MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmed 10 Mayıs 2007 11:46

Alıntı:

NeTWoRKeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 466683)

msn'im bu hatayı veriyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Windowsunuzun registery ayarlarında bir hata olduğu için bu uyarıyı alıyorsunuz.Linkteki programı indirip kurun,registery işleminden sonra MSN Messenger’ı tekrar açmayı deneyin,büyük ihtimalle olacaktır...

RegistryWorkshop

Alıntı:

karraggüll adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 466774)
slm messengerdiscovery kullanıyorum ama bazı özelliklerinden son günlerde yararlanamıyorum oturum açmanız gerekli diyor ve bir türlü nasıl oldunu anlayamadım:(
sanırım özürlüyüm bana biri yardımcı olabilirmi lütfenn

Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.

sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın.

Sonra Windows Live Messenger'ın son sürümünü indirdiğinizden emin olun ve yükleyin
yüklendikten sonra msgdiscovery i yükleyin.

duman_gozlum53 10 Mayıs 2007 17:25

Neden BöyLe oLuyor?

ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi?

Şimdiden TeşekkürLer...

ahmed 10 Mayıs 2007 19:00

Alıntı:

duman_gozlum53 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 467106)
ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi?

Şimdiden TeşekkürLer...

Herhangi bir anti-virüs, firewall yazılımı kullanıyorsanız onu geçici olarak kapatın ve Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. MSN Messenger'ın yeni sürümleri biraz daha fazla donanım gücü gerektiriyor. Hele ki çok kalabalık bir listeniz varsa... Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Son olarak herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakın. Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin ve öyle oturum açmayı deneyin...

NeutralizeR 10 Mayıs 2007 22:05

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 465940)
Şirkette helpdesk yöneticisiyim.

IEEE 802.3 +switch ile messenger 8.1 bağlantısı kurmaktayım
Kontrol ettim çıkış;

IEEE 802.3 Header
IP Header
TCP Header
[Data]
olarak server 'e iletiliyor

switchin MAC adresi ve source mac adresleri arasında sorun yok

Active Directory domain alanı win-xp kurulu bilgisayarlar içeriyor. Şirket politikamıza göre kullanıcıların bir domain controller tarafından identity onaylaması yapılmadan erişimler gerçekleştirilmiyor. Erişime izin verdiğim taktirde bağlantı gerçekleşmiyor ? :break:

Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google

cem3548 11 Mayıs 2007 10:52

merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live)
ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar.
birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

ahmed 11 Mayıs 2007 15:48

Alıntı:

cem3548 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 468474)
merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live)
ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar.
birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

ileti geçmişini hem wlm hemde plus kaydetmektedir siz bu iki kaydetme şeklini pasif yapsanız bile bazı özel yazılımlar kurularak ileti gecmişiniz bulunabilir...xp de klavye hareketleriniz ayrıca özel bir sistem ile kaydeilmektedir.

hellboy726 11 Mayıs 2007 17:47

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 467648)
Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google

evet haklı olabilirsiniz. daha fazla detaya inmeden soru,sizin önerdiğiniz şekillerdeki makul bir ifade ile 'de sorulabilirdi.Ancak ;

Alıntı:

blue-blood adlı kullanıcıdan alıntı
Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Deki gibi bazı teknik bilgileri verdim sağdece. "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" gibi bir sorun'unda çok yüzeysel olacağı görüşündeydim.
Sorun'un proxy 'ayarlamalarından kaynaklandığını çözümledik. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ayrıntılı bilgiyi forumdan verebilirim

Teşkkürler.

stardust 13 Mayıs 2007 12:00

selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

:( anlam veremedim

AfacaNKaN 13 Mayıs 2007 15:33

Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Sekil:!

Hata Kodu : 80048820
Benişletilmis Hata Kodu : 80048412

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?

suuat 13 Mayıs 2007 21:02

S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler

Saat: 22:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık