MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 15 Mayıs 2007 23:41

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 475588)
ya yaklaşık 2 aydr 8.1 kullanamıyorum 4-5 kere buraya yazdım hata kodu 800401f3 her sefernde bu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) programı yolladınz tmm saolunda ne yaptıysam düzelmediya bana başka bi şekilde hiç yardım edemezsinz başka çözüm yolu yokmudur bu işin

Şunu bir deneyin:

DLL-files.com - msxml3.dll, free download adresinden msxml3.dll dosyasını indirin.

ZIP içindeki dosyayı C:\WINDOWS\System32\ klasörüne kopyalayın.

Başlat > Çalıştır > regsvr32 msxml3.dll yazıp enterlayın.

erd_drknght 16 Mayıs 2007 02:18

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 475588)
ya yaklaşık 2 aydr 8.1 kullanamıyorum 4-5 kere buraya yazdım hata kodu 800401f3 her sefernde bu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) programı yolladınz tmm saolunda ne yaptıysam düzelmediya bana başka bi şekilde hiç yardım edemezsinz başka çözüm yolu yokmudur bu işin

Şöyle bi çözüm buldum bir siteden yarar mı bilmiyorum bir dene belkide denemişindir

Başlat-Çalıştır'a girin ve aşağıdaki kodları tek tek yazın.
Kodlar:

regsvr32 Dssenh.dll /s

regsvr32 Gpkcsp.dll /s

regsvr32 Slbcsp.dll /s

regsvr32 Sccbase.dll /s

regsvr32 Softpub.dll /s

regsvr32 Wintrust.dll /s

regsvr32 Initpki.dll /s

regsvr32 Rsaenh.dll /s

regsvr32 Mssip32.dll /s

regsvr32 Cryptdlg.dll /s

regsvr32 Msxml3.dll /s

selinay karakuş 16 Mayıs 2007 22:37

slm dünden beri hep ugraştım msg discoverey fakat olmadı indirdim kurulmadı ve msneyi açınca msne bozuldu bana yardım edermisiniz yada siz yüklüyebilirmisiniz tesekür.

smrkaratas 17 Mayıs 2007 15:06

Merhaba , ben bişey sormak istiyorum.İşyerimde msn yasaklı ama sanıyorum msn gibi kullanabilceğimiz programlar varmış.Hatta kuruluım gerekmeyen dosyalar varmış.Bunlara nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim.

ahmed 17 Mayıs 2007 16:39

Alıntı:

smrkaratas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478662)
Merhaba , ben bişey sormak istiyorum.İşyerimde msn yasaklı ama sanıyorum msn gibi kullanabilceğimiz programlar varmış.Hatta kuruluım gerekmeyen dosyalar varmış.Bunlara nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim.

MSN Web Messenger:turkiye:

romantik84 17 Mayıs 2007 21:01

merhaba,

msn de masaj yazarken başka biri mesaj yazdığında onun penceresi açılıyo ve ben diğer arkadaşıma göndermek istediğim mesajı en son bana yazan kişiye gönderiyorum. bunu nasıl çözebilirim.
yardımcı olur musunuz?

ahmed 17 Mayıs 2007 21:52

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 479434)
merhaba,

msn de masaj yazarken başka biri mesaj yazdığında onun penceresi açılıyo ve ben diğer arkadaşıma göndermek istediğim mesajı en son bana yazan kişiye gönderiyorum. bunu nasıl çözebilirim.
yardımcı olur musunuz?

plus live kullanarak konusmalarınızı tek bir pencerede toplayabilrisiniz.bu şekilde karışıklık çözülmüş olur...

Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Tab Konuşmaları)

smrkaratas 18 Mayıs 2007 09:30

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478794)

bunuda kullanamıyoruz. teşekkür ederim.

ahmed 18 Mayıs 2007 10:24

Alıntı:

smrkaratas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 480264)
bunuda kullanamıyoruz. teşekkür ederim.

meebo.com - Web Messenger ILoveIM.com - eBuddy MSN deneyin!

Not: Bu tür siteler güvenli değildir; şifreniz çalınabilir.Bilginize!

romantik84 18 Mayıs 2007 10:34

beni engelleyip silmiş olan kişinin listesine izinsiz tekrar kaydolabilir miyim?
benim sildiğim kişiyi izinsiz tekrar ekleyebiliyorum listeme, peki beni silen kişiyi kendi listesine nasıl ekletebilirim? var mıdır bir yöntemi? benim için çok önemli.. teşekkürler..

Saat: 22:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık