![]() |
burdayım..nerdesin bakim sen yoksun şimdide ferhat göçerden gidememi dinliyorum baya güzel yorumlamış yahu sezenden sonrada süper valla yarına yanımda ol.... |
Canım ben burdayımm :):) Dinle dinle güzel söyler Ferhat göçer bende canocanoyu indirdim dinledim bu gün birde Cenneti dinledimmm... Bu akşam nasılsın bakemmm ... |
bende buradayım ama yaaaa :( |
ne güzel Nephthys işte sende burda ol hoşgeldin :) |
hoş buldum burdayım teşekkür ederim :D |
Nephthys geldin ama konuşmuyorsun ki makalele de uğradı gitti bak .... Arwende gitti zaten... Ben yalnız kaldım :( |
geldim geldimm:) gerçi fazla takılmam yatarım bu gece |
Gündüz de uyuyamadın sanırım canım uykusuz durma genede :):) |
iii geceler uykusu kaçan arkadaşlar bende burdayım ......ne yapıyorsunuz bakalım |
ya uyudumda ama yeğen olduğu için ve matkap sesleri sağolsun pazar pazar da durmadı devam yani...deli oldum..karnım aç ama canım yemek istemiyo ..demiştim ya sana ölüm çalsın kapımı hala geçerli ..bu :( çok kötüyüm iyi olurmuyum acabaa |
selam bende burdayımmm |
Valla durum çok ciddi galiba sen yemek yemek bile istemiyorsan :( Ölüm kapını gelip çalmasın bazen bende bu dünyada daha fazla duramayacak gibi oluyorum o zamanlarda Ölüm benim için hayırlısı olacaksa öleyim diyorum :( Ama sen deme öyle iyi olucaksın ben inanıyorum düzelecek İnşallah .... hoşgeldiniz fındık ve Çakıl17 |
yarına belli olucak bakalım :( ne olucağım |
Hadi bakalım hayırlısı o zaman yarın akşam burdayız :) Dua edelim bol bol :) |
Alıntı:
|
valla edin bolbol yaww hayırlı haberlerimi bekleyin :( inşallah yaaa ofofffffffffff |
Bak yaa ben ne dedim bu sitede mutsuzluğu yasakladım demedimmi?Yok mutsuz olmak ben mutsuzmuyum:P http://www.mirmidon.es/IMAGES/Externos/Mercan%20Dede_06_2003.jpg :kiss::smiley9:(A) Dedeme söylerim sizi ..dün geceki konser harikaydı.. |
Amanda aman dedesinide getirmiş buraya :P |
Ben 'NEY' enstrümanını bu kadar seveceğimi bilmezdim..Dedemi getirdim Burdayım burda çok ağlayan varmıs sustursun diye:P |
Makalele o konuşursa neyiyle ben susarım o zaman haklısın ama ney sesi yanık daha çok ağlatmasınnn :) |
valla yaw ney ağlatır ..off offf :) sevindim dedeni gördüğüne makalele |
Arwen bu günün güsel geçtiği demi artık istemiceksin ölümü demi :):) Ben de tatlı yiyomm... Yorgunum ama mutluyum bilmem nedendir... :):) |
valla sabahım stresli öğleden sonram iyiydi..inşallah istemem bir daha ne tatlısı yiyon bakem:) |
Coco star yiyom kek börek pişiren yok Aslında canım elmalı kurabiye istiyor ah ahh ... Sevindim hep böle iyi ol emi :) |
bende 2 gündür browni yiyemiyorum yaww unutuyorum almayı ..ye bakalım afiyet olsun valla burdayım..inş hepimiz için geçerli olur bu mutluluk |
Ben bu gün yedim browni :):) Sağolasın afiyet oldu :) Hep beraber mutlu olalım hayat güzel ya :):) Bu gün bir kavganın arasından geçtim düşündüm bir kaza kurşunuyla vurulsam neler olacağını ölüme hazır olmadığımı farkettim :( |
ayyy allah korusun yaa ..deme öle şeyler dicem ama dünde ben ölümden bahsediyodum:) |
konuyu açan arkdaş da uyumuş yaw kimse yok mu :) |
Ama cidden yeter bu ne arkadaşlar böyle bir haftadır ölüm,mutsuzluk falan yeter sıkmayın bu kadar kendinizi.Nasılsa öleceğiz bunu konusmanın manası neki yada bize ne kazandırıyor? Ben aksine iyi olmaya çalısıyorum ve iyiyim demek kötüyüm demekten daha mantıklı geliyor. |
haklısın çok senin neyin var makalele sorunmu var |
Evet makalele sanki sende de bir problem var hem biz bu gün mutluyuz sen anlat bakem :):) Şu kıza ne oldu yaff... |
KIZIMIZ İYİ BUGÜN GÖRÜŞEMEDİK YARIN BERABERİZ.HER ŞEY GÜZEL ŞİMDİLİK AMA NOLCAĞI BELLİ OLMAZ TABİ:D sizlerde iyi olun zaten kötü olmaya gerek yok Mercan Dedeyle maiilleşiyoru zaten:P |
valla bende geldim ama gece vakti kimseyi bulamadım yaw |
Alıntı:
|
Arith şeker gibi valla,suya atsan erir:$ Devamı olur belki olmasada hayat devam ediyo nasılsa bigün hakkımız neyse onu buluruz:) iYİ DİLERKLERİN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.DARISI BAŞINA İNŞALLAH |
Alıntı:
Şeker gibi oLduğu BeLLi Seni de Şekere Benzetmiş :) Eğer BöyLe OLduğuna İnanıyorsan Peşini AsLa bırakma Derim Ben ;) |
Makalele mercan dedeyle mi mailleşiyosun :O Valla şanslısın :):) Demek yarın görüşceniz şeker gibi kızlan hadi hayırlısı bakalım. Haklısın mutluluk hakkıda söyledikleride ;) |
ben geldim uyudum uyandım karnım çok acıkmıştı birşeyler yedim işte sonra bir baktım ben forumdayım teke tek kimsecikler yok herkes uykuda ..eee artık ben yine yatem..iyi sabahlar |
slm uykusuz arkadaşlar nredesiniz yaaa:( gelin hadi :) |
burdayız :) |
hoşgeldiniz :) |
hoşbuldum :) diğer uykusuzlar nerdeki ? |
Bu gün ben başım ağrıyor diye herkesin başını ağrıttım aç değilim uykusuz değilim ilaç içtim uzun bir süre ekrana bakmadımm daha ne yapabilirim ki ama :*( Ama mutsuz değilim :):) Sizler nasılsınız bakalım. |
Ben çok iyiyim nedense..Yarın Maaş günü erkenden paramı çekmem lazım:D Canım babam saolsun,,o gitti ama hala bıraktıklarıno tüketiyoruz |
burdayım geçmiş olsun... dikkat et kendine.. makalele ne ısmarlayacaksın yarın bize :) |
Ooo makalele sen bu gün kızla buluşmuştun demi ondan daha da iyisindir;) Hadi güle güle harca o zaman maaşıda... Bu akşam ne dinliyorsunuz bakem ? |
cennet olmasın ne olur makalele :P |
Ben karma yaptım bugün öyle listede ne geliyorsa çalıyo:D Neph abla burda olsan sani helalinden bi kahvaltı ısmarlardım..Bugün çok güzeldi ya çok eğlendim ben |
Falla ben uykusuz mutsuz ve yalnızım :( ama sizlerin keyfinin yerinde olması güzel :) sizde teselli buluyorum artık bende :) |
sağol cnm yemiş kadar oldum o kahvaltıyı allah razı olsun... allah mutluluğunu daim ettirsin kardeşim benim.. |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık