![]() |
Şimdi uzaklardasın..Gönül hicranla dolu..Hiç ayrılamam derken..kavuşmak Hayal oldu |
$imdi öyLe uzakki geLdiğim yoLLar... YanLı$ biR öyküdeyim beni yeniden yaz..... |
Zamansız dökülen bir yaprak misali; kendini harcadın...Mutlu musun? |
Hem sana kızıp hemde delıce sewmek senı.. Oyle karısıgımkı su aralar..Toparlayamıyorum kendımı.. Mutluluk we heycanın yanında acı weren bı karanlıksın sen… Karanlıgında hapsolan da ben.. Hanı derlerya ınsanı en cok sewdıgıı acıtırmıs dıye..Cok dogruymus Oyle canım acıyorkııı.. Bır bılsen… |
seni uzaktan izlemeye mahkumum.prangalarım öyle ağır ki çıkaramıyorum.ben sensizliğe sürgünüm.sürgünde ki kalbimsin... |
Zamanımdan zaman çaldırdın.Vakit geç olmuş... |
Aldattım, aldandım.Belki de tek buna inandım.. |
Sorgusuz sualsiz ellerimden, Çektin aşkını çaldın benimken, Ah nasıl dayanır bu kalbim yeniden... |
Anı yaşa Bugün son günün olsa... Nasıl yaşardın Hiç yalansız, Tamamen riyasız, Ne yapardın? .. Daha mı çok tebessüm eder? Uyumaz yıldızlara mı bakardın? Demek çekinmeden sevgini söyler, Dostlarını arardın? Belki gezebildiğin kadar gezer, Bir o kadar çiçek koklardın. Acaba düşmanın kalır mıydı Gönlünü alıp barışmadığın? Hadi... Zaman geçiyor. Dakikalar su gibi akıyor. Son anların olsa bunlar Ne yapardın? Birikmiş tüm paranla Harcayabildiğince harcar mıydın? Sanırım eleştirmezdin kimseyi, Vakit iltifatlarına yetmezdi! Peki neden bugün değil... sonra! Son günün olması ne katacak sana, Artık anla! Dün gitti, Yarın gelmedi; Anı yaşa |
Derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir.. Gözyaşlarımızın tadı aynı .. |
| Saat: 11:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık