MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

cazibe 1 Mayıs 2007 13:14

arkadaşlar vista live msn proğramını nerden bulabilirim yardımcı olabilirmsiniz

baba1970 1 Mayıs 2007 18:34

msn hotmail kilidini kaldırma işini nasıl yapacam, e-posta sayfam açılmıyo hata deyip duruyo yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekürler.

stnzmRetra 1 Mayıs 2007 21:12

Alıntı:

filizzzz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 453693)
aynısını banada yaptılar:rofl: C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:
C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Local Settings>>Application Data>>Microsoft>>Windows Live Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:sonra açıldı:rofl:

filiz yardımın için çookkk teşekkürler yaptım dediğin gibi.. oldu hemde hiçbi değişiklikte yok (yani silinme gibi) tekrar teşekkür ediyorum saolasın :)

nabız sıfır 5 Mayıs 2007 16:36

Windows Messenger mecburen kullanym msn en eski sürümlernden 8.1 800401f3 hatasını verdiği içn kullanamyrm daha öncede yazmştm size ama tam olrk bir yant alamamştm nese bnm sormk istdğm Windows Messenger mail göremym görmenin bir yolu yokmudur.

gecemelodisi26 7 Mayıs 2007 10:11

Live messenger 8.1 kullanıyorum anti-virüs programım kaspersky
bağlantım adsl 1024 k
Sorun: messenger'a girmek istediğmde 80072efd diye bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin

ahmed 7 Mayıs 2007 10:54

Alıntı:

gecemelodisi26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 462255)
Live messenger 8.1 kullanıyorum anti-virüs programım kaspersky
bağlantım adsl 1024 k
Sorun: messenger'a girmek istediğmde 80072efd diye bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin

Msn 80072EFD Hata Kodu ve Çözümü
Bu içerik sayesinde MSN Messenger 80072EFD hatasinin nedenlerini ogrenebilirsiniz...
MSN Messenger'da oturum açamazsaniz,
MSN Messenger'daki baglanti ayarlari Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne baglanmanizi önlüyor olabilir.
MSN Messenger Baglantisi Sorun Gidericisi çogu kez sorunlari bulabilir ve düzeltebilir.
MSN Messenger bir baglanti sorunuyla karsilasirsa, Baglanti Sorun Gidericisi otomatik olarak baslatilir.
Baglanti Sorun Gidericisi'ni kullanmamayi seçerseniz veya Sorun Giderici baglanti sorununuzu çözmezse, asagidakileri deneyin:
Araçlar menüsünü tiklatin ve sonra Seçenekler'i tiklatin.
Soldaki bölmede, Baglanti'yi tiklatin.
Baglanti Ayarlari altinda, Baglantiyi Sina'yi tiklatin.
Baglanti Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz,
Sorun Giderici baglanti sorunlarini sinar ve sorunlari düzeltmek için uygulayabileceginiz adimlari raporlar.
istege Bagli: Gelismis sorun giderme gerçeklestir Özel baglanti türünüze iliskin sorunlari gidermek için, Gelismis Ayarlar'i tiklatin. Gelismis Baglanti Seçenekleri iletisim kutusunda, belirli baglanti türünüze iliskin ayarlarin dogru oldugunu denetleyin. Baglantinizi sinamak için, Sina dügmesini tiklatin. Tamam'i tiklatin ve sonra Tamam'i tiklatin.
Tamam'i tiklatin. Bu ayarlari seçtiginizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer baglanti ayarlarini kullanir.
Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayi deneyin.

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 460158)
Windows Messenger mecburen kullanym msn en eski sürümlernden 8.1 800401f3 hatasını verdiği içn kullanamyrm daha öncede yazmştm size ama tam olrk bir yant alamamştm nese bnm sormk istdğm Windows Messenger mail göremym görmenin bir yolu yokmudur.

çözüm: https://www.msxlabs.org/forum/ambience/misc/paperclip.gif Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

nabız sıfır 7 Mayıs 2007 17:53

ya of aynı 800401f3 hatasını vermeye devm ediyoya çıldırcm başka bir yolu yokmu

Lisacan 7 Mayıs 2007 19:29

sanırsam böyle birşey yok :)

borgo 7 Mayıs 2007 21:48

msn 7.5 da sesler çalmıyor??..

arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum ama titreşimde falan biri online oldugunda hiçbir ses çıkmamaya basladı durumum mesgulde olmadıgı halde ses çıkmıyor kaldırdım tekrar kurdum olmadı neden olabilir sinir oldum?

Gecegözlüm 8 Mayıs 2007 18:15

slm arkadaşlar ben yazışma pencersındekı arka planı değilde komplee msn dekı pencereye hareketlı dınamık arkaplanı ekelmek ıstıyorum varmı öyle bır ımkan???
yardımcı olursanız cok sevınırnım
şimiden tşkler

Saat: 21:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık