MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

mugur 5 Eylül 2006 17:30

bana ne olur yardım edin karşı tarafa iletilerim gitmiyor arda sıra gidio sadece başka gitmiyor hiç bilen biri varsa ne olur yardım etsin

firstmoon 5 Eylül 2006 17:54

arkadaşlar benim sorunum adım ın çıkıcağı yer x yada Q çıkıyo ve düzelmiyooo yardım edersniz seviniirim

denix 5 Eylül 2006 18:05

81000306 Hata Kodu alıyrm--- önceden service pack 2 yklydü anck formattan sonra yüklemedim . ... de uzantlı adreslerim açlmyr ama dier uzantlı adreslerim açılıyr bi kaç gndr aynı hatayı alyrm nedir sorun ??? service packtnmi kaynklanyr?? birde makinamda inglzce sürm var windowsun services pack 2 yi türkçe kursam sorun olrmu??

volkan99 6 Eylül 2006 11:03

merhaba; ayni anda msn den 10 larca kisiyi nasil ekleme yapabilrim. teşekurler

hellboy726 6 Eylül 2006 13:22

msnhesabına nasıl format atılır ?

Bir tanıdığım sordu bana bı soruyu tüm hesaptaki bilgileri kaldırark msn listesini temizleyerek mailler ler silinerek kısacası
adresi ilk günkü gibi yapmak mümkünmüdür ?

stelyo 9 Eylül 2006 16:55

arkadaşlar merhaba

Lşive kişi penceremde kişiler büyük gözüküyor.Ben küçük görünmesini istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.

misula 9 Eylül 2006 17:44

arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum msnde biriyle konuşurken arka arkaya her yazdığım şeyde nickimin çıkmaması için ne yapabilirim
*-)

RasqutiN 9 Eylül 2006 19:18

Alıntı:

tiglat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 201837)
selam arkadaşlar;
düne kadar windows live messenger 8.0 kullanıyordum. fakat bu sabah msn i açamıyorum. programı çalıştırmaya çalıştığımda; Runtime error R6025 pure virtual function call
diye bir ileti alıyorum.
tüm programı kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı.
yardımcı olabilirseniz sevinirim

Windowsunuzun registery ayarlarında yolunda gitmeyen bir şey olduğu için bu uyarıyı alıyorsunuz.Linkteki programı indirip kurun,registery işleminden sonra MSN Messenger’ı tekrar açmayı deneyin,büyük ihtimalle olacaktır.
Link :)

Alıntı:

hydrofob adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 202583)
Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var; 3 gündür messenger ımda online oldugum halde offline gözüküyorum herkese ve bir türlü düzeltemedim. Live messenger ın son sürümünü kullanıyorum ve ek bir program kullanmıyorum onuda belirteyim. Ayrıca başka bir e mailim daha var onunla oturum açtığımda online oluyorum ve herkes beni görebiliyor ama bu mailim ile oturum açtıgımda online oldugum halde offline gözüküyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Önceki versionlarda MSN discovery eklentisini kullandıysanız ve yeni sürüme geçtikten sonra tam olarak kaldırmayı başaramadıysanız bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz.Diğer msn inizin açılma sebebi bir önceki versionda discovery ile senkronizasyonu olmadığı için olabilir.Bende buna benzer bir şeye maruz kaldım,tüm eklentileri güzel bir şekilde kaldırın,msn messenger’ı tekrar kurun…Eğer yine olmadıysa Messenger 7.5 deneyebilirsiniz.Kolay gelsin.

Alıntı:

ozkaya21 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 202632)
merhabalar arkadaşlar biliyorum bu zamanların en moda olanlarından biride msn şifre kırıcı programları ne yazıkki benimde ihtiyacım olan şey bu acilen bana bir tane şifre kırıcı prog. lazım lütfen bana yardımcı olun benimkileri çalan kişinin msni almalıyım. bende hotmailcroock diye bir prog. var çalışmıyo veya çalıştıramıyom pek anlıyamadım bilen varsa bana bunu anlatsın ya da kendi kullandığı br prog varsa bana yollasın lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum tşk ederim...

Hacking&Cracking ile içerikli programları bulundurmuyoruz.Msn hesabınız için üzgünüz..

Alıntı:

mugur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 202784)
bana ne olur yardım edin karşı tarafa iletilerim gitmiyor arda sıra gidio sadece başka gitmiyor hiç bilen biri varsa ne olur yardım etsin

Sorun sizdemi karşıdaki kişidemiJ Kaç ayrı kişiye yazıyorsunuz?Sadece bir kişidemi yaşıyorsunuz bu sorunu? Kullandığınız eklentiler nelerdir,sistem özelliklerinizden ve kullandığınız programlardan bahsedin lütfen…Bunun birçok sebebi olabilir..Bu bilgileri verdikten sonra size uygulanası çözüm önerileri sunacağım.

Alıntı:

volkan99 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 203466)

‘’Kişiler/Anlık ileti kişilerini al’’diyerek önceden yedeklemiş olduğunuz kişileri tekrar ekleyebilirsiniz.
Eğer yedeklenmiş bir kişi listeniz yoksa;
Aynı anda beyti,İskender,döner,lahmacun,pizza yiyip,kola ve ayran içebilirseniz MSN de aynı anda onlarca kişiyi ekleyebilir.Deneyin…

Alıntı:

misula adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 207833)
arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum msnde biriyle konuşurken arka arkaya her yazdığım şeyde nickimin çıkmaması için ne yapabilirim
*-)

Windows Live Messenger kullanabilirsiniz.Bu versionla beraber gelen özelliklerinden biride sizin istediğiniz şey…Linkten yeni messenger’ı edinebilirsiniz.

Windows Live Messenger

navalarc 9 Eylül 2006 19:28

bence yapılcak bişi yok arka arkaya yazma ozamn hepsini bi sıraya yazmayı dene kesin cozum;) :D

loverman1980 9 Eylül 2006 22:59

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar... gerçekten de bu sitede msn le ilgili herşeyi bulabiliyoruz... sağolun varolun...

Ben Windows Live Messenger kullanıyorum... Sorum şu:
"Karşı tarafın çevrimdışı olarak oturum açtığını nasıl öğrenebiliriz?":)

Şimdiden teşekkür ediyorum...

kerem33 10 Eylül 2006 19:14

benim msnem çalındı ve onu geri almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz....

Classic 10 Eylül 2006 19:43

Alıntı:

hydrofob adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 202583)
Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var; 3 gündür messenger ımda online oldugum halde offline gözüküyorum herkese ve bir türlü düzeltemedim. Live messenger ın son sürümünü kullanıyorum ve ek bir program kullanmıyorum onuda belirteyim. Ayrıca başka bir e mailim daha var onunla oturum açtığımda online oluyorum ve herkes beni görebiliyor ama bu mailim ile oturum açtıgımda online oldugum halde offline gözüküyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim..

anlatamam aynısı banada oldu ne yaptıysam beceremdim:*(
ve msn 7.5 de online oldum
en sonunda format attım kardeşim
ama sana önerim;
msn 7.5 i kullan online gözükebiliosun onda;)

bmumcuoglu 10 Eylül 2006 20:09

bnm sorunum msn ime kendi smiley yada icon mu denilio onları koyduğumda çohk ufak gözükmesi... mesela dier smileylerde yazılar opkunacak bile büyük olabilio bnm kendi pcmden koyduğum smileyler nedense ufak oluo... hemde aşırı ufak bunları nasıl büyütürüsss???

charon17 11 Eylül 2006 01:06

bana yardımcı olun uygulama paylaşımı nedir ve nasıl yapılır anlatırmısınınız lütfenn teşekkürler şimdiden...

kerim_2121 11 Eylül 2006 13:08

arkadaşlar 8.0 lıve kullanıyorum ve şimdi oturum açamıyorum.şu hatayı veriyor 81000314 acaba hatayı nasıl giderebilirim....

byserdar 11 Eylül 2006 13:27

aynı hata bendede var arkadaşlar bir yardım plss :(

asl_34 11 Eylül 2006 13:39

kimse bize yardımcı olmayacak mı
lütfennnnnn
ne yapalım bari onu söyleyin :S :*(

blue_and_green 11 Eylül 2006 13:46

Alıntı:

Alex_Taylor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 13607)
Windows Media Player da Araçlar/Seçenekler/MSN Messenger Müzik Eklentisi Bölümünün Aktif Olduğunu Kontrol Ediniz

Eğer Winamp Programını Kullanıyorsanız Buyrun :

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/49-msn-messenger-winamp-eklentisi.html?highlight=winamp

iyide benim windows media playerda messenger müzik eklentisi die bişe yazmıo ne yapmam gerek?^o)

hellboy726 11 Eylül 2006 15:29

messenger a bağlanırken 81000314 hatasını alıyorum nasıl çözebilirim.. ?

[ WLM 8.0.0812.0+Plus]

yakamoz_53 11 Eylül 2006 15:30

81000314 hatası

merhaba ben bugun msn de açılışta surekli 81000314 hatası alıyorum ve giremiyorum. bir kaç isimde de denedim girmedi live msn kaldırdım yeniden kurdum ama olmuyor birturlu lutfen yardım

beoriginal 11 Eylül 2006 15:31

bende 81000314 hatası veriyor..servis durumuna baktım hepsi çalısıyor.. )

NeutralizeR 11 Eylül 2006 15:31

Alıntı:

yakamoz_53 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210121)
merhaba ben bugun msn de açılışta surekli 81000314 hatası alıyorum ve giremiyorum. bir kaç isimde de denedim girmedi live msn kaldırdım yeniden kurdum ama olmuyor birturlu lutfen yardım

*Messenger'da şu an oturum açamıyorsanız: Başlat > Programlar > Windows Messenger'ı kullanarak oturum açabilirsiniz.*

NeoN2006 11 Eylül 2006 15:42

herkese selam benim msn açılmıyor 81000314 hatası veriyor ne yapmalıyım?

CaNaRY 11 Eylül 2006 15:53

arkadaşlar aynı sorun bendede var her halde hatlarda problem var:S

charon17 11 Eylül 2006 15:56

arkdaşlar sorunuu çözdüm
meebo.com giriosunuz msn adresnizi açıosunuz sorun kişi listesiyle alakalı olduğu içinn burdan oturumu kapatıp windows live messengerdan açmayı denediğinizdee açılmış oluooo :P :P :P

Jetaime 11 Eylül 2006 16:16

bendede aynı hata var dediginizi yaptım ama işe yaramadı :(

NeutralizeR 11 Eylül 2006 16:21

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210119)
messenger a bağlanırken 81000314 hatasını alıyorum nasıl çözebilirim.. ?

[ WLM 8.0.0812.0+Plus]

Alıntı:

NeoN2006 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210131)
herkese selam benim msn açılmıyor 81000314 hatası veriyor ne yapmalıyım?

Alıntı:

CaNaRY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210145)
arkadaşlar aynı sorun bendede var her halde hatlarda problem var:S

Alıntı:

charon17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210147)
arkdaşlar sorunuu çözdüm
meebo.com giriosunuz msn adresnizi açıosunuz sorun kişi listesiyle alakalı olduğu içinn burdan oturumu kapatıp windows live messengerdan açmayı denediğinizdee açılmış oluooo :P :P :P

Sorun Messenger hizmetinden kaynaklanıyor ve dünya genelinde yaşanan bir sorun. Lütfen şimdilik sistemlerinizde herhangi bir değişiklik yapmayınız.

Web üzerinden oturum açmanız mümkün. meebo güvenli bir web sitesi, aşağıda da Türkçe sayfası bulunmakta:

meebo.com

denix 11 Eylül 2006 16:22

800727445 hata kodu verio yaf :S ne bu ( bu gun baya kişi giremedi )

NeutralizeR 11 Eylül 2006 16:28

Alıntı:

denix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 202811)
81000306 Hata Kodu alıyrm--- önceden service pack 2 yklydü anck formattan sonra yüklemedim . ... de uzantlı adreslerim açlmyr ama dier uzantlı adreslerim açılıyr bi kaç gndr aynı hatayı alyrm nedir sorun ??? service packtnmi kaynklanyr?? birde makinamda inglzce sürm var windowsun services pack 2 yi türkçe kursam sorun olrmu??

Alıntı:

beoriginal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210122)
bende 81000314 hatası veriyor..servis durumuna baktım hepsi çalısıyor.. )

Alıntı:

denix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210161)
800727445 hata kodu verio yaf :S ne bu ( bu gun baya kişi giremedi )

Sorun Messenger hizmetinden kaynaklanıyor ve dünya genelinde yaşanan bir sorun. Lütfen şimdilik sistemlerinizde herhangi bir değişiklik yapmayınız.

Web üzerinden oturum açmanız mümkün. meebo güvenli bir web sitesi, aşağıda da Türkçe sayfası bulunmakta:

meebo.com

----------------------------------------
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.

hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz.

Download:
hosts[MSNFix]

Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır:
File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe]

NeutralizeR 11 Eylül 2006 16:32

Alıntı:

Jetaime adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210156)
bendede aynı hata var dediginizi yaptım ama işe yaramadı :(

Maalesef artık Windows Messenger'dan da oturum açılamıyor.

meebo.com

tusubasa 11 Eylül 2006 17:01

Ne zaman girme olanağımız olacağı hakkında bilginiz varmı .. ?

asl_34 11 Eylül 2006 17:24

bu yukarıda ki anlattığınız şeyi yaptım bu meebo dan konuşuyorum ama
orayı kapatıp messengeri açamıyorum
biraz daha açık anlatırmısın lütfen charon17

NeutralizeR 11 Eylül 2006 17:27

Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.

hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz.

Download:
hosts[MSNFix]

hayrettin_1989 11 Eylül 2006 17:32

allah razı olsun kardeş

NeutralizeR 11 Eylül 2006 17:35

Download:
hosts[MSNFix]

Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır:
File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe]

tusubasa 11 Eylül 2006 17:44

Kendi kendine düzelmezmi acep..

melomm 11 Eylül 2006 18:30

aktarım hızım yawa$:(8o|ama aslında böle diildi bişiler yükleip sildiimden dolaı pasoo gitti hız:( geri istioruuM hızı ama nasIIı olcaaK_?

NeutralizeR 11 Eylül 2006 18:43

Alıntı:

melomm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 210213)
aktarım hızım yawa$:(8o|ama aslında böle diildi bişiler yükleip sildiimden dolaı pasoo gitti hız:( geri istioruuM hızı ama nasIIı olcaaK_?

MessengerDiscovery Live kullanıyorsanız kaldırın ve dosya aktarımızı bir de öyle test edin. Bazı sistemlerde MessengerDiscovery Live'nın şu anki sürümü bu soruna neden olmakta, bir sonraki sürümde giderilecek...

eray841 11 Eylül 2006 21:29

slm benim sorunum live messengerda kişi listem gözükmüyor ama başka bilgisayarda açtığımda gözüküyor.Defalarca yeniden kurdum ama olmadı açtığım zaman kişi listem boş gözüküyor ve saatin ordaki msn simdesine geldiğimde bağlantı hatası yazıyor ama hata kodu falan vermiyor.İlginç bir durum ise beni hatırladan şifresi girilmiş bi arkadaşınkini açtığımda msnesi kişi listesiyle beraber açılıyor ama onun haricindeki handi adresi yazdıysam kişi listesi gelmiyor çözemedim bir türlü...

DARC 12 Eylül 2006 03:40

BENİM de bir sorum olacak eski sürümlerde bu hayalet progrmı işe yarıyordu ama live de olmuyo acaba ona görede bi hayalet prog warmı?ne yapabiliriz.

Maked King 12 Eylül 2006 12:28

arkadaşlar ben dün host dosyasını güncelledim ama kalıcı olmadı bu gün de hala devan ediyor.Bu gün de bu hatayı veriyo 810030d yardımcı olabilecek olan varmı

asl_34 12 Eylül 2006 13:41

şimdi de başka bir sorun 810003d
dün başka bugün başka
ama benimkinin bir farkı var oturumu açıyorum 5 dakka sonra kendiliğinden kapanıyor
dün verdiğiniz programı kurdum ama yinede anlamadım
msn paralı olucakmış alakası olabilirmi acaba yapılandırma mı yapıyorlar??????????????

tortido 12 Eylül 2006 16:12

AYNI İLETİDEN BİRKAÇ TANE ALDIĞIMDA ÜST ÜSTE NASIL KAYIT EDEBİLİRİM

çorumlu19 12 Eylül 2006 20:54

ewt arkadaşlar ben de bugün akşam üzeri kullandım ama 8:30tan itibaren kullanamıyorum ayrıca hosts u güncelledim lütfen yardım

flashci 13 Eylül 2006 00:02

Engellediklerim birden açıldı ?

Evet arkadaşlar geçen gün msn deyken engellediğim 10 - 15 kişi birden window olarak açıldı ve ekleme penceresi şeklinde geldi önüme

sonra hepsini kapattım
msnden çıktım bidaha girdim

ya acayipliğe bakın

kişi nin engelli ikonu duruyor ama sağ tıklayınca kişi engelle yazıyor ?

ne bu şimdi

bi anlam veremedim

ve bi baktım engellediğim kişiler yazmaya başlıyor bana ve ben onları online göremeden

sonra birdaha engelle demek zorunda kaldım

var mı bir fikri olan bir dosya falan indirmedim olsa bile böyle bir trojan varmıydı siz biliyormusunz

ben de yıllardır pc kullanıyorum ilk defa böyle bişey gördüm bunn sebebi ne olabilr bi program hatasımıdır yoksa saldırı mı

birde şun belirtmek isterim bu o malum msne dünya çapında girememe olayınn arifesinde oldu acaba ilgisi olabilr mi ?

cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler ....

I3uz_KaLpLi 13 Eylül 2006 10:36

Alıntı:

asl_34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 211180)
şimdi de başka bir sorun 810003d
dün başka bugün başka
ama benimkinin bir farkı var oturumu açıyorum 5 dakka sonra kendiliğinden kapanıyor
dün verdiğiniz programı kurdum ama yinede anlamadım
msn paralı olucakmış alakası olabilirmi acaba yapılandırma mı yapıyorlar??????????????

Böyle saçma hikayelere inanıp herkese mailde atıyosunuzdur bedava olsun diye ? Arkadaşlar msn paralı flan olmaz merak etmeyin parayı sizden değil messengerinizi açtığınızda gördüğünüz reklamlardan zaten kazanıyolar.

Misafir 13 Eylül 2006 14:19

Alıntı:

volkan99 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 203466)

Verdiğim Link'teki Script'i İnceleyin (Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live Kullanıyor Olmanız Gerekmektedir.)
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri-2.html#post170409

Alıntı:

kerem33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 208903)
benim msnem çalındı ve onu geri almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz....

İlgili Konuyu İnceleyin :
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

flashci 13 Eylül 2006 22:39

yine 81000314 hatası

22 : 30 itibariyle daha önce oldugu gibi msne gremiyoruz

verilen fix host u kurdum ama fayda etmiyor.

D A N G E R O U S 14 Eylül 2006 09:09

selam herkeze,
benim kisa bir sorum olacak.

hem messenger live kullanip, hemde discovery tarzi bir avatar çalma programi kullanmak istiyorum.
bunu yapmam mümkün mü ?

asist 14 Eylül 2006 09:28

ARKADAŞLAR MSN LİVE KULLANIYORUM. KARŞIMDAKİNİN HABERİ OLMADAN WEBCAM İNİ AÇABİLİRMİYİM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Saat: 23:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık