![]() |
aaa uykusuzlar buradaymış..bende uykusuzum..:) |
ChatBox mantığı ile kullanılmısın bu ve benzeri diğer konular. 1e1 sohbet edebileceğiniz site dahilinde 3 ayrı chat hizmeti varken üstelik.. |
bekliyordum zaten böyle birşey..:) geceleri neden bu kadar çok seviyorum bilinmez belki de yalnızlığı saeviyorum yine sensiz birgün başlayacak ve yine ben seni özlicem |
birebir konuşma yok kendi kendime konuşam... yine dişim ağrıyor .. yine düşüncedeyim .. yine özlemedeyim .. yarınım nasıl olur acep..annem iyi olsun iyileşsin |
uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahlarım bazen günlerce rüyalarıma gelme diye ..uyumak istemiyorum bu gece |
yok yaa ben mutlu olamıcam hiççç. yine bu gece ağlıyorum .. yine bu gece mutsuzum .. yine darmadağınım ................. :( :( |
Bu gece canım çok sıkkın kendimi kötü ötesi kötü hissediyorum. Benim her zamanki düşüncesizliğim yüzünden gene olanlar oldu... Kendime çooook kızıyorum bu stressle uyuyamam artık ben. Hayatımda herşey yarım hatta birtek başlangıç var gerisi yok . :( :( |
hayatta tam olan ne var ki..takma kafanı düzelir ;) |
off napıcam ben yaa |
yaralı yaralıı yaralı kalbim..uykum yok..uyumak haram bana ..sel akar kum olur geriye kalan ağlaa yaralı kalbim hepsi yalan..bir avuç küldür elde kalan..:(( |
Sabah 5.21 ve ben msxteyım uyuyamıyorum uyumak ıstemıyorum cunku zonguldaga donucem ve bu benım son gunum artık eskısı gıbı takılamıcam... |
Klasik bi msx gecesi ve ben yine her zamanki gibi sabahladım yarın ola hayır ola artıkın... |
daha gece yarısı olmadı ama ya pc başında ya tv başında sabahlıcam bu gece.. |
Bu gece gene uykusuzum ... :( En kuytu yerine sakladım yalnızlığımı gecelerin kimse bulamasın ... |
hiç uğraşma burada arwen ve ben olduktan sonra sen biraz zor saklarsın yalnızlığını :D |
sizlerle olmak keyfimi yerine getiriyo arkadaşlar valla iyi ki varsınız .. eskileri düşünmemeye çalışsamda ister istermez önüme seriliyor.. bidenemin varlığı bile yetiyor bana ... bu müzik çok hoş yaww..sezen aksu....AH MAZİ..TAVSİYE EDERİM ..:) |
Akşam olur penceremde güneş doğmaz odama yine Karanlığa hapsolmuşum ağıt yakar yalnızlık yine Umutsuzluk sardı beni umutsuzluk hep peşimde Aylar yıllara vuruyor sebebini çözmüş eğilim İSTESEMDE GELMEZSİN SEVSEMDE SEWMEZSİN YANLIŞI AFFETMEZSİN SEWDİĞİMİ GÖRMEZSİN Parçalanırım dağlanırım Pişmanlığıma ağlanırım Son bir defa son bir defa Yüreğinin en kuytu köşesinde UNUTMA BEN VARIM... Umutsuzluk sardı beni umutsuzluk hep peşimde Aylar yıllara vuruyor sebebini çözmüş değilim İSTESEMDE GELMEZSİN SEVSEMDE SEVMEZSİN YANLIŞI AFFETMEZSİN SEWDİĞİMİ GÖRMEZSİN... Parçalanırım dağlanırım Pişmanlığıma ağlanırım Son bir defa son bir defa Yüreğinin en kuytu köşesinde UNUTMA BEN VARIM... BİR GÜNÜN BEDELİ BİN YILA BEDEL SEVGİNİN DEĞERİ BİR ÖMRE BEDEL ÖMRÜMÜN DEĞERİ SANA BEDEL... İSTESEMDE GELMEZSİN SEVSEMDE SEVMEZSİN YANLIŞI AFFETMEZSİN SEVDİĞİMİ GÖRMEZSİN... :(:(:( bu gece böyle geçecekmi...? |
bu şarkıyı eskiden çok dinlerdim...muazzez ersoy..eskidendi o.. yüzümde tebessüm arama dostum..mazideki büyük sevgidendi o ..ağlıyorum diye hor görme beni mutluluk mu kaldı eskidendi o..dostlar oldu birer yabancı gibi hasret çöküverdi bir sancı gibi yollarda dolaştım kimsesiz gibi..bir DAHA SEVMEK YOK ESKİDENDİ O .. SİLİNDİ GİTTİ ARTIK AMA BEN ÇOK SEVİYORUMMMMM BİDENEMİ...:) saat 4'ü geçti hala burdayım gidemedim ..kaldım buralarda seviyorum burayı ondandır:) |
Yine bir gece... Yine günlük yorgunlukların sessiz muhasebesi yapılıyor aklımda... Sussam kızıyor konuşsam kırılıyor bende bilmiyorum nasıl olcak bu işin sonu... Gece güzel ya özledim... |
evet gece bir başka güzel bende çok seviyorum..daha da düşüncelere dalıyorum.. ve kaç gündür bu şarkı...olsaydım her defasında bu çalıyo arkaarkaya bende özlüyorum çokkkk |
iyi geceler arkadaşlar ben yeniyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim |
Yine gecenin ortasındayım... Sıkıntıları unutmak iyi güzel ama bir yerde kafama dank ediyor. Bir iğne dokunuveriyor ucundan. Neyselerle geçiştirmek olmuyor. Ben bu geceyi burda bitireyim sonumu hayır görmüyom hiç... İyi geceler msx mavi karanlık... |
sarhoş olmak isteyipte parası olmayan gece yatmasın acayip kafa yapıyo |
bu gece yine iyi değil..muahakkak birşey çıkıyo yada sorun bende anlamadım gitti..niye böyle oluyor yaa ..bir yerlerde ben mi hata yapıyorum diye düşünüyorum..düşündükçe de beynim kazan gibi oluyor tıkanıp kalıyorum.. |
param olsada içmem muhabet en güzeli.. |
Alıntı:
Hoşbuldum:rose: ay benim canım çok sıkılıo :moo: :moo: :moo: |
Bu gece erken yatmam gerekiyormuşmuş canım sıkkın karmaşık kafam... Rüzgar bana bütün mutlulukları taşımıştı oysaki kapıdan içeri girince hepsi uçtu gitti. Nilüferin Haram geceler şarkısını dinliyorum... |
Anılar yavaş yavaş siliniyor, Yaşananlar zamanla unutuluyor, Resimlerine baktıkça, Eskisi gibi acı vermiyor. Her yara zamanla iyileşirmiş, Benimde yaralarım kabuk bağlıyor. Bir gün kederli,bir gün ağlamaklı, İşte hayat,geçip gidiyor. Yıllar acıları unuttursada, Hasret bir yerlerde asılı kalıyor. Bu can sensizliğe mahkum olsada, Hep bir köşede, sızısı kalıyor. Dahası unutmak istesende, Unutulmuyor,unutulmuyor! .... yaşıyorum ve ben yine mutlu görünmeye çalışıyorum..belki benim hatalarım bilemiyorum ama yine gitti....sevsemde kalbim çok kırık artık.. son kez yazıyorum buraya seni çok seviyorum bidenem ..ve her zaman kalbimdesin :( UNUTULMAZSIN |
Saat 04:30 gözlerimin yandığını anlayacak kadar kafam yerinde bu günki 2. paket sigaramda bitti... Geriye kalan gün 36...Hadi hayırlısı... İyi sabahlar uykusuzlar daha buradayım... |
ya yorgunluktan oluyom ne gece sohbetı allah askına aynen senın dedılerıne katılıyom akrdes :) ya uyumayan varmı aloooooooooooooooooooooooooooooooooooo:) :) :) |
Hala uyumuş değilim dün o yazıyı yazdığımdan beri bir günü dolu dolu yaşamış bulundum yani...Kalan gün 35... Ayrılık vakti yaklaşıyor uykusuzlar... |
Gecenın bu saatınde flash yapıyorum baya duygulu ya sizde yarın gorceksınız bunu bi turlu uykum yok |
bende uyumuyorum ama yatıcam sabah erken kalkıcam çünkü..keyfim yok :) gerçi alıştım ya neyse.. Öylesine çoğaldı ki yalnızlığımda kimsesizliğim... Kendi kalabalığımda boğuluyorum şimdi de ellerim havada... Teslim bayrağını çektim artık, ne umudum kaldı, ne de sevda... böle bişey iştee durumum :( |
Benim uykum geldi uyumaya gidiyorum... İyi bakın kendinize uykusuzlar... |
Gecenin belkide en ıssız saatleri bunlar...Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. Verdiğim kararlar hep bekliyor nedense ben yine burdayım... |
Yine ben ve yine uykum yok...Bendemi sorun yoksa başka bişimi var uyku ile aramda...Bunların cevabını hep bilmek istiyorum ama bulamıyorum bana yardım edin uykusuz arkadaşlar... |
UYKUM YOK UYUYAMIYOORUM |
:( Benim çok uykum var ama uyuyamıyorum.. Çok kötü bigün geçirdim..Umarım geçicek.. |
Ben dayanamıycam uyumadıkça daha kötü oLuyorum..Herkese iyi geceLer.. |
Gecenin içinde attığım çığlıklar hep kendime çok derin uykuya dalmış içimdeki bir parça uyanmalı artıkk ama bu normal uykumuda kaçırıyor. Gene uykusuzum işte :( Ne zaman kendime gelip aldırmazlıklarımı farkedeceğim... |
net. bağlantım gitti 1 saat sürdü ..ve ben bu arada yazdım 1650 de bitti :( alışmıştım yaa ..ne olacak böyle bilmiyorum ..ne kadar dayanıcam bilmiyorum ..düşüncelerim istediklerim olmuyor:( |
Uykum yokkk...aslında varda yok..yok yok varla yok arasında..varsa neden yok..olmayan birsey nasıl var olur..var olsa yok olur muydu..ya ne diyorum ben:) en iisi uyuym:) |
canım çok sıkkın bu gece ...ama belli etmiyorum her zamanki gibi..ne olacak böyle bilmiyorumm.. uykum var ama içimden yatmak gelmiyo...şimdi dışarda olmak vardı bir deniz kenarında oturup çay içmek ne güzel ourdu yaaawww |
Dudağımda hep aynı şarkı Ağlaarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi. Yarın paparayı yicem hocadan cesaretim filan yok napcamı bilmiyorum. Tek bildiğim öyle ya da böyle okulu bitirmem gerektiği bu dönem... Duramam artık buralarda. Gece gece uğraşıp duruyorum işte böyle hamster kayboldu onu aradık iyice cinlendim... |
yine bir gece ve ben yine içim buruk ..ve bir o kadar özlem dolu... annemin ameliyatı yaklaşıyor ve ister istemez stres oluyorum ona belli etmesemde birşey olcak diye korkuyorum elimde değil kötü düşünüyorum ..bu zamanımda o kadar isterdim ki derdimi paylaşsın... beni öle bir anımda bıraktıki söyleyecek söz bulamıyorum artık..sadece çok ama çok üzgünüm |
dün ve bugün hala uyuyamıyorum bunun bi çözümü olmalı artık gözlerim yanıyor uykusuzluktan yinede uyuyamıyorum... Offfffff Offffffff.... |
Devılım askerlik iyice bastırmaya başladı ondandır bende askere gidecegim zaman bende uyuyamamıştım şimdide uyuyamıyorum |
Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa bizmiyiz hüzünlenmek için geceyi bekleyen... |
gecenin en siyahında umudun bittiği yerde yine bekliyorum bir umut diye... |
Artık ağlayamıyorum bile ağlama yeteneğimide kaybettim sanırım... 2 senede ne çok şey kaybettim ben düşünüyorumda geceler belkide daha çok açığa çıkarıyor onları... Off Off 1 ay kaldı... Hüzünlü ve yalnız bir gece daha işte ... |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık