![]() |
Alıntı:
RegistryWorkshop Alıntı:
sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın. Sonra Windows Live Messenger'ın son sürümünü indirdiğinizden emin olun ve yükleyin yüklendikten sonra msgdiscovery i yükleyin. |
Neden BöyLe oLuyor? ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi? Şimdiden TeşekkürLer... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live) ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar. birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi. yardım ederseniz sevinirim teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet haklı olabilirsiniz. daha fazla detaya inmeden soru,sizin önerdiğiniz şekillerdeki makul bir ifade ile 'de sorulabilirdi.Ancak ; Alıntı:
Sorun'un proxy 'ayarlamalarından kaynaklandığını çözümledik. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ayrıntılı bilgiyi forumdan verebilirim Teşkkürler. |
selamlar oncelikle.. iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor.. bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor) :( anlam veremedim |
Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise Sekil:! Hata Kodu : 80048820 Benişletilmis Hata Kodu : 80048412 Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ? |
S.a Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler |
| Saat: 22:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık