![]() |
Seni,sana hiç dokunmadan,sevebilen çocuk Hani yolların üzerinde hep görmeden yanından geçtiğin Seni sana şiirlerinde melekmişsin gibi anlatan çocuk Tanısan dünyalar kadar seveceğin... Cesaretim olmadı hiç konuşmaya seninle bi türlü tanışmaya Seni görünce titrerdi ellerim Yüreğim düğümlenirdi yine.. (ci) |
Ah olmaz, olmaz.. Sensiz olmaz, sensiz olmaz.. Yanıyor yanaklarım, gözyaşlarım durulmaz.. |
Bir eski zamandan bir eski anı, belki gereksiz bir tesadüf... ne can sıkıcı ne de iyi... |
:bilmem:Dön demeyi unuttum :wave: |
14 Şubat Sevgilliler Günü Bence Çok Saçma:D |
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan |
Aşk layık olanda kalmalı.. :D |
bu gün nie aramadı beni hep benmi arıyacam :@ |
1... 2. 3 |
GEÇİM SIKINTISI |
Riyakarlar olduğu sürece güvensizlik... |
Kendinle dalga geç bizden tırs!... |
"Her seçim bir kaybediştir, Her tercih bir vazgeçiştir!'' |
Cenneti nasıl yakmış olabilirim ? Nasıl yapabilirim ? Sen hiç benim olmadın ki.. |
Ayrılıklar.. Fikir ayrılıkları... Ruh ayrılıkları... Yol ayrımları... |
Şüphe... |
Taş yerinde ağırdır demiş atalarımız, taş ya yerinde değilse nedir.... |
Alıntı:
Yerine koyacaksın, ait olduğu yere... |
Uçuruma Durdum.Şizofren Oldum. |
|
Hüzünlere bölündü saatler... |
I've become so numb I can't feel you there I've become so tired ... |
Hayat bir okul.... |
Yol biter, Bu konu bitmez... :P |
duruşuma kızlar gidişime konu hasta:P |
harfler.. sözler.. kelimeler.. cümleler.. bazen sussan da... ... |
Düşmanların kaçmasına gerek yok, onları buluruz... |
Gece hayatımız okul oldu... :poke: |
AŞK YENİDEN Aşk yeniden Akdenizin tuzu gibi Aşk yeniden Rüzgârlı bir akşam vakti Aşk yeniden Karanlıkta bir gül açarken Aşk yeniden Ürperen sahiller gibi Aşk yeniden Kumsalların deliliği Aşk yeniden Bir masal gibi gülümserken Gözlerim doluyor Aşkımın şiddetinden Ağlamak istiyorum Yıldızlar tutuşurken Gecelerin şehvetinden Kendimden taşıyorum Aşk yeniden Bitti artık bu son derken Aşk yeniden Aynı sularda yüzerken Aşk yeniden Rüya gibi bir yaz geçerken Aşk yeniden Unutulmuş yemin gibi Aşk yeniden Hem tanıdık, hem yepyeni Aşk yeniden Kendini yarattı kendinden Murathan Mungan |
'Bir mavi türkü...' '...Mevsimler dönünce yaza, kuşlar döner...' 'Suya yazı yazmak gibi birşey seni sevmek..' Nefret.......... Farklı Düşünceler... http://www.ali-yilmaz.com/2007/images/ali_yilmaz_farkli_dusunceler.jpg |
.HER MEVSİMİN KAPILARI ‘BAHAR’A AÇILIR..’’ |
[flasht=http://www.fileden.com/files/2008/5/25/1929846/SuperStarMsX.swf]width='530' height='160' [/flasht] |
Usta olmuş ufaklık, daha olmadan kalfa.. |
Hıyar gibi insansın yoğurdun içine düşsen cacık olur 8-) (: |
|
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. :uf: |
Gerçekleşmesi mümkün olmayan pek çok şey diledim. Hepsini unutmayı da bildim. |
Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez |
'Şimdi yeni şeyler söylemek lazım..' :uf: ... Senden sonra.... Sonrası yok.... Beynimizdeki sesli ve sessiz harfler... http://www.hvtd.org/htm/bulten/photo/1174079514migren.jpg :moo::moo::moo: (#) Martıların muştuladığı sessiz gemiler getirdi özlenen baharları… |
Ben en cok senin dokunamadığım eLLerini sevdim .. |
Seneler sürer her günüm Yalnız gitmekten yorgunum... ): |
Sen ihtiyacım olan herşey ve bundan daha fazlasısın * |
'Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu, dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu...' |
Başkalarına gülsemde Senden uzak kalsam da Sevmediğini bilsem de Ben gene sana vurgunum.. |
|
There's something that I feel I need to say Söylemem gerektiğini hissettiğim birşeyler var But up 'til now I've always been afraid Ama şimdiye kadar hep korktum That you would never come around.. Hiç yanıma gelmemenden.. I don't want to play the broken-hearted girl.. Kırık kalpli kızı oynamak istemiyorum.. |
Durdukça hiçbir şey değişmez bilesin ... |
Okuldan kaçmak gibisi yok çok özlemişim... :poke: |
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum... |
İtiraz etmek , hesap sormak gerek bazen hayata.. :uf: |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık