![]() |
Kim Derdi ki Bir Tanem Kim derdi ki birtanem... zaman bize tanışma fırsatı vermeyecek aramıza türlü türlü nedenler, aşılması zor engeller geriye dönmesi imkansız yasaklar serecek kim derdi ... zaman bize acının en acısını getirdi çaresizliği, tutkuyu, ayrılığı,vazgeçmeyi her bir acıyı bize hiç düşünmeden yaşattı bilmezdim bu kadar acı olduğunu...susmanın sessizliğin çaresizliğin ne oldugunu bilmezdim birtanem . senden ögrendim sevip de kahrolmayı,yaşamanın anlamamı olmadığını aldığın nefesin sadece günden birgün geçtiğini oysa ki sen diye alırdım soluduğum her nefesi... sen diye atardım attığım her adımı ... acıyı hep bal eyledi de yüreğim bir senin yokluguna alışamadı, bir de senden ayrıldığına kim derdi ki bir tanem bir gün ayrılacağız... acı da olsa onu bal yapacağız |
Uzun zamandır yoksun Yoksun lu sabahlara uyanıyorum Aynı Bildiğin gibi Yeni bi şey yok Eski bi şey de yok Sen gibi.......... Bir ben kaldım O da... Ben miyim değilmiyim belli değil artık Arta kalan ne ki? Daha ne kadar özleyebilirim seni Şimdi yalvarsam geçmişime Bir gün daha yaşamak istesem misket oynadığım sokakta İlkokuldaki yerli malı haftasına katılsam? Bana 3 beden küçük gelir çocukluğum Sende öyle sevgilim Boşluğunu dolduramaz kimse demiştim giderken Gelme......... Sana bol gelicek artık bu aşk! |
Kimdi Söyle Beklemediğim birgün geldin gönlüme, Ben senindim sen benim değil mi? Yaşarken ölümü özleyen kimdi? Ecele yan çizip gülen kimdi söyle? Ben yaşarken meyhanede sana hasret, Yakarken içimi zalim gurbet, Kulağımda hala söylenen cinayet, Dil yarası'yla ölen kimdi söyle? Hani kalp güzelliği ağır basardı? Sevgiler mahşerde de yaşardı! Gözlerin sevgime anahtardı! Dünyada kapıları kapatan kimdi söyle? Her zaman ağlayan kimdi söyle? |
Hüzünlü tebessümle gözyaşımdasın Duyguların sıcak atmosferinde, Yüreğimin heyecanla atışındasın. Söylenen her sözde Yapılan dualardasın. Ve sen yok musun ! Karşılaştığım her oluşumda, Attığım adımlardasın. Sımsıcak, sıcacık duygularla Yüreğime akmaktasın Olmaz olmaz deme Beni ben yapan sevda Aklımı başımdan alan aşksın. Bakışımdaki durgunluk Dudağımdaki suskunluktasın. Nefesimdeki sonsuz mutluluk Tenimdeki sıcaklıktasın. Ey sevgili, yürek atışım ol, gel. İçimdeki yanan volkana karış, Sen senliğinden çık Ben benliğimden Eriyen kandil gibi Hiçliğin o eşsiz mutluluğunda yanalım |
http://img234.imageshack.us/img234/5553/rji0ph9dg.gif Ben Gidince Sen Biteceksin... Birazdan "buraya kadar" olduğunu fark edeceksin. Eski evimin duvarlarındaki Bir çatlakla sıkıştırıp anıları... Çekip perdeleri, çarpıp kapıları İhanetini köhne bir evde Cezalandırmak olacak son yapabildiğim ki,... Yüzüne dünyamın kapılarını kapayışım bu. Ölümü ***** bir yüreğin seven bir yürekte ki, Yok pahasına satılacak senli zamanlar, Hiç olup kalacaksın, Az sonra... Ben gidince... Sen biteceksin... Birazdan, buraya kadar vukuatım olacaksın bu yolda. Kalan ayak izlerimi yiğitce yağmurlarla silip arkamdan, Patiska misali mendil yapıp fersudeliğimi, Duvarlarda yüzümü eskiterek, Gitmek olacak son bırakabildiğim ki,. Bu kent, bu dört duvarlar Çoğaltmayacak artık hüzünleri, Yansıtmayacak aynaların gözü yıkılmışlığımı, Dudak ısırığımı ki,. Kızıl damlalarda görülesi Hiçbir şey kalmayacak yaptığına dair... Az sonra... Ben gidince... Sen biteceksin... Çünkü! Göz tanıklık edemeyecek kadar dolu, Yara tedavi edilemeyecek kadar derin, Dil şaşılası kadar şaşkın,.. Ve,.. sen lanet aşkım. Az önce,.. Battın... http://img194.imageshack.us/img194/1675/ady815474yk.jpg |
Her şeye boşver, dolu dolu yaşa. Madem ki bir aşkın var, ne güzel, tadını çıkar... Sanki ayıp bir şeymiş de utanıyormuşsun gibi yazmışsın bana... Her şeye boşver ve aşkı yaşa... İlle de büyük aşk olması gerekmez; yaşanan her aşk büyüktür, yeter ki tadını çıkarmasını bil... Çok büyük umutlar bağlama, yarını hiç düşünmeden, günü gününe sev, sevginin tadını çıkar... Sevgide geleceği düşünürsen aşkı, bom*** edersin. Sakın haaa... Sonsuz, monsuz diye karşındakinin başını yeme... Her şeye boşver; öylesine sev ki, sevdiğini bile umursama, salt kendin için sev, bencilce yaşa aşkı, bütün maddesiyle... Yaşamdan elinde kala kala salt yaşadığın sevgiler kalır sonunda, ne şu, ne de bu... Bütün onlar, aşkı yaşamak için gerekli olan - ne yazık ki gerekli olan- gereklerdir. Aslolan aşktır yaşamda... Dolu dolu, dolu dizgin, zilzurna, saniye saniye aşkı yaşayarak sev... İki yıl, üç yıl sürecek diye umutlanıp enayilik etme... İster sürer, ister sürmez... Sen o anı yaşa yeter ki... Yitirdiğin zaman; yaşadıklarını kazanmış olacaksın... Sonunda elbet yitireceksin, ama yitireceğini hiç düşünme; çünkü aynı zamanda kazanmışsındır da... Anılar kazanıyorsun daha ne... İç o zaman, sarhoş ol... Yüce şeyler düşünme severken, sevgiyi berbat edersin; çünkü sevginin kendisinden daha yüce bir şey olamaz.. Aferin sana seviyorsan, seviliyorsan... Sakın kuşkulara kapılma. Karşındakini didikleme, yiyip bitirme... Türk gelenekleri, görenekleri öyle... Sakın bu aptallığı yapma... Severken yirmi yıl sonrasını değil, yirmi dakika sonrasını bile düşünme, sevginin içine edersin... An an yaşa, derin derin hem de... Afferin sana... Çok sevindim. İşe güce boşver. Artık sana ne Surname'yi, ne de başka şeyi soruyorum. Keyfince yaşa, sev... Sevildikçe sev, sevilmeyince de tastamam boşver ve o zaman o güzelim yalnızlığına sarıl... O yalnızlık ki, bütün sevgilerden daha güzeldir ve sonunda onun koynuna girmek için kendi kollarımızla kendimizi sararız... O zaman da hiç üzülmeyeceksin. Çünkü nasıl olsa, sığınacak bir yalnızlığımız var; günün birinde anamız bile bizi bırakır gider ama o yalnızlığımız, biz yaşadıkça bizi hiç bırakmaz... Severken bunları düşünme, lütfen yarınsız sev! Hadi, sevgiyle öperim. Yaşa sen !... |
Kimse Sevmedi Beni ( hadi yalnızım gel bu gece , hicranlıyım , bırakma yine ellere ....) sevdim seni nedenini anlayamadın aradım seni utandım anlatamadım derledim seni şiirlerde anlamadılar duygusuz olmuş insanlar kimse sevmedi beni boşver anlamıyacaklar denizler geçtim bozdum büyüleri tek senin intizarına kanat çırpıyorum sana hasreti bıraktım tek vuslatına kırılmışım dökülmüşüm parçayım gel yanımda olmasına gözbebeklerime kor küller basarım bakarsam başkasına öğrendim mutsuzluktan da mutlu olmayı gel ömrümü tüketme bırak en önde seni sancak gibi taşıyayım gel zehir etme günlük saklambaç aşkları sevemedim gel lanet etme menekşe dökerim yollarına pişmanım artık gel işkence etme elveda günlük aşklarım beni aramayın bu umurumda değil tek adresimsin ibreti alem duysa dönüşümü senle ilgili değil yaktılar cıramı sönmeden gittiler akıllandım bu kötü değil farzet ki ben de kumar oynadım pişmanım zaman engel değil çocukluk aşkımı duydum yeni ölmüş gel son aşkım ol inan eser kalmadı eski duruşumdan gel nakışım ol duygusuz olmuş insanlar boş bakıyor gel başıma taç ol sağım solum isyan arkamda gençlik öldü gel yaşantım ol |
YÜREĞİMİZ DURULUR Yine de toprak suyu dışına salar Kan boşaltır güneş beyinlerimize İki özgür ruhun kucaklaşmasıdır Birbirimize çektiğimiz hançerle Yine de tıpkı bana benzer Senin açtığın ilk kişiliğimin döngüsü Yine zevk içinde güzel bedeninden Doğanın en soylu sessizliği Mıhlanır yıldızların gücüne. Tanrısal bir şölendir Umutlara bağlıdır görüntümüz Birbirimize inancımız ya da Sudan geçer gibi ellerimiz Birbirine değmeden dokunur Ve konaklamadan hiçbir yerde Sadece sonsuzda, o bomboş ıssızlkta Yüreğimiz durulur Özel Arabul Revo. |
Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Bir adam usulca bir uçuruma, "Sevgi için" deyip atıyordu gül... Ve bir kız kanatıp hüznü boyuna, Hepten sevgisizlere satıyordu gül... Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... |
Bir tanem.. Bir tanem,yine aklımda sen varsın Gözlerimden hasret olup akarsın Canımda, kanımda inan sen varsın Birtanem, yine aklımda sen varsın Bir tanem, hiç çıkmıyorsun aklımdan Ağlıyorum ayrılırken yanımdan Bir şeyler kopuyor sanki canımdan Bir tanem, yine aklımda sen varsın Ben sana vurulmuşum,bağlanmaşım Sevgine, sesine çok alışmışım Yokluğunda farketmez yaşamışım Bir tanem, yine aklımda sen varsın |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık