MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmettufekci 14 Eylül 2006 11:08

@live uzantılı adres alabilirmiyim ?

mrb live uzantılı adres alabilirmiyim alabilirsem nerden ve nasil bilen varsa bi yardimci olsun lutfen xxx@live seklinde

malasulu 14 Eylül 2006 17:24

7.0 ın üzerinde problem yaşıyorum

selam...
bilgisayara msn 7.0 ın üzerinde bi sürüm kurduğumda çalışmıyor...yükledikten sonra şifremi yazmaya başlayınca önce ekran donuyor sonra da aniden yazılmış olarak geliyor hiç bi şekildede oturum açılmıyor,klasik oturum açılamıyor hatası veriyor.....7.5 tede live messengerde de böyle...ne yapabilirim???????....teşekkürler.....tamam :D

ikana 14 Eylül 2006 20:16

Live Messenger de kimse gozukmuyor

Merhaba ben pc format attım ve hotmailin resmi sitesinde live indirdim kurdum sonra msn mi acarken ve baska msn acarken kişi ekle diyor kimse gozukmuyor yardımcı olabılırmısınız...

Bia 14 Eylül 2006 23:32

Ims.. bende bisey sorucam ..

WLM, Bilgisayarıma diger basLıgı adı aLtında bi paylasılan kLasorLerim, kurdu.. Paylastıgım dosyaLari iceriyomusta.. Bazı arkadasLarimda yokmus.. Ben bunu siLemiyorum , siLinmiyo :) Yani bi takım indirme programLari gibi paylasima fiLan acmiyodur herhalde pc me dimi.. biLgisi oLan var ise cevap aLırsam sevinirim..

Mustafa147 15 Eylül 2006 09:59

İlk önce böyle bi siteyle hizmet verdiğiniz için size çok teşekkür ederim,sorunuma gelince Messenger live,Plus live,Discovery live kurdum ama ikinci kez msn açmak istediğimde hata raporu veeriyo bunu neden yapar acaba hepsini kaldırıp tekrar kurdum olmadı,msn live çoklu ortam açma yamasını da denedim başarılı bir şekilde kurdu ama yine olmadı ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

hellboy726 15 Eylül 2006 10:34

messenger da 80072745 hatasını almaya başladım sorunları nasıl çözeceğim ?

Mustafa147 15 Eylül 2006 10:39

Ya birde şöyle bişi diyo,Messenger Discovery ,Windoes live messengerde oturum açmış olduğunuzu belirledi,fakat bütünleşme sağlanamadı diyo,bu ne demek neden bütünleşme sağlayamadı valla canımı sıkıyo çakıcam şimdi iki tane ondan sonra temelli pc siz kalcam,

brkglr 15 Eylül 2006 12:30

merhaba benim sorunumla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
ben başkalarının bana yolladığı ve benimde msn ime eklediğim ifadelerin
bilgisayarda nerede kayıtlı olduğudur. o ifadeleri bulmam lazım.

ahmettufekci 15 Eylül 2006 17:00

mrb live uzantılı msn adresi alina biliyormu bir yardimci olun lutfen (xxx@live.com)

seckinn 17 Eylül 2006 11:02

abi bu msn today a nasıl bakacaz.msn 8.0 da yazıyor msn live ama tıklıyorum gitmiyor.cvp yazarmısınız

ayrisjen 17 Eylül 2006 15:58

ben msn botu istiyorum nerden bulabilirim konuşmak için ingilizce

PASCHA73 17 Eylül 2006 20:29

KİSİ SİLME . YARDİM PLS

merhaba umarim dogru yere actim konuyu.
messengerda daha once listende olupta sildigin kisileri.tamamen msn listesinden nasil kaldirabilirim
araclar---- secenekler- gizlilik engelenenler listesini komple silme imkanim varmi yardimlarinizicin simdiden tesekkurler (uzerine gelip saga tiklayincalistede silvar ama sildigim halde tekrar acinca gorunuyor)

ManiacTürk 17 Eylül 2006 21:16

Arkadaslar cok acil!!!
Benim Messenger Birkac aydir...Hep su Hatayi veriyor ve acilmiyor:

UZANTILI HATAKODU: 80048412
HATAKODU: 80048820

Bunun hakkinda Forum'dan bir Program indirdim ama nasil calistiracagimi bilemedigimden birsey yapamadim...Eger yardimci olursaniz sevinirim!!!

Saygilarimla...

Misafir 18 Eylül 2006 01:59

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 216435)
ben msn botu istiyorum nerden bulabilirim konuşmak için ingilizce

encarta@botmetro.net
Encarta Ansiklopedisi, tamamen ingilizce...Sorulan bircok soruya cevap. alabilirsin ve konusabilirsin.

chat@insidemessenger.com
Hic kullanmadim fakat chat yapabildigini duydugum bir bot.

ensozluk@beyaz.us
Ingilizce-Turkce sozluk, adresi ekledikten sonra bir sure beklemek gerekiyor.Birkac dakika icinde otomatik olarak online olacaktir.

Alıntı:

ManiacTürk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 216701)
Arkadaslar cok acil!!!
Benim Messenger Birkac aydir...Hep su Hatayi veriyor ve acilmiyor:

UZANTILI HATAKODU: 80048412
HATAKODU: 80048820

Bunun hakkinda Forum'dan bir Program indirdim ama nasil calistiracagimi bilemedigimden birsey yapamadim...Eger yardimci olursaniz sevinirim!!!

Saygilarimla...

Bu hataya sIk sIk rastladim ve ilk cozum olarak bilgisayarin tarih ve zaman ayarinin yanlis olmasindan kaynakladigina sahit oldum.

1.Baslat>Calistir cikan yere sunu yazin control timedate.cpl OK tiklayin ve tarih-zamanin dogrulugundan emin olun.Eger ise yaramazsa,

2.MSN'i tekrar register etmeyi deneyin.
Baslat>Calistir cikan bolume
Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll OK tiklayin.

Ikisinden biri sorunu cozecektir.

opethema 18 Eylül 2006 11:01

Hotmail Hesabının Açılma Tarihi

Merhaba arkadaşlar,

Benim size sormak istediğim konu; ben hotmail accountumu hangi tarihte açmış olduğumu nasıl öğrenebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

ManiacTürk 18 Eylül 2006 11:17

Sagolasin... REVOLUTION Kardes! Eve ugrayinca ilk isim bu Söylediklerini denemek olacak!!! Insallah,calisir... :c)

Misafir 18 Eylül 2006 14:50

Alıntı:

opethema adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217054)
Merhaba arkadaşlar,

Benim size sormak istediğim konu; ben hotmail accountumu hangi tarihte açmış olduğumu nasıl öğrenebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Hotmail'ine kullanici adiniz ve password'unuzu kullanarak girdikten sonra, maillerin bulundugu ana sayfada sag ust kosede Option yazan yere tiklayin.Daha sonra sol menu'de Personal'a girin ve My Profile'a tiklayin.Password'unuz guvenlik amaciyla sorulacaktir.Sifrenizi girdikten sonra uye bilgilerinizin bulundugu sayfaya yonlendirileceksiniz.Sag menu'de bulunan Account Summary'e tikladiginiz takdirde uye oldugunuz tarih Registered since: bolumunde gozukecektir.

SAKARYALI 18 Eylül 2006 15:27

arkadaşlar 1.5 ay önce msn em hacklenmişti geri aldım.ancak geri aldıktan sonra msn de kişilerin okuyabilmelieri için ileti olan satır iş göremez duruma geldi.yazdığım tüm iletiler dünyanın neresinden oturum açarsam açayım görülmesi gerekiyor ama kapatıp açtığımda kayboluyor.hackleyen kişi hangi ayarı değiştirdi acaba?ben uğraştım olmadı.yardım lütfen

Misafir 18 Eylül 2006 15:37

Alıntı:

SAKARYALI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217242)
arkadaşlar 1.5 ay önce msn em hacklenmişti geri aldım.ancak geri aldıktan sonra msn de kişilerin okuyabilmelieri için ileti olan satır iş göremez duruma geldi.yazdığım tüm iletiler dünyanın neresinden oturum açarsam açayım görülmesi gerekiyor ama kapatıp açtığımda kayboluyor.hackleyen kişi hangi ayarı değiştirdi acaba?ben uğraştım olmadı.yardım lütfen

http://img100.imageshack.us/img100/6663/tdfd6.png

Not: DeepFreeze Kullaniyorsaniz Kisisel Iletiniz Her Oturum Actiginizda Silinmis Olacaktir.

loverman1980 18 Eylül 2006 17:53

Alıntı:

loverman1980 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 208065)
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar... gerçekten de bu sitede msn le ilgili herşeyi bulabiliyoruz... sağolun varolun...

Ben Windows Live Messenger kullanıyorum... Sorum şu:
"Karşı tarafın çevrimdışı olarak oturum açtığını nasıl öğrenebiliriz?":)

Şimdiden teşekkür ediyorum...

arkadaşlar bu soruma cevap alamadım daha...
bu soruya cevap vercek arkadaş yok mu?..
fazla bişey istemiyorum sanırım... bir cevap lütfen...

Misafir 18 Eylül 2006 18:00

Alıntı:

loverman1980 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217331)
arkadaşlar bu soruma cevap alamadım daha...
bu soruya cevap vercek arkadaş yok mu?..
fazla bişey istemiyorum sanırım... bir cevap lütfen...

Ögrenemezsiniz.

pumpingiron 18 Eylül 2006 22:12

yardımlarınız için teşekkurler ben win mesenger kullanıyorum vee msn i kitle komutu verdim şu anda açamıyorum nassıl eski haline getirebilirim

PsychoDelic 18 Eylül 2006 23:41

Merhaba, bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim.

Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Alıntı:

pumpingiron adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217490)
yardımlarınız için teşekkurler ben win mesenger kullanıyorum vee msn i kitle komutu verdim şu anda açamıyorum nassıl eski haline getirebilirim

Arkadaşım sağ tıklayarak çıkış dedikten sonra win messenger ı yeniden çalıştırıp oturum açarsan büyük olasılıkla olacaktır. Denemediğim için kesinlikle olur diyemiyorum ama yine de bir denemeye değer. Hiç olmadı windows oturumunu yeniden başlat ;)

opethema 19 Eylül 2006 11:24

Alıntı:

REVOLUTION adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217230)
Hotmail'ine kullanici adiniz ve password'unuzu kullanarak girdikten sonra, maillerin bulundugu ana sayfada sag ust kosede Option yazan yere tiklayin.Daha sonra sol menu'de Personal'a girin ve My Profile'a tiklayin.Password'unuz guvenlik amaciyla sorulacaktir.Sifrenizi girdikten sonra uye bilgilerinizin bulundugu sayfaya yonlendirileceksiniz.Sag menu'de bulunan Account Summary'e tikladiginiz takdirde uye oldugunuz tarih Registered since: bolumunde gozukecektir.

Merhabalar arkadaşım, yardımların için çok çok teşekkür ederim. Ancak benim hotmailim Türkçe, gerçi İngilizce biliyorum, ama ilgili yerlere tıklayınca Account Summary yani Hesap Özeti anlamında bir link bulamadım. Hesap bilgileri linki var ona da baktım diğer tüm linklere de baktım, ama kayıt tarihini bir türlü bulamadım Tam olarak nerde acaba. Bir screenshot koyabilirsen, çok sevinirim.
Bulabilirsem çok memnun olucam. Tekrar teşekkür ederim.

virtuecat 19 Eylül 2006 11:33

Alıntı:

opethema adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218053)
Merhabalar arkadaşım, yardımların için çok çok teşekkür ederim. Ancak benim hotmailim Türkçe, gerçi İngilizce biliyorum, ama ilgili yerlere tıklayınca Account Summary yani Hesap Özeti anlamında bir link bulamadım. Hesap bilgileri linki var ona da baktım diğer tüm linklere de baktım, ama kayıt tarihini bir türlü bulamadım Tam olarak nerde acaba. Bir screenshot koyabilirsen, çok sevinirim.
Bulabilirsem çok memnun olucam. Tekrar teşekkür ederim.

http://img224.imageshack.us/img224/4766/2qn5.jpg

http://img224.imageshack.us/img224/4198/1al3.jpg

SAKARYALI 19 Eylül 2006 11:35

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217247)

Not: DeepFreeze Kullaniyorsaniz Kisisel Iletiniz Her Oturum Actiginizda Silinmis Olacaktir.

arkadaşım deep frezee olsun veya olmasın siliniyor yine dediğin kutucukları boşallttım aynı.benim anlatmak istediğim (adınızı diğerlerinin görmesini istediğiniz biçimde yazın)seçeneğiydi.burdaki ileti bizzat hotmailin kendinde saklanıyor.pc olanı (kişilerin görebileceği bir ileti yazın)seçeneği.yani o pc sadece oturum açılırsa göerüntülenebiliyor.bu konuda yardım istemiştim.

Qasimodo 19 Eylül 2006 15:24

ya arkadaşlar messengerda nick yerini genişletmek mümkün mü yani daha fazla şey yazmak ???
yardımlarınız için şimdiden tşk

Misafir 19 Eylül 2006 15:50

benim sorunum şu şekilde iki gün öncesine kadar herşey normal çalışıyodu
şimdi ise sorun var.xp kullanıyorum msn live 8 son sürüm +plus+dicovery
bu sistemle şu an oturum açamıyorum.81000306 hatası veriyo sorun gider dediğimde ise sistem dosya hatası veriyo.ama dicovery'yi kaldırdığım zaman hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyo.bu problemi neden kaynaklanır acaba?

Misafir 19 Eylül 2006 15:58

Alıntı:

DreAmTeaM adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218286)
benim sorunum şu şekilde iki gün öncesine kadar herşey normal çalışıyodu
şimdi ise sorun var.xp kullanıyorum msn live 8 son sürüm +plus+dicovery
bu sistemle şu an oturum açamıyorum.81000306 hatası veriyo sorun gider dediğimde ise sistem dosya hatası veriyo.ama dicovery'yi kaldırdığım zaman hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyo.bu problemi neden kaynaklanır acaba?

Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
  • Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:
  1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
  2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
  3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
  4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
  5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Notlar
  • Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
  • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

Misafir 19 Eylül 2006 16:08

Alıntı:

REVOLUTION adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218294)
Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
  • Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:
  1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
  2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
  3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
  4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
  5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Notlar
  • Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
  • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

bunların hepsini denedim malesef sorun çözülmedi.
zaten sorun sadece discovery'i kurduğumda oturum açılmıyo
discovery'i kaldırdığımda bir sorun yok normal çalışıyo.

Misafir 19 Eylül 2006 16:17

Alıntı:

Qasimodo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218273)
ya arkadaşlar messengerda nick yerini genişletmek mümkün mü yani daha fazla şey yazmak ???
yardımlarınız için şimdiden tşk

Evet mümkün.Asagidaki konulari incelerseniz, sanirim isinize yarayacak bir yama bulabilirsiniz.

Windows Live Messenger Coklu Oturum Acma ve Yamalar

hellboy726 19 Eylül 2006 16:18

arkadaşlar. msn live messenger kullanıyorum. 8.0.0812.00. aynı zamanda msglive plus'ı da yükledim. bunun yanında mess patch kullanıyorum. benim sorunum çok sıklıkta anlık iletilerimin karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafın bana yolladığı iletilerin bana gelmemesi. bu çok sıklıkla başıma geliyor

+++

bazende online iken karşımdakiler beni offline görüyor ne yapmam gerekmektedir ? :(

SAKARYALI 19 Eylül 2006 19:52

Alıntı:

SAKARYALI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218066)
arkadaşım deep frezee olsun veya olmasın siliniyor yine dediğin kutucukları boşallttım aynı.benim anlatmak istediğim (adınızı diğerlerinin görmesini istediğiniz biçimde yazın)seçeneğiydi.burdaki ileti bizzat hotmailin kendinde saklanıyor.pc olanı (kişilerin görebileceği bir ileti yazın)seçeneği.yani o pc sadece oturum açılırsa göerüntülenebiliyor.bu konuda yardım istemiştim.

yokmu bilen arkadaşlar

delibirileri 19 Eylül 2006 20:22

hata kodu 80072745 halen bir cözüm yok yardim edin

arkadaslar 2 gündür hata kodu 80072745 veriyor msn 8.0 bir dosya gonderdi arkadasin biri ama ise yaramadi yine. bu konu hakkinda cozumu olan var mi ? yardimlariniz beni mutlu edecektir. caresizim. sagolun...:*( :*(

Misafir 19 Eylül 2006 20:49

Alıntı:

SAKARYALI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218455)
yokmu bilen arkadaşlar

Sorununuzu Anlamadim."adınızı diğerlerinin görmesini istediğiniz biçimde yazın", Buraya Yazdiginiz mi Siliniyor? Yani Nick Siliniyor ?

Alıntı:

delibirileri adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218482)
arkadaslar 2 gündür hata kodu 80072745 veriyor msn 8.0 bir dosya gonderdi arkadasin biri ama ise yaramadi yine. bu konu hakkinda cozumu olan var mi ? yardimlariniz beni mutlu edecektir. caresizim. sagolun...:*( :*(

Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.

hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz.

Download:
hosts[MSNFix]

Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır:
File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe]

delibirileri 19 Eylül 2006 21:24

lady cevabin icin tesekkur ederim ama dedigini yapmama ragmen halen bir degisiklik yok . anlicagin msn halen acilmiyor. sorun nedir anlayamadim gitti ...

SAKARYALI 20 Eylül 2006 16:03

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218517)
Sorununuzu Anlamadim."adınızı diğerlerinin görmesini istediğiniz biçimde yazın", Buraya Yazdiginiz mi Siliniyor? Yani Nick Siliniyor ?

SEVGİLİ LADY aynen anladığın gibi nickim adresi alırken gerçek isimim neyse ondan başkası kalıcı olmuyor.değiştiriyorum bir dahaki açılışta silinip yine ismim yazıyor.nasıl düzeltiriz?

Misafir 20 Eylül 2006 16:44

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218321)
arkadaşlar. msn live messenger kullanıyorum. 8.0.0812.00. aynı zamanda msglive plus'ı da yükledim. bunun yanında mess patch kullanıyorum. benim sorunum çok sıklıkta anlık iletilerimin karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafın bana yolladığı iletilerin bana gelmemesi. bu çok sıklıkla başıma geliyor

+++

bazende online iken karşımdakiler beni offline görüyor ne yapmam gerekmektedir ? :(

Sanirim Bu Sorunun Cözümü Yok, Ancak MSN Messenger 7.x Kurarsaniz Düzelir.

Alıntı:

delibirileri adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218555)
lady cevabin icin tesekkur ederim ama dedigini yapmama ragmen halen bir degisiklik yok . anlicagin msn halen acilmiyor. sorun nedir anlayamadim gitti ...

Ayni Hata Kodunu mu Veriyor? Ilgili Konuyu Inceleyin :
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Alıntı:

SAKARYALI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219328)
SEVGİLİ LADY aynen anladığın gibi nickim adresi alırken gerçek isimim neyse ondan başkası kalıcı olmuyor.değiştiriyorum bir dahaki açılışta silinip yine ismim yazıyor.nasıl düzeltiriz?

Verdigim Linkteki, ve Sonraki Mesajlari Inceleyin. MessengerDiscovery Kullaniyorsaniz, Büyük Ihtimalle Ondandir.
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

jagatai 20 Eylül 2006 17:15

bu sürüme staff pplug kurmak mümkün mü?

Sorrow 20 Eylül 2006 17:18

Merhaba,
Windows Live messenger son sürümü yüklü idi ancak bi açtım hata raporu verdi sildim yüklerken bellek yetersiz gibi bir sorun çıktı 7.5 yükledim açıyorum yine aynı hata raporunu veriyor ne yapabilirim?

KaRiZMa18 20 Eylül 2006 17:25

http://img153.imageshack.us/img153/7189/hatacf5.jpg

Bu hatanın Sebebi Nedir Arkadaslar Msnı Açıyorum Bu Hata Geliyor :(

Sorrow 20 Eylül 2006 17:31

Alıntı:

KaRiZMa18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219382)
http://img153.imageshack.us/img153/7189/hatacf5.jpg

Bu hatanın Sebebi Nedir Arkadaslar Msnı Açıyorum Bu Hata Geliyor :(

Evet aynısı bana şimdide oluyor arkadaşlar yardım bekliyorum...

Aynısı oldu şimdi banada neden oluyor acaba?

Tigin 20 Eylül 2006 18:09

MSN'den kaynaklı bir bug bu. Sürümünüzü tam olarak yazarsanız söz konusu hatanın çözümü olup olmayacağını söyleyebiliriz.

KaRiZMa18 20 Eylül 2006 18:21

En Son Sürümü işte Live Messengerın

Tigin 20 Eylül 2006 18:22

https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html

ilgili programı indirin ve çalıştırın ( msn kapalıyken )

Misafir 20 Eylül 2006 18:23

Alıntı:

jagatai adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219376)
bu sürüme staff pplug kurmak mümkün mü?

MSN Messenger'e Kurmak Mümkün (7.5 ve alt sürümleri). Windows Live Messenger (MSN 8.0) ile Uyumlu Stuff Plug 3 Henüz Cikmadigindan WLM'e Stuff Plug Kurmak Mümkün Degil.

alonewolf22 20 Eylül 2006 21:17

arkadaşlar windows messengerla açtıım adresi windows live messenger ile açmaya çalışıorum şöyle bi hata verior
hizmet geçici olarak kullanılamadığından oturum açılamadı.lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
hata kodu 81000314
nasıl düzeltebilirim aceba
şimdiden teşekkürler

Misafir 20 Eylül 2006 22:31

Alıntı:

alonewolf22 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219614)
arkadaşlar windows messengerla açtıım adresi windows live messenger ile açmaya çalışıorum şöyle bi hata verior
hizmet geçici olarak kullanılamadığından oturum açılamadı.lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
hata kodu 81000314
nasıl düzeltebilirim aceba
şimdiden teşekkürler

Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız, bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.

hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz.

Download:
hosts[MSNFix]

Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır:
File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe]

sozdemir 20 Eylül 2006 23:15

slm arkadaşlar live messenger da yaklaşık 2 gündür oturum açamıyorum 81000314 hata sı veriyor ama 2, adresimi sorunsuz açabiliyorum ayrıca live mssenger'ın açmayıp hata verdiği adresi 7.5 ve ondan önceki sürümde çok rahat açabiliyorum.tek sorun live'da yardımcı olursanız sevinirim

NeutralizeR 20 Eylül 2006 23:23

Windows Live Messenger ile oturum açmaya çalışırken 81000314 hata koduyla karşılaşanlar Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı denesinler. Bu seferki sorun hosts dosyasının düzenlenmesiyle ilgili değil, sunucu tabanlı ve bazı hesapları etkiliyor. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanız sorunu gidermeyecektir, çünkü ikinci bir hesap kullanarak Windows Live Messenger'da oturum açmayı denerseniz başarılı olabilirsiniz.

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık