![]() |
Adamın Biri Çifte koştuğun öküzler, Senin kadar yorgun değil kardaş! Sen ki kış ve yaz düşünceli Sen ki kış ve yaz yalınayak! Ne esnaf ne tüccar ne efendi Senin kadar değil düşünceli Senin kadar yorgun değil kardaş! Sen ki kış ve yaz düşünceli Sen ki kış ve yaz yalınayak! Sevmesi sana mahsustur Yüreğin hükmedince, Boynun damarları kabararak Türkü söylersin söyleyince, En iyi sen gülersin, Ölürsün öl deyince, Sana mahsus çalışmak. Sen ki kış ve yaz düşünceli Sen ki kış ve yaz yalınayak! |
Al Canımı Rengini leylaklardan aldığım rüyalarını süsleyen dünyam asırlar öncesinden kalma batık hazine gemileri gibi okyanusların derinliklerinde nazenin mırıldamalar beklemekte çürümüş tahtalarım yan yatmış filikalardan kurtuluş bekliyor rüzgarlar sonrası havalarda uçuşan yapraklar gibi dönüyorlar umutlarım ruhumu fırlatıp atıyorlar uzaklara gidip gidip dönmeyen kırlangıçlarım şimdi bahar geldi gülümseyerek yaz sıcacık dayandı derken kapımıza dilin lal oldu yüzün külden beter içimden çıkmayan ağlamaların zavallı inadıma rağmen koştururlar bitir acılarını çek kapını gel davam yiğitliğimi aştı aşka direncimi kaybettim gittiğin yerlerden habersiz bir sabah dönmene teslimim şimdi zaman infial noktasında dalgaların boyumu aştığı kıyıdayım |
Kısacık Sevmek Bir dakikalığına sevmek lazım, Seni, Bağlanmamak lazım Bırakmak zor oluyor sonra Ben bilirim Yaşadım, Güneş doğumundan batışına kadar Bekledim seni Gelmedin, Dalgalar çıktı sonra Seni bana getirmek isterlermiş gibi vuruyorlardı Kıyıya, Gelmedin Yoktun… Dalgalarda yoktun, Güneşte yoktun. Arayıp ta bulamadığım sen oldun bunca yıl Her zaman yokluğunu hissettiğim sen olacaktın.. Belki bir gün ansızın kıyıya vuracaksın Belki de bulutlara baktığımda,nedensiz, seni göreceğim Nedensiz ansızın.. |
Sen Sevmeyi bilmezsin Ki.. Haberini aldım, yeni birini bulmuşsun Hayır hayır, benden sonra ki değil Daha sonra, daha daha sonrakinin haberini aldım Seviyorum, mutluyum demişsin İnanmıyorum! Sahi mi? Üzüldüm! Ne? Senin için mi? yok canım, saçmalama Ne senin için, nede kendim için Arkanda bırakacağın yeni ceset için. ALLAH aşkına bir anlat nasıl sevdin? Sen sevmeyi bilmezsin ki? Sen ağustosun sıcağında tir tir titremedin ki, Sen zemherinin ayazında yanmadın ki, Sen en neşeli şarkılarda bile ağlamadın ki, Sen geceleri kan ter içinde uyanıp, Vücudunun buz gibi olduğunu hissetmedin ki, ALLAH aşkına anlat nasıl sevdin? Sen sevmeyi bilmezsin ki? Yoksa değiştin mi? Yok sanmıyorum, Sen değişmezsin, sen sevmezsin Hatta acıma hissi bile yok sende. Ben yangınlar içinde yanarken, Bir yudum su vermedin. Yalnızlığımla baş başayken, Selam bile vermedin. ALLAH aşkına anlat nasıl sevdin? Sen sevmeyi bilmezsin ki? Resmin yok bende, yırtıp attım. Sahi adın ne idi, onu da unuttum. Ama şuramda, tam şuramda Yüreğimin baş ucunda Bir şey var, biri var? Sen misin yoksa? Eğer sen isen çık, sen oraya layık değilsin. Ha belki haberin yoktur söyleyeyim Benden sonraki sizlere ömür. Bir sonrakimi? Yok! Onun bir şeyi yok. Git Agora Meyhanesinde bulursun.. |
Kıştan Kalma kıştan kalma soğuklarım var benim buz tutmaya kararlı ama ısınmaz değil ilkbaharda açan umutlarım var benim belki geldi geçti ama bir daha gelmez değil yazda kavrulan tutkularım var benim güneşi yakar ama yağmuru yağmaz değil sonbaharın kucağında korkularım var benim sahnesi açılır ama perdesi kapanmaz değil... |
Bazen Sana Bazende Kendime kızıyorum.. Bazen kalbime kızıyorum Seni neden sevdi diye Bazen sana kızıyorum Beni neden sevmedin diye Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Bazen senin sevgini Bağrıma basarım Bazen de senin sevgini bastığım bağrıma Senin sevginden yandığı için Bağrımı söndürecek bir damla su ararım Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Bazen gündüzü beklerim Gülmek için yaşamak için Belki de karanlıktan korktuğum için Bazen de geceyi beklerim Ona içimi dökmek için Hıçkıra hıçkıra ağlamak için Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Bazen kalbime vururum Seni neden sevdi diye Söküp atmak isterim Bazen de söküp atmaya çalıştığım Kalbimi senin aşkından sakınırım Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Ama her defasında Senin aşkın kalbime sızar Laf dinlemez ki kalbim Bazen sana bazen de kendime kızıyorum... |
Kıvılcım Ufacık sevda kıvılcımıydı içimdeki Gün geçtikçe unutulur diyordum Unutulmaz bir sevdaymış yüreğimdeki Gün geçtikçe kıvılcım döndü ateşe Yüreğimdeki sevdan beni hapsetti gözlerine |
Gittttt GİT!!! GİT... DÜŞÜNME SAKIN ÜZÜLECEĞİMİ BU AŞKA YENİLİP TÜKENECEĞİMİ ALIŞKINIM BEN GİTMELERE HEP KALANLARDAN OLDUM HEP AĞLAYANLARDAN OLDUM DÜŞÜNME GİT! KALANLARDANIM YİNE SEVENLERDEN DEĞİLİM ARTIK...MERAK ETME AĞLAMAM ARDINDAN... GİTMEK İÇİN BEKLEME SEVMİYORUM SENİ GİT İSTEDİĞİN GİBİ ÇIK HAYATIMDAN! DÖK HAYALLERİMİZİ ONARACAK BİRİ ÇIKAR NASILSA BENİ BEN YAPACAK BİRİ ÇIKAR KARŞIMA SEN DEVAM ET YOLUNA BEN YENİLMEM SANA, HAYATA...... |
A Bre Srebre! Neden gözbebeklerinin gece tünellerinden bakıyorsun bana? Seni buluyorum şimşeğimle ve güönüştürüyorum a bre Srebre Arktikten getirilen buz parçacıı hastalık dumanıyla kararmış Bir eyer buluyorum ve şimşekten bir dizgin enginlikler dağını dizginlediğim Hiç kimsenin hiçbir zaman açmadıı kapı sahibinin, zamanının gelmesini bekliyor Sevgi yüzüğünden geçmeyi huy edinmiş balık Su aynasında ateşten düğün Dağılıverdik dünyaya sen asker ben gezgin aynı manyetik elma çekiyor bizi Kimselerin bulduğu in acı ve hüzün kimselerin Kendi payını aldı herkes güneşten ve yandı Güneş yine olduğu gibi kaldı Neden gözlerindeki gece tünellerinden bana bakıyorsun a bre Srebre yoksa yaşayan bir şimşek olduğunu görmüyor musun? |
Unutacagim Senİ!! Yalnızlığın buğusu kapladı gözlerimi Yokluğunun sitemi akıyor gözlerimden damla damla İç savaş başladı yüreğimle aramda Ya seni unutacağım ya unutacağım Umutlarda gider bulutlarla uzak şehirlere Yağmur gibi yağar sensizlik üzerime Hayallerimde yıldızlarla birlikte karanlığın içinde mahkum Sensizlik derin bir kuyu dibi olmayan Karanlığın tek sahibi gecelerde; yağmurlu gecelerde Ya seni unutacağım yada unutacağım Duygularım hapishane aşkım mahkum Karanlık bir gecede sensizliğe başlar yolculuğum Ellerimde bir gül yaprağı başımda gardiyan Her adımda gözyaşı her adımda adın Ya seni unutacağım yada unutacağım Bir ağaç misali dökerim duygularımı kagıta Bİr seni seviyorum yazamadım beyaz sayfaya Kalem elimde hayalin gözlerimde hep yazarım seni sitem ile Karalarım kagıtları seni seviyorum yazayım diye Her seferinde sitem her seferinde yokluğun Ne kadar çok uğraştımsa da yazamadım Beni seni değil seni unutmaya çalışan beni yazdım şiirlerime Elbet unutacağım seni elbet bir gün yazacağım seni seviyorum ..... |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık