![]() |
Öyle bir gelip geçtin ki hayatımdan Kurtulmak mümkün olmadı hiç izlerinden Ne kadar duygu varsa yaşadım sonuna kadar yaşattın.... Sevdim seni biliyorsun hem de nasıl! Gözlerini kattım gözlerime seninle baktım herşeye seninle gördüm görülecek ne varsa görmek adına... Nefret ettim senden biliyorsun hem de nasıl! Sendin nedeni bana göre konulan bütün noktaların Ölmüştük biz artık İhanet ettiğimiz sevgimizle sevgilere layık değildik... Sana göreyse bendim arkasını dönen çekip giden hayatından Oysa ben yitirilmişlerimizi görmüştüm çoktan Onaramayacağımız yıkıntılarımızın farkındaydım sadece Gittim ama hiç unutulmuşum olmadın sen benim Senin gözyaşlarınla ağladım hep Her deniz kıyısında her köhne balık lokantasında Taksim, Beyoğlu, Anadolukavağında ve içtiğim her yudum rakıda acıdan öleceğimi sanarak senin şarkılarını söyledim Ne büyük aşklar dahil hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmediğini ben ilk senden öğrendim... |
...DEGIL HAYAL DEGIL BU RUYA HIC DEGIL ÜŞÜDÜ YUREGIM BAHAR GECTI YAZDEGIL LAL OLDU DILIM SEVDA BU NIYAZ DEGIL NAZ DEGIL YANDI GEMILER KIYI COK UZAKDA MESAFE AZ DEGIL ARTIK DONEMEM TUT EBEDI AND OLSUN BU SOZ DEGIL. bu sabah yaz geldı busabah cunki sen geldın aldıgım nefese oksijen verdin. su olup akdın yanan yutegıme estin ruzgar olup gonlume matemı bıttı suskun sevdamın içimde sen saklıydın sen cıkardın ne guzel saldın tam ortasından ruhumu sardın. |
Aç Kapıyı Ben Geldim Korka korka değil usul usul değil Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim Aç kapıyı bak ne diyeceğim Bir senin ellerinden bir senin gözlerinden Dişlerinden dudaklarından Nergisler ocak ayında açtı Kendimden bahsetmeyeceğim Yediveren güllerden duvarlardan sarkan güllerden Çocuklardan sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum penceremin dibinde açacak Ekinleri dolu vurmadı çekirge gelmedi kurak olmadı Yorgunum demiyeceğim bir evimiz olsa demiyeceğim Yüreğim daralıyor demiyeceğim Bir baksan gözlerime başını çevirmeyeceksin Yürüyüp gitmeyeceksin elini çekmeyeceksin Bir baksan gözlerime Dağda yakılmış ateşler göreceksin Aç kapıyı kim geldi bak Bak nasıl havalandı güvercin Açmam diyemezsin artık Aç......... |
Öyle Olsun... Çocuk değiliz biz gemi azıya, Alamayız demek ha...Öyle olsun ! Aşar boyumuzu rast gele suya, Dalamayız demek ha...Öyle olsun ! Vermemiş devasız derdi yaradan, Mecnunun derdine Leyla'sı derman, Seviyoruz diye aleme ferman, Salamayız demek ha...Öyle olsun ! Attın gittin beni bir kor ataşa, Vur sen de başını vur taştan taşa, Yılda bir gün, bir kez senle başbaşa, Kalamayız demek ha...Öyle olsun ! Öyle bir korktun ki düşmekten dile, Aylarca çektirdin bin türlü çile, Ne bugün ne yarın mutluluk ile, Dolamayız demek ha...Öyle olsun ! Hasta mı vefâ, öldü mü sadâkat, Kalmadı mı yüreğinde hiç tâkat, Senin de tek arzun saadet fakat, Bulamayız demek ha...Öyle olsun ! Gönlümce doğmadı hep battı güneş, Ne yapsam nafile, gelmiyor düşeş, Bu yalan dünyada seninle ben eş, Olamayız demek ha...Öyle olsun ! |
Aynı sokakta oturuyorduk, adı esrarengiz Herkes onun hakkında farklı şeyler söylerdi Hepsi nedensiz, hepsi sebepsiz Kirli sakalları vardı, kahverengi gözlüğü, kumraldı Ben nefret ederdim ama mahallenin bütün kızları ona hayrandı Bir gün onunla yolda karşılaştık, çok güzel bir yüzü vardı O an kalbimi söküp atasım geldi, çünkü deli gönlüm o an onun aşkıyla alevlendi Artık uyumak yerine sürekli onun evini izliyordum Onunla karşılaşabilmek için akşam saatlerce kapılarda duruyordum Bir akşam onu yolda gördüm, bi dakika bakarmısın dedim Acelem var küçüğüm dedi. Sanki bana aramızdaki yaş farkını hatırlattı Eve gidip ağladım. Ertesi gün eve girdiğini gördüm Hemen gittim ve kapıyı çaldım Açtı, ne var küçüğüm dedi Adımı bile söyleyemedim, sadece seni seviyorum dedim Gülümsedi cevap bile vermedi, evet dedim Ne evet dedi, konuşmadım ve koşarak dışarı çıktım Daha sonrada bir ay boyunca evden çıkmadım Bir gün arkadaşlarla evde otururken, mahalleye sirenler içinde bir ambulans geldi O günü hiç unutmam, ambulanstan alel acele inenler hızla onun evine girdi Bütün mahalle aşağı indik ve seyre daldık Bir kaç dakika sonra onu sedyeyle dışarı çıkardılar Önümden geçerken ben de seni küçüğüm dedi ve gözleini yumdu. Donup kaldım çünkü herkes bana bakıyordu Eve doğru koşmaya başladım, göz yaşlarım durmadan akıyordu Eve vardım, annemler ondan bahsediyordu. Ailesi yokmus, kendi gayretiyle bu yaşa gelmis, okumuş Sevdiği bir kız varmış, ailesi vermeyince kız kaçmış Ama kaçtığı gün ölmüş Bir süre sonra yine sevmiş, ama ne yazık o da ölmüş Kimi sevdiyse ölüm ayırmış, sanki onun sevgisi azrailin ölüm fermanıymış Bazan hiç nedensiz, durup dururken ağlıyormuş Uyurken baş ucunda bir kağıt, bir kalem, birde fotoğraf duruyormuş Bir an önce ölebilmek için sanki dua ediyormuş İntihar edip hastaneyi aramış Polisler evinin duvarında küçüğüm yazısını bulmuşlar Küçüğüm sende ölme, küçüğüm sende ölme yazıyormuş |
Özgürlük düşü Sınırsız sevdim gökyüzünü sevemedim tutsaklığı bi-türlü güvercinleri mavi göklerde sevdim beyaz beyaz uçarken çiçekleri yeşil dallarda derdim nazlı nazlı açarken oldum olası ne bir saksım olsun istedim ne bir kafesim isterdimki, sevdalı bir rüzgar olsun yaprakları okşasın sesim isterdimki, yeryüzü çiçeklerin gökyüzü güvercinlerin olsun güneşin okşadığı her yer özgürlük koksun ve şiirler en güzel sevgilim olsun |
Yaktı Bu Gece Yanıyor yüreğim acım canımda Arıyor gözlerim yoksun yanımda Kumunu kavuran çöl sıcağında Hasretin içimi yaktı bu gece Odam kapkaranlık tan ağarmıyor Aşkbağım kurumuş sevdam yağmıyor Kurağında kaldım kalbim ağlıyor Gözyaşım sel oldu aktı bu gece Pencerem perdesiz yatağım sensiz Geçer gençlik çağım geçer nedensin Garibin biriyim kimsiz kimsesiz Yokluğun hanemi yıktı bu gece Kapanıp kalmışım damın darında Zevk sefanın değil derdin barında Gel gör beni gel gör harın harında Ateşim beynime çıktı bu gece Figanım kaybolur kendi arşımda El gelip oynuyor sanki karşımda Sensizliğim beni gönül çarşımda Şarabın peşine taktı bu gece Sardı sürüklüyor kederin seli Ayazladı beni sevdanın yeli Uzanıp tutmuyor aşkımın eli Kılıcım kalkanım düştü bu gece Kadehler misali doldum boşaldım Bir iki demeden aldımda aldım Yanımda ne varsa hep sensin sandım Hayalim boyumu aştı bu gece Varımı yoğumu kırdım dağıttım Yatağı yorganı kapıya attım Seni düşündükçe saptım sapıttım Sinirim stresim taştı bu gece |
Yağmurdan Kaçarcasına Seviyorum... Seni bu gönülde.. Hem de delicesine.. Kızgın güneşinde.. Bedenimin.. Cayır cayır yanarcasına.. Buz tutmuş gönlüm.. Sen de.. Damla damla çözüldükçe.. Seviyorum seviyorum.. Seni bu gönülde.. Hem de üşürcesine... Sevgi budalası mı oldum. Dönüyorum.. Bu dünya çemberinde.. Ne gönlüm ferman dinliyor.. Ne gözlerim sensiz görüyor.. Seviyorum seviyorum... Seni bu gönülde... Hem de sende yanarcasına... Yüreğim avuçlarımdan.. Sen olarak aktıkça.. Ağlayan bulutlara döndüm.. Sel olmuş duygularım.. Sen olarak damla damla.. Gönlümü bastıkça.. Seviyorum seviyorum seni... Hem de yağmurdan kaçarcasına... |
Başımın İçinde Sen Bir gün bütün güzelliğini alıp Bu şehirden gideceğim, Bir ben olacağım gittiğim yerde Bir sen Gözlerinden gök yapıp, Gece gündüz seni seyredeceğim. Dudaklarından güneş yapacağım Öperek uyandıracaksın beni hergüne . Topraklara saçlarını ekip biçeceğim İsmini rüzgarlara ezberletip Bitmeyen senfoni gibi seni dinleyeceğim.. İşte dünya Dünyada sen! İşte ben; Bende sen! Yıllar böyle geçecek ve ben öleceğim…… Bir gün bütün güzelliğinle birlikte Bu şehire geleceğim Boğazımda sen Tepede 7 sen Seni sana getireceğim Avucumun içinde sen Titrek ellerinle kapıyı açıp Kırışık gözlerinle bir kendine bakacaksın, Bir kendine. Ağlayacaksın inanamayıp gördüklerine; Senimi bırakıp ellerine İşte sen diyeceğim İşte sen Gözümün bebeği sen…. Bir gün başımı alıp Bu şehirden gideceğim Başımın içinde sen…… |
Nasil Böylesine Rahatsin Ki? Sanki Hicbirsey Olmamis Gibi Yillar Boyu Ümitsizce Seni Bekledim Geldinmiki Bir Gün Olsun Kapimi Calip Halim Nedir Sordun Mu Hic? Cek Ellerini Ellerimden Cek Gözlerini Gözlerimden Bunca Yildir Yoklugunda Alisitim Ben Yalnizliga İcimde Bir Cok Sey Kirildi Cok Gec Artik Dönme Bana Hayir Hayir Bosuna Yalvarma İnanmiyorum Sana Hayir Hayir Gözyasinada Hayir İnanmiyorum Sana Hayir Hayir Yüzbin Kere Hayir Aci Cektirme Bana Hayir Hayir Yüzbin Kere Hayir İnanmiyorum Sana Sen Hic Birzaman Dost Olmadin Hic Hic Bir Zaman Destek Olmadin Yillarca Sustum Ama Bir Tek Sey İstyirum Senden Onurlu Bir Yabanci Gibi Lütfen Artik Cik Git Bu Evden |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık