![]() |
@live uzantılı adres alabilirmiyim ? mrb live uzantılı adres alabilirmiyim alabilirsem nerden ve nasil bilen varsa bi yardimci olsun lutfen xxx@live seklinde |
7.0 ın üzerinde problem yaşıyorum selam... bilgisayara msn 7.0 ın üzerinde bi sürüm kurduğumda çalışmıyor...yükledikten sonra şifremi yazmaya başlayınca önce ekran donuyor sonra da aniden yazılmış olarak geliyor hiç bi şekildede oturum açılmıyor,klasik oturum açılamıyor hatası veriyor.....7.5 tede live messengerde de böyle...ne yapabilirim???????....teşekkürler.....tamam :D |
Live Messenger de kimse gozukmuyor Merhaba ben pc format attım ve hotmailin resmi sitesinde live indirdim kurdum sonra msn mi acarken ve baska msn acarken kişi ekle diyor kimse gozukmuyor yardımcı olabılırmısınız... |
Ims.. bende bisey sorucam .. WLM, Bilgisayarıma diger basLıgı adı aLtında bi paylasılan kLasorLerim, kurdu.. Paylastıgım dosyaLari iceriyomusta.. Bazı arkadasLarimda yokmus.. Ben bunu siLemiyorum , siLinmiyo :) Yani bi takım indirme programLari gibi paylasima fiLan acmiyodur herhalde pc me dimi.. biLgisi oLan var ise cevap aLırsam sevinirim.. |
İlk önce böyle bi siteyle hizmet verdiğiniz için size çok teşekkür ederim,sorunuma gelince Messenger live,Plus live,Discovery live kurdum ama ikinci kez msn açmak istediğimde hata raporu veeriyo bunu neden yapar acaba hepsini kaldırıp tekrar kurdum olmadı,msn live çoklu ortam açma yamasını da denedim başarılı bir şekilde kurdu ama yine olmadı ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler |
messenger da 80072745 hatasını almaya başladım sorunları nasıl çözeceğim ? |
Ya birde şöyle bişi diyo,Messenger Discovery ,Windoes live messengerde oturum açmış olduğunuzu belirledi,fakat bütünleşme sağlanamadı diyo,bu ne demek neden bütünleşme sağlayamadı valla canımı sıkıyo çakıcam şimdi iki tane ondan sonra temelli pc siz kalcam, |
merhaba benim sorunumla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim ben başkalarının bana yolladığı ve benimde msn ime eklediğim ifadelerin bilgisayarda nerede kayıtlı olduğudur. o ifadeleri bulmam lazım. |
mrb live uzantılı msn adresi alina biliyormu bir yardimci olun lutfen (xxx@live.com) |
|
ben msn botu istiyorum nerden bulabilirim konuşmak için ingilizce |
KİSİ SİLME . YARDİM PLS merhaba umarim dogru yere actim konuyu. messengerda daha once listende olupta sildigin kisileri.tamamen msn listesinden nasil kaldirabilirim araclar---- secenekler- gizlilik engelenenler listesini komple silme imkanim varmi yardimlarinizicin simdiden tesekkurler (uzerine gelip saga tiklayincalistede silvar ama sildigim halde tekrar acinca gorunuyor) |
Arkadaslar cok acil!!! Benim Messenger Birkac aydir...Hep su Hatayi veriyor ve acilmiyor: UZANTILI HATAKODU: 80048412 HATAKODU: 80048820 Bunun hakkinda Forum'dan bir Program indirdim ama nasil calistiracagimi bilemedigimden birsey yapamadim...Eger yardimci olursaniz sevinirim!!! Saygilarimla... |
Alıntı:
Encarta Ansiklopedisi, tamamen ingilizce...Sorulan bircok soruya cevap. alabilirsin ve konusabilirsin. chat@insidemessenger.com Hic kullanmadim fakat chat yapabildigini duydugum bir bot. ensozluk@beyaz.us Ingilizce-Turkce sozluk, adresi ekledikten sonra bir sure beklemek gerekiyor.Birkac dakika icinde otomatik olarak online olacaktir. Alıntı:
1.Baslat>Calistir cikan yere sunu yazin control timedate.cpl OK tiklayin ve tarih-zamanin dogrulugundan emin olun.Eger ise yaramazsa, 2.MSN'i tekrar register etmeyi deneyin. Baslat>Calistir cikan bolume Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll OK tiklayin. Ikisinden biri sorunu cozecektir. |
Hotmail Hesabının Açılma Tarihi Merhaba arkadaşlar, Benim size sormak istediğim konu; ben hotmail accountumu hangi tarihte açmış olduğumu nasıl öğrenebilirim. Şimdiden teşekkürler. |
Sagolasin... REVOLUTION Kardes! Eve ugrayinca ilk isim bu Söylediklerini denemek olacak!!! Insallah,calisir... :c) |
Alıntı:
|
arkadaşlar 1.5 ay önce msn em hacklenmişti geri aldım.ancak geri aldıktan sonra msn de kişilerin okuyabilmelieri için ileti olan satır iş göremez duruma geldi.yazdığım tüm iletiler dünyanın neresinden oturum açarsam açayım görülmesi gerekiyor ama kapatıp açtığımda kayboluyor.hackleyen kişi hangi ayarı değiştirdi acaba?ben uğraştım olmadı.yardım lütfen |
Alıntı:
http://img100.imageshack.us/img100/6663/tdfd6.png Not: DeepFreeze Kullaniyorsaniz Kisisel Iletiniz Her Oturum Actiginizda Silinmis Olacaktir. |
Alıntı:
arkadaşlar bu soruma cevap alamadım daha... bu soruya cevap vercek arkadaş yok mu?.. fazla bişey istemiyorum sanırım... bir cevap lütfen... |
Alıntı:
|
yardımlarınız için teşekkurler ben win mesenger kullanıyorum vee msn i kitle komutu verdim şu anda açamıyorum nassıl eski haline getirebilirim |
Merhaba, bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim. Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler. Alıntı:
|
Alıntı:
Merhabalar arkadaşım, yardımların için çok çok teşekkür ederim. Ancak benim hotmailim Türkçe, gerçi İngilizce biliyorum, ama ilgili yerlere tıklayınca Account Summary yani Hesap Özeti anlamında bir link bulamadım. Hesap bilgileri linki var ona da baktım diğer tüm linklere de baktım, ama kayıt tarihini bir türlü bulamadım Tam olarak nerde acaba. Bir screenshot koyabilirsen, çok sevinirim. Bulabilirsem çok memnun olucam. Tekrar teşekkür ederim. |
Alıntı:
http://img224.imageshack.us/img224/4766/2qn5.jpg http://img224.imageshack.us/img224/4198/1al3.jpg |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar messengerda nick yerini genişletmek mümkün mü yani daha fazla şey yazmak ??? yardımlarınız için şimdiden tşk |
benim sorunum şu şekilde iki gün öncesine kadar herşey normal çalışıyodu şimdi ise sorun var.xp kullanıyorum msn live 8 son sürüm +plus+dicovery bu sistemle şu an oturum açamıyorum.81000306 hatası veriyo sorun gider dediğimde ise sistem dosya hatası veriyo.ama dicovery'yi kaldırdığım zaman hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyo.bu problemi neden kaynaklanır acaba? |
Alıntı:
MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
|
Alıntı:
bunların hepsini denedim malesef sorun çözülmedi. zaten sorun sadece discovery'i kurduğumda oturum açılmıyo discovery'i kaldırdığımda bir sorun yok normal çalışıyo. |
Alıntı:
Windows Live Messenger Coklu Oturum Acma ve Yamalar |
arkadaşlar. msn live messenger kullanıyorum. 8.0.0812.00. aynı zamanda msglive plus'ı da yükledim. bunun yanında mess patch kullanıyorum. benim sorunum çok sıklıkta anlık iletilerimin karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafın bana yolladığı iletilerin bana gelmemesi. bu çok sıklıkla başıma geliyor +++ bazende online iken karşımdakiler beni offline görüyor ne yapmam gerekmektedir ? :( |
Alıntı:
|
hata kodu 80072745 halen bir cözüm yok yardim edin arkadaslar 2 gündür hata kodu 80072745 veriyor msn 8.0 bir dosya gonderdi arkadasin biri ama ise yaramadi yine. bu konu hakkinda cozumu olan var mi ? yardimlariniz beni mutlu edecektir. caresizim. sagolun...:*( :*( |
Alıntı:
Alıntı:
hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır: File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe] |
lady cevabin icin tesekkur ederim ama dedigini yapmama ragmen halen bir degisiklik yok . anlicagin msn halen acilmiyor. sorun nedir anlayamadim gitti ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Alıntı:
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek |
bu sürüme staff pplug kurmak mümkün mü? |
Merhaba, Windows Live messenger son sürümü yüklü idi ancak bi açtım hata raporu verdi sildim yüklerken bellek yetersiz gibi bir sorun çıktı 7.5 yükledim açıyorum yine aynı hata raporunu veriyor ne yapabilirim? |
http://img153.imageshack.us/img153/7189/hatacf5.jpg Bu hatanın Sebebi Nedir Arkadaslar Msnı Açıyorum Bu Hata Geliyor :( |
Alıntı:
Aynısı oldu şimdi banada neden oluyor acaba? |
MSN'den kaynaklı bir bug bu. Sürümünüzü tam olarak yazarsanız söz konusu hatanın çözümü olup olmayacağını söyleyebiliriz. |
En Son Sürümü işte Live Messengerın |
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html ilgili programı indirin ve çalıştırın ( msn kapalıyken ) |
Alıntı:
|
arkadaşlar windows messengerla açtıım adresi windows live messenger ile açmaya çalışıorum şöyle bi hata verior hizmet geçici olarak kullanılamadığından oturum açılamadı.lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. hata kodu 81000314 nasıl düzeltebilirim aceba şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Download: hosts[MSNFix] Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşarsanız aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır: File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe] |
slm arkadaşlar live messenger da yaklaşık 2 gündür oturum açamıyorum 81000314 hata sı veriyor ama 2, adresimi sorunsuz açabiliyorum ayrıca live mssenger'ın açmayıp hata verdiği adresi 7.5 ve ondan önceki sürümde çok rahat açabiliyorum.tek sorun live'da yardımcı olursanız sevinirim |
Windows Live Messenger ile oturum açmaya çalışırken 81000314 hata koduyla karşılaşanlar Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı denesinler. Bu seferki sorun hosts dosyasının düzenlenmesiyle ilgili değil, sunucu tabanlı ve bazı hesapları etkiliyor. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanız sorunu gidermeyecektir, çünkü ikinci bir hesap kullanarak Windows Live Messenger'da oturum açmayı denerseniz başarılı olabilirsiniz. |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık