![]() |
Alıntı:
DLL-files.com - msxml3.dll, free download adresinden msxml3.dll dosyasını indirin. ZIP içindeki dosyayı C:\WINDOWS\System32\ klasörüne kopyalayın. Başlat > Çalıştır > regsvr32 msxml3.dll yazıp enterlayın. |
Alıntı:
Başlat-Çalıştır'a girin ve aşağıdaki kodları tek tek yazın. Kodlar: regsvr32 Dssenh.dll /s regsvr32 Gpkcsp.dll /s regsvr32 Slbcsp.dll /s regsvr32 Sccbase.dll /s regsvr32 Softpub.dll /s regsvr32 Wintrust.dll /s regsvr32 Initpki.dll /s regsvr32 Rsaenh.dll /s regsvr32 Mssip32.dll /s regsvr32 Cryptdlg.dll /s regsvr32 Msxml3.dll /s |
slm dünden beri hep ugraştım msg discoverey fakat olmadı indirdim kurulmadı ve msneyi açınca msne bozuldu bana yardım edermisiniz yada siz yüklüyebilirmisiniz tesekür. |
Merhaba , ben bişey sormak istiyorum.İşyerimde msn yasaklı ama sanıyorum msn gibi kullanabilceğimiz programlar varmış.Hatta kuruluım gerekmeyen dosyalar varmış.Bunlara nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim. |
Alıntı:
MSN Web Messenger:turkiye: |
merhaba, msn de masaj yazarken başka biri mesaj yazdığında onun penceresi açılıyo ve ben diğer arkadaşıma göndermek istediğim mesajı en son bana yazan kişiye gönderiyorum. bunu nasıl çözebilirim. yardımcı olur musunuz? |
Alıntı:
Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Tab Konuşmaları) |
Alıntı:
bunuda kullanamıyoruz. teşekkür ederim. |
Alıntı:
Not: Bu tür siteler güvenli değildir; şifreniz çalınabilir.Bilginize! |
beni engelleyip silmiş olan kişinin listesine izinsiz tekrar kaydolabilir miyim? benim sildiğim kişiyi izinsiz tekrar ekleyebiliyorum listeme, peki beni silen kişiyi kendi listesine nasıl ekletebilirim? var mıdır bir yöntemi? benim için çok önemli.. teşekkürler.. |
| Saat: 22:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık