![]() |
bana ne olur yardım edin karşı tarafa iletilerim gitmiyor arda sıra gidio sadece başka gitmiyor hiç bilen biri varsa ne olur yardım etsin |
arkadaşlar benim sorunum adım ın çıkıcağı yer x yada Q çıkıyo ve düzelmiyooo yardım edersniz seviniirim |
81000306 Hata Kodu alıyrm--- önceden service pack 2 yklydü anck formattan sonra yüklemedim . ... de uzantlı adreslerim açlmyr ama dier uzantlı adreslerim açılıyr bi kaç gndr aynı hatayı alyrm nedir sorun ??? service packtnmi kaynklanyr?? birde makinamda inglzce sürm var windowsun services pack 2 yi türkçe kursam sorun olrmu?? |
merhaba; ayni anda msn den 10 larca kisiyi nasil ekleme yapabilrim. teşekurler |
msnhesabına nasıl format atılır ? Bir tanıdığım sordu bana bı soruyu tüm hesaptaki bilgileri kaldırark msn listesini temizleyerek mailler ler silinerek kısacası adresi ilk günkü gibi yapmak mümkünmüdür ? |
arkadaşlar merhaba Lşive kişi penceremde kişiler büyük gözüküyor.Ben küçük görünmesini istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim. |
arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum msnde biriyle konuşurken arka arkaya her yazdığım şeyde nickimin çıkmaması için ne yapabilirim *-) |
Alıntı:
Link :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Eğer yedeklenmiş bir kişi listeniz yoksa; Aynı anda beyti,İskender,döner,lahmacun,pizza yiyip,kola ve ayran içebilirseniz MSN de aynı anda onlarca kişiyi ekleyebilir.Deneyin… Alıntı:
Windows Live Messenger |
bence yapılcak bişi yok arka arkaya yazma ozamn hepsini bi sıraya yazmayı dene kesin cozum;) :D |
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar... gerçekten de bu sitede msn le ilgili herşeyi bulabiliyoruz... sağolun varolun... Ben Windows Live Messenger kullanıyorum... Sorum şu: "Karşı tarafın çevrimdışı olarak oturum açtığını nasıl öğrenebiliriz?":) Şimdiden teşekkür ediyorum... |
benim msnem çalındı ve onu geri almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz.... |
Alıntı:
ve msn 7.5 de online oldum en sonunda format attım kardeşim ama sana önerim; msn 7.5 i kullan online gözükebiliosun onda;) |
bnm sorunum msn ime kendi smiley yada icon mu denilio onları koyduğumda çohk ufak gözükmesi... mesela dier smileylerde yazılar opkunacak bile büyük olabilio bnm kendi pcmden koyduğum smileyler nedense ufak oluo... hemde aşırı ufak bunları nasıl büyütürüsss??? |
bana yardımcı olun uygulama paylaşımı nedir ve nasıl yapılır anlatırmısınınız lütfenn teşekkürler şimdiden... |
arkadaşlar 8.0 lıve kullanıyorum ve şimdi oturum açamıyorum.şu hatayı veriyor 81000314 acaba hatayı nasıl giderebilirim.... |
aynı hata bendede var arkadaşlar bir yardım plss :( |
kimse bize yardımcı olmayacak mı lütfennnnnn ne yapalım bari onu söyleyin :S :*( |
Alıntı:
|
messenger a bağlanırken 81000314 hatasını alıyorum nasıl çözebilirim.. ? [ WLM 8.0.0812.0+Plus] |
81000314 hatası merhaba ben bugun msn de açılışta surekli 81000314 hatası alıyorum ve giremiyorum. bir kaç isimde de denedim girmedi live msn kaldırdım yeniden kurdum ama olmuyor birturlu lutfen yardım |
bende 81000314 hatası veriyor..servis durumuna baktım hepsi çalısıyor.. ) |
Alıntı:
*Messenger'da şu an oturum açamıyorsanız: Başlat > Programlar > Windows Messenger'ı kullanarak oturum açabilirsiniz.* |
herkese selam benim msn açılmıyor 81000314 hatası veriyor ne yapmalıyım? |
arkadaşlar aynı sorun bendede var her halde hatlarda problem var:S |
arkdaşlar sorunuu çözdüm meebo.com giriosunuz msn adresnizi açıosunuz sorun kişi listesiyle alakalı olduğu içinn burdan oturumu kapatıp windows live messengerdan açmayı denediğinizdee açılmış oluooo :P :P :P |
bendede aynı hata var dediginizi yaptım ama işe yaramadı :( |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Web üzerinden oturum açmanız mümkün. meebo güvenli bir web sitesi, aşağıda da Türkçe sayfası bulunmakta: meebo.com |
800727445 hata kodu verio yaf :S ne bu ( bu gun baya kişi giremedi ) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Web üzerinden oturum açmanız mümkün. meebo güvenli bir web sitesi, aşağıda da Türkçe sayfası bulunmakta: meebo.com ---------------------------------------- Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz. hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır: File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe] |
Alıntı:
Sorun Messenger hizmetinden kaynaklanıyor ve dünya genelinde yaşanan bir sorun. Lütfen şimdilik sistemlerinizde herhangi bir değişiklik yapmayınız. Web üzerinden oturum açmanız mümkün. meebo güvenli bir web sitesi, aşağıda da Türkçe sayfası bulunmakta: meebo.com |
Ne zaman girme olanağımız olacağı hakkında bilginiz varmı .. ? |
bu yukarıda ki anlattığınız şeyi yaptım bu meebo dan konuşuyorum ama orayı kapatıp messengeri açamıyorum biraz daha açık anlatırmısın lütfen charon17 |
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz. hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] |
allah razı olsun kardeş |
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz. hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır: File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe] |
Kendi kendine düzelmezmi acep.. |
aktarım hızım yawa$:(8o|ama aslında böle diildi bişiler yükleip sildiimden dolaı pasoo gitti hız:( geri istioruuM hızı ama nasIIı olcaaK_? |
Alıntı:
|
slm benim sorunum live messengerda kişi listem gözükmüyor ama başka bilgisayarda açtığımda gözüküyor.Defalarca yeniden kurdum ama olmadı açtığım zaman kişi listem boş gözüküyor ve saatin ordaki msn simdesine geldiğimde bağlantı hatası yazıyor ama hata kodu falan vermiyor.İlginç bir durum ise beni hatırladan şifresi girilmiş bi arkadaşınkini açtığımda msnesi kişi listesiyle beraber açılıyor ama onun haricindeki handi adresi yazdıysam kişi listesi gelmiyor çözemedim bir türlü... |
BENİM de bir sorum olacak eski sürümlerde bu hayalet progrmı işe yarıyordu ama live de olmuyo acaba ona görede bi hayalet prog warmı?ne yapabiliriz. |
arkadaşlar ben dün host dosyasını güncelledim ama kalıcı olmadı bu gün de hala devan ediyor.Bu gün de bu hatayı veriyo 810030d yardımcı olabilecek olan varmı |
şimdi de başka bir sorun 810003d dün başka bugün başka ama benimkinin bir farkı var oturumu açıyorum 5 dakka sonra kendiliğinden kapanıyor dün verdiğiniz programı kurdum ama yinede anlamadım msn paralı olucakmış alakası olabilirmi acaba yapılandırma mı yapıyorlar?????????????? |
AYNI İLETİDEN BİRKAÇ TANE ALDIĞIMDA ÜST ÜSTE NASIL KAYIT EDEBİLİRİM |
ewt arkadaşlar ben de bugün akşam üzeri kullandım ama 8:30tan itibaren kullanamıyorum ayrıca hosts u güncelledim lütfen yardım |
Engellediklerim birden açıldı ? Evet arkadaşlar geçen gün msn deyken engellediğim 10 - 15 kişi birden window olarak açıldı ve ekleme penceresi şeklinde geldi önüme sonra hepsini kapattım msnden çıktım bidaha girdim ya acayipliğe bakın kişi nin engelli ikonu duruyor ama sağ tıklayınca kişi engelle yazıyor ? ne bu şimdi bi anlam veremedim ve bi baktım engellediğim kişiler yazmaya başlıyor bana ve ben onları online göremeden sonra birdaha engelle demek zorunda kaldım var mı bir fikri olan bir dosya falan indirmedim olsa bile böyle bir trojan varmıydı siz biliyormusunz ben de yıllardır pc kullanıyorum ilk defa böyle bişey gördüm bunn sebebi ne olabilr bi program hatasımıdır yoksa saldırı mı birde şun belirtmek isterim bu o malum msne dünya çapında girememe olayınn arifesinde oldu acaba ilgisi olabilr mi ? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler .... |
Alıntı:
Böyle saçma hikayelere inanıp herkese mailde atıyosunuzdur bedava olsun diye ? Arkadaşlar msn paralı flan olmaz merak etmeyin parayı sizden değil messengerinizi açtığınızda gördüğünüz reklamlardan zaten kazanıyolar. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri-2.html#post170409 Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
yine 81000314 hatası 22 : 30 itibariyle daha önce oldugu gibi msne gremiyoruz verilen fix host u kurdum ama fayda etmiyor. |
selam herkeze, benim kisa bir sorum olacak. hem messenger live kullanip, hemde discovery tarzi bir avatar çalma programi kullanmak istiyorum. bunu yapmam mümkün mü ? |
ARKADAŞLAR MSN LİVE KULLANIYORUM. KARŞIMDAKİNİN HABERİ OLMADAN WEBCAM İNİ AÇABİLİRMİYİM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık