![]() |
Kıyamadım Beni hem üzdün hem kahrettin Hem kendimden hem hayatımdan nefret ettim İyi kötü bir şey söyle dedim hep sustun söylemedin Ama seni seviyorum ne yapayım kıyamadım.. Artık ümidim kalmamıştı Bu aşk bitti demiştim yarım kalmıştı Mademki o sevmiyor hiç olmamıştı Ama seni seviyorum ne yapayım kıyamadım.. Hepsi yalan mıydı dedim kendi kendime Sanki ruhumu çıkarmış kendi girmişti bedenime Âdeta dondum kaldım o acı sözlerine Ama seni seviyorum ne yapayım kıyamadım.. Ruhsuz bir beden misali boşlukta kaldım Kendime anılardan bir mızrap yaptım Sevgimin üstüne bir de nefret kattım Ama seni seviyorum ne yapayım kıyamadım.. |
A h ı m ı A l d ı n Ne olur izin ver, seni unutayım Gönlümden gidiver, yeniden doğayım Bir şey söyle, beni ancak sen anlarsın Söyle de, bu büyük dertten kurtulayım Şartlanmışım hüzünlenip ağlamaya Düşüncelerin içinde kaybolmaya Sevilmekten değil sevmekten korkarım Alıştım ben nefretle aldatılmaya Sen beni duyamazsın, halimi göremezsin Seninle konuşurum, zaten bilmezsin Sanmıştım ki beni yalnız sen anlarsın Ahımı aldın sen, artık gülemezsin Enis Kozlu |
Ayrildik İŞte.. AŞK , SEVGİ DEYİP BAĞLANDIK BİRBİRMİZE GÜNLERCE AĞLADIK KAVUŞAMAYIZ DİYE HANİ BENDEN BAŞKASINI SEVMEYECEKTİN NE OLDU SÖYLESENE BAK AYRILDIK İŞTE HAFTALARCA DARGINDIK BİRİ BARIŞTIRIR DİYE ŞİMDİ İSE BAK BİR ÖMÜR BOYU DARGINIZ KİM BARIŞTIRIR Kİ BİZİ NE OLDU SÖYLESENE BAK AYRILDIK İŞTE SANA HEP SÖYLEYEMEZ ÇEKİNİRDİM TAM SÖYLEYECEĞİM SIRADA TAKILIR KALIRDIM ŞİMDİ İSE ELİMDE RESMİN HEP SÖYLÜYORUM SENİ SEVİYORUM DİYE AMA ARTIK ÇOK GEÇ NE OLDU SÖYLESENE BAK AYRILDIK İŞTE SENDEN AYRILDIKTAN SONRA BÜSBÜTÜN YIKILDI DÜNYAM KARARDI GÜNDÜZÜM DOĞMAZ OLDU ARTIK ÇOBAN YILDIZIM TESELLİMİ YANLIZLIKTA DEĞİL YIRTIK RESMİN VE ŞARKIMIZDA BULURDUM NE OLDU SÖYLESENE BAK AYRILDIK İŞTE |
Kıyamam Sana Sevsem de seni; hadi git ne olur. Yağmurlarda üşümeni istemem gülüm. Kıyamam ben sana, bilirsin. Senin gözlerine yağmurlarım inmesin . Kara bulutlarım yüreğini incitmesin. Ben yağmurlara alışkınım, Sen güneşle uyanmaya layıksın gülüm. Hadi koş ne olur güneşli sabahlara. Kıyamam sana bilirsin, Dokunma seni seven yüreğime. Dikenimle kanamasın narin ellerin, Acılarımla yanmasın gül yüreğin. Daha fazla ağlamadan gözlerin, Hadi git ne olur. Sen, baharların kınalı çiceği, Ben ise; karlı dağların yaralı dikeni... Ben dikenlerle yaşamaya alışkınım. Sen baharlara layıksın gülüm, Hadi koş kırlara, mevsimsiz baharlara Her sabah, Sen gözlerinle baharlara uyanırsın Ben ise; karakışlara.... Kıyamam sana gülüm, Karakışlarda üşümesin ellerin Ayazlarım değmesin yüreğine. Seni ölümüne sevsem de; Hadi ne olur git. Ben karakışlara yaşamaya alışkınım... Baharlarına hazanlarım erişmeden, Hadi koş kınalı saçlarınla, Güneş huylu yetimlerin pembe düşlerine.. Su, hiç ateşi ağlatabilir mi ? Yağmur, hiç güneşi ıslatabilir mi ? Hadi git ne olur. Durma daha fazla karanlıklarımda. Hadi koş ne olur güneşli sabahlara. Mutluluklar, ancak sana yakışır gülüm. Merak etme sen beni, Baharın koynunda gülümsüyorsan, Gülüşünü kendi nefesi bilir fakir gönlüm. |
Saçların uçuşurdu rüzgardan. Yanından seni seyrederdim. Güneş yakardı,deniz yanardı.. Sen konuşurdun,dinlerdim. Gülerdin.. Susardın,düşünürdün. Benimle el-ele yürüdün.. Yol biterdi. Görmezdim seni.. Zaman yıl yıl geçerdi. Uzaktan,çok uzaklardan Seni seyrederdim. |
Kanayan Bİr Kalp Yangılar var yüreğimde kelimelere dökemediğim Yalnızlığa baş kaldıran bir sen var içimde Sensizliğe katlanamayan bir kalp var bedenimde Bir türlü acılarımı dillendiremediğim Karanlık bir dünya Kelimeler dolusu geçen günler var dünde Sayfaların yetersiz mürekkeplerin tükendiği Hatırlamaya cesaret isteyen hatıralar Yarını hayallerle süsleyen umutlar Mantığın zorlandığı anlatmaya değil Bizzat yaşamaya Tutmak isteyip de tutamadığım ellerin Beni o anı yaşatan bakışlarının ardında Gözlerinin kaçtığı gerçekleri isteksiz kabullenme Yersiz kaçış sayısız pişmanlık Kalbin anlattığı sonu mutlu biten hikayeler Acının yaşanmadığı göz yaşların sızısından uzak Peşi sıra gelen özlemler Anlatmak isteyip de anlatılamayan Ölümü bile göze alan Küçük bir çocuğun öpüşü kadar saf Gurursuz yaşamaya cesaret isteyen Masum bir sevgi var sana adanmış.. |
Kıyaslamaksa Kıyaslamaksa aşkı amacın Kıyasla o zaman ne kadarım? Gökteki yıldızlar gibiyse gözlerim Ve bal tadında dudaklarım Sevdayada yatkındır yüreğim Ben senin varlığına varım, Bilki sana aşığım Kıyaslamaksa aşkı amacın Kıyasla o zaman Hatalıysam sana hatalıyım Doğruysam sanadır doğrularım Sevdalıysam yine sana Yanındaysam...... Kıyaslamaksa aşkı amacın Gözyaşlarında kıyasla Yüreğini yüreğimle kıyasla Sevmekse amacın Asla bırakma |
Uzak Şehİrlerİn GÜl Perİsİ Sen bahar ol, ben hep kışta kalayım Sen ateş ol, ben hep sende yanayım Uzak şehirlerde doğan yetim bebek Sen hep gül, ben de her gün ağlayayım… Sen gündüz ol, ben gecelerde kalayım Sen avcı ol, bende seninle vurulayım Uzak şehirlerin bensiz gül perisi Sen hep orda kal, ben sana hasret öleyim… |
Kıymetimsin Üşüyen aksamların suskun saatlerinde buldum seni Sevgiye hasret gönlüme, Aşka suskun dilimle Seni seviyorum diye haykırıyorum tüm dünyaya Yalnızlığa demir atmısken cıkageldin kalbimin en güzel köşesine Gülmeye hasret gözlerimle, Sevdaya yoksul bedenimle , Canım diye sesleniyorum gecenin ayaz vakitlerinde Yaralı yüreğimi tatlı gülüşlerinle iyilestirdin Karanlıgı emziren geceme parlak gözlerinle giriverdin Sen benim kıymetimsin.. Aldıgım nefesim, sevdigim canımsın.. Ölüme davetiye bastırırken tuttun ellerimi Mutluluga hasret tenimle, Umutları fakir gülüşlerimle, Seni senden cok seviyorum diye yazıyorum kalbime |
Anlamalıydım.. Nasıl bakakaldım gözlerine Nasılda kandım yalan sözlerine Sevemem dedin ya yüzüme Anlamalıydım sevgi ölmüş senin kalbinde Ölümüne sevmem suçmuydu seni sevemezmiydim sanki başka birisini Benimde artık sevgi öldü kalbimde sayende Sen öldürdün bu sevgiyi YALANCI o son sözünle Sevemiyor artık kalbim yarali Unuttum bilmiyorum sevgiyi aşkı Sadece bitmiş bir aşkın külleri kaldı Ama merak etme YALANCI SEN İLK VE SONDUN ŞU DELİ YÜREĞİMDE....... |
| Saat: 13:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık