MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

geentr_6 20 Mayıs 2007 11:23

Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 12875)
Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli.

Benim eski hotmailim çalındı daha 2 ay oldu ltf yardımcı olun kurtaralım ekip halinde beni memnun edin sitenizden bi kere daha kolaygelsin diim size ok .. hotmailime gelin yapalım...:S

Misafir 20 Mayıs 2007 11:27

arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

Misafir 20 Mayıs 2007 13:31

Alıntı:

jounturk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 484121)
arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

Ctrl+c ile kopyalayın Ctrl+v ile yapıştırın..

By_Satanist 20 Mayıs 2007 14:15

Alıntı:

By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 451071)
Bir noktada takılı kaldım arkadaşlar..msn nickime url eklemek istiyorum.mesela burda Msxlabs yapıldığında "Msxlabs" gözüküyor ama "https://www.msxlabs.org/forum/" a gidiyor..bu tarz bir uygulamayı msn de nick alanımda nasıl uygulayabilirim?

(olma ihtimali var çunku "Bu kişiyle tüm konuşma geçmişinizi görüntülemek için burayı tıklatın"yazıyor)
yardımcı olursanız sevinirim :)

yardımcı olmicakmısınız?

NeutralizeR 20 Mayıs 2007 16:40

Alıntı:

İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 483271)
merhabalar msn i açamıyorm.. 80048834 nolu hata kodunu veriyor.. Forumda arattım ancak bir sonuç bulamadım.. Yardım edebilirseniz sevinirim..

Hata koduyla birlikte hata mesajını da yazarsanız, çözüm önermemiz daha kolay olur.

Alıntı:

derdo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 483998)
SELAM ARKADASLAR

Ben msn messenger da görüntülü konusma esnasinda görüntü donuyor ve pc kendiliginden reset atiyor bu daga öncen olmamisti.pc de virüs yok taratim kaspersky 6.0.1.411 versiyonunu kullanuyorum.ben kameradan süpeleniyorum cünkü kamerayi leptopa kurdum ondada ayni sorunu yasadim.ama garip olan kamera kayit yapiyor foo cekiyor problem yok sadece msn mssengerda görüntülü sohbet esnasinda birden bire resetatiyor yardimci olurmusunuz..acaba mssengerla ilgili bir püf noktami var..

Windows'unuzla ya da aygıt sürücünüzle ilgili bir sorun olabilir. Kameranız için bir yeni ya da bir eski sürücüyü indirip kurun, o şekilde deneyin.

Alıntı:

By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 484362)
yardımcı olmicakmısınız?

Bu özellik, MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde yer alacak. Başka bir eklentinin bu özelliği sağlayıp sağlamadığı konusunda bir fikrim yok. Messenger Plus! Live Script'lerine bakabilirsiniz.

janberd 21 Mayıs 2007 00:42

merhaba arkadaslar,mail bölümüm ingilizce nasıl türkceye cevirebilirim yardımcı olurmusunuz??

http://img502.imageshack.us/img502/3395/aarm8.png

cansin_elcin 21 Mayıs 2007 10:17

msn hesap kapatma

merhaba arkadaşlar!!!

bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

ferdilik 21 Mayıs 2007 13:16

slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için

NeutralizeR 21 Mayıs 2007 17:15

Alıntı:

cansin_elcin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 485520)
merhaba arkadaşlar!!!

bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur.

Alıntı:

ferdilik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 485718)
slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için

StuffPlug 3 eklentisini yükleyin:
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

ceylin_25 22 Mayıs 2007 09:55

Merhaba benim sorum şu artık bana ve aileme rahatsızlık veren birinin msn şifresini öğrenmek istiyorum:@ :@ ama bi yol bulamadım.Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz.

Saat: 21:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık