![]() |
slm arkadaslar windows vista kullaniyorum ve live messenger sorun yaratiyor.8.1 sürümünü indirdim vista uyumlu güya.belli bir süre offline kalinca kapaniyor wepcam acinca kapaniyor ayni anda nette birkac sayfa acinca kapaniyor.wepcamda sorun yok yahoo messengerde calisiyor.bir cözüm bilen varmi....https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/fie.gif |
slm ark.lar live messenger kullanıyorum ayrıca plus yukluydu ama msn birden hata raporu verdi.Sildim tekrar yukledim ama gene msn acılıyo 6-7 sn sonra gene hata raporu verio nedendir :S |
Nick'e URL ekleme Bir noktada takılı kaldım arkadaşlar..msn nickime url eklemek istiyorum.mesela burda Msxlabs yapıldığında "Msxlabs" gözüküyor ama "https://www.msxlabs.org/forum/" a gidiyor..bu tarz bir uygulamayı msn de nick alanımda nasıl uygulayabilirim? (olma ihtimali var çunku "Bu kişiyle tüm konuşma geçmişinizi görüntülemek için burayı tıklatın"yazıyor) yardımcı olursanız sevinirim :) |
msn de konuştuğumuz kişi ile bişeyler yazdık ve silmek istiyoruz pencereyi kapamadan nasıl silebilirz ?teşekkürler:) |
Alıntı:
|
MSN Messenger 7.5 ile Çevrimdışı Mesaj Gönderme Arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıyorum acaba çevrim dışı olduğumda ya da çevrim dışı arkadaşlara 7.5 ile mesaj atabilirmiyim.(Aslındalive kullanıyordum ama son bir kaç aydır live açıldığında pc kitleniyor restart atmazsam makina açılmıyor)7.5 eklenti felanmı var ya da neler yapmam gerekdiğini yazarsanız sevinirim. saygılar. |
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL Bİ SORUM OLUCAK... MSN DE ARKLARDAN BİRİ KİŞİSEL İLETİNE YAZ KOPYALA DİYE Bİ TAKIM ŞEKİLLER YOLLADI BENDE YAZDIM MSN GİTTİ NAPICAM ŞİMDİ BENM MSN GİTTİMİ RUHUNA FATİHA MI DİCEZ? YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM |
msenimi açamıyorum ARKADAŞLAR BEN ESKİDEN BERİ KASPERSKY KULLNIRDIM AMA SONRA NODA DÖNDÜM İŞTE.ŞİMDİ GENE KULNIYORUM AMA BNM MSNEMİ ENGELLİYO BİR TÜRLÜ AÇMAM İZİN VERMİYO ACABA NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNRİM YANİ.NEDEN OLDGUNU BİLMİYORUM KASPERKM BNM kaperskys6.0.2.621 ve neden mseneimi kapatığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinrim bana yardım eden herkeze çok ama çok teşekür ederim |
Alıntı:
Sırasıyla Settings. trusted zone trusted applications a tıkla add de ve msn yi ekle bulundugu klasorun içinden.. Çalışması gerekir.. |
Alıntı:
C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Local Settings>>Application Data>>Microsoft>>Windows Live Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:sonra açıldı:rofl: |
| Saat: 22:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık