![]() |
onlardan eminim ama yine de görüntü resmi göremiyorum. yardım lütfen... |
selam arkadaşlar benim sorum şu olacak bana yardımcı olabilir misiniz ? msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için bir proğram var mı ?TEŞEKKÜRLER şimdiden |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
arkdaslar birisi msn messengerimi çaldı msn mi tekrar nasıl alırım sanırım pc me girip içlemi ordan yaptı bunu bulmanın yada işime yarayacak programları bana verebilirmisin:D |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Messenger İleti Geçmişi hakkında Arkadaşlar benim bir sorunum var. Kız kardeşimin messengerda yaşından oldukça büyük bir adamla uygunsuz şekilde yazıştığından şüpheleniyordum ve takip amacıyla iletilerini kaydetmeye başladım ancak kardeşim bunu farketti ve ileti geçmişini kaydet seçeneğindeki onay işaretini kaldırdı. Şimdi keylogger programlarıyla takip etmeye çalışıyorum ancak bu pek de faydalı olmadı çünkü iletileri tek taraflı olarak görüyorum. Benim için önemli olan kız kardeşimin yazdıklarından çok karşı tarafın yazdıkları. İletileri kaydedip gerekli yerlere suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Bu amaçla Messenger içinden ileti geçmişi kaydet seçeneğini aktif hale getirmeden ve kardeşime farkettirmeden nasıl iletileri kaydedebilirim. Bunun için bir program varsa önerebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Messenger Plus'ı kullanabilirsiniz. İnceleyin.... |
Msn Hattan Düşme S.a Arkadaslar. Artık Cıldırmak üzereyim Sizlere Sorayim dedim. Live Messenger 8.1 kullanıyorum. Mesela Msn adresimi Acıyorum Tak diye msn kapanıyor yeniden baglanmaya calısıyor baglanıyor yine düşüyor bu boyle gidiyor. sonra bi ara baglanıyor baya duruyo yine aynı sekilde hattan düşüyor. yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar.. şimdiden hepinize tşkler ederim. kolay gelsin S.a Arkadaslar. Artık Cıldırmak üzereyim Sizlere Sorayim dedim. Live Messenger 8.1 kullanıyorum. Mesela Msn adresimi Acıyorum Tak diye msn kapanıyor yeniden baglanmaya calısıyor baglanıyor yine düşüyor bu boyle gidiyor. sonra bi ara baglanıyor baya duruyo yine aynı sekilde hattan düşüyor. yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar.. şimdiden hepinize tşkler ederim. kolay gelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık