyle süslenince sokaklar bir nehir gibi aktı kalbime olup bitenleri farketmediler ben onu beklerken gece, tinerci bir çocuk sığında koynuna kalbinin melekler şefkatle ayışığını örttüler üstlerine ben onu beklerken gece, bir sinsi yağmur zehir gibi karanlık ve cinler kayarak geçti ötelere ben onu beklerken gece, o uykunun derinliğinde küçük bir çocuk gülümsedi masal düşleriyle İlhami Atmaca |
Ağlamadım sana Hiç ağlamadım sana Dökülmedi gözümden yaşlar Yanağımda ki ıslaklık mı Yağmur ıslatmış olmalı Sonbahar yağmurları Hüzünlü ve aceleci Senin gibi Hiç ağlamadım sana Yokluğunu kabul etmem demek Sana ağlamak Oysa,oysa biliyorum ki Hep burdasın Hep kalbimde Dudaklarımın ucunda Kelimeler Boğazımda bir hıçkırık var ama Yutkunuyorum Söylemeyeceğim o son sözü Kalbimden dudağıma yol yok Mühürledim Adını dilimde Sevgini kalbimde Mühürledim Dökülse de yaşlar gözümden Sana değil bil ki ağlamalarım Sana değil Ben sana hiç ağlamadım... ................................. Fulya Aydın |
Aç Kapıyı Ben Geldim Korka korka değil usul usul değil Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim Aç kapıyı bak ne diyeceğim Bir senin ellerinden bir senin gözlerinden Dişlerinden dudaklarından Nergisler ocak ayında açtı Kendimden bahsetmeyeceğim Yediveren güllerden duvarlardan sarkan güllerden Çocuklardan sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum penceremin dibinde açacak Ekinleri dolu vurmadı çekirge gelmedi kurak olmadı Yorgunum demiyeceğim bir evimiz olsa demiyeceğim Yüreğim daralıyor demiyeceğim Bir baksan gözlerime başını çevirmeyeceksin Yürüyüp gitmeyeceksin elini çekmeyeceksin Bir baksan gözlerime Dağda yakılmış ateşler göreceksin Aç kapıyı kim geldi bak Bak nasıl havalandı güvercin Açmam diyemezsin artık Aç. Berin Taşan |
| Saat: 18:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık